15995
11074353081353622639.jpg
  • m0ski
    Ha kaptál kérdőívet akkor az azt jelenti hogy ki lettél választva a feladatra. Ha kitöltöd és elfogadod a feltételeket akkor utána kapod a részleteket e-mailben.
  • hafika
    Szerintem nekem nincs olyan. Amúgy ma jutott eszembe hogy miért is nem tudunk mostanában normálisabb pénzt keresni.
    Kvalifikációk . Mostanában minden kvalifikáció olyan hogy ha nem sikerül rögtön csinálgatod 1 perc múlva újra. Na ez tavaly még úgy volt hogy ha elrontottad akkor 2 napig nem csinálhattad újra. Kérdéseket is nem is kell érteni .. megjegyzi hogy mit kell jelölni és 2 vagy 3 próbálkozás után passed ... utána meg megy a harc a frissítés folyamatosan és hátha elkapsz néha 1-2 feladatot .
  • m0ski
    Amiről beszélsz az a Dropboxos feladat. Ha van dropboxod, megjelenik egy megosztott mappa a fiokodban. Ide kell betenned 2500 fotót, ha minden rendben, jön a 20$.
    Easy money.
  • hafika
    Nálam is elég sok a kvalifikáció ..utána meg pár feladat jut.... majd jön a harcolás a feladatokért ... és talán 10 ből 1x bead egyet... majd megunom és ott hagyom ... Valamit kitalálhatna a cég mert ez így nem buli .. Tegnap adott valami kérdőíves dolgot is meg ha jól értettem akkor ha felküldök 2500 darab képet akkor kapnék 20 dollárt de hogy hova kéne felküldeni és milyen képeket arról fogalmam sincs.
  • Palinko
    Mert szerintem az a lényeg, hogy felismerjék a gépek, Szóval ha 85%-ra teljesíted akkor is sok pontnak helyesnek kell legyen ma bringa elején és végén is szóval ugyanolyan pontosan látja milyen messze van a bringás mintha 95%-ra teljesíted. Meg ugyanúgy felismeri, hogy fékezni kell az autónak pl. Persze ilyen 50%-ot már nem fogadhatnak el mert akkor már lehet nem is ott van a bringás ahová mi mutattuk a gépnek.

hafika:
    Egyetértek, magukkal basznak ki, mert kb DDoSoljuk a szervereiket :D, mert ahány újratöltés annyi terhelés... de ha nem ilyen mocsok módon működne az oldal nem frissítgetnénk, mert tudjuk tuti lesz feladat. Velem sokszor csinált olyat is, hogy nincs feladat, nincs feladat, aztán 5. frissítésre beadott egyet, aztán megcsináltam 6. ra nem adott de már 8.ra igen. Szóval tényleg azt jutalmazza ha túlterheled a szervert :D Nekik se jó, nekünk se
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2017.02.03. 14:00:59
  • Spare5hun
    Miért ne számítana? Minél pontosabb a megoldás annál pontosabban tudják vele tanítani a gépeket.
  • hafika
    Szerintem se .. Amúgy ad az néha feladatot csak olyan sokan vagyunk hogy ha nem kattintok rá majd frissítek egyet akkor már nincs is ott a feladat. Ezzel csinálhatnának valamit mert számomra ez hihetetlen hogy ennyire sokan itt ülnénk is frissítjük folyamatosan az oldalt hogy hátha felvillan a feladat ..majd 10 x rákattintok de mindig azt írja ki hogy már nem elérhető ..hát mit mondjak ez hihetetlen idegesítő .
  • Palinko
    A kvalit úgy is csak 100%-osra fogadja el. Most, hogy a körberajzolás 85 vagy 90 az nem gondolom hogy sokat számít nekik.
  • Spare5hun
    Nézhetik akár azt is, hogy hány százalékosra csinálod és első körben csak a legjobbaknak küldik ki. (minden bántás nélkül :) )
  • Palinko
    Itt is mindig ezt csinálja, 2 locked feladat, nézem akkor tuti van kvali, van is gyorsan megcsinálom, hogy majd lesz meló és lesz a faszt :D
  • m0ski
    Most jött egy új qualification, de a teljesítés után feladat semmi :(
  • hafika
    Lassan tele lesz a képernyő a sok semmit nem érő dologgal.Jelenleg nálam 6 zöld semmi ingyenes van
  • hafika
    Én is így vagyok vele . Ha jönne heti 10-20usd legalább akkor nincs gond az 5 dolláros limittel
  • m0ski
    Nem lenne bajom az 5$ limittel, ha olyan szinten jönnének a feladatok, mint január előtt. Akkor a legrosszabb héten is megvolt a 10$. De ha így folytatják, hogy nehéz lesz összegyűjteni a kifizetésre valót.
  • Palinko
    Pedig ez az 1$ azért volt jó mert belátható volt, most az elmúlt hetekben 42 cent jött össze és már úgy van vele az ember ez már majdnem félút bejön 1-2 hullám és meg is van a limit. Most 5$ már jóval messzebb van. Persze ilyen hülye magyarázatokat kitalálhatnak, de én sem most kezdtem, hanem még nyáron és nem nagyon respektálja feladatokkal a kitartást. Persze nyilván nekem sem minden feladat fekszik egyformán jól, de azért csak 40 ezer xp-m vicc, hogy semmit sem ad rá.
  • Spare5hun
    Február 10-től kezdve 5 dollár lesz a kifizetési limit. Ez a hivatalos indoklás szerint még akár jó is lehet:
    This will help Spare5 improve tasking quality and make more tasks available to Fives who do them well. This ultimately means more and better tasks on your task lists.
    = (az én olvasatomban) aki csak kipróbálgatja és pörgeti az hamar lemorzsolódik, így a többieknek több feladat jut.

A másik is érdekes:
    A more exciting change is just-this-close to being here: task feedback while you're tasking, with quality scores showing how you're doing, plus updates and hints to give you opportunities to improve.
    Végre kapunk visszajelzést, hogy mit csesztünk el, mit kell jobban csinálni, hogy több olyan feladatot kapjunk.
  • m0ski
    Nincs, pedig nem hangzik rosszul :(
  • hafika
    Az feladat az oldalon? Nekem nincs olyan
  • Spare5hun
    Nektek van ilyen: Find Hip-Hop & EDM Social Media Profiles?
    Ez most a kedvencem. Gyorsan pörgethető, 5 centes, egyszerű.
  • hafika
    Nekem is volt 2 kvalifikáció is tegnap este és ma is. Tegnap este sikerült vagy 15 centet összehozni ma pedig a kvalifikáció után semmi feladat nincs.
  • Palinko
    Járdás kijelölésnél vegyétek figyelembe, hogy a mercedesnél azért van ott a zöld nyíl, hogy csak azt a részt kell kijelölni a járdából, a hátsót nem kell... Aztán meg yes,no,no,
  • m0ski
    Már tegnap este kint volt (legalábbis nálam), sikerült is 1 dollárt összehozni review meg 5 centes feladatból. Sajnos elég gyorsan el is tűnt :(
  • Spare5hun
    Van új qualifier! Project Nemo: Outlining Curbs Quiz
  • Palinko
    Úgy panaszkodj, hogy nekem jan 7-én jött 3$ azóta meg 40 cent gyűlt össze :D Most nagyon visszaesett az oldal tényleg.
  • hafika
    Eltelt egy hónap és még értelmes munka nem volt:(
    Jan 14 től 3 kifizetésem volt és összesen 5 dollár jött.
    Jan 7.én volt egy 15 dolláros kifizetésem de az még az előtte lévő időszakban volt csak éppen nem fért bele :(
  • JonasSandor
    Vásárlói közösség ahol kocsit is adnak youtubon van vidi róla de mivel 35 euró és havidíjas és toborozni is kell így baromság lehet.
  • hafika
    Nem ismerem azt.. Megcsináltuk a nehéz kvalifikációt de feladat meg semmi:(
  • JonasSandor
    Senholding üzletről mi a véleményetek?
  • hafika
    Köszi a segítséget de ég így sem volt könnyű megcsinálni a rajzokat:D Az a pofátlanság hogy ameddig nem csinálod meg addig mutatja hogy ad 5 centes meg 1 centes feladatot majd kiszenveded és utána semmi.
  • Palinko
    Na ez az :D Nem véletlenül a videóban is csak 88% pedig tökéletes megfejtés meg a tiédet is el kéne fogadni ha ember nézné át.
  • Spare5hun
    Kösz!
  • Palinko
    Nekem sikerült időközben, a második szopatósabb 88% lett először elbuktam de aztán sikerült :)
  • mtibee
    Itt van egy videó, hogy hogyan kell megcsinálni, ha valaki még nem esett volna túl rajta:

• m0ski
    Az autó körvonalát és a kép szélét ha összekötöd akkor ott lezárja. Ha még egy helyen az autó vonalát és a kép szélét összekötöd akkor lesz egy alakzatod amit kijelölhetsz, hogy "road"
  • hafika
    Ez nekem se megy sajnos
  • Palinko
    Hogy kell ezt az útjelölős nemot megcsinálni? Mert az a bajom, hogy ugye van autó és arany körvonal de nem nagyon akarja kötni , mert gondoltam ha ráklikkelek az autó körvonalára majd bejelöli automatán a dolgot.

Ez volt a koncepció, de nem akar sikerülni :D
  • trancemusic2
    Csak upcoming, de abból kettő...
  • hafika
    Nekem autódobozolásból nincs sajnos pedig azt nagyon szeretem. Nekem közlekedési vagy utcatáblát kellett bekeretezni ha még nem volt.
  • Spare5hun
    Nekem is van még ebből az autó dobozolósból. Adogatja, de szerintem olyan kevés és nem az a jól pörgethető ezért inkább várok valami jobbra. Az a tudat nyugtat, hogy nekik is ez az érdekük.
  • Gugger85
    Sziasztok!

Egy nagyon jó kis játékot ajánlanék. A neve: Elven Gold (városépítés).
    Nemrég indult. 5000 gold kezdő bónusz jár. Épületeket kell venni amik goldot termelnek. Az oldal rubelben fizet. Eddig regisztrált tagok száma kb. 60 000.
    Kifizetés: payeer
    Befizetés: payeer, perfectmoney, qiwi, visa, marstercard.
    Minimum befizetés 100 rubel.
    Amit megvettél épületet, le kell raknod a városban, hogy termeljen. Az alap bónuszból tudsz venni egy kis házat ami óránként 50 aranyat termel. Sok jó épület van amik nagyon jól termelnek!
    Nekem jelenleg napi 12 Rubelt termel. A kérés után azonnal fizet.
    Ajánlom mindenkinek a figyelmébe!
    Próbáljátok ki! Megéri!

Elvengold