Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
Most nagyon kell a pénz me gépet rakok össze ozt arra gyüjtök...vki tudna mondani 1 jó jövedelemmel járó netes pénzkeresést?😄

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
ja bocs 15 referem van...és mind aktív!

Gomber
Ja csak ehhez add hozzá hogy van 10 aktív referem <#vigyor><#vigyor>
Szóval nem 2000ft keresek 2 hónap alatt hanem 20ezret... és már 4ezrem van, eddig referek nélkül nyomtam de mostmár megy fel a számláló mint a szar 😄

doxadmin
Akkor lehet nem 1 but.to ról beszélünk (nem mintha több lenne^^). Az a napi 15 sem sok. Tudtommal 10$-tól fizet ami 1000 cent. nos 1000/15=66 azaz 66 nap (2 hónap) alatt összejön 10$ ami kb 1800-2000Ft. Jah, és akkor még ki is kell fizetniük. . de az már más téma <#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Gomber
nekem napi 15 link van...most komoan!

doxadmin
Beteszel x $-t x hozamidõre x kamatra, majd ha letelik kifizet, vagy nem, és elúszott a pénzed. Röviden ennyi.

Bux.to tényleg xar. Múltkor nézem volt bent 2 link 1-1 centes -.-'

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Gomber
A Hyipek az mi? Vki elmagyarázná?

ja és 4. a bux.to egy szar 😛

1. ne spammelj!
2. trükkölj ahogy akarsz
3. miért nem csinálod magad?

Gomber
Valaki beregisztrálna nekem a gépérõl?????? ugyis el lehet tünteni a cookit...megmondom a pw-t a felhasznélót meg mindent...pls pls pls!!!!

Gomber
És ha csak pár refet csinálok magamnak? Mondjuk 5-6 ot? Akkor is kibannolnak?

Gomber
Miért bannolnak ki? Amikor kérem a pénzt akkor megnézik a referek IP-jét? Vagy mi? Akkor proxy-s trükk kell, és akkor nem veszik észre 😊

egyszerûbben is lehet 😛
Belépsz IE-re és mindig törlöd a cookikat (sütiket) és úgy regisztrálsz, és lehet akár 1k refed is.
Az meg már a te gondod hogy kibannolnak majd, ugyanis amikor kikéred a kifizetést akkor észre fogják venni a turpisságot <#crazya>

Gomber
Csõsztök!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni BUX.TO hoz!
Ugye 1 géprõl csak 1 et lehet regisztrálni, és így saját referem lehet...
Az autoclikkert használom, és halottam h Proxy val lehet + regeket csinálni...leis szettem 1 proxy progit de nem igazán tudom h mit is csináljak....szóval ha segítenétek nagyon megköszönném!

Gebein
Ha eléred az 1000$-os számlaforgalmat paypalon, akkor bekérik valamilyen fényképes igazolványod (jogsi, személyi) és egy cím igazolására alkalmas számlakivonat (bankszámla, telefonszámla) másolatát.Ami az érdekesség, hogy 2500$-nál nézik meg.Tehát amig nem érded el ezt a számlaforgalmat addig ráérsz feltölteni.

http://www.sciennet.com/H033113/

Sziasztok

Paypal alapú webshop alapítását tervezem. Viszont azt hallottam, hogy a paypal nagyobb pénzmozgás esetén arra kötelezhet, hogy bizonyos papírokat küldj el neki, EUs pénzmosási törvényre hivatkozva. Valaki tudja milyen iratokról van szó?

ha egyszer kitörölték a postot, az azt jelenti higy nem akarnak(-unk) reklámot!

hát nekem már be se hozza az oldalt,szal szerintem hanyagold.

valaki nem tudja hogy fizet-e a foxcash.net,ha igen akkor menyi idõn belül?
Max7
sedoval kapcsolatban nem volt még ilyen tapasztalatom!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Nekik a hirdetõk érdekeit kell elsõsorban nézni!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

doxadmin
És sedonál is van ilyen hogy visszakérheti a havi 20$-t vagy beperel érte?

Ha a googlera igaz, akkor nem ölöm rá a kreditjeimet, annyit enm ér, hogy kifizetik majd kérik vissza, én meg aközben gyártottam nekik 10ezer $ os forgalmat, amit gondolom szépen zsebre megy valakinek. ..

doxadmin
Ezzel az erõvel akkor jöhet az apeh is, mert ugyebár senki sem írj bele az adójába hogy van jövedelme sedo/googleból.

Ha csaláson kapnak akkor meg nem fizetik ki. Úgy mint fél éve. . . .

Több 1000$ okat szednek ki belõle csalással, majd pont az én 100$-rommal fognak bíróságra szaladgálni.

Max7
Nu akkor menjünk sorban....

Az nincs benne hogy x hónapig visszakérhetik illetve nem így van benne, hanem úgy hogyha csaláson kapnak akkor visszatérítik a pénzt a hirdetõknek... nem csak amit nem fizettek ki de ebbe ne menjünk bele hidd el tapasztalatból beszélek!

Aztán 10x-ese a perköltség? az lehet de olyanról még nem hallottál ha valaki polgári pert indít vagy akár milyen pert és az igazát a bíróság bebizonyítja vagyis hogy "te" csaltál akkor a teljes perköltséget rád ruházzák? És itt nem csak a bíróságnak amit kell fizetni hanem az ügyvédi díjukat is továbbá a szakértõ díját aki megállapítja hogy a szerzõdést megszegted (amit a regisztrációval elfogadtál)

Palinko
Értem, remélem semmi gondod nem lesz vele, de jó mindenrõl hallani és mindenre felkészülni! sok sikert! 😊
doxadmin
Átolvastam, de ilyet nem találtam, nem is nagyon érdekel. Valakik 1000-3000$ okat szednek ki belõle, nem hiszem hogy az én szaros 100$-mal fognak bíróságra járkálni és perköltségeket fizetni. ami ugyebár a többszöröse a kifizetett összegnek.

Nem mondtam hogy hülyeségeket beszél, de van más magyar forum is több 100+taggal akik már évek óta nyomják, és még 1 sem írta be hogy 3 hónap múlva kérte a pénzt. May azt hogy kivágott még fizetés elõtt, vagy blokkolta az accot. . . .

Palinko
úgy tudom benne van a szerzõdésbe amit egy klikkel elintéztél, hogy vissza kérhetik x hónapig ha gondolják, max nem beszél hülyeségeket szerintem hallgass rá.
doxadmin
Meg miért fordulna??? Elvileg van ellenõrzés kifizetés elõtt, ha nincs meg valami, vagy észrevesznek valami rosszaságot max nem fizetik ki. . .

doxadmin
Az azért fun lenne hogy 10 ezer forintért mennénk a bíróságra. Szerintem nekik a perköltségük 10x ese lenne. fõleg a google kinek napi több millió dollár/euró a bevétele nem hiszem hogy 100$-ért bírósághoz fog fordulni. . .

Palinko
õket ez nemigen hatja meg... vagy vissza vagy találkoztok a bíróságon...
doxadmin
Miért is? Ha egyszer kifizették tuti nem adom nekik vissza. .

Max7
3 hónapra visszamenõleg tedd el a pénzt mert visszafizettethetik veled!

doxadmin
Elsõ. . Majd 2-3 hónap múlva jön a második, ha nem találnak addig valamit, amibe beleköthetnek 😊

Max7
Hanyadik utalásuk?

doxadmin
wehehe, megjött a google pénzem. Még szept 1én utalt, de csak most néztem a számlám 😊

Max7
500-800ft között nem tudom pontosan!

doxadmin
Árban kb mennyi lenne?

Palinko
ha ketten veszitek akkor már nem szám....
Max7
20-30-40 darabokat de egyszerre kell megvennem 😞

doxadmin
A sim kártyákat mekkora tételben tudod?

Max7
annyi az egész hogy írasd alá az elsõ emberrel az utcán aki szembe jön veled!

ez azért fontos mert szerintem vagy szakértõ vizsgálja vagy inkább program az aláírásokat és ha hasonlóságot talál ( minden ember máshogy ír, ez olyan mint az ujjlenyomat ) akkor nem aktiválnak!

doxadmin
Ez a mailos megoldás is jó. 5-7 napra igérték azt acc nyitás után 1 órával meg is kaptam. Vissza kell küldeni nekik mailban vagy faxon és aktiválják, elvileg.

Elküldtem a pdf-et.

Max7
Válaszd az sms azonosítást! Lehet szerezni sim kártyát ami még fél évig jó 500ft-ért (az a baj hogy én csak nagy tételben tudok). Ez a pdf-es dolgo nekem új! Elküldenéd nekem mondjuk itt az sg-n fájlküldéssel? Érdekelne!

doxadmin
És hogy tudnék certifizni 24 accot? Ahhoz hogy fizessen certifi kell. A mostani 2 accomat sms-ben certifiztem. Mos a 3. acc nál küldött egy pdf dokumentumot amit vissza kell küldeni.

(Az gond hogy nem valós adatok vannak megadva?)

doxadmin
Na egyre jobban hangzik. Szerintem el is kezdem gyártani az accokat 😊

Max7
azt is lehet csinálni de csak ésszel

Max7
és ezt növelheted 8 accountra is! (paypal 8 mailt enged)

továbbá ha okos vagy akkor 16 accountal is meg tudod oldani úgy hogy abszolút biztonságos legyen (mindegyik accon csak havi 10€ keresel úgy hogy öszefõzödjön vagyis az elsõ 8-acon legyen csak forgalom az elsõ honapban a másodikban mindkettõn így a harmadik honapban az elsõ 8 acc fizet 20€ a negyedik honapban meg a második 8acc fizet és így tovább minden honapban 8x20€😉 és ez még biztonságosabb mert olyan kicsi így a forgalom hogy leszarják a fejed szó szerint rád se néznek mert kéthavonta 1x kérsz ki minden accon pénzt!

és igen ez 16 mail cím de paypalból kiszedheted a mail címeket szal ha tudod hogy a következõ honapban a második 8 acc fizet majd addig az elsõ 8 acc címét ksizedheted és beteheted a következõt, de ha van annyi eszed akkor anyud bankártyáláyra is csinálsz egy paypal számlát és akkor legálisan lehet 16 accountod ami havi 16x20€ és ha mégokosabb vagy apud számlájára vagy haver számlájára is csinálsz egyet és akkor már 24 accod lehet egyenkét havi 20€ val az már 480€ havonta ami már 480*230 (ocsoé számolom) = 110.400.- ha azt mondod hogy a minimálbér kétszerese nem elég akkor keress mellékest de amit fent írtam kivitelezhetõ! bõvebb infó priviben vagy msnen nálam! (msn privibe kapható)

Palinko
egyet értek csak GOOGLET NE!
Max7
googlet felejtsd el!

nem értem hogy akarsz 9x 20$ összehozni mikor sedo €-ban fizet de próbáld meg 😄

amúgy javasolnám inkább 2 domain minden accba acconként 20€ az 4x20€ +10€ az ötödik accountban!

így biztos nem dobnak ki! napi 70-80 látogatás és napi 7-8 katt a tuti így kb összejön a havi 20€

és ne .info domainnal probálkozz!

doxadmin
Igen sedo mellé keresnék valamit. Jó a google is de az nem 100% hogy fizet, bár lehet csak picit meg kellene nyomni pár +oldallal mint a sedot is.

Sedonál most meg akarom azt próbálni hogy 3 acc 3-3-3 domain és 9x20$ havi. Csak kicsit tartok tõle hogy valamint észrevesz és kidob.

Amúgy ha van más tipped a sedo/google nagyobb kereteire azt szívesen hallgatom 😊