15995
11074353081353622639.jpg
  • Fabio Capello
    linkelj egy kifizetési bizonylatot.
  • brueni
    ja, ha meg internetes pénzkeresés, akkor ajánlom a 7daywealth-et. jelenleg ez a legjobb befektetési lehetőség, reális hozamokkal. nem scam, garantáltan fizet. és nem 1-2 centeket, hanem kemény dollárokat!
    több infóért, segítségért keress privátban!
  • brueni
    Szia
    nem kamu. nem hasonlít a lyonesshez, meg hasonlók. az egész egy nagy hálózat lesz. áruázláncokkal, kapcsolatokkal. akik benne vannak, azoknak igen kedvezményes vásárlási, telefonálási lehetőségekkel. 10 ft/perc mobilhívás, meg ilyesmik. minimális éves díja van. ha nem építesz hálózatot, akkor is ki lehet használni az előnyeit, ha sok ismerősödnek továbbadod, akkor fix fizetést kínálnak és szerződött munkatárs lehetsz fix fizetéssel.
    ha több infó kell, keress privátban...
  • Fabio Capello
    én meg Bill Gates vagyok, és egy e-mailt küldtem, amiben leírom hogy osztom szét a vagyonom -.-"
  • Danny1987
    "jelenleg ami havonta bejön 4. honapja nem hazudok 300-500dolcsi között inog.nem mondom h ölembe potyant mert rengeteget szorkoztam vele mig bejötek a dolgok."

http://gregoryblogja.blogspot.com/

"de vannak gyönygyszemek is.amelyeket szintén megfogok osztani.mostanában pontosabban 3-4 hónapja az affiliate marketing megszálotja vagyok.és ezzel kis idö befektetéssel megvan a havi 500-1000dollárom."

:)
  • fergusonpapa
    sajnálom anyádat..
  • Vass Gábor
    Nekem adott is 10.000 tokent az az oldal ahol a kártyajátékok vannak.
  • Vass Gábor
    jajj baszki és te mi vagy ez a topik neve vagy tévedek hogy ajánlgassunk pénzkereső oldalakat.
  • Vass Gábor
    Jaja
  • Rash87
    Ne foglalkozz már vele...

Ha ismernéd... mondjuk én se ismerem,de SG-n nyitottak neki topikot is,szal,hogy öö finoman fogalmazzak,nem 100as
  • fergusonpapa
    eh....és most ilyeneknek irjam mega blogot??
  • fergusonpapa
    igy igaz.
  • Vass Gábor
    Ez ki tudja hogy ad-e pénzt ha beváltom ezeket a twittereket?
  • doxadmin
    Nem is kell nagyon az agyát használni, elég lenne csak a szemét kinyitni. De úgy hogy a kisujját se mozdítja, nem tanul és szán rá időt, akkor nem fog sokat keresni...
  • fergusonpapa
    erösen nagyon nagyon erösen agyalok saját reklám oldalon.link rövidtésért lehet pénz keresni.mint pl linkbuck adf.ly stb. szerintetek??tuti fizetne.jó arányok stb.
  • fergusonpapa
    igen szart se ér.hány éves vag?uy érdkelne h nem fogod fel.aztán ,piramis játék törvnybe ütközö és az keres vele legjobban aki legfelül van.azt mondom porbáld meg tanulj hibádbol.mert hiába jártatoma számat. :)

midenki probálj ki mident max idöt vesztesz.

ha érdekel mi scam mi nem nézd az általam linkelt forumokat.legjobbakat leirják stb.
  • tigeroo
    hi!

piramisjátékokban ki van otthon?

egyik ismerősöm bemutatta ezt:

www.pointclub.hu (hirslanden ag)

4 embert kell magad mellé beszervezni (plusz nekik 4-4embert), kapsz pénzt de nem kötelező költeni, éves díj van...

sztetek kamu? ki mit tud erről a izéről?
  • Vass Gábor
    Meg ez is reális.
  • Vass Gábor
    Na aki tud C++-ban programozni annak itt a helye.
  • Vass Gábor
    Akkor ez az uVme oldal is szart se ér?
  • fergusonpapa
    Én sose voltam egy minta tanuló sok mident feladtam.nem vok okos tojás.de megtanultam idövel h midenért tenni kel.nem feladni pár sikertelenség után.föleg itt a net beirod google.com...beirod h earn money method noob friendly és kiad egy rakás egyszerü müködö tippet.ahh megvannak elsö doláraid..jobban érdekel??keres forumokra..

ajánloma forum.digitalpoint.com vagy www.moneymakerdiscussion.com angol de elég szájba ágosan leirják dolgokat vannak ebookok viták trükök profik - bénák..csak átkel nézni amit leirok a blogomba 80% innen van.
  • fergusonpapa
    Nekik jó nekd nem.kit érdekel??ök leszarják ha népszerü h kamu csinálnak egy ujat ;) nekm is volt webtárhely szolgáltatom 2honap után bezártama boltot elterjedt h kamu..kerestem vele 160dolcsit..

Am igen oylan nicns h öledbe hula pénz.megkel dolgozni érte.amit én magyarázok már miota ugyanaz mint elötem szolonál a poker.néz utána használd az eszed.mindketöben aza közös h agyad ha nem használod szart se érsz.

én nem szakadok meg a munkában..söt de igyis melozom naponta 1 orát és legalább 4et olvassásal töltök.mert semi se tart öröké.utána kel nézni a dolgoknak.de már érzem ah blogom 99% noobok lepik el.

Am igen jó szakma kravititás = sok pénz.én most tanulok webporgramozonak.

jelenleg ami havonta bejön 4. honapja nem hazudok 300-500dolcsi között inog.nem mondom h ölembe potyant mert rengeteget szorkoztam vele mig bejötek a dolgok.

ezt pofázom h elétek rakom a dolgokat de saját hibákból igyis ugyis tanulni kel.uhhh most ezt rontotam el most azt.száni rá idöt.mai társasdalom elvan lustulva,semiért nem tesznek suliban ülnek hülyülnek amikor kikerülnek meg csodálkoznak nincs meló..mennek képzésre..hogy letudják melete vedelnek...csodálkoznak h 10böl 1nek lesz meloja..eböla 10böl még 1 szerencsétporbál külfödön másik 8 megy minimál bérét dolgozni..csinál pár gyereket és veri magát h midenhez ért csak kicsesztek vele =) én igy láttom.
  • Vass Gábor
    Hát mittudom én felesleges időpocsékolás.
  • doxadmin
    Létezik netes munka. Tanulj meg php-t programozni felső fokon, esetleg mellé egy kis msql adatbázis kezelés + linux rendszergazda és üzemeltetői tudás és egyből hozzád vágnak havi 250k++++-t és ki sem kell mozdulnod otthonról.

Illetve én megint csak a pókerrel jövök. Alap szint 5,4$os Dupla vagy Semmi. Ezen a prok 9-10%os +-t hoznak, havonta lejátszol 1500 darabot, ez kb 50db/nap, vagyis max 4 óra naponta, hozz gyenge játékkal +5%os eredményt, az máris (1500*5,4)*0,05=405$ ; 405$*200=81000Ft, úgy hogy belefektettél 120 órát havonta. És ehhez nem kell olyan óriási póker tudás. Szabadidőd meg úgy látom elég sok van.

"szerintem te az élettel sem vagy tisztában, rendes összegér egy életen át kell tanulni és dolgozni."
    +10

#9214 Ha a megjelenítésért kapja a pénzt akkor többet és 10 silány oldallal és azok napi 100 új látogatójával, mint 1 rendesen kidolgozott oldallal és annak 250-300 visszatérő látogatójával.
  • mcdrusza
    váááóóó szerinted?
  • Vass Gábor
    Hát basszus akkor minek van ilyen picsa oldalak?
  • mcdrusza
    de miért is állunk le ezen vitatkozni ha már el lett mondva h ilyen nem létezik.
    ha elhiszed akkor te bajod csináld, de innen kímélj meg mindenkit a hülyeséggel.
    nem akarlak megbántani, de ez már ijesztő milyen hülye vagy.
  • mcdrusza
    szerintem te az élettel sem vagy tisztában, rendes összegér egy életen át kell tanulni és dolgozni. olyat nemfogsz találni életben sem, ahogy azér adnak 250dollárt hogy kitöltesz egy felhasználónevet meg egy jelszót.
  • Fabio Capello
    ha lenne ilyen internetes munka, szerinted nem mindenki azt csinálná, ahelyett hogy minden nap bemegy a munkahelyére robotolni?
  • Vass Gábor
    Ja aha értem az lehet.
    Hát de csak létezik olyan munka interneten is ha a való életbe is van akkor ugyan úgy interneten is kellene lennie, olyan nincs hogy egy sincsen belőle ami rendesen kifizet normális összeget.
  • Fabio Capello
    Fogd már fel ember, interneten nincs olyan hogy öledbe hulló pénz, ez pedig tipikus mintapéldája az átbaszásnak. Ha ki is fizetnének, garantálom neked, hogy a teszem azt 1000 dolcsidból, amit két hónap alatt összekapartál, 998-at levonnak kezelési költség címén, te pedig kapsz két dollárt.
  • Vass Gábor
    És ez jó itt mit kell csinálni?
  • Vass Gábor
    Aha, de még el sem indult és csak az írásokból ítélve rögtön azt állítjátok hogy kamu?
  • mcdrusza
    Gábor nemadja fel.:D
  • Fabio Capello
    kurva sokszor el lett mondva, sőt jópár helyen le van írva hogy KAMU.
  • Vass Gábor
    Egyébként tényleg nem kamu ez a tesztelős oldal mivel nincsen a scam-ok között, egy oldal ajánlja is.
  • zsandi89
    Pénzkeresés az interneten - Neobux
    A Neobux egy egyedülálló stabil rendszer

http://www.neobux.com/?r=zsandi89

http://twitbux.com/?r=905926640

http://www.onbux.com/?r=zsandi89

http://www.buxna.com/register.php/zsandi89.html

http://buxit.org/signup.php?ref=zsandi89

Ha regisztráltál valahová, kattintsd le rögtön a hirdetéseket, mert csak akkor fogsz

elkezdeni keresni. Legalább egy hét folyamatos munka mutatja meg, hogy mennyire érdemes

foglalkozni az adott oldallal.
    .......................................................................................

WEBOLDALAK TESZTELÉSE:
    http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=805e77fea009adebb399d51707f7f631
    • 250 USD-t kapsz a regisztrációd után,
    • 5 USD-t minden saját linkedről történő regisztráció után,
    • 0,005 USD-t kapsz minden utánad csatlakozó után, bárki, bárhol is a világon

csatlakozik. (Ez nem túl sok de figyeld meg, hogy percenként hányan csatlakoznak.)
    Szeptemberben indul. Regisztrálj gyorsan!
    .......................................................................................
    infók, leírás, regisztráció segédletek :
    http://keresspenzt.hupont.hu
  • Vass Gábor
    Na hát az az értékelős cucc egy nagy marhaság nem is ad hírdetéseket amit értékelni kell.
  • fergusonpapa
    A blogom ma folytatodik.bár sztem majd átmek normális domainra.

Témában leirom szépen idegeség nélkül :D mert nincs aki felhuzon...az affailte marketing lényegét weboldalakat

Utána köv bejegyzésben meg pár methodot amit kipobálhatok h meglegyen elsö sikeretek.:)
  • fergusonpapa
    ne beszélj már hülyeségeket megint..miaz h alig nézik ne saját tapasztalataidból indulj már ki légyszives,leirtam h keresni kel olyan témát amiben nem nagy a konkurencia álltalába longtail keywordok azok amiken könnyü egyszerüen több EZER látogatóhoz jutni..szerinted az affailte marketingesek h csinálják??folyamatosna lecsapnaka legjobb uj témákra ráépitenek 1 weboldalt szának rá pár napot és hozza a zsét.én ugyanezt mondom el..több száz ebookot ami melesleg angol nyelvü bujtam át utobi pár honapban és rengeteget tanultam ezeket osztanám meg ingyen.de megint ostosságot beszélsz..

Ird be google keyword tool...keres rá témákra de kicsit pontosabb szal ne azt h foci...mert hiába milióan irják be googlébe nagy a harc..még hazánkban is..hanem ird be pl watch pretty little liars (uj projectem)
    havi 100.000 keresés...az napi 3000 és még ugyanez csak watch helyet free - online ezek is havi 30-50ezer havi keresés..konkurencia?? 1..azon sincs semi..ezt kel kifigyelni..de nem csak tv showkal bármivel lehet.csak utána kel nézni söt vannak oldalak pl google is segit hot keyword..beirdod..kiirja a napi-heti legnépszerbb uj kereséseket..ennyi.a nagyon nagyon jó témák meg maradnaka Pro-k titkai..sajna énse tudom.de bevált 5 weboldalam van midegyik 1000+ napi látogatot produkál van amin 1orát dolgoztam mig feltetem a tartalat...

nem humbogrol beszélek szted minek hazudnék??nem adok se ref linket se semmit.csak felhuzol mert kipobáltál pár szutyok oldalt és azt hiszed értesz hozá meg a nagy elit oldalakhoz hasonlitod..hozzá teszem oda is belehet ékelödni de azok honapok-évek kérdése..kemény meló.ez meg sniper marketing-igyis hivják.

másik dolog..

Mégegyszer mondom CPA= cost per action magyarul cselekvésért -regisztárcioért fizet.reklámtol füg mennyit ad..átlag 1-2 dolcsi.per reg.

ugyanaz mint PPV =Pay per view ami látogatonként fizet vagy a PPC ami klikért csak ha megnézed..1000emberért - klikért kapsz jóesetben 2 dollárt..itt 1000emberböl ha csak 10megcsinálja és kb ennyi az arány az legaláb 10 dolcsi.

agresziv marketing???..nem értitek.

van ugye ami felugrik és csináld meg vagy huz el..kb.na ez talán.de az oldal tulajdonosának nem aza célja hogy egy weboldalt felfejeszen hanem ad valamit valamiért.sztem jobb mint a fizetös formula.manapság aki neten játszik.domaint vesz stb egyre gyakoribb a survey(rekám)teljesités bizonyos bonuszokért..miért éri meg??nekünk nem kel fizetni 5percünkbe telik ,a weboldal pedig pénzt kap érte mideki jol jár.de nem csak felugró ablak van,ugyanugy lehet banner hirdetés.... segitek elképzelni..de elözö method h gyorsna flehuzni 1 weboldalt benyomni widgetet tartalomért gyors egyszerü..de lássuka másikat

van 1 weboldalad mondjuk felépited szépen optimizálod mondjuk irj Iphone játékokrol mi éppen legjobb - tesztek hirek stb.banerba kiteszel egy olyan reklámot ha van(álltalába pl ez mindig van) h regelj Iphonért..vagy uj csengöhang...itt látogato dönti el érdekli e csak mondom ez célzot reklám..szal nem ovszer reklámot kel teni odaahol iphone hirek vannak..na és legtöbb reklámnál csak telszám vagy emailkel.utobi gyakoribb..és megcsinálja te pénzt kapsz.ennyi...

most számoljunk ha 1000napi látogatod van és ugyanezt a rkeámot kiteszed de katintésért fizet akkor mondjuk 0.02 kapsz átlagba egy klikért akkor 10dolár jönne de ugye nem fog midenki clikelni reklámra sötemberek 10% szokot..kiszámolod napi 1 dolárod van..egy honapra az 30..= 6000ft kb.

ost ugyanez ha regelni kel...ugyancsak ezekel számokkal h 1000látogato..100 katint rá..de amint látja reg kel és telszám elmegy...de ha mail meggondolja..(minél egyszerübb egy offer - minél kevsebbet kér annál kvesebet add de jobban megcsinálják jobb a conv..)
    és ha csak fele csinálja meg azis 1dolláros offernél 50 dolcsi 1 nap...
    50dolcsi x 30 = 150dolcsi 30.000 ft..

Érdekes mi??ez az affailte..most ugynezt agreszivan kisebb pénzt hoz lásd 10-50 dolcsi szal ingadozobb emrt mikor h csinálják meg mint ahogy mondttátok sokan egyböl kilépnek.de ha valaki jo tartlamat kinál ami nagyon kel és megéri neki..lásd mondjuk .com os domain 1 -2 reklámért(5percért cserébe)megcsinálja és tehetsz be drágább reklámokat is.stb..mindegy a kreavititáson mulik.én sok sorozat oldalt cisnáltam.jelenleg 7 van ebböl 5 1000föllti látogatott produkál...

mennyi dolgom van??hétvégénként frisitek tartalmat ha szüksges.(van uj rész)

Am nem ujdonságrólbeszélek ezt már sok weboldal csinálja mert kifizetendöbb facebookon pl csak ilyet látsz már.1x énis hirdetemott nem rossz azse de ahoz pénz kel.pénz pénzböl..

na lényeg h ne oktas ki légyszives tudom miröl beszélek.nem mondtam h midenki google 1. helyezet lesz ennyitöl mert ez FALSE csak azt h figyleni kel az uj témákat vagy ötleteinkt elenörizük h konkurencia megkora mert minél nagyobb anál többet kel güriznünk..de napoonta..mig megirtam ezta bejegyzést uj témák kerülnek ki..csak figyelni kel.

Rengeteg emberke igy szedet össze töb ezer dollárt naponta és teszi is még..akkor még nem volt ekora versengés de most se nehéz dolog.ezek a dolgok pár éves trükök mindig leleszünk maradva az elitöl hacsak nem magunk jövünk rá.Netben lévő pénzkeresé nem katintásokrol szól ez a létra legalsó foka.akiknek katintotok azok is óriási pénzt szakitanak és csak 10% adnak az usereknek..Miden a reklámról szól ebben vana pénz.nem 1 suhanc (tizenévesek)már saját reklám cégük van neten több ezer dollárt bonyolitva naponta stb..mit csinált??tanulta olvasta fejlezstete magát nem suliban.OTHON.semmi se lehetetlen.