15995
-
#9375 A Forex ménem adott bónuszt? -
#9374 Ja aztamindenit. -
#9373 Neki a privát üzenetei. -
#9372 Mi új üzenet. -
#9371 szórakoztk velem???!!! 19 uj üzenet...
vas gabi.többet nempapolok nekd.süket fülre találtam.erigy reflinkjeiddel a....**** -ba !!!!!!!
Priziee tulaját imserem,ezis az övé rewards1.com fizet?!..hát ööö :D nem tudom -
shark11 #9370 Már vártam, hogy mikor találod meg a Prizee-t. Na ott eleve nem pénzt keresel hanem pontokat (szal nincs 7 dollárod) amiket beválthatsz (elvileg) értékes nyereményekre, a 7.72 pontod ezekre válthatod be: http://www.prizee.com//cadeaux/catalogue?list_offset=4 -
#9369 De ez igaz hogy megváltozott a websitetester és a prezee oldalán már van 7.72 dolcsim és nem tudom kivenni. -
Savmacska #9368 Hallod mikor fejezed már be ?! -
#9367 Ja meg még itt van ez a prizee onnan hogy lehet kivenni a pénzt? -
#9366 Most változott a website tester és mit kell csinálni mert egy két videón meg magyarázaton kívűl semmit nem találtam, egy adatizét ki lehet tölteni, azt meg kell csinálni? -
Savmacska #9365 De persze megint ugy kezdte, erről mi a véleményetek ? :DDDDDD Jah meg a ref linket se hagyjuk ki :DDD -
#9364 .org midenhol jól szerepel??? :O -
#9363 vannak..itt jártatom a számat hetek óta nem vetted volna észre.belinkeltem párnapja 1 packot lekel szedni forum lista meg ebookok.nem tetszik ebook tartalma forumon ezerféllét megosztanak.a jobb fajták persze.ennyi. -
#9362 figyi jobb ha megszokod ha nem sia felugro ablakot akkor más megodlást h fizetés helyet ezt hazsnálod.egyre tübb warez oldalon látod a widgetet,1x megcsinálod egésznapra teljes hozáférés és nekik is jópénz.ez a jövö.jobb ha tudod.engem is idegesitett elején de rájötem 1 percbe nem halok bele ha egy fontos cucot szeretnék beszerezni.Elkéne már felejteni h internet = ingyen.
Weboldal tulajdonsok 1% csinál hibiból oldalt.azért add ki reklám felületeket.azért tesz szövegbe linkeket stb h pénzt keresen.ha most valaki premium cucokat ad sokszor sztem 1perc nem világvége és mident lehuzol amit találsz.és ö jól jár.hidd el.
Egyre több domain-webhostinges oldal is igy müködik már 1 offer 1 honap.neki ez 1-5 dolcsi mindig simán megéri.és barátibb nekd-neki.
és nem mindig felugro abalkokrol kel beszélni ez csak alfaj.legötbje reflinken müködik.
Nem akarom ecsetelni de ez a jövö.van oldal amit piratebay tulaji alapitotak ott pénzt kel feltölteni reiztrácionál h értékeld az infokat amiket ott találsz és tis megoszthatsz.te dtöntöd el mennyiért h mere..dijazol de minium 10 cent.igy jobban ösztönzni blogereket jo tartalomét stb.ne felejtsétek el az internet egyre jobban kerölt minket,egyre több amunka lehetöség ahogy mi is ök is pénzt szeretnének keresni h megélhesenek. -
#9361 már megbeszéltem vele :D -
Jamaika king #9360 honna ntudok egyszerűen és gyorsan pénzhez jutni?? a kocsi hitelem nemsokára fizetni kell... :S
persze már vannak összeköttetéseim meg mnden csak nemártana mg 1 plusz pénzforrás. -
shark11 #9359 FZoleee: Én szívesen megosztom veled, mert egyszer elküldte nekem, de ő is elküldi neked ha valamelyik oldalon alá regisztráltál.
fergusonpapa: legjobban a .org szerepel :D csak az a legdrágább.
Amúgy engem csak felbasz az a kurva Cpalead mert beleteszik az oldal sablonjában és mindenholy felugrik, de szerencsére egyszerű letiltani, elég ha nem engedélyezed a javascriptet és már nem cseszeget az a szar. -
#9358 Erről mi a véleményetek olyan mint a facebook. -
#9357 Jó lehet hogy túlzok egy kicsit de az se igaz hogy semmi se jön be mert tuti van olyan oldal ami bejön csak rohadt nehéz megtalálni.
Az egyik érdekelne már abbahagytam egyébként, hogy a cashmailson mik azok a tizenezrek amiket lehet venni? -
#9356 Hát igen annyit h nem sokmident kel csinálni néha beirnia kodot és ennyi.csak nem tudom.én rengeteget tudnék keresni azzal h ugyhagyom éjszakára a gépet és torrentet töltök fel(majd részletezem) de 1.zavar a gép 2. megez nekm nem tul humánus.szeretema tiszta letisztult dolgokat.
ahogy surfbar is idegesitett =)
öö Domain godaddynál 1. év 1dolcsi ami valojában 1.17 dollár mert kezelési kötség.köv év 10dollár már.Nehogy már ne legyen 2000ftot egy jó .com os domainra ami nagyon is jol szerepel a .com os googléba.
Am is ha veni akarsz csak megerösitet paypalel teheted.magyarul bankártya hozácsatolással.egykét helyen lehet enélkül.(elvileg)
Adok jobb tipett. co.cc vagy dot.tk cz.cc
nézd meg ezeket ingyenesek. .tk domain elég drága de elsö fél év aszem igyen van.bohockodni jó.cz.cc elég egyszerü ingyenes.co.cc meg elég régi már sztem midenki ismeri 1 évig ingyenes utána fizetni kel.de most variáltak CPALEADes surveyt megcsinálva 3 honapot kapsz pluszba stb.ök jól járnak és te is h nem kel fizetni (TE JÓ IStENMENNYIT KASZÁLHAT EZEN :OOOOOOOOO) amint látjátok midenki survey világába megy.humánusabb h sokan nme szeretnek fizetni és igy az oldal is megszerzi a kivánt összeget. -
#9355 melyik az a program? nem találom :D -
shark11 #9354 igen van egy progija ami létrehoz a gépeden egy virtuális asztalt (tabal válthatsz mint a progik között), és azon futnak a SurfBarok -
shark11 #9353 GoDaddy.com-on $0.89 -
#9352 egy kérdés: az oldaladon az van, hogy nyugi, nem látszanak a surfbarok, erre van valami program az oldalon és én nem találom? -
#9351 domain nevet tudtok 1,99$/year árnál olcsóbban. (.info) -
#9350 A surfbarokat ne úgy fogd fel, mint munka, mert nem az... Az oldalamat nézd meg, én 10 éve surfbarozok, 25 megy egyszerre! Jó kis pénzt hoznak, ha filmet nézek, vagy csak netezek, játszok, közben futnak a bárok, és visszajön az áramszámla meg az internet díja. Ennyi a surfbar.
www.penzgyar.info
-
#9349 nyilván a .hu-s :) -
Savmacska #9348 Gondolom ezt nekem, irtad, köszi, #9345 -addal teljesen egyet értek, de neki irhatsz bármit, tök fölösleges.
UI: -ez fizet??? véleményt
-tuti fizet regeljetek (reflink)
tényleg mindennap ilyeneket ir... -
#9347 CPAleaden van chat rész és 100dollárt kerestél csak lehet megszolni.miért?h az ujoncok akik sik hülyéklásd vass gabikát..ne spammelje széta chat-et.
lényeg h otteldumálnak emeberkék és meglehet osztani ki menyit kereset aznap aban honapban tegnap mult honap stb..egy parancsal elöjön mint 1 statisztika.párat megosztanék,mert az agyam dobom el h énse tudom h csinálják.jó vágom csak forgalomkérdése de ennyit hogy..!
Hey_I_Tried has earned $231.60 so far today with 89 leads and 1,054 clicks.
Ivan has earned $30.47 so far today with 19 leads and 278 clicks.
Josh E has earned $9,118.86 this month with 3,283 leads and 60,977 clicks.
Nayirpro has earned $1730.47 so far today with 1300 leads and 27800 clicks.
értelmezni nem nehéz.mennyit kereset.hány regsiztrácio és hányan clikeltek.álltalában miden 10 cliker megcsinája.
Durva h napi 100dollár+ átlagos -.-' -
#9346 Az ötlet valós müködö alapokon van.
3. How do I make money?
You place our advertisement on your web-page. If your visitors click it or became our affiliate or buy a product - you make money.
gondolom érthető.de ha nincs weboldalod mit csinálsz??semmit.max twiteren nyomod..
az h fizet e szerény véleményem ha érdekel ,nem.rengeteg oldal alapul eladásra.amiböl%ot kapsz. amazon.ebay.clickbank.utobinak széles választéka van nagy pénzkeresök netovábja.ott árulnak ebookot stb képet,softwaret stb.és elég jo részedesét kapsz.fizet??világ 3.legnagyobb affailte cége már 10éve létezik ;)
Szóval..
de am még énis lámma vok ehez.mert eladni nehezebb mint cselekvésre kényszeriteni valakit(regisztráicora) induljunk ki magunkbol.ha valami nagyon nagyon nagyon kéne ha fizetnénk érte akor is ha tudnánk nem fake...de ha csak 1 reklámotkéne megcsinálni közelebb áll a szivünkhöz.ezért megy jobban sok midenkinek a a CPA.
ugyhogy azt mondom teszteled le de sztem nem fizet. -
#9345 .hu ra? vagy .com os google?? :) nemmindegy.de gondolom .hu de am szép eredmény.grat.=)
Vass GÁbor figyi van oka h midenki hülyére néz és nem a cinikuság miat h valahol sok pénzt lehet keresni hanem konkrétan azzok amiket mutatsz ezeknek a.... körülményei elég..öö hogy is mondjam...gázok.ha meggazdagodsz elöre gratulálok és megalázkodom..szobrotkészitek nekd.de ilyen nem lesz.de ha bebukod majd ird le légyszives.
De várhatoan az lesz amit eddig láttam töled..nemjöttbe??mész következöre.Ilyen hülyéknek tudják könnyen eladni a cucokat ebookokat jopénzért,vagy softwaret h halálrakeresheted magad stb.pedig kis sütni valóvalmidenhez ingyen hozzájutsz és nincs nagyobb fegyvered mint a saját fejed..csak megkeltölteni tartalommal.Még1x mondom azt a nézetet nézd h nekik miért jó ha reg után 250dollárt kapsz meg csak ugy adják a pénzt..te is igy szornád a pénzt??hagyuk már.mindegy majd egyszer anyád agyon üt h eloptákmég a házat is a fejed felöl akkor majd megnézlek..(mert voltak-vannak ilyenek)
A másik h minket szidsz hidegen hagy.hiszen te nyomod be miden 2. hozászolásodba hogy
-ez fizet??? véleményt
-tuti fizet regeljetek (reflink)
Aztán ha mi utána nézünk és látjuk SZAR meg nekdáll fejebb.azért 21éves fejjel ez elég gáz és gyerekes sztem.
-
#9344 eh most nézem gugliba beírom fileserve, a 3. helyen van a blogom.
egyéb szavakra is első oldalon kidobja blogot.:) -
Savmacska #9343 http://www.go-easy-money.com/ - erről mit tudunk ? -
Savmacska #9342 akkor mit okoskodsz ? -
#9341 Ja ezt olvastam már. -
#9340 sciennet.com hivatalos oldalra eflmész, te is olvashatod
"Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának vizsgálata miatt a ScienNet hivatalos honlapja és a webirodák 2009. november 25-től átmenetileg nem elérhetőek. Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a ScienNet a weboldalát és tevékenységét a hatósági eljárás lezárultáig vagy a hatóság ez irányú írásos engedélyéig semmiképpen és semmilyen formában nem kívánja elindítani!
"
2009 nov 25, azaz cirka 3 hónap, és 1 éve hatósági eljárás folyik ellenük.
2, Átvertek és megrövidítettek x ezer embert. Biztos mindegyik örömmel tolja bele a pénzét ha újraindul
Jó várakozást. -
#9339 Majd meglátod haver én szoltam de ha ilyen ökrök vagytok hogy nem hiszitek el akkor csak nézzetek majd. -
#9338 Mégis kik? Azok addig eddig, szerintem 1 része külföldön sütteti a hasát, a többi meg pereskedik, mert nem akar börtönbe kerülni. -
Savmacska #9337 Persze -
#9336 Persze