Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg az, hogy feltöltesz valamit a hotfile.com-ra és ha valaki letölti azért pénzt kapsz
5-50 MB 50-100 MB 100-1000 MB
5$/1000 letöltés 7$/1000 letöltés 10$/1000 letöltés
szóval ha feltöltesz egy 101 MB-os fájlt és valaki letölti azért kapsz 1 centet
és az alád regeltek bevételébõl pedig 20%-ot kapsz ami elég jó
itt mindent megtalálsz a regisztrációhoz:
http://www.ingyen-tarhely.info/internetes-penzkereses/letoltes/hotfile/
de azért ha lehet az én reflinkemet használd:
http://hotfile.com/register.html?reff=273026
(humanhunter: itt van egy magyar leírás az uploading.com-ról)
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
kockáztatni? Esetleg nincs fölösleges pénzed? Vagy
csak szeretnéd felturbózni bankrollodat?
Jó helyen jársz!
Megmutatjuk neked, milyen lehetõségek vannak az interneten, hogy saját pénz kockáztatása nélkül felépítsd online póker karriered.
Egyre több lehetõség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tõkénket.
Pokerstrategy,ahol 150$ kezdõpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz errõl a linkrõl és kitöltöd a megfelelõ adatokat, megoldasz egy egyszerû kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplõk közül és már meg is kapod a pénzt. Ez az oldal teljesen magyar nyelvû, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.
NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!
KATT IDE!!!!! KATT IDE!!! KATT IDE!!! http://www.pokerstrategy.com/uDUG5I
a kerdesekre a helyes valaszok megtalahatoak ezen az oldalon angolul. ----valaszd a no limit strategiat a kviz elott mert arra jok a valaszok----FIGYELEM amikor a kviz kitoltesehez errsz allitsd at az oldal nyelvet angolra majd keresd meg ezen az oldalon a megfelelo valszt. A KERDESEK NEM ABBAN A SORRENDBEN VANNAK AZ OLADLON MINT AHOGY A POKERSTRATEGYN EZERT KI KELL KERESNED EZ KB 5 PERCEDBE KERUL ES BIZTOS A SIKER!!! helyes valaszok link:
http://docs.google.com/Doc?id=dhswn43g_11ft7pwkhf
a zoldel kijelolt valasz a helyes
POKER INGYEN KATT IDE!!!!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Bõvebben: Pénzkeresés NeoBuxal
de nekem azonnal kellene átváltani
paypal-t szeretnék átváltani otp számlára, olyannal akinek van otp direkt
-je
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Legtöbben kapcsolattartás, játékok, sport, szórakozás, vásárlás, banki ügyek, miatt kapcsolják be a gépüket. Ön gondolt-e rá? Emellett az internetvilágában való megjelenés, munkát és egyben pénzkereseti lehetõség is jelenthet Önnek, amellyel megteremtheti jólétét.
Link>>
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
link
klikkelj a linkre, majd írd be a felhasználónevet, jelszót, jelszó még1szer, majd emailcím, klikkelj a kis zöld nyílra, ha regeltél, és azonosítottad a mailod, lépj be és töltsd le a programot, account home, és balról a download PEER install, és az internationalt töltsd le, elsõ futtatáskor be kell írni a megfelelõ adatokat, majd futtatni, kell 2 hétig, hogy aktiváljonak, hogy rendes felhasználó vagy máskülönben nem kezd el pénzt termelni...
egy kis segítség telepítés után hogy néz ki:
https://www.gomezpeerzone.com/features.aspx
account homenál balról alul írd be a paypal számládat, minden hónapban megvan a határidõ amikor autómatikusan kifizetnek. a programnan írja is az idõpontot earning closing date...
én már 2 órája futtatom még nem kerestem semmit 😄 de mondta a barátom hogy elejében nagyon lassú ha aktiválnak akkor már gyorsabb lesz, neki havonta küldik a pénzt 😊 nekem ha lesz bizonylatom akkor teszek fel.
Jelenleg online : 0
Prémium user : 0
Összes kifizetés : 0 $"
hmm..
HUNBUX
Ajánlóhoz kérlek írjátok be : terencehill ezzel ti nem kaptok kevesebbet
HUNBUX
Ajánlóhoz kérlek írjátok be : terencehill ezzel ti nem kaptok kevesebbet
The future is now
The future is now
The future is now
The future is now
nekem ilyen csodalámpák gyûlnek, arany-ezüst-bronz van,
de qp-al lehet aktiválni
na, nekem egyedül a vonatos nem volt még meg fullra,
(meg experten a kígyós, de nem biztos, lehet azon is meg volt)
a 13-ason haltam meg már 3x. mennyi pálya van?
Én a TresorQuesT -et játszom, valamint a Royalcactust, ez utóbbit nem nagyon láttam itt, pedig most ez a kedvencem, mióta a Prizee bedõlt (onnan egy USB-s ventit kaptam).
Ha valakit érdekel a RoyalCactus, egy olyan klánban vagyok, aki az elsõ 10-ben benne van, tehát sok plusz pontot kapunk, meg jómagam is elég elõkelõ helyeken szoktam végezni, amiért szintén plusz pontok járnak, ugyanis itt ranglista is van a játékokban. Ha valaki már jó játékosként nyomja, privezzen nekem, felvesszük a klánba, 80.000 pontot kell elérni periódusonként, hogy tag maradhass nálunk. A játékokban rengeteg gyakorlással lehet elõre jutni, igen nehezek, és sok trükköt kell ismerni amúgy, mindig kihívás. Egy periódus két hétig tart, az alatt megy a harc a helyezésért egyéni és klánszinten. Reg:
RC regisztráció
A választható ajándékok skálája is igen széles.
Questpackot és RoyalPasst (korábban MaxPackot) a Zanimo bárral szoktam venni, reklámcsík proggi, szvsz a legjobb jelenleg:
Zanimo Reg
Ha bárkinek segíthetek a francia nyelvvel a siteokon, vagy a játékokkal kapcsolatban, priv rám...
A tresorquesten amúgy mindig végigviszem a memóriajátékot 10-ig, a kristálygolyóst 13-ig, a másik golyós játékot, ahol a VOLPAO bónusz is van, néha sikerül az evasion összes pályája is, de a robbantós fickós még sosem sikerült, 7-8 pálya körül mindig kihalok.
The future is now
http://www.texasholdem.hu/
ha van kérdésed írj, vagy ha a többiek szeretnék a skypos ajánlat még áll. igaz van az sgn póker topic de õk azért már haladóbbak úgy vettem észre 😊
hamarosan látom lesz fogadás is 😊
kár hogy nem lehet ott még 1 account ahol már van, de majd ki tudja kipróbálom 😄 de találtam pár olyat ami még új számomra.
jövõ héten ha elfogadják nyitok valahol számlát, kipróbálom magam játékpénzben, ha megy a dolog akkor megpróbálom, ha nem kérek tõletek tippeket. már elég rég óta pókerezem, igaz nem intenzíven, és sokat vállalok néha, plusz türelmetlen szoktam lenni 1,5 óra után... esetleg ha van kedvetek skypon tarthatnánk egy kis klubbot 😄