15995
-
#9215 mikor lesz frissitve a blogod? -
#9214 Igen jobb a több. Az a probléma, hogy 1 ember nem tud karbantartani 5-10 minőségi oldalt egyszerre. Néha még egyet is nehéz... Ha megnézed az igazán jó blogokat is több ember csinálja.
Gondolj bele! Mi éri meg jobban?
1. Megcsinálsz egy jó oldalt. 2 naponta frissíted minőségi tartalommal. Lesz napi 500 egyedi látogatód. Ez stabilan meg is marad mert vannak visszatérő látogatók stbstb.
2. Csinálsz 10 gyenge(ugyan annyi időt fektetsz bele mint az 1 oldalba) oldalt. Hetente feldobsz valami tartalmat(csak hogy legyen valami frissítés). Mondjuk lesz napi 100 látogató oldalanként. Összesen 1000/nap. Igen ez több mint az 1 oldalnál.Ez a szám csökkenni is fog mert nem lesz visszatérő látogató. Arról nem is beszélve, hogy ez az ezer látogató kb felér 50el mert a legtöbb csak 10mpig tartózkodik az oldalon.
Olyan oldalt csinálj amin te is szívesen nézelődnél, töltenéd el az időt. Inkább minőség mint mennyiség! -
#9213 csak hogy ez a pénzkeresés topic nem a honlapkészítés.
egyébként én sem szeretem az erőszakos reklámot, ha ilyennel találkozok 99%-ban otthagyom. ilyen oldalt én személy szerint nem is fogok csinálni.
az pedig szerintem jó ötlet hogy 5-10oldal mint egy, mert egy oldal lehet olyan témájú amin nem lesz annyi látogató soha az életbe mint a többin. -
#9212 Az igen mindenkilapjásra... a "veszek" szó is arra utal...
Az egy dolog, hogy első lapos vagy egy szóra, de ha senki nem keres rá akkor nem ér semmit. Nekem is van olyan oldalam ami 5. egy szókapcsolatra és max 20látogató/nap keresőből. Nem minden a helyezésen meg a PRon múlik.
Én azt mondom inkább 1 jó összeszedett oldalt csináljon valaki(és oda koncentrálja az energiáit) mint 20 összecsapott szemetet.Amugy is elég sok ilyen "csak akkor tudsz továbbmenni, ha kitöltesz valami űrlapot meg feliratkozol és napi 30 spam szemetet küldünk a mailedre" oldal van stb...Naponta futok bele ilyenekbe én is és undorító agresszív reklámnak tartom. Arról nem is beszélve, hogy a weboldal látogatottságát rendesen csökkenti. Aki minőségi oldalt akar csinálni az ilyenbe ne is gondolkodjon szerintem. -
#9211 meg am lehet te mindenkilapja fosokra gondoltál =D
vagy csak nem nagyon érted mit beszélsz.akit komolyabban érdkel (már irtak) irtam neki segitek.nem nagy ördöngöség jo keywordot-témát találni és kis optimizálás.mindegy.. -
#9210 sok idö mig fut a domain??dns beáll 4 óra és elérhetö.ja hogy arra érteted google mikor indexeli.ez rajtad mulik.pingelni kel rengeteg oldal van ere.behuzod weboldalad és a keywordot rá és van pár backlinked és a google is indexeli az oldalad. 10perc...backlinket szerezni nem nehéz.vanak forumok ahol megosztják.... pr3-4-5 elvétve nagyobb pagerankal rendlekzö oldalt és csak be spammeled linked.és tádám..
ha nagy konkurencia közé akarsz beékelödni akkor naponta ezeket csinálni kel olyan 1orát száni rá.de 1xerü klik gépel meló.meg web 2es oldalak van 100000 csak nagyob 10-20at hazsnálod azal sok látogatot szerzel és ezek is backlinkek...de ezt blogomba leirom..nem azt h keresni ezt azt.hanem konkrét linket hogy mit mere hogy.sztem nem nagy kunszt elsö nap beálitod tartalmat SEO elönyeit használva.másnap optimizálod még.harmadnap pár link rá és kész.ez összeszámolva 1-1-1 óra én most csináltam egy uj oldalt...ma ültem rajta vagyis még ülök 1orája keztem el.de mindjárt kész.(bár nehéz szavakra kurva neéz bekerülni én ezt állitom,de az is abban nehéz h naponta kel vele foglakozni..) pl fasznövelés angolul stb enyhén esélytelen.de mondjuk watch xy movie nem nehéz..söt..és ezekre sokan keresnek rá..lásd google keyword tool (nézd meg)
másik ha jó domained van alabolelöl leszel.long tail keywordra(hosszu)ra végkép. pl mariska büdös = mariskabüdös.hu ...és tuti elöl vagy ere keresve.nem kel semien seozás..sokan ezt csinálják ez végkép csak 5perc mig domaint regelsz.
de mondom szükitet tartalomra nem nehéz bejutni most senki se legnépszerübbekre gondoljon.az esélyetelen.
lényeg h én nem hazudok 1-2 ora tartalomtol fügöen amit akarunk adni kicsit több.és kis seo.egyszerübb témáknál nem nehéz.és utána sztem visszatérül.
vagyis edigi tapazstalataim ezt hozák h rosszabb esetbe 1 projectre 2napot szántam és 250dolcsit hozot már..és heti félora amit fogalkozok vele..
mindegy azért okoskodok mi??:) -
#9209 Olvasgatom itt az okoskodásokat és hát.... Az azért nem úgy van ám, hogy veszek egy új domaint feltöltöm valami valami valami valami tartalommal azt csá... egyik napról a másikra 1000+os !!!értékes!!! látogatóm van. Ez nem így megy! Ingyen ku... nehéz lázogatókat szerezni és sok idő is mire elkezd futni a domain.... -
#9208 És akkor beteszi még 1x! Ehhez csak gratulálni tudok. -
#9207 végülis igaza van, pénzkeresést próbál.:D -
#9206 apróhirdetésekre a http://superpont.hu/ oldalt lehet használni, a fórum beszélgetésre való.
-
erzsebet1956 #9205 Budapest északi határában tehermentes "művelési ágból kivett 10.443 nm udvar és 100 nm lakóház és gazdasági épület" megnevezésű ingatlan közvetlen tulajdonostól eladó.
Az M3-as, M0-ás, A2-es útvonalak csomópontja ideális közlekedési lehetőséget ad ipari tevékenységnek, raktározásnak, kereskedelemnek, parkolásnak (pl. kamionparkolónak), de állattartásra is alkalmas.
Az ingatlan szomszédságában bevásárlási lehetőség (áruházak) van.Valójában lósportra is használható ez a terület. Az ingatlan eladásának oka az, hogy a lótartást abbahagytam.
A 2010-es tavaszi időjárás bizonyíthatóan semmiféle káreseményt nem okozott! Az ingatlan nem ártérben fekszik.
Korrekt érdeklődő jelentkezését várom. Érdeklődni lehet a +36-20/3-271-129-es telefonszámon.
e-mail: [email protected]
elnézést az előbbi rosz e-mail címért..... -
#9204 Ennek mi köze az online pénzkereséshez? -
erzsebet1956 #9203 Budapest északi határában tehermentes "művelési ágból kivett 10.443 nm udvar és 100 nm lakóház és gazdasági épület" megnevezésű ingatlan közvetlen tulajdonostól eladó.
Az M3-as, M0-ás, A2-es útvonalak csomópontja ideális közlekedési lehetőséget ad ipari tevékenységnek, raktározásnak, kereskedelemnek, parkolásnak (pl. kamionparkolónak), de állattartásra is alkalmas.
Az ingatlan szomszédságában bevásárlási lehetőség (áruházak) van.Valójában lósportra is használható ez a terület. Az ingatlan eladásának oka az, hogy a lótartást abbahagytam.
A 2010-es tavaszi időjárás bizonyíthatóan semmiféle káreseményt nem okozott! Az ingatlan nem ártérben fekszik.
Korrekt érdeklődő jelentkezését várom. Érdeklődni lehet a +36-20/3-271-129-es telefonszámon.
e-mail: [email protected] -
#9202 mennyi idö alat gyüjtöted össze? -
Ornyesz #9201 Íme az oldal amit már többször ajánlottam nektek: BGPayMail
Minimum 2 centes klikkek!!
Itt a legújabb kifizetésem:
Dear xxx,
You've got cash! B.Hieronimus ([email protected]) just sent you money through AlertPay.
Payment Details
Date: 8/18/2010 4:48:08 AM
Amount Sent: $5.00 USD
Sender Name: B.Hieronimus
Sender Email: [email protected]
Reference Number: E19CC-65A24-970B7,
View the details of this transaction by logging into your AlertPay account.
Thanks for using AlertPay,
The AlertPay Team -
#9200 jó tudni:S sok sutyó...mindegy én 1700 pontál járok.
csak azt nem értem minek folytasam a blogot mikor fele else kezdi olvasni adig amig nem lát ilyeneket kiirva h napi 50dollárt...mintha az ugy menne érted..midenki már neten dolgozna.mert nagy hátszele lenne.bár igaz nem nehéz napi 10-20dolcsihoz jutni de ahoz ész is kel (leleményeség nem szaktudás)nem ilyen lenyulos iq-talan hülyegyerekek mint ez itt.
klikkeld el egész életed.5dolcsiért tedd fel a jó....at is.
aah de felhuznak az ilyenek. -
#9199 nyugi itt mindig ez megy. -
#9198 de 1 faszláma vagy bazdmeg.. -
#9195 na itt vagyok.voltam nyaralni.blogom folytatom.adigis támogasatok.ezeréves iphoneom van de... 4est akarok.zsé van rá.csak épp nem árulják hátmég kártyafügetlenül.de most tudnék nyerni.szóval kat a linkre.köszike.
LINK
este meg blogom teleirom ahogy igértem ;) -
#9194 koszi szepen -
eva9413 #9193 gürizés? :O
hát én ezt nem úgy nevezném. max napi 3 perc és ennyi :)
de majd meglátjuk, hogy egyáltalán tényleg szállítják-e, meg stb.
mindenesetre ha van valami, majd írok :) -
#9192 *** 2 év múlva már az oldal se fog létezni... -
#9191 lol 2 év gürizés 1 laptopért xD Nap vicce. Ezzel az erővel el is lehet menni dolgozni, és ~2-3 hónapi fizuból megvan. -
#9190 Neobuxnál nevedre kattintasz a jobb felső sarokban, majd banners menü. -
#9189 az Onbux es a Neobux-nal hol talalom
a linket amit adhatok tovabb, hogy
alam regeljenek...koszi
bocsi de kezdo vagyok... -
#9188 aa koszi
-
#9187 Ha addig nem szűnik meg... :) -
#9184 scam = nem fizet -
#9183 az mit jelent?
-
#9182 Gagabux régóta scam. -
#9181 segits nekem is valaki...:-s
a Gagabux-nal ha szeretnem, hogy valaki
alam reggeljen hol talalom az a linket...:(
segitsen valaki mert nem talalom, neme rtek hozza...:| -
pasional #9180 !!!!A három legmegbízhatóbb oldal és instant fizet!!!!
http://www.neobux.com/?r=Pasional
https://warpbux.com/index.php?ref=Heni84
http://www.onbux.com/?r=pasional -
#9179 http://gregoryblogja.blogspot.com/
elő szó kész.este folytatom csak kurva meleg van ,ugyhogy megyeklehütöm magam.. -
#9178 na az jó :) rendes tőled. várom a linket -
#9177 link rövidités.mielöt látnád a linket mondjuk ami érdekel lásd.keres pénzt..:D elöte 1 reklám abalk jön de egyböl elskipelheted.lényeg hogy fizetnek énis hazsnálom twitteremen.de 1000click 2dolcsi.nagyon jó ötlet kl ahoz h megérje.de inkább twitteren hasznos.felfutatsz egy jó menö csirip accoutot(twitter)és a kiválasztot témában linkesz be dolgokat.ha napi 1000-2000clicked megvan már örülhetsz.másik a filemegosztás és akkor még beleteszed a link röviditést stb...
apropo elkezdema blogot. -
#9176 És ez mi? Mit kell csinálni? :) 14 day trial?! Mert utána fizetni kell, vagy mi?! :) Ennek most higyjek?! :D -
turjaz6 #9175 Már vagy 2 éve foglalkozom internetes pénzkereséssel, rengeteg csalódás ért, de eddig ezzel az odallal kerestem a legtöbbet: http://adf.ly/55z5
Nézzétek meg, próbáljátok ki. -
#9174 -
#9173 Szóval, akkor mindegyik kamu és egyikkel se érdemes foglalkozni... :) frankóóó! :( -
#9172 lagzi után ittvok :D holnap este elkezdem irni.sztem más methodokat is irok.tippeket,amiket eddig taapsztatbol szereztem.forgalom tipeket stb.