15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    Hát mikor homályos de egész jónak néz ki az még mehet, de mikor tényleg csak a nagy homályt lövöldözi össze vissza és formátlan azt elutasítom. Sokszor látszik, hogy azért a 4 centért kamuztak oda valamit :D
  • hafika
    Ti jónak vagy rossznak jelölitek ha annyira homályos a kép még nagyítva is hogy nem látom azt hogy pontos-e
  • Palinko
    Én úgy tudom a lámpát is be kell, pl villanyoszlopnál is be kell a trafókat stb, nem csak az oszlopot.
  • hafika
    Ha valaki tudja az biztos választ írja már meg:D
    Van ez az ellenőrzéses dolog ... amikor a pole meg ilyeneket kell ellenőrizni .
    Helyesen teszem ha a lámpáknál azt nem jelölöm pontosnak amin a lámpa is benne van ... elvileg csak az oszlopot kell jelölni .
  • hafika
    Akkor én nem is panaszkodom a fényvisszaverősből összejött 450 feladat és lett belőle 20usd.
    Most útjelölős volt de vagy elrontottam a sokadik ellenőrzés után vagy elfogyott... de elvileg 21usd küld majd fizetéskor.
  • Palinko
    Teljesen érthető és ismerős érzések :D
  • Palinko
    Nagy csoda hogy meglett 5$ felett :D Pedig nálam is jelentkeztek ezek a problémák amiket írtatok, de terrorizálni kell a rendszert, rengeteg újraöltéssel és néha segít :D Vicces, hogy 1 centes dolgokért is így tolakodni kell, de szerettem volna 5$ fölé vinni, hogy legyen kifizu februárban is.
  • Spare5hun
    Nekem elfogyott, de ha jól emlékszem:
    1 - minden be van-e jelölve
    2 - pontos-e a kijelölés
    3 - pontos-e a kategória
  • hafika
    Nekem semmi nem jön be:( csak az amiket most adott de azt meg ne csinálom mert nem értem.
    Tárgyakat kell megnézni hogy be van-e jelölve mind..szekrény meg ilyenek
  • Spare5hun
    Körberajzolósnál nálam sem jelenik meg, az ellenőrzésnél viszont nincs gond.
  • Spare5hun
    Nálam nincs gond.
  • hafika
    Hiába van 3 feladat is ha a képek nem jönnek be:(
  • hafika
    Nálatok se jön be a feladatoknál a kép???
  • hafika
    Nekem is ezek vannak sőt azóta jött még1 de nagyon rossz az oldal és most pl a képet nem tölti be
  • m0ski
    Nekem ez a kettő van:
    Project Nemo: Outline ONE Traffic Cone or Reflective Marker - nincs kijelölhető tárgy, szinten az összes képen minden be van jelölve...
    Project Nemo: Review Outline ONE Traffic Cone or Reflective Marker - ez adja rendesen a 0.01$-t, de nagyon lassú az oldal, így kínszenvedés...
    Utoljára szerkesztette: m0ski, 2017.02.14. 18:07:56
  • hafika
    Köszi. Nektek van most valami feladat??? Nekem semmi .......
  • Spare5hun
    http://help.spare5.com/article/117-can-multiple-people-in-one-household-have-spare5-accounts

A külön paypal a lényeg, a többi nem érdekli őket.
  • hafika
    Azt szeretném kérdezni hogy ha tesóm regisztrálni szeretne akkor ő megteheti -e erről a gépről???vagy regisztráljon máshonnan és ha én nem vagyok itthon és ő csinálna feladatokat akkor megteheti ?vagy inkább csinálja az enyémmel ??
  • mtibee
    Én már el sem kezdem a kvalifikációkat addig, amíg meg nem jelenik hozzá egy videó a feltöltőtől... (Érdemes szerintem feliratkozni, elég hamar feltölti a megoldásokat.)

Viszont nálam megint előjött az a hiba, hogy a kijelölés és a cimkézés után a Next-re kattintva nem történik semmi... :(
    Utoljára szerkesztette: mtibee, 2017.02.12. 16:40:39
  • Palinko
    Köszi már sikerült, vicces mikor azért bukom el ezeket, mert túl alapos vagyok és bejelöltem a bokortól balra eső 2 helyet is és azért nem tudtam 83% fölé vinni...
  • mtibee
    Elvileg így.
  • Palinko
    Hogy kell az épületest megcsinálni? Hiába viszem arra a vonalat 83%, pedig balról is kijelölöm az arany vonallal körbevett helyet, persze csak select eszközzel és labelt teszem rá, denem fogadja el :S A híd is csak 92% lett de legalább az tovább engedte.
  • veszmo
    Biztos kifizetés
  • hafika
    Ismerősömnek szarja a 4 centes feladatokat ...nekem meg semmit nem ad:( valszeg az 1 skip miatt... soha többet nem skippelek .
  • mtibee
    Már nálam is szar, szerintem mára hagyom is, csak felidegelne... Egyébként nekem ma összejött az 5 dollár, remélem a kifizetéssel nem lesz gond...
  • hafika
    Nálam így semmi feladat ..pedig először ellenőrzött és jó volt ahogy csináltam mert engedte tovább csinálni és egyet skipeltem ki mert először amikor mutatta lett volna mit jelölni majd amikor rámentem hogy kijelölöm akkor meg már ki volt jelölve sárgával ....és nem tudtam mit csináljak így rámentem hogy csak kihagyom és azóta egy feladatot se adott:(
  • mtibee
    Nálam is ilyen, de az a vicc, hogy még így is gyorsabb, mint tavaly novemberben volt... A legtöbb időt én is malmozással töltöm az oldal előtt, sajnos...
  • hafika
    Haveromnak azóta is adja folyamatosan a 4 centes feladatokat így szinte biztos hogy én rontottam el valamit ..lehet hogy azzal rámentem hogy just skip
  • hafika
    Rámentem hogy just skip ..utána minden eltűnt és egy feladatot se adott többet belőle:(
  • mtibee
    Nekem tegnap adott ilyet, igaz, inkább a review-t választottam...

Hafika: Skip...
  • hafika
    Ti mit szoktatok akkor jelölni ha 1 darab van amit lehetne jelölni majd rámegyek és ki kellene jelölni de akkor meg már sárgával jelölve van és nincs mit jelölni.
  • Spare5hun
    Vicces kedvükben vannak :)

Utoljára szerkesztette: Spare5hun, 2017.02.10. 22:05:22
  • m0ski
    Csak egyet kell, le van írva a feladatban. Ha többet rajzolást akkor azt hibásnak fogják jelölni.
  • hafika
    Én 1-2 szoktam. Gondolom más se rajzolja mind körbe van amin van 20 is
  • hafika
    Nálam is rengeteg a munka. Autó körberajzolás és az ellenőrzése is
  • m0ski
    offtopic: az autó jelölgetős review feladata tele van magyar képekkel :)
  • Spare5hun
    Nekem meg valamiért visszadobta újra a qualifieröket. :)
  • m0ski
    Nem tudom mi történt, de tegnap óta nálam megtáltosodott. Tegnap jött egy halom review, ma pedig autós körberajzolós 5 centért meg ennek a review feladata. Ha így megy ma este simán meglesz az 5$ :)
    Utoljára szerkesztette: m0ski, 2017.02.07. 19:57:20
  • hafika
    Szerintem sokan megcsinálták a kérdőívet .vagy 10-15 percig elérhető volt- Volt olyan facebookos ismerősöm aki mind a 4 megcsinálta.Egyelőre nekem nem jött emailben semmi ..viszont lehet rossz email címet adtam meg véletlen:( mondjuk annyi képet amúgy se tudnék felrakni ......
  • Palinko
    Azért a kvalit nem bánom hogy nem kell 2-3 napot várni, néha megszívat azért :D Mondjuk 2 próbálkozás után már jogos lenne a 2-3 nap várakoztatás.