15995
11074353081353622639.jpg
  • doxadmin
    Dupla vagy semmi (Double or Nothing) Nem kell hozzá nagy tudás, lehet krv@a sok asztalon tolni kis gyakorlással (30+), és már 5$os szépen lehet vele keresni. Fizetéskiegészítésnek simán jó, de többet is össze lehet vele szedni, csauk ugye az idő... + 8 óra nehéz fizikai munka után kicsit nehezen veszed rá magad a játékra, de nem lehetetlen.
  • baaka
    Sziasztok!Van itt olyan aki readbud-ozik?Fizették már ki?Vagy kamu az egész?Megéri szenvedni vele?
  • acsati
    én is elolvasnám a blogodon írtakat és lehet bele is kezdenék.
    jó látni hogy van egy kis komolyabb élet a topikban nem csak a kamu ptc reflinkek :D
  • fergusonpapa
    Nos ilyen oldal a cpalead,leadbolt,cpatank,maxbounty(legnagyobb)ezeketrészesitem elönyben de van kismilio.regelésük egyszerü de telszámot kér.nyugodtak leehtünk csak 1x felhivnak h hitelesid magad.megmondom angoluul magyar vagy nem érted de tevagy xy-és kész.mondják okay thx.bár nem midnig hivnak fel regnél.mindegy.jol megy nekik hivogasanak :D

az offerek bármienek lehetnek van 30centestöl 100dolárosig valaol beálitgatatod hogy mien reklámok jelenjenek meg a kis widgetben pl cpaleadnél.ugye reklámok értéke füg az infromcio elkérstöl lásd valahol zip code kel.azok legocslobak.ahol email azok 2-3 dolcsi körül és telszámot kérnek ott 5-10-20dolcsi tölts le játék programot kb 10dolcsi.az iylen 20 fölöt trial verziok meg már pénzt igényel.

hát igen 1000látogato körül számld ugy h van havi 100.000ft om biztosra.kb számok hatalma szerint igy megy.ha benne vagy jobban átlátod majd.de ha oylat adsz ami most wanted szalnagyon aakrják mit tudomén csajozos ebook 50-100látogatoval többet érsz mint én 1000el :)

am igen énse értetem h logika h letöltöm a videot vagy megnézem megavideon ingyen...vagy valami.de nem meglehet nézni mien kucslszavakra menienkeresnek ráyoutube -google és láthatjuk hogy ara h xy watch online durva számok vannak.még youtubon is :D a netezök 90% hülye ezt jobb ha észben tartjuk.:)

jah és migelnem felejtem kifizetés.ezek net payment 15-30ban müködnek szoval amit kerestél agusztusban azt szept15 megkapod vagy 30.án de van weekly ugye heti is vagy earlypayment akor levonak 20% bármenyi a pénzed..:) ezvan.kikérés változo.ugy ekönnyü szakitani ezért sok helyen 50 dollár.uj oldalaknál 25.van ahol nincs.itt leadbolton durván magas 500..bár simán összegyül nekm.100dolárnál lehet kérni korai kikérést.stb stb.

mident jobban lefogok irni.aztán kiderül megérte e.most is ugy gondolom valami értelemeset porbálok adni az embereknek reflink nélkül.
    ere vagy észre se veszik és fuják az iylne klik moooszter szart vagy h betettemképeimmennyit kerestem már irtak hol kerestem..ott van leirva.épp 1sorral feljebb..OMG...midenki számokra megy.
  • Savmacska
    4.4 Standard Members calculation of earnings:

Standard Members should only expect up to 1% of their earnings.
    You must have only 1 payment request for the admin to process your payment and you should only request by the 25th of the month to gain higher earnings to receive a bigger share. The more you click and earn and request in your cashout the higher your share of the earnings will be.
  • Savmacska
    most olvasgattam róla és állitólag nem annyi az egyenleged amennyit látsz hanem annak az 1%-a ... ez fedi a valóságot ?!
  • Savmacska
    klikkmonszter ?
  • Savmacska
    ismerős is volt a neve de már megtaláltam http://halasztelekma.hu/2010/07/vigyazz-szivatnak-%E2%80%93-%E2%80%9Ewebsitetester-biz%E2%80%9D-a-nagy-atveres/
  • mcdrusza
    istenem.. olvass vissza pont tegnap röhögtük ki ezért Gábor pajtit. #9102
  • Savmacska
    websitetester.biz -ről vélemény ?!
  • Savmacska
    Moneybookers fizet Master cardra ? Mert én ugy néztem h csak Visa-ra nyomja a pénzt
  • mcdrusza
    írtam már hogy rájöttem közbe h megavideon van.
    domain meg tárhely nem gond tudok én is évi 2-300ftért.
    azt hittem egyébként h a videoban a reklám is a tiéd, azér kérdeztem, de látom az a megavideonak a szarsága.
    nem mellékesen ezek a reklámok honnan származnak? én eddig csak googleadsal szórakoztam.
    ja és mennyitől fizet ki a reklámos oldalak/felugró ablakon való "kötelező" regért mennyit fizet? mer az sem mindegy pl google 100dolcsinál fizet csak ki ha jól tudom. jó lenne pár oldal mer egyet sem vágok.
    visszatérve ez is a nagy buktató és a munka, hogy legalább 1000látogató legyen egy nap.. mer ha van kb 50 abból nemfog regelni a hírdetéses izére max 1ember. nomeg megavideon regnélkül megnézheti.:D
    egyenlőre ennyit tudtam írásodból kibogozni meg oldalad nézete után.:D
  • fergusonpapa
    na mentem hétfön vagy vasárnap elkezdem blogot.több részletel..mertugylátszik nem elég.midenki kész terméket várja. =)stb
  • fergusonpapa
    http://www.glowfoto.com/static_image/13-150739L/5909/jpg/08/2010/img6/glowfoto

http://www.glowfoto.com/static_image/13-165108L/7607/jpg/08/2010/img4/glowfoto

képek.sajna nem tudtam belinkelni máshogy.gondolom midenki jelenlegit figyeli.minek mutasak 1honapos képet?:)
  • fergusonpapa

• fergusonpapa
    elsönek is megavideon van.hirdetés 1perc után ugrik fel egy paget megnyitva.vársz rájösz :) aztán angol tudás??leirtam h kellejátszani.aztse helyesen =D belinkeltem megavideot beálitotam h weboldalamon játsza le mien nagyságban. :) huha miden orod elöt van.lásd script.van plugin keresö beirtam lezsedtem felrakta magátol.
    tárhelyingyenes.domain 200ft.de lehet ingyenesre is.nem kel .com-os

mi ezen ördöngöség?? :)

ez uj oldal másikon meg mozi filmek vannak.3.on ebook.de még most kezdem el.
  • mcdrusza
    plusz a felbukkanók. na mindegy megyek mer ideér vihar lassan.:)
  • mcdrusza
    ja látom ez megavideo-n van.
    na azt végképp nemtudom hogyteszed bele hírdetést.
  • mcdrusza
    na akkor elemezzük oldalt.
    1. itt angol tudás szükséges elkészítéshez. (nem, nem elég webfordítás mer értelmetlen lesz)
    2. feltölteni sorozatokat (tárhely)
    3. a videoplayerhez is kellett tudás plusz belehelyezni reklámot stb jópár dolog még ilyet nemfog egyből tudni egy sima user, így hírtelen énsem vagyok rá képes.

hírdetni biztosan kellett, ja és gondolom ez egy gyengébb oldalad, ugyanis nemsok sorozat van fenn, így nemis jöhet innen olyan sok lé.:)
    egyébként elismerésem, okos ötlet.
  • fergusonpapa
    offerek =reklámok regelés pl nyerj iphonet hirdetés kéri emailed.ugye gyüjti mailt.de te ezt leszarod.és miden ember aki regel te lenyilo abalkodban.lásd elözö postban weboldalam.akkor neked az pénz.hirdetések tipusa meg 100000van.és sztem egy jo tartalomért bárki regel 1 vacakságra ami nem pénzbe kerül.bevál?be.miden 5ember álltalába megcsinálja.atolfüg ugye milyen tartalmad van :)

na demindet a blogban.hétfön elkzedem.
  • fergusonpapa
    mondom nincs különösebb melom vele.megcsináltam meg pár web ketes oldalakba regelni meg facebook fan page.igy generálok napi 1000körüli látogatot.semmi etra nincs plusz dolog és sejtlemeség. am legoclsobb domainem :) usacartoons.info..néz 1 sorozatot 1 eprcig és látod a widgetet.ennyi továb bnézék megcsinálják.ennyia titok.keresésre elsö oldalakon vagyok már.ennyi trük.csak megkel csinálni.semmi extra.még leet fokozni.

de igazad van sokan feladják de most én leirtam h kezdtem.bujtam forumokat külfdit hangsuylozom.elején webforditással forditgatam :) és kész..elkezdtem csinálni saját ötlet minimális.énis csak szakitok 1 bört egy ötletböl..és sajna ere lusták az emberek.utána nézenek.tág informácioim mint olvastam láttam néztem.
  • mcdrusza
    Ez az amit nemfog leírni szájbarágósan részletesen.:D
    Látod mondtam hogy legtöbb ember, vagy inkább senki nem fogja így megérteni vagy képes rá megcsinálni. Van amit én sem értek. Az biztos h ezzel is rengeteg a meló. Saját oldalad hírdetéséről nemis beszéltünk. Tehát így lehet célozgatni dolgokra h honlap, hírdetés és dől a lé de hiába írod h olvassák már el amit írtál és ezt csinálják ha semmi részletet és konkrétumot nem írsz.
  • OssianFan
    fergusonpapa! Érdekelne engem is a blog, főleg ha olyan lenne, hogy jó szájbarágósan, részletesen elmagyarázva írod le az egészet. Akár az is hozhatna pénzt, pl Google Adense vagy Etarget hirdetésekkel.
  • mcdrusza
    olvasd át mégegyszer amit írtam. nem a honlap összedobás a meló. "nem mindegy milyen témájú az oldal stb, rengeteg dolog van ennek hátterében."
    akármilyen honlapot csinálsz ott frissítés kell és embercsalogató tartalom.
    ami nem egyszerű a mai világban a többmilliárd honlap között, ugyanis már már nem lehet újat mutatni annyi féle fajta van.
    web 2.0 alkalmazást is fejleszteni foglalkozni kell vele.
    ha végre egy linket adnál oldaladról vagy valamit hogy neked miből sikerült ez, akkor nyilván egyszerűbb lenne többieknek is.
  • fergusonpapa
    na noobok itt is vannak :D kaptam üzit..de csak azt h legnagyobb keresettem hol :D ennyi.levan irva h hol de nem veszi észre.csak a számok számitanak.

még1kérdés.ha inditok egy ppc oldalt mennyire lenne érdeklödés utána?
  • fergusonpapa
    okés még pár visszajelzés és belekezdek.
  • fergusonpapa
    figyi.miböl gondolod késöbb nem éri meg jobban?egyre jobb nekm több látogato ,visszatérök stb.kemény melo??leirtam 1ora maximum kezdöként webodlalt összedobni és pl tartalamt felteni...nagy cumo.utána van web 2.0 alkamazások kismilio számra.bekel midet teni.regelsz mindre(ezis 1 ora akor...)és tartalmad megosztod.google gyorsna indexel sok backlinlk...témára hamar elöréb jutsz.szal nem 50000.oldalon leszel hanem elsö 5 oldalba mondjuk,atol füg mien keywordre.nagy kocka én???max mikor ebookokat olvasok és ezeket leirom itt kb :D ma pl strand ,bowling :D tegnap állatkert..stb.van pénzem örülök és esténként figyelek rá.mondom 1x kel felépiteni és frisiteni a tartalamt hetente mondjuk 1x..félora...semmi extra..találn backlinkeketszeezni.ennyi.

nem kockázatos.mert inygen mindet megtudsz csinálni.ha meg bejön épithetsz normális domainre stb.nem humbug.
  • Palinko
    sztem is jó ötlet a blog
  • mcdrusza
    na de nekem mára ennyi elég, mondataid sem érthetőek mint írták, énsem értem legtöbbet.
    Sok sikert továbbiakban.
  • mcdrusza
    jah ez mind szép és jó csak azt felejted ki hogy ezekkel a saját oldalakkal foglalkozni kell, hiába veszel 20domaint és csinálsz honlapokat nemfog nyakadba szakadni a lé. A legmelósabb részét hagyod ki, persze így minden jól hangzik. És ez persze nem 1-2hó mire kicsit mondhatni többet keresel de utána sem sokat. Sőt ha be sem jön a dolog, mert ezek nem 100%osak. Max bazinagy kockának kell lenni és egésznap gép előtt ülni. nem mindegy milyen témájú az oldal stb, rengeteg dolog van ennek hátterében. Hiába írtad ide ezt a dolgot most, látod legtöbben gyorsan akarnak pénzt csinálni lásd Gábor. Ennyi infóból amit leírtál senki nemfog kitartó lenni ezzel kapcsolatban. Mint írtam konkrétumok sincsenek, ez sem volt konkrétum.
  • fergusonpapa
    na elégkonkrét volt???

most agyalok saját reklám cég készitésén.tanulom majd programozást.ésmagyarba ilyen még nincs.ha megcsinálom majd jelzem.

gondolkozok blog irásán is ahol nem csak ezt hanem több methodot irok le.persze kijavitom helyesirási hibákat :DDDDDDD

ha sokakat érdkel szoljon lehet belekezdek.ref linkek nélkül azt gyülölöm.sose volt és lesz reflinkem.
  • fergusonpapa
    4honapig voltamm ott.csak most gondok vannak a jogi dolgokal.és aki jogi dologba ütközö dolgot cisnál kampo...kifizetnek de megkérnek rá h mostantol ne használd vagy kvetkezö kifizetésed nem kapod meg és ban.szal nem fagyasztanak be.utolso 400dolcsim is még kiadták.

jogi dolog abbol van h bár realális tartalmat adnak az userek reklám telejsitésért pltv show részek vagy ritka ebookok(álltalába ez megy) vagy reward site.nem jogszerü..

ja és nem humbug de tök átlagos voltam a honlapon.vannak olyan spillerek :O
  • fergusonpapa
    ez meg cpaleades karierem.de sajna költözök peddig ez jo oldal.van chat.jo társaság.sok bonusz(nem pénz)hanem market palace.stb :) mostani csak light.de fizet az a lényeg.

Lead Earnings Today: $4.00
    Lead Earnings Yesterday: $31.08
    Lead Earnings Month to Date: $165.34
    Lead Earnings Last Month: $743.28
    Lead Earnings Alltime: $1767.31
  • fergusonpapa
    Revenue Today: $2.16
    Revenue Yesterday: $15.37
    Revenue Month-to-Day: $41.32
    Revenue Last Month: $0.00
    Revenue Lifetime: $41.32

1 hete regeltem.most épitem ki a doglokat.csak ezerfele állfejem.strand haverok nyár :/
  • fergusonpapa
    figyelj.csak mondtam mikkel lehet.most ha vaalki nem ért semihez.mint én utána olvas.affailate programok pl cpalead.leadbolt stb.én most ezta ketöt használom utobihoz most csatlakoztam.pár nap alat van 41.32 dollárom.most keztem el itt.mert másik oldanál gondok voltak.tisztogatás stb.és most ujabb jo offerekel rendlkezö oldaldt keresek mert ugye ezek 99% fizet.

weboldal csinálása kb 1x alaklom megtanulni mint windowst felrakni egyszer felraktad már tudod.persze low szinten.de értelmesebb mint ezek alinkelt vackok.

letöltesz 1 sablont beálitod adatbázis jelszo.és kész.ennyi.ezer helyen adnnak videos segitséget.legegyszerübba wordpress motora épült oldalak.ingyen domain-tárhely.és tádám.kezdásnek jo.énis igy keztdem és vettem pár domaint.poén h legolcsobb legrégebben vet domainem a legaktivabbb =D

szal ezek nem nagy ördöngöségek snekise pron kezdi és snekise szakképzet.bár én annak fogok most tanulni webprogramozonak..de most kezdem..párnap alat meglettek azok az informáciok h megtudjak csainálni 1 weboldalt ami félora am.és nem tulzok.mident megkeltanulni.

eladásokbol szerzet hazsnon nem jó??:D clicbank.com..világ 2.legnaygobb affalite oldala.és csak eladásbol él meg.és igen jol.az h nem tudsz utána nézni te sarad de lásditt mennyi noob van.sokan megcsinálnak rá 1 weboldalt.1 témára VAGY más methodok pl craiglist.com stb.hazsnál.a % ok ilyen 30-40% szokot leni.én is porbálgatom eddig 8 eladás= 128 dollár.1hét alatt.de mint irtam most offeres oldalt keresek mert elözövel gázok vannak :/ de haver csak ezt csinálja..és ugyse hiszitek szal nem irom be menyit keres. =) irigylem is :/ és én tanitotam be LOL.

szoval itt a konkrétum mindig azt mondom h majd majd elolvasátok nézetek utána majd majd..de mindig leirom.mert szeretnék segiteni.

mondom énis igy keztem clickeljünk linkrövidités és egyébb söt warez.feltöltések.most meg ez.

hogy keres pénzt??használd az agyad.nincs infod róla??néz utána MIDEN INGYEN OTTVAN NETEN 1 KATINTÁSRA.

beirod h make money method forum. vagy make money noob method..már találtok kedvetekre valot.
  • fergusonpapa
    semmi gond. tudom énnis.meg azabaj elkapa hév és darararrarara :D meg am se vagyok nagy helyesirás bajnok.:)
  • OssianFan
    fergusonpapa!

Én elolvastam, és szeretnék én is vmi netes mellékálláshoz jutni, de hogy őszinte legyek (és a legkevésbé sem akarlak megbántani), a mondandódnak kb a felét meg sem értettem a helyesírásod miatt. A mondatok nincsenek tagolva, a helyesírás rossz, sok ideig kell bogarászni hogy a lényeget kivegyem. Még egyszer mondom, nem bántás akart lenni, csak egy észrevétel. Egyébként köszi hogy megosztod a tapasztalataidat! :)
  • mcdrusza
    inkább 110%
  • mcdrusza
    fergusonpapa ezeket a pénzkeresési lehetőségeket szerintem mindenki ismeri.
    de legtöbb ember nemtud weblapot készíteni, nemért photoshophoz, meg ehhez ahhoz amihez kéne. itt olyan emberek akarnak pénzhez jutni akik nem értenek semmihez csak kattintani vagy ezt meg azt kell csinálni, amihez nemkell nagy tudás.
    azok az oldalak amik eladásért fizetnek, az is egy lehető legrosszabb meló.
    jó lehet egyetlen egy ember becsúszik aki a weblapon megvesz valamit, abból is kapsz ennyi meg ennyi százalékot amivel kilehet törölni. felejtős.
    mivel konkrétumot nem írtál, ezért a kommented sem egyértelmű.
  • FZoleee
    nem fizet, scam, 99.999999% :)