Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

40? lol itt van több mint 1000 link és csak reklámra fordíthatod, gz

vagy 6 maxpack ami ingyenes és prizee clubnál gyorsabban haladsz a sorban mellesleg elöbb meg van a 75 diamond min t 3 hónap szal szerintem megéri

doxadmin
ja de a prizee club 3 hónapra 6,90 euró. 3 Hónap alatt meg lazán megkeresi a 10 bubzot 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

amúgy ha annyira akarsz tea melegítõt akkor ajánlom a prizee club-ot 75 diamond-ba kerül

Palinko
tud valaki olyan programot ahol ki lehet próbálni a "rendes" tõzsdét (nyersanyag, papírok...) játékpénzel? nem a forex érdekel, olyat találtam 😊 köszi elõre is 😊
doxadmin
ok, gondolok 😊 Na mindegy akkor leteszek az xbox360 ról 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Max7
a franciáknak van mindig de mivel õk vannak kisebbségben (a saját nemzetük játékában) így a nyereménytörténet alapján csak azt látod hogy alacsony értékû ajándékokat nyernek az emberek!

De alapvetõen logikus hogy a nagyobb nyereményekbõl mindig kevesebbet sorsolnak ki mint a kevesebb értékkel rendelkezõ nyereményekbõl. 😊

Ha nyersz egy usb-s teacsésze melegítõt gondolhatnál rám 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

doxadmin
jah, kár 😞 Akkor azért nincs a nyeremények között nagy értékû termék 😊

Max7
jah.. húzz bele ha franciaországban vagy belgiumban élsz 😊 mert csak oda küldik ki 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

doxadmin
269 bubz egy xbox360 😊 Ideje belehúzni ^^

Max7
bocs túloztam hogy másból nincs bevétele 😊 bár ez a kávézó inkább éterem szerû, talán a mekihez tudnám hasonlítani sokkal inkább gyerekpecifikusabb viszont étkezésileg meg sem közelíti egyik ételszállító, vagy éterem készítményeit! Szerintem ez a kávézó ilyen reklámkampánynak indult és végül kinõtte a célt 😊

igen természetesen egyet kell értsek, most nem adtam meg minden lehetséges módot ahogyan pénzt képesek szerezni ez az sms-es dolog csak példa volt kicsit sokat kell gépelni ahoz hogy minden lehetséges variációt felvázoljak ezzel csak meg akartam mutatni, hogy nem kell agódni nem fog megszünni sõt egyre csak növekedni fog és egyre értékesebb ajándékokat lehet majd kikérni (leírhattam volna az ecbaret, a prizee clubot, a prizee pass szerzõ helyekrõl belyövõ pénzt, stb) de a lényeg remélem lejött
és már bocsi de ne mond hogy egy kávézóbol nincs bevétel (http://www.prizee-cafe.com/)

Max7
egyetlen bevétele van csak és az a maxpack! de nem csak úgy van belölle bevételük, hogy eladják sms-ért, mert van aki nem szivesen fizetne érte nézd meg a packbare-t csomo reklámot kell megnézned 1 maxpackért! legalább 15 napig kell futatni napi 10 orában hogy elér 1 maxpackot! ami ha számolunk akkor 20 másodpercenként 1 reklám akkor 1 percben 3 reklám 1 órában 90 reklám 10 órában 900 reklám ez 15 nappal 13500 reklámegjelenítés

ha cska 0.1c / megjelenítéssel számolunk akkor 13500 * 0.1$ = 1350$ de mivel ez borzasztóan nagy szám lett számoljunk 0.01$-al! 13500 * 0.01$ = 135$ bevételük van amit ha nézünk akkor az több mintha 480ft-ért vennél maxpackot aminek a felét a szolgáltató nyúl le!

szal igazából az ilyesféle reklámból van bevételük még ha magán a prizee.com-on nem mindig és ha van akkor nem sok reklám van!

Most írok egy kis prizee mûvelõdési cikket
Gondolom mindenkiben felmerült a kérdés valyon honnan van a prizee-nak pénze a nagy kérdés adócsalás hazudnak vagy mi a szösz nekik miért éri meg, hogy csak úgy ajándékokat osztogassanak
ezt én is már feltettem magamnak és sajna csak nagyon kevés helyen találtamrá magyarázatot, de sikerültrá választ találnom és szeretném ezt veletek megosztani
a legelsõ kereseti forrás a maxpack a felhasználók száma már elérte a 17 milliót most számoljunk ha csak minden egyes felhasználó vesz 1 maxpackot (nálluk 480 HUF) 17 millió * 480 = 8,16 milliárd FT (nem euró) természetesen ebböl lekell venni az ajándékokat meg nem mindenki vesz maxpackot de van aki meg rengeteget vesz de 2006-ban 10, 4 millió Euroval zárták az évet
ezenkívül van franciaországban egy prizee kafe ahol elég venned egy kávét és kapsz egy maxpack kódot onnan kevesebb a bevétel de azért onnan is van bõven

remélem mindenkinek elég kielégítõ választ attam
ha bármi kérdésetek van a prizee-al kapcsolatban akkor csak írjatok ide válaszolok minden kérdésre

Hát elég kicsi rá az esély szóval inkább kulcstartót fogysz vele nyerni ezért inkább álj sorba az a biztos

Max7
ez a bubz tiket egész jól hangzik 😊 csak hát mennyi az esélye annak hogy pont az usbs csészemelegítõt kapom 😄

*hallok
*keresõmotor

Hello mindenki!
most kezdtem az internetes pénzkeresést és mindenhonnan hallog errõl az ouglo-s módszerrõl hogy az a legjobb csak amelyik search portálokat belinkelnek már mind megszüntek szal valaki letudna ide írni párat (ha keresõ motort írtok az is jó)

amúgy a prizee-al kapcsolatban:

Gift shop
Minden ajándéknak megvan a maga ára és ha van rá elegendo Bubzod pályázhatsz rá, ekkor elveszi a Bubzot. Majd a Prizee kisorsolja, hogy ki kaphatja meg és ha benne vagy akkor megkapod ha nem akkor visszakapod a Bubzaid.

Auction
Van egy kezdo összeg amit a Prizee kituz (olcsó) és utána mindenki licitálhat a legtöbbett licitáló(drága) kapja meg . (Van amikor a 3 legtöbbet licitáló kapja meg.) Addig tudsz licitálni ameddig bírod fizetni ha nem te nyered meg akkor visszakapod a Bubzaid.

Queue
Húzz egy számot és állj be te is a sorba. Nincs sosolás, nincs reménytelenség csak gyozd kivárni a sorod. Úgyanannyiba kerül minden mint a butikban.Kiválasztasz egy ajándékot amit minden nap meg kell erosítened hogy az kell neked. Minden másnapra frissitik, hogy hol állsz bármikor kiszálhatsz belole, de ha az egyik nap elfelejted megerosíteni az ajándékot akkor megint a sorr végére kerülsz. Minden nap meg van szabva hogy mennyit sorsolnak ki.

Gift ticket
Az ajándék jegynek 5Bubz az ára, azonnal le is kaparhatod és megtudod hogy nyertél avagy sem. Egy 5Bubzos ajándéknál akár 2-3 szor is nagyobb értéku ajándékot is nyerhetsz. Ha nem nyersz másnap visszakapod az 5Bubzod.

damondesign
Üdv

Láttam, hogy régebben itt is volt szó, (vagy csak megemlítették a cultlotto-t). Én nem rég találtam rá, és van egy módszer, amivel könnyebb vele pénzt keresni. Mivel a pénzkeresési tevékenységeimrõl blogot vezetek, inkább belinkelem csak azt a post-ot, nincs kedvem ide bemásolni.

Szóval aki szerint most reklám jön, ne olvasson tovább....
LINK

és ez biztos hogy fizet? találtam egy oldalt ahol 80 eurós kifizetést linkelt a csávó paypalra de hogy az mennyire igaz..

doxadmin
Aha, ez így van. Emlékszem hogy én is ilyen 200$os cégekkel kezdtem, meg tesóm is. Én továbbléptem sedo-ra, adsensre, most ezeket mellõzöm mert más szerkesztõi munkát találtam interneten. Tesóm abbahagyta.

asszem EuroBarre vagy mi a neve az még fizet. Google és a keresõ a barátod <#integet2>

meik a legjobb ien bar futtatós cég v mi ami fizet is?

AleXXXXX
belegondolsz 9 cent, kb 15 ft - ennyit ott szoktál hagyni a büfében/boltban is, ha jó kedved van😊
Nem tudom mennyire vagy kezdõ ebben a "munkában", de az elején én is így voltam vele: pénz a semmböl húúú😊 most már komoly összegekért "dolgozok" csak.

Egyébként ha megfigyelitek, ti Mindenki, megfigyelhetõ mindenkinél ugyanaz a logikai sorrend:
-Hall a netes pénzkeresésrõl
-Beregel pl donkeymailsre, olvasgat.
-Megtalálja a kattonként 10$- os cégeket, megörül, foggal körömmel harcol mellettük, a tapasztaltabbak elõször szépen mondják neki h nem fizet, nem hiszi el, és 1-2 hét mulva benõ a feje lágya (a többségnek)
- Nekiáll buxozni, töri a fejét a ref-csalásokon, hírdet 1000el

innen 3 út van:
a) Sikerül kiépíteni egy jó erõs hálózatot buxban, - õk vannak kevesebben
b) és hall a sedorol, google ads-rol...
c) valaki feladja

ezt nem MagyarVizsla kollegának szántam, nem célzásnak szántam, hogy becsméreljem a kezdõket, csak a saját megfigyelésemet írtam le. Lehet velem vitatkozni😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Mostanra megbizonyosodtam,hogy a cashfiesta tényleg sz.r.
a seobiz viszont fizet,tegnap 9 centet utaltak PayPalra.
http://www.seobizs.com/pages/index.php?refid=vonsyra
2 nap alatt 15 centet gyûjtöttem. Sztem ez a legjobb,mert a DonkeyMailsnél azért az az 1$ lassan jön össze,itt meg akármekkora összegnél is fizetnek.
Max7
Ez mind szép és jó de 1 olyan embert nem tudsz mondani visszamenõleg akár 1 évre aki bozonyítani tudja hogy kapott pénzt töllük (nem hamis képpel)

doxadmin
Tudtommal a cashfiesta nem fizet, vagyis nagyon ritka esetekben 1x-1x.

Fiestabar:
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=vonsyra

Ez is jó,1000 pont= 1,6 dollár, 100 pont az kb. 15 perc. Nem foglal sok helyet,nem lassytja a gépet.
http://www.seobizs.com/pages/index.php?refid=vonsyra Ez nagyon jó,egy nap alatt kaptam 20 0,5 centes levelet. A lényeg,hogy ne Magyarországot jelöljed be lakhelynek 😉
RIZLA
köszönöm a választ

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sziasztok,
a DonkeyMails nekem bejött, 1 $ után már fizetnek (pl.PayPal) ,megbízhatóak. Sokat kell tökölni vele,de mert 0,1 0,01 centet fizetnek a kattintásokért.Mindig vannak fizetõ linkek,csak egyre kevesebb pénzt fizetnek :/ (a legkisebb a 0,01)

Itt tudtok regisztrálni:
http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=vonsyra

üdv.
Max7
Igazából mostanában nincs olyan magyarországon amibe megérné befektetni idõt, a kinaiaknak megéri azért a pár centért szenvedni de magyarországon magasabb a színvonal, ezért még kiegészítõ jövedelemként az a 2000ft amit össze tud szedni anyud azért sem éri meg napi több órát gép elõtt ülni!

vannak ilyen bedolgozási munkák amikor adatot kell rögzíteni x összegért... probálj ilyesmit keresni! ez a piacág igazából halott és a lavinát a 12dailypro bukása és a stormpay számlafagyasztása okozta!

RIZLA
Szevasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Édesanyám szeretne(email olvasós, reklámra kattintós, stb)kereset(nyugdíj)kiegészítés céljából ilyesmivel foglalkozni. Vállaltam, hogy körbekérdezgetek ismerösöket ezügyben, de elég nagy a katyvasz ezen a téren😊

Ha nem nagy fáradság, megköszönném, ha ajánlanátok pár megbízható céget.
Bár anyám is aktív tagja évek óta az internetezõ társadalomnak, azért vannak kétségeim,(63 éves) tehát nem feltétlenül az lenne a cél, hogy a legnagyobb hasznot hozza az adott tevékenység a legrövidebb idõn belül, hanem az, hogy folyamatos "munkát" és persze mellékjövedelmet termeljen, a lehetõ legegyszerûbb módon.
Elkezdtem ugyan visszaolvasni a topikot, de lehetetlen ennyi posztot végignyálazni😊
Annyi azért képként kialakult ezzel kapcsolatban, hogy vannak korrekt cégek, ami számomra eleinte hihetetlennek hangzott, de az itt leirtak alapján félretettem a pesszimizmusomat 😄
Köszi elöre is a segítséget, és sry, hogy egy újabb "segitsetek má lécci" kommentel pazarlom a drága papírt 😊

szép napot!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Max7
Marad a bubz.... kezdem érteni hogy jutok az ajándékokhoz 😊 én most nagyon rágerjedtem egy "usbsteamelegentartóra" mert sokat teázok 😊 Illetve egy usb's világítás is jól jönne mert az asztalom nem mindig látom rendesen 😊

Szal amire rájöttem:

Queue = sorbanálás.... amikor sorra kerülök akkor kapok ajándékot azért a bubzért ami ki van írva.... de honnan tudom pl hogy kb mikorra jutok sorba? tehát napi vagy heti vagy havi hány ajándékot küldenek ki a soron következõnek? ezt nem lehet tudni?

Auction = Aukció vagyis licitálás... hát ez valahogy nem igazán érdekel mert aminek alapjáraton 10 bubz az ára azt megkapom 190bubzért 😄

Show Window = ??? na ez micsoda?

Scraching = na és ez micsoda? 😄DD

A kettõ közül ez egyik a tombola 😄 Valószinüleg a show window lesz az mert ott látom hogy 540-en jelentkeztek az usbs melegítõre és nemsokára jár le valami határidõ szal valszeg ez lesz a tombola 😊 közben rájöttem hogy mi ez a scraching... nem más minthogy elérték a 20millió regelt embert és 5 bubzért van olyan ticket amin garantált ajándék van 😄

Na mostmár csak a Show Window = (valószinüleg tombola) menetét kéne megfejteni 😊

dragon11
hûha😄

doxadmin
Gyémántot csak prizee clubbosok kaphatnak, azt ajándékra ill újabb kör játékra válthatják be. De hogy lehet preizee clubbot létrehozni ill csatlakozni? O.o Az oldalon az van hogy 6 max pack vagy 6.90euró /3 hónap. Szóval akkor marad a bubz. Amúgy ha van alattad reff, aki megveszi/ megnyeri elsõ ajándékját, akkor te is megkapod amit nyert, vagy annak az árát bubzban :-)

dragon11
Tetszik az aláírásod.. illik erre.=) mármint hogy a bankosok a hülyék ^o)

Max7
A bankok is azt mondják hogy úgy alakítják ki a fiokjukat hogy igazodjanak az ügyfél igényeihez...... bármelyik bankba megyek be sehol nem látok sörcsapot meg kurvákat 😄 (showderklub)

te csak azt hiszed hogy arról beszélnek veled amirõl te akarsz!

amúgy engem is hívtak már ilyesmi miatt csak ott 1 órára kellet volna beülni egy fekete szobába ahol beszélgettek volna velem pszihologusok mondom kösz inkább elmegyek sörözni 😄

ezt hallottam hogy a rádió1-be ezt reklámozták.Szerintem menyj, 5 rongyért megéri 😛

Elõbb hívtak Sonda ipsos féle kiscsoportos beszélgetésre, állítólag 2 óra duma olyan dolgokról amik "érdkelnek", és fizetnek 5 rongyot. Volt már valaki ilyenen? Mi igaz ebbõl?

Max7
ma szembesültem hogy nem is bubz kell ahoz hogy tárgyakat vegyek hanem diamond szal valahogy a bubzokat át kéne váltani gyémántra :S

ha jól látom a prizeeclub-osoknak van csak gyémántkeresési lehetõségük? :S

doxadmin
Jó kérdés, ez a gyémántosdi nekem is új.

Max7
nem tudja valaki hogy a prizeen hog tudom a bubzaimat gyémántra váltani, vagy hogy gyémántot hogy tudok szerezni? 😄

nagyon rágerjedtem az usb-s teamelegítõre 😊

doxadmin
Ha van felesleges szabadidõt, és rengeteg kitartásod akkor megéri. Nagyon oda kell figyelni, mert sok a csaló oldal, ami nem fizet ki, de azért lehet vele keresni.

sovány vígasz.

azért kössz
hát szerintem nincs.
hogy megéri-e..talán 😄
én pár ezer forintot keresek ezzel havonta
google-n keress rá arra hogy 'pénzkeresés' és mûvelõdj 😉

Sziasztok!!
Van magyar nyalvû oldal is ebbõl amit csináltok??...segítsem már valaki, hogy hogyan kezdjem el!!
Megéri ezt csinálni egyáltalán?

Köszi a segítséget elõre is.
#7111-es post.
én szóltam 😛

IsabelMarco csak a Premiumosokat fizeti ki???
Az igen... azért vettem refeket?
Max7
én egy usb-s teamelegítõre hajtok 😊 10.90 bubz és van 5.90bubzom 13 nap alatt szal még 2 hét és megvan 😊