Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találtam egy nagyon jó pénzkeresési módszert
a lényeg az, hogy feltöltesz valamit a hotfile.com-ra és ha valaki letölti azért pénzt kapsz
5-50 MB 50-100 MB 100-1000 MB
5$/1000 letöltés 7$/1000 letöltés 10$/1000 letöltés

szóval ha feltöltesz egy 101 MB-os fájlt és valaki letölti azért kapsz 1 centet
és az alád regeltek bevételébõl pedig 20%-ot kapsz ami elég jó
itt mindent megtalálsz a regisztrációhoz:
http://www.ingyen-tarhely.info/internetes-penzkereses/letoltes/hotfile/
de azért ha lehet az én reflinkemet használd:
http://hotfile.com/register.html?reff=273026

(humanhunter: itt van egy magyar leírás az uploading.com-ról)

t0mmy
Helló!

Valaki vett már ki pénzt a sqipcom-ból?
Ha igen, hogy lehetséges?
köszi

AleXXXXX
bocs, 10$, csak elírtam.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

AleXXXXX
a minimum kikérhetõ összeg 10%.. de ha 1500$-t kérsz ki, akkor is csak 250ft.. az meg elenyészõ.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

1$ os utalásnál az marhasok! 😄

AleXXXXX
250 forintot? jajdesok..😄

Palinko
gratula te vagy az 542364364dik aki ezt hírdeti.
50$+100$ kezdõpénz teljesen ingyen

Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
kockáztatni? Esetleg nincs fölösleges pénzed? Vagy
csak szeretnéd felturbózni bankrollodat?

Jó helyen jársz!
Megmutatjuk neked, milyen lehetõségek vannak az interneten, hogy saját pénz kockáztatása nélkül felépítsd online póker karriered.

Egyre több lehetõség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tõkénket.

Pokerstrategy,ahol 150$ kezdõpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz errõl a linkrõl és kitöltöd a megfelelõ adatokat, megoldasz egy egyszerû kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplõk közül és már meg is kapod a pénzt. Ez az oldal teljesen magyar nyelvû, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.

NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!

KATT IDE!!!!! KATT IDE!!! KATT IDE!!! http://www.pokerstrategy.com/uDUG5I

a kerdesekre a helyes valaszok megtalahatoak ezen az oldalon angolul. ----valaszd a no limit strategiat a kviz elott mert arra jok a valaszok----FIGYELEM amikor a kviz kitoltesehez errsz allitsd at az oldal nyelvet angolra majd keresd meg ezen az oldalon a megfelelo valszt. A KERDESEK NEM ABBAN A SORRENDBEN VANNAK AZ OLADLON MINT AHOGY A POKERSTRATEGYN EZERT KI KELL KERESNED EZ KB 5 PERCEDBE KERUL ES BIZTOS A SIKER!!! helyes valaszok link:
http://docs.google.com/Doc?id=dhswn43g_11ft7pwkhf

a zoldel kijelolt valasz a helyes
POKER INGYEN KATT IDE!!!!
doxadmin
És szép kis összeget felszámol 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

A lentebb elhangzottakhoz csak annyit tennék hozzá, hogy a neobux tényleg fizet, csak reffeket kell szerezni hozzá. De, hogy 25.000 havonta... 60 reffel van meg 9000Ft/hó és 5 reffel 1000/hó ha rendesen csinálja az ember... végülis az is pénz. De nem leszel belõle milliomos!
Bõvebben: Pénzkeresés NeoBuxal
ez rendben van

de nekem azonnal kellene átváltani

AleXXXXX
belépsz paypalra, ott withdraw, megadod a számlaszámod, bank nevet és kikéred a pénzt, tadam😉

sziasztok

paypal-t szeretnék átváltani otp számlára, olyannal akinek van otp direkt
-je

hotfile mellett döntöttem feltöltés szempontjából, az eddig feltöltött 2 fileomat már eddig 9x letöltötték 😄 és már van 4 centem 😄 már csak 14dollár 96 cent és kifizetnek

milyen ptc scripteket ismertek??

szjuca
doxadmin
Érdekes. Megnézném melyik tag mennyit keresett vele úgy valójában. Max az kaszál ki kitalálta.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

szigetlakó
Mire használjuk az internetet?

Legtöbben kapcsolattartás, játékok, sport, szórakozás, vásárlás, banki ügyek, miatt kapcsolják be a gépüket. Ön gondolt-e rá? Emellett az internetvilágában való megjelenés, munkát és egyben pénzkereseti lehetõség is jelenthet Önnek, amellyel megteremtheti jólétét.

Link>>

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

doxadmin
Én csak olvastam hogy Magyarokat nem fogadnak el, engem se aktiválták, utána abba is hagytam, úgysem fut a gép olyan sokat.

Palinko
magyarországi ismerõsöm írta hogy neki megy. háát kiderül majd, állítólag 2 hétig vagyis 14 munkanapig (az már 3 hét 😄) kell futtatni, és aztán aktiválnak. majd még leírom hogy mi a helyzet, ha megy majd próbálunk neked is valami megoldást találni.
doxadmin
Magyarországból elvileg nem mûködik, legalábbis én már 3 hónapja regisztráltam, és még mindig nem aktiváltak. Írtam supportnak, arra meg nem válaszoltak. De lehet csak velem kivételeznek.

Palinko
akinek sokat fut a gépe érdemes ezzel próbálkoznia:
link

klikkelj a linkre, majd írd be a felhasználónevet, jelszót, jelszó még1szer, majd emailcím, klikkelj a kis zöld nyílra, ha regeltél, és azonosítottad a mailod, lépj be és töltsd le a programot, account home, és balról a download PEER install, és az internationalt töltsd le, elsõ futtatáskor be kell írni a megfelelõ adatokat, majd futtatni, kell 2 hétig, hogy aktiváljonak, hogy rendes felhasználó vagy máskülönben nem kezd el pénzt termelni...

egy kis segítség telepítés után hogy néz ki:
https://www.gomezpeerzone.com/features.aspx

account homenál balról alul írd be a paypal számládat, minden hónapban megvan a határidõ amikor autómatikusan kifizetnek. a programnan írja is az idõpontot earning closing date...

én már 2 órája futtatom még nem kerestem semmit 😄 de mondta a barátom hogy elejében nagyon lassú ha aktiválnak akkor már gyorsabb lesz, neki havonta küldik a pénzt 😊 nekem ha lesz bizonylatom akkor teszek fel.
uploading.com ról valakinek van infója? azt íjra az oldal hogy már fizetett elég sok embernek, és ha most is fizet még akkor megéri feltöltögetni.

végignéztem a külföldi oldalakat is[ ami angolul vna] ott is csak a reklámja van. török a cég szal a legtöbb vele foglalkozó oldal törökül van azt meg nem értem. egy oldalon azt láttam hogy 140k $ t fizetett ki, de azt 200 napja frissítették utoljára.

Palinko
hát nekem még 1emailt sem küldött.....
nagyon sok helyen hirdetik de sehol nem találok kifizetést, viszont SCam oldalak között sincs.

amúgy ez a lookinad fizet mert sehol nem találtam róla semmi infót a reklámján kívül. ?

amúgy ahhoz képest hogy No Minimum, 20 centem van és azt írta hogy majd akkor fizet ha elértem a kifizetési minimumot.

"Összes felhasználó : 146
Jelenleg online : 0
Prémium user : 0
Összes kifizetés : 0 $"
hmm..

Ajánlok egy új PTC oldalt amely 100% magyar
HUNBUX

Ajánlóhoz kérlek írjátok be : terencehill ezzel ti nem kaptok kevesebbet
Ajánlok egy új PTC oldalt amely 100% magyar
HUNBUX

Ajánlóhoz kérlek írjátok be : terencehill ezzel ti nem kaptok kevesebbet
LSSAHlavina
Amúgy valaki kapott már meg valamit a Tresorquesttõl?

The future is now

LSSAHlavina
😄 ÉN IS!!!

The future is now

Christiansen
nem sorry, már nem akarok többet elkezdeni😊
kicsit örülök is, hogy bedõlt a prizee..

LSSAHlavina
A RoyalCactus nem érdekel? Az egyetlen ilyen játékos oldal, ahol versengés is van, nekem azért jön be nagyon.

The future is now

LSSAHlavina
A Zanimos akkor éri meg, ha egy hónap alatt össze tudsz gyûjteni annyi pontot, amennyi a kiszemelt kódra kell. Nekem Prizee Maxpackra mindig összejött. Ha nem jön össze annyi pont, akkor átváltják euróra, és az halmozódik. De az átváltással roszabbul jársz szvsz, mert késõbb lesz meg így a kód. Szóval nem árt egy-két referral. De pl. Packbarrét is próbáltam, na annál kb. 10szer gyorsabb a Zanimo.

The future is now

Christiansen
tyú köszi

bombázósból egyébként 10 vagy 11 pálya van,
az utolsó pl. meglepõen könnyû volt 😮

LSSAHlavina
LSSAHlavina
úgy emlékszem 13 van! 😊) Egyszer vagy kétszer sikerült csak. Általában a repülõ bombáz le, mikor meglenne már a pálya. 😊

The future is now

Christiansen
milyen titkos küldetések?
nekem ilyen csodalámpák gyûlnek, arany-ezüst-bronz van,
de qp-al lehet aktiválni

Christiansen
nyomok egy zanimo reget..mennyi idõ a QP?

na, nekem egyedül a vonatos nem volt még meg fullra,
(meg experten a kígyós, de nem biztos, lehet azon is meg volt)
a 13-ason haltam meg már 3x. mennyi pálya van?

LSSAHlavina
valakinek van leírása a tresorquest-en található titkos küldetésekrõl? Köszi.

The future is now

LSSAHlavina
Sziasztok! Véletlenül találtam rá a topicra, azt hittem, csak én nyomok ilyen játékokat ajándékokért siteokat kikapcsolódásképp magyarhonból! 😊

Én a TresorQuesT -et játszom, valamint a Royalcactust, ez utóbbit nem nagyon láttam itt, pedig most ez a kedvencem, mióta a Prizee bedõlt (onnan egy USB-s ventit kaptam).

Ha valakit érdekel a RoyalCactus, egy olyan klánban vagyok, aki az elsõ 10-ben benne van, tehát sok plusz pontot kapunk, meg jómagam is elég elõkelõ helyeken szoktam végezni, amiért szintén plusz pontok járnak, ugyanis itt ranglista is van a játékokban. Ha valaki már jó játékosként nyomja, privezzen nekem, felvesszük a klánba, 80.000 pontot kell elérni periódusonként, hogy tag maradhass nálunk. A játékokban rengeteg gyakorlással lehet elõre jutni, igen nehezek, és sok trükköt kell ismerni amúgy, mindig kihívás. Egy periódus két hétig tart, az alatt megy a harc a helyezésért egyéni és klánszinten. Reg:

RC regisztráció

A választható ajándékok skálája is igen széles.

Questpackot és RoyalPasst (korábban MaxPackot) a Zanimo bárral szoktam venni, reklámcsík proggi, szvsz a legjobb jelenleg:

Zanimo Reg

Ha bárkinek segíthetek a francia nyelvvel a siteokon, vagy a játékokkal kapcsolatban, priv rám...

A tresorquesten amúgy mindig végigviszem a memóriajátékot 10-ig, a kristálygolyóst 13-ig, a másik golyós játékot, ahol a VOLPAO bónusz is van, néha sikerül az evasion összes pályája is, de a robbantós fickós még sosem sikerült, 7-8 pálya körül mindig kihalok.

The future is now

Palinko
akkor rögtön a rendes sit&go kal próbálkozok.
doxadmin
Játékpénzt kár komolyan venni, ott nincs tétje, hisz naponta illetve azonnal visszatöltheted ha elbuktad.

Palinko
átnéztem most pár weboldalt googleval talán itt vannak meg legjobban az alapok:
http://www.texasholdem.hu/

ha van kérdésed írj, vagy ha a többiek szeretnék a skypos ajánlat még áll. igaz van az sgn póker topic de õk azért már haladóbbak úgy vettem észre 😊
én egyáltalán nem tudok pókerezni valaki megtanít? <#vigyor3>

Palinko
jaja van telefonos, sajna nem fogadta el a telefont :S személyi másolatot elküldtem majd kiderül...

hamarosan látom lesz fogadás is 😊
kár hogy nem lehet ott még 1 account ahol már van, de majd ki tudja kipróbálom 😄 de találtam pár olyat ami még új számomra.

jövõ héten ha elfogadják nyitok valahol számlát, kipróbálom magam játékpénzben, ha megy a dolog akkor megpróbálom, ha nem kérek tõletek tippeket. már elég rég óta pókerezem, igaz nem intenzíven, és sokat vállalok néha, plusz türelmetlen szoktam lenni 1,5 óra után... esetleg ha van kedvetek skypon tarthatnánk egy kis klubbot 😄
regeltem, és vagy az egyik vagy a másik ellenõrzés. én a telefonos cuccra mentem, felhívott egy bot benyomott 3 számot azt beütöttem azt csá. utánna 24 óra míg teljesen kész lessz az accod[ azt írja] de be lehet már elõtte is lépni.

doxadmin
jah, ez jó. Végül is össze van gyûjtve majdnem minden bonusz, és idõvel újabbak is ekerülnek. Asszem regisztrációnál van egy telefonos ellenõrzés (gépi hang bemond pár számot angolul) + személyi másolata kell nekik, és mehet is.