Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
lol, most beléptem a prizee-re és azzal fogadott hogy a sponsorom ajándékot küldött 6.90 bubz értékben xD Kíváncsi vagyok mi lesz az xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Max7
a régi prizee idõvel meg fog szünni, csak addig van mig kitaláljáûk hogy a rangokat meg a bubzokat hogyan vigyék át mert a betaban ami a prizee jövõje lesz teljesen máshogy van! a lényeg hogy újra kell regelni és majd át lehet vinni a régibõl az újba a coccokat!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

öö én ezt nem ismerem <#vigyor2>
Ez az oldal ahol elvileg a prizee van.
Ez a beta prizee ez teljesen más szerintem mert nem fogadja el a prizee-s accountomat.

Max7
a betan hol vannak a zászlók?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

doxadmin
Régen én is nyomta, kaptam pár ajándékot meg 1 csekket 😄 Én tomboláztam, mert csak akkor vonja le ha nyerek, ha vesztek visszaadja, bár nem tudom most hogy van, kb fél éve nem voltam fönnt 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Earnings Stats -> Request Payout és ott katt a gombra

air12
Hi
Vki tudna segíteni donkey-n és no-minimumon h tudok pénzt kikérni?

nagy mester a prizee-nek nem vagyok,de pár kérdésre tudom a választ 😛

1. valahova (szal nem tudom már hova) be kell írni egy mondatot (fórum=segítség) és akkor párat 'fel tudsz fedezni',ill van aminek van valamilyen követelménye.
2. minnél többször fellépsz,vagy vásárolsz MaxPack-ot annál feljebb megy a rankod.
3. Akkor újrakezded ;] Néha raknak fel új játékokat és a régit le lehet cserélni.
4. GIFTS menüpont. Van Aukció,Sorsolás,Sorbanállás,ill. a normál bolt.
5. Sztem csak ajándék.
6. Persze . Nem vetted még észre azt a sok zászlót ott fönt? 😄

Max7
4. ez lemeradt de a bubzaimat ajándékokra hol tudom beváltani, mert a shopban jó drágák a cuccok 😞

5. Ezeken kívül haználhatom valamire a bubzaimat most hogy a csekes dolgot is megszüntették?

6. a beta prizeben van angol nyelv? 😄

Max7
Sedoval kapcsolatban nagyon észnél kell lenni!

Prizee: kolleganõm és én is elkezdtünk játszani csak úgy poénból... a prizee szerint ez a 12. napom, de már jópár játékot végig vittem! a kérdéseim a következõk:

1. A rejtett játékokat hogyan lehet "felfedezni" ?

2. A rangok milyen mértékben emelkednek?

3. Ha végig viszek egy játékot akkor miért kezdi elõröl? nincs valami másik game amit a helyére bevághatna?

doxadmin
Akkor több mint valószínû, ez volt a gond.

Max7
a domainak van egy whois-a! A whois tartalmazza a vásárló adatait, ezek közül ha 1 tiltó listán van akkor baszhatod! figyelni kell arra hogy 1 accban ugyan az a tulajdonos legyen csak mint domaintulajdonos de két különbözõ accban ne legyen ugyan az a tulaj

doxadmin
Magamnak nem kattoltam. Direkt hanyagoltam egy kicsit, kevés forgalommal. Be sem néztem, csak most, hogy mégis hogy áll. Lehet az a volt a gond hogy a godaddys domainkek ugyan arról az accról lettek véve 2 külön sedo felhasználóhoz. Bár vettem domaint másnak is, és az még nem panaszkodott.

Palinko
pedig könnyen megtörténhet, hogy valaki éppen proxy alól netezik, és nem is csalt doxadmin, és a kattoló sem, de hát a szabály az szabály és nem a felhasználó diktálja
Max7
ha véletlenül proxy ip-rõl jött a katt ki is basz vagy ha arról az ip-rõl amirõl kattoltá arról léptél be akkor egybõl kibasz elég csak 1x hibázni!

pár nap. IM-mel vigyázz,már csak prémium tagokat fizetnek ki

Üdv.
IsabelMarco-nál vettem refeket, kb mennyi idõ amíg meg is kapom õket?
doxadmin
Hopsz másik accomat is kidobták, azon volt kb 2 hó alatt 1 euró. Kösz, szerintem végeztem velük. annó fél éve meg lazán kifizettek 120eurót 48%os ctr-re. <#boxer><#mf1>

doxadmin
jó, sedó elmehet az anyjába. 2 Hó alatt összejött 2 euró, erre kidobta az oldalamat. Csak tudnám mi okkal?! elõbb az a baja hogy sok jött rá, most meg az hogy semmi?!

Max7
Pl engem érdekel azaz nem mondott újat viszont sajnos nem tudunk mit tenni ellene! Míg Amerika alkotmánya kimondja hogy a népnek jogában áll magánál fegyvert tartania és megakadályozni a zsarnokságot illetve azt amit rá próbálnak erõltetni, addig nálunk ha kimész a Kossuth térre akkor te egy hitvány ember vagy aki szabálysértést követ el és bedugnak a dutyiba 48 órára illetve jogosan basznak szájba a rendõrök viperával!

Gomber
vkit*

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Szerinted ezt most érdekel vki?

atlagember
Ja, jelenleg magyarországon a banki tartalékráta 5%, az 1:9 arány az USA-ra vonatkozik, nálunk kétszer annyira lehet szélhámoskodni. Viszont Szingapúrban 100%, azaz ott a bank tényleg csak annyit tehet ki, amit be is tesznek. Van is életszínvonal és normális gazdaság.

Amúgy ajánlom ezeket hozzá:

http://es.youtube.com/watch?v=f0DTq6LSp0Q

http://es.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Gomber
Én megértem Hitlert 😉

atlagember
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi írást.
Most már értem, hogy miért lesz gazdasági világválság, és miért utálta Hitler a zsidókat.

Sajnos nem köztudott, de a bankok jelenleg kilencszer annyi kölcsönt adhatnak, mint a betétjeik összege, azaz 9:1 arányban helyezhetnek ki pénzt. Ez azt jelenti, hogy 1$ betétre 9$ kölcsönt adhatnak nemlétezõ pénzbõl, melyre kamatot szedhetnek!
Sokan azt hiszik, hogy a bankok a betétek és kiadott kölcsönök kamatkülönbözeteibõl élnek, de ez nem igaz, mert a bankok majd tízszerannyit adhatnak kölcsön, mint amennyi a betétállományuk. Ha tehát valaki betesz 100$-t 5% kamatra, akkor a bank kiadhat 900$-t. Ennek a kamata mondjuk 12%-kal számolva 108$, melybõl levonva a 100$ 5%-os kamatát marad 103$. Ez bõven elég még a tõke visszafizetésére is. (A jelenlegi szabályozás szerint, ha a bankok csak hatodannyi kamatot kérnének a hitelért, mint amennyit fizetnek a betétért, még akkor is nagyon jól megélnének.)
A probléma azonban az, hogy ílymódon a nemlétezõ pénz kamata új pénzként kerül a gazdaságba, méghozzá olyan új pénzként, amit az állam soha nem adott ki, csak a bankok számítógépeiben létezik.
Vegyünk egy egyszerû példát: A bankba betesz egy X betétes 100$-t. Erre alapozva az A bank kiad Y-nak 900$ kölcsönt, amelyet Y átutalással kifizet Z-nek. Ezt meg tudja tenni, mert átutalásos fizetés esetén nem szükséges a valódi pénz. Ezt a 900$-t Z beteszi B bankba betétként, melyre alapozva az akár többezer dollár kölcsönt is folyósíthat, amelyet aztán a kölcsönfelvevõ átutal C bankba. Ha C bank is ugyanígy jár el, és a tõle kölcsönt felvevõ illetõ az A bankba utalja át a pénzt, akkor a kör bezárul, és irdatlan mennyiségû pénz keletkezett a semmibõl. Mivel a bankrendszer, bár jóval több bankból áll, de valóságban is zárt, és a pénzmozgások csak a számítógépeken történnek, elvileg úgy keletkezik pénz, hogy egyetlen dollárt sem ad ki az állam.
Mindez engedélyezett dolog, mivel gyors gazdasági növekedést eredményez. Persze nem fenntartható, a kamat alapját a gazdasági növekedésen felüli extra kitermelésnek, nyersanyagfelhasználásnak, a föld kizsákmányolásának kell fedeznie úgy, hogy a tõke folyamatosan emelkedik, melynek fedezetéül a gyárak, és cégek szolgálnak. A jelenlegi állapot szerint egy átlagos cég vagyonának háromnegyedét teszi ki a hitel, azaz lényegében a gazdaság háromnegyede a bankoké, és akkor még nem is beszéltünk az államadósságokról. Mindezt nem létezõ pénzek ügyes csoportosítgatása eredményeképp. Ezek a bankok (többnyire zsidó származású) magánemberek tulajdonában vannak, tehát lényegében ezek a magánemberek pénzt állíthatnak elõ, az állam engedélyével.
Ezek az összegek mára olyan mértékre emelkedtek, hogy jelenleg a bankok által kiadott hitelek összértéke többszöröse a világ összes anyagi javának összértékének. Magyarul a magánkézben lévõ bankoknak többször annyi a vagyonuk, mint amennyit az egész föld ér. Mindenki érzi, hogy ez azon túl, hogy fizikailag lehetetlen, etikátlan is.
Mivel a folyamat fenntartásához egyre nagyobb hitelkihelyezésekre van szükség, a gond akkor keletkezik, amikor ezen hitelekre megcsappan az igény, és a pénzt nem kihelyezni kell, amit bankközi átutalással meg lehet oldani, hanem valódi pénzben visszafizetni. Ilyenkor jelent csõdöt a bank, mert a biztosítékként letétbe helyezett tartalékai nem fedezik az igényeket, a kihelyezett hitelek pedig nem létezõ pénzbõl voltak. Ha az állam beavatkozik és megsegíti a bankot, akkor azzal vagy újabb adósságot keletkeztet más banknál, vagy maga állít elõ pénzt úgy, hogy lényegében csökkenti a meglévõ pénz értékét arra a szintre, hogy a nemlétezõ pénzek összértéke megegyezzen a valódi értékkel. Ez egy-két banknál pár százalékos inflációt jelent (ld. Izland 15% infláció három banknál) de ha a jelenlegi teljes rendszert vesszük alapul, akkor akár többezer százalékos inflációt is eredményezhet, hogy visszaálljon a reális állapot. Magyarul legálisan adtuk át a pénzünket a bankokat birtokló magánembereknek. (Ezért is ellenezték a bankok kisegítését néhányan az USA-ban.)
Jelenleg ott tartunk, hogy ezt a gazdasági modellt próbálják meg a spirál kitágításával tovább fenntartani, ahelyett, hogy drasztikus intézkedésekkel az egész folyamat leállítanák. Ez persze csak úgy lenne megvalósítható, ha a jelenlegi 9:1 arányt azonnal 1:1-re de inkább 1:1,2-re módosítanák, továbbá a fizetésképtelenné vált bakokat állami tulajdonba vennék oly módon, hogy a többi bank felé fennálló követeléseiket nem átutalással, hanem csak valódi fezetõeszköz használatával fogadnák. (Ez persze további bankcsõdöket eredményezne addig, amíg vissza nem álla reális állapot.) Mindez kétségtelenül meggyengítené a bizalmat a bankkártyák és átutalások iránt, amit csak az után lehet visszaállítani, amikor a folyamat már stabilizálódott.
Látható tehát, hogy a hatalmas bankszékház-felhõkarcolók a bankok által maguknak teremtett, nemlétezõ pénzekbõl épültek, a jelenlegi gazdaságot az egyre nagyobb hitelek mozgatják, s a végén mindennek a levét azok a kisemberek isszák meg, akik dolgoznak is, és akik azt hiszik, hogy a bakokban lévõ, vagy onnan kapott pénzük létezik.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Mit szólnátok egy olyan üzlethez amiben ingyenes Törzsvásárlói Kártyákhoz kell juttatni embereket, akik így olcsóbban tudnak vásárolni?
Itt egy cím is:
Sciennet
Nézzétek meg. Neten minden ismerõsünktõl meg lehet kérdezni, hogy kell-e neki egy ilyen. Persze ingyen. 😊
doxadmin
úgylegyen, hogy ne legyen igazam. de majd emlékezz ha 2 hónap múlva itt sírsz hogy még mindig nem fizetett ki.

úgyérted hogy a bux.to-n belül hol kell átírni? My Stats -> My profile és ott.
khm még valami:
Tuesday 24 Jun 2008 08:48 AM $ 10 AlertPay/Card Pending Audit
hiszel nekünk? <#idiota>

Gomber
doxadmin....nem lesz igazad! xHeDex: nem tod h kell beírni az AP-s címem, amire utalják? Mert már kb 2 éve regiztem be, csak nem használtam és akkor csak palybap volt, a profilban nemtom átírni :S

bux.to nem csak AP-re utal?

doxadmin
grat. Majd akkor is legyél ennyire lelkes ha 3 hónap után még mindig nem utalta át a pénzt paypalre. Bár ne legyen igazam

Gomber
nem 1,5 lett hanem 13.2 volt és most 15.2 😄DDDDDDD

Gomber
ja meg még + azok a referek akiknek nem én kattingatok...vagyis a multiclikkerem xdd

Gomber
Amugy aki fikázta a bux.to-t és azt mondta hogy napi 2 link van, az megbaszhatja mert most is 16 van... + 7 refer 1 nap alatt másfél dolcsi 😊

doxadmin
Ja dupla sorry. Amúgy nem fszlámák ülnek ott sem, és nem napi 1000$/eurók mennek rajtuk keresztül, szóval odafigyelnek. elõbb elveszítenek 1000 tagot ki parkoltatott, mint 1 befektetõt ki reklámost vásrol tõlük.

doxadmin
ip, alapján, engem már kidobtak 1x, szóval elhiheted nekem. Ha meg nem akkor majd a saját bõrödön megtanulod. Az interneten semmi sem maradhat titokban. Mint Max is mondta, nekik a hirdetõk az elsõdlegesek, szóval ha csaláson kapnak repülsz. . . De csinálj amit akarsz, majd rájössz te is hogy nem lehet csalni (csak okosan kell csinálni).

Gomber
leszarom...és õk szerinted honnan fognak rájönni erre? -.-' felkeresik õket és megkérdezik? Ugyan már, ne nevetess...<#idiota><#idiota><#idiota><#falbav>

doxadmin
De van, mivel a szerzõdésben én emlékszem olyan mondatra, hogy tilos direkt forgalmat generálni a parkoltatott domain nevekre. Az hogy megkéred az ismerõsödet hogy kattintson a szerzõdést már fel is rúgtad.

Gomber
Abban nincs semmi csal ha az ismerõseimet megkérem h mennyenek rá!

doxadmin
ja, de ezzel csak óvatosan!!! Õk sem hülyék!!

Gomber
meg az azért is jó, mert 1 kattintásért több eurót lehet kapni, aztán van 1 csomo ismerõsömnek net, megkérem h mennyenek rá ozt annyi 😊)))

Gomber
ja, azt énis megnéztem.... sedosat pont ma reggel...lehet h a szeróm helyett azt fogom fizetni ozt vissza is jön annak az ára!

Sedo-s progi mikor indul?Szerintem lennénk már rá páran.

http://www.sciennet.com/H033113/

doxadmin
igen, de az 6 hónap hogy a box.to átutalja a paypalre, onnan már simán megy minden.

Amúgy domain parkoltatás -> sedo

Gomber
Jólvan, jólvan...amugymeg nem csalok -.-
És nem 6hónapos a kifizetés, mert elküddöm PayPal számlámra onnan meg a bankártyára, és ez kemény 2 munkanap 😊

Na ez 1 pénzkeresési fórum, mondjatok már vmi jobbat...nemkell jövedelmi fizetés, csak 1 kis(idézem)" bónusz fizetés kipótlás"

Mondjuk 2havira 10ezer...

doxadmin
lol, ha egyátalán kifizetik, mert még ez is kétes. Mindegy, te tudod, az biztos hogy ptc bõl te nem fogsz kiszedni egy gépre valót. Ha meg csalsz a box-nál észreveszik úgy is, nem hülyék ülnek a gép elõtt. Ehhez passzívan kell hozzáállni, mint egyfajta bónusz fizetés kipótlás.

beleszámoltad a több mint 6 hónapos kifizetési idõt?

Gomber
Mondjuk Bux.to val meglesz 1 hónap alatt a 15ezer is! minden nap kapok 1 fél dollárt 😄 és már van 12, de most keztem el referalni...szval 40 nap 😄

Gomber
10.000 ft kéne pár hónap alatt!

olyan nincs 😄 ha jó jövedelmet akarsz akkor elõtte fektess bele valamennyi pénzt az oldalba