15995
-
hafika #15457 Nekem kettő kvalifikáció jött vissza. Megcsináltam mindkettőt és utána adott vagy 70 darab 0,01 feladatot -
Spare5hun #15456 Visszajöttek! -
trancemusic2 #15455 Mind az 5 kvalifikáció megvolt elsőre,két feladatot adott utána,amivel 1 dollár jött össze,Azóta semmi... Asszonykámnak is van profilja,ő regisztrált hamarabb,ő semmit nem kap kb. két hónapja. -
hafika #15454 Sziasztok
Sajnos nekem 2 napra rá már nem adta vissza a kvalifikációkat így nem próbálkozhattam újra.
Lehet hogy most megint soványabb hetek jönnek. -
Spare5hun #15453 A bezárást nem tudom... Bal fölső sarokban spare5 logóra mész és akkor megkérdezi, hogy biztos kilépsz-e. Így működik biztosan. -
hafika #15452 köszönöm a segítséget megtaláltam a neten is és szerintem következőre nem lesz gond -
hafika #15451 Ja értem ha egyet elrontok akkor ne vigyem végig a kvalifikációt hanem csináljak úgy mintha elmenne a netem és zárjam be ...
Jobb ötlet mint a 2x megnyitás mert az csalás szerintem -
Spare5hun #15450 Rajzolósnál is :) -
Spare5hun #15449 Ha nem a kijelölős résznél rontod el, akkor bármikor ki lehet lépni és újrakezdeni :) Egy kis hiba a mátrixban. -
trancemusic2 #15448 Így lehet könnyedén megcsinálni,vagy keresel videót a youtube-on. PonySaurio Money a csatorna neve. -
hafika #15447 5 kvalifikáció is volt ..sajnos egy se sikerült ..pedig régen az ilyen kocsi keretezésből sokat kerestem de remélem következőnek majd sikerül. Vissza rakták a 2 napos próbálkozást. -
#15446 Csak ezt is nem vágom miért kell 3 újratöltés, elférne egymás alatt a 3 doboz és az oldaluk is meg mi is jobban járnánk :D -
Spare5hun #15445 Az másik, ennél csak 1 van :)
1. itt lehet olyan, hogy rendőr, munkás... ez általában igen
2. igen
3. mennyit takar ki -
hafika #15444 Igen jó csak 3 kérdés van de nem pontosan értem.
Tudsz segíteni?
is there pedestiran a regular pedestrian? gyalogos van-e a dobozban?
Is the pedestrian doing the following: Mit csinál a gyalogos áll? gyalogol?
3. meg hogy mennyi látszik az emberből 10% tól több
40-80 %?
-
Spare5hun #15443 Ez baromi jó!
Review: Drawn Box for the Pedestrian's Head
1 cent, de nagyon jól pörög -
Spare5hun #15442 Megjött a webes részre is! -
Spare5hun #15441 Mobilon már van "új". -
hafika #15440 Már nekem sincs ..én is untam de jól lehetett vele keresni .. lehet most megint jön 1 hónap böjt .... -
Spare5hun #15439 Nekem már nincs is, de nem gond, mert én spec nagyon untam... Volt már mindenféle feladat, jöhet valami teljesen új is. -
Spare5hun #15438 Próbáld más böngészővel is, rémlik egy ilyen fórumtéma, de ott csak a cache ürítésről írtak meg, hogy főképp a kijelölgetésnél volt, mert nagy volt az eredeti kép+mentegette a szerkesztéseket. -
#15437 Nekem még mindig az a baj, hogy rohadt lomha az oldal, így ha lenne feladat sem lenne sok köszönet benne :D
Remélem csinálnak valamit, mert náluk van a baj, minden más oldal gyorsan betölt. -
hafika #15436 Azt olvastam a forumon ha jól értettem hogy a 18 upcoming az hiába van ott mert azt nem lesz már soha ....Tudtok erről valamit ? -
#15435 Nekem ebben az időszakban volt kifizetés, de mostanában úgy lelassult az oldal, hogy nem nagyon lehet csinálni. Most is vicces hogy nem fér ki a képernyőre annyi upcoming lesz, várom mi lesz a vége :D -
hafika #15434 Sziasztok
Az utolsó 3 hétben én se panaszkodhatok .
28 meg 29 dollárt kaptam és most is 30 dollár körül jön majd.
Én is azt hittem hogy már vége a project nemonak de már egy napja megint mutat 13 upcomingot sőt már 18 at is ...hátha lesz még nagy munka . -
Spare5hun #15433 Mi a Spare5-ra kattatunk rá itt néhányan, eddig nem nagyon ajánlott senki jobbat, pedig nem ragaszkodok én sem ehhez. Ha érdekes olvass vissza. -
zsanett92 #15432 Sziasztok
Tudtok ajánlani valami összefoglaló oldalt, ahol fent vannak, hogy milyen pénzkereső oldalakkal érdemes foglalkozni itthonról?
Van sok oldal, ami biztos tök jó, de ha Magyarországról akarsz dolgozni, akkor alig kapsz bármilyen munkát.
Próbáltam keresni ilyesmi oldalt, de a többségük régi vagy nagyon shady. :/ -
#15431 Otthoni telefonos melo green jobnál -
m0ski #15430 Úgy tűnik vége felé közeledik a Project NEMO feladatsor. Elméletileg a kiválasztottak levelet is kaptak, és hozzáférhetnek egy végső feladathoz illetve annak review részéhez, amely során a korábbi összes bejelölést látni fogják a képeken és ellenőrizni/javítani kell mások munkáját.
Ezzel párhuzamosan a régi feladatok is elég nagy tömegben jönnek (legalábbis nálam), így ennek köszönhetően már most 40$-t mutat a számláló :) -
trancemusic2 #15428 A task list-et tudod új ablakban nyitni,miután megnyitottál egy feladatot,nem magát a feladatot.Utána értelemszerűen magát a feladatot. Na jöttek 4 centesek MOOOST!!! -
#15427 köszi, ezek jó tippek! -
trancemusic2 #15426 0.04 $-os feladat is volt. Meg ha két típusú feladat is van elérhető,külön böngésző ablakban lehet csinálni,így kétszer gyorsabban haladsz. Pl. a qualifiket is két ablakban nyitod meg,így száz százalékosra meg lehet csinálni,mert az egyik oldalon ugye csak kamuzol,hogy megmutatja a next gomb után sárgéával,hogy kellett volna. Tudom,van vidi jútyubon,de aki feltölti,elég nagy hiba %-val dolgozik. Tessék Kb. 5-6 óra alatt végeztem a feladatokkal,6500 ft-ért. ez több mint 1000 ft-os nettó órabér. Basszus,a munkahelyemen 650-et kapok nettó...
Utoljára szerkesztette: trancemusic2, 2017.02.25. 18:21:09 -
#15425 Nekem tegnap rohadt sok volt, de csak pár centet csináltam, nem mindig van kedvem mikor sok feladat van, ma nekem is csak ilyen egy centes pole review van, de mindig változtatgatják a követelményt, megint mindent elolvasni, nincs kedvem nekiállni. Decemberben volt jó a szaggatott vonal kijelölés az tiszta meg egyszerű volt. Nem is tudom hogy tudtok 25$-t ilyen 1 centes szarokon összeszedni az 2500 feladat basszus időben is rohadt sok. -
trancemusic2 #15424 Nálatok van feladat? Múlt héten úgy megszórt (szombaton),nem győztem csinálni. 25,5 $ jött össze. Azóta semmi...
Utoljára szerkesztette: trancemusic2, 2017.02.25. 16:57:00 -
Spare5hun #15423 Ha minden igaz, akkor azok változtak az eddigekhez képest, vagy csak kicsit pontosítottak rajta. -
Spare5hun #15422 Aha... :) -
Peterke4 #15421 Feriman, köszi a tippet! Van egy nagyobb látogatottsággal bíró oldalam ( ~2500 látogató / nap ), kitettem a linket, hihetetlen módon a harmadik nap meg is lett a 15 dolláros kifizetési limit ( 30 regisztrálóval és 4 Premium accounttal ). Ugyan csak hétfőn fizetnének leghamarabb, de írtam egy üzenetet nekik, és 1 órára rá már meg is jelent az összeg a PayPal számlámon :)
Egyszóval Köszönöm!! Hasznos tipp volt! -
hafika #15420 Sziasztok
Ha a feladat előtt pirossal ír dolgokat...azokat a hibákat én követtem el vagy általában azokra a hibákra kell jobban figyelni? -
hafika #15419 Nagyon nagy a csend az oldalon -
hafika #15418 28 dollárt kaptam :d jó lenne több ilyen hét és ezt úgy hogy sokat nem jött be a kép és abbahagytam -
Feriman #15417 Sziasztok,
Már egy ideje használom a Blogginger.com szolgáltatását, mint WordPress tárhely. Azonban gondoltam egyet, és mi lenne, ha pénzt is kereshetnék vele, nem pedig csak fizetem a tárhelyet :D
Kicsit utánanézve megtaláltam az Affiliate programot:
blogginger.com/affiliate
Egész jól hangzik, hogy 50%-ot ad minden eladás után. Nektek mi a véleményetek róla?