15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    am fogok csinálni saját microsite oldalt.csak nincs kedvem ezért domaint venni..lehet free re megyek.és akkor bárki kereshet ott pénzt tuti kifizetem hiszen 10xesét kapom.lehetesz hirdetni olcsobban mint itt =) meg teleszetszem saját offerekkel.
  • fergusonpapa
    lényeg h probálgatni kel.
  • fergusonpapa
    am én csak tesztelgetek.ma megteszek 1 mobile offert is.elvégre ingyen van és kiderül milesz =) aztán nem 1-2 dolcsit hanem többet feltöltök.kiemele.elég jó összeget adok majd workereknek és had zuzon.de most elején elég jol jött a lové.sztem azabaj h napi 10 uj hirdetés jön és mind több mint 10cent.és nem nagyon tünök ki.ha mbile offereket elfogadják és csinálgatják is akkor lesz az h akár 1 dollárt is adok 1 workernek.ezel népszerü lesz :) én meg kapok 10et..:D
  • fergusonpapa
    na az nem rossz.:)

miez h nem tudja fogadni?? :O
  • doxadmin
    Nem tudok pénzt feltölteni :( Paypalról tudnék, csak azt írja hogy az illető nem tudja fogadni. Alerppayhez meg csak most adtam hozzá a kártyám...
  • doxadmin
    Találtam egy 2,24$os all countriest. Megnézed? Egyszerű regisztrálásnak tűnik egy társkeresőbe :D

lazyn keress rá a "browse my pics" -re
  • fergusonpapa
    :D de nekd legalábbcisnálják nekm most megcsapantak.nem tudom kevés a worker vagy keveslika pénzt =D majd letezstelem.amugy meg vannak jó offerek.csak nem tudom mobile offert elfogadnak e :Dazok yilen 10dolcsisak.de ne panaszkodjunk...10dolcsit feltötve is 2 dollár körüli offerrel simán csinálunk 200at =) ami egyszerü és 2 dolcsi körül van már akkor örülhetünk. :)
  • doxadmin
    10cent ja, alap 1,10ből indítottam. Túl kevés a pénz? Ennyiért nem akar senki se regisztrálni, szemetek :D

Most az offereket nézegetem, ha lenne 1-2 jó, ahova nem csak US reg lenne jó, még pénzt is töltenék fel :D
  • fergusonpapa
    jaja énis ezt tapasztaltam h lassuak USA offerek.de nekm most nem értem miért nem regelnek.mase volt semmi :/ 1 nyamvat lead :D teis 10centet adsz?

am meg vannak.de kezdö 1 dolcsi kb semmi.nem hirdetetsz vele.ha töltesz felpénzt majd megadom.egyébként alapszetonnal nem lehet.:)
  • doxadmin
    Én nem reklámozom, csak itt írogatok meg kérdezek róla + 1-2 személyes ismerősöm tudja hogy foglalkozom ezzel, de őket nem érdekli.

Amúgy minuteworkeres oldalhoz van hasonló, ahol több US-s worker van??

Ma reggel nagyot röhögtem, 3 hülye kitöltötte a regisztrációt, meg is kaptam utánuk a 2$os fejpénzt, de nem küldték el amit kértem, sőt, egyáltalán nem küldtek semmit :D :D:D:D:D:D:D

Most valami all-os offert keresek, mert ez az US-nél elég lassan regisztrálgatnak.
  • fergusonpapa
    mi eza kihaltság??csak magamba beszélek
  • fergusonpapa
    jah és rájöttem h nem jó ha sztküröltjük ezta modszert.mert 2 ilyen oldal van ahol hirdethetjük és HA SOKAN vagyunk milesz???game over..nem csak mienkre fognak menni keveseben csinálják meg mi meg szivunk.szal nem lenyulni methodot és referalokat vele gyüjteni mert könyen rátudok kereseni és banoltatom.nagyon jó modszert adtam meg fele ugyse érti aaki hazsnálja legyen happy.csak szeretem volna valami kézen foghatott adni amihez nem kels emien tudás.csak 2 katintás.na de sztem ez korekkt részemről h nme kezdjük elterjeszteni.énis leálltam referálozássa.bent van 5 ismerösöm meg inen frumbol 3an ennyi elég.
  • fergusonpapa
    ne érthetelenked már pls.

am 1 offert kérhetsz csak.ajánlom yolan 30centet állits be és egy 1xerü offert 5 dollár körül.de ha 2+ fölöt találsz örülhetsz.am figyi.onnan tudod h mit csinál h ugy van kategirizálva..vannak 200dollártfizetö offerk is de azok elöfizetés stb.azt nm fogják.vannak mobile...véégn telszámot kér...meg vannakreg ürlapok..ja meg amikorletölteni kel valamit..h nézed meg???prewiev..egyszerü...végig nyomkodod.és ennyi.vagy sokszorelégha ránézel.jah és jolenne ha minutweorkerben nem a offer nevét irnáatok majd kisokszor vagy ne ugyanazt mert ha többen azt hazsnlájuk azért házos..most én elkeztemezt makiset már érdekes van avgy 5... -.-'mind azoktol akiknek ajánlotam.hát persze h ma 1 leadem van.szóval BE HAPPY BE CREATIVE!!pls.ha már segitetem.
  • mcdrusza
    leadboltos az nincsen, általában akárhova betettem mindig megjelent.
  • doxadmin
    Van olyan oldalad, ami kint van a leadbolt offerje? Arra vagyok kíváncsi, hogy te hova tetted be a scriptet, illetve hogy nálam hogy jelenik meg. Jöhet pm-ben is, ha van.
  • doxadmin
    na még 1 kérdés, utána abba hagyom a chetelést :D

Szóval lazy-n 2 offer 1 és ugyanaz e? Arra lennék kíváncsi hogy 1 ember mind a 2re regisztrálhat, vagy nem? Lehet feltöltök 10$-t, és abból okoskodom valamit.

• doxadmin
    Lazy-n egyes offereknél honnan szívjam mit kell csinálni? Descriptionnál nincs semmi, az oldalon lehet ingyen regisztrálni, majd előfizetni, upgradolni, de hogy miért adja az x$-t az nincs odaírva.... itt elsősorban a 7$++ összeget fizető offereker célzok
  • doxadmin
    Te linkeden keresztül regisztráltam, szóval több mint való alád. Sima singup.
  • fergusonpapa
    jaj h miértnme irom egybe...:D
  • fergusonpapa
    jah és grat =) mondom nem nehéz.csináld azt majd h van elutasito meg elfogado gomb és látod aki megcsinálja.csináltasd vele meg még1x =D
  • fergusonpapa
    és mit választotál ki h elfogadot?? :) én sima sign up =D

meg am alám regeltél??? :D
  • doxadmin
    Nekem engedett 10 workert venni sima 1,10$-ért + megcsináltam 1-2 sima singupot, azért jött még 0,8$. Mcdonaldos offerre vettem 10 singupot, már 2 megvan, jött is +4$ :D

Cpalead aktiválhatna már végre, lenne egy jó ötletem. Kíváncsi vagyok mennyire jönne be...
  • fergusonpapa
    vagy regelj ujra.
  • fergusonpapa
    :S irni fogok staffnak h nem nehéz egy scriptet irni h átlehesen.akor csináld azt ha nincs honan pénzt tölteni hogy csinálsz párat.2 dolár aminimum kikérés. :)
  • Fabio Capello
    1 dodóm van most depositban, és 0.7 amúgy, de nem lehet átvezetni :/
  • shark11
    Prémium + RapidLeech + RemoteUpload és mások letöltéseit áttölthetem a saját accomba :P.
  • fergusonpapa
    apropo kevés offer van itt hiába jol fizetnek ugyhogy csinálom cpaleaden sztem. =)
  • fergusonpapa
    de nagyon happy vagyok am.nem akrom megosztania methodot külfödi forumokon mert még elvinnék a kenyerem.bár sztem csak jol jár midenki de kitudja..milehet.inkább beviszek pár ismeröst meg itt leirtam és segitek.és megéri handzsaláznom és kész.28.án fizetnek ki aszem kiváncsi vagyok :)

feltöltöknek nagyon ajánlom.nyomjanak fel 5 dolcsit.ennyit megér.pársör árra.baj van bárkinek részletezem.ennél egyszerübb nincs a földön =)
  • fergusonpapa
    jaj most nézem worker is minimumon van :S bocs. mennyid van most?csináld azt hogy reflinkedre regelsz magadnka még1x és azért kapsz pénzt.ugy meglesz.sztem.
  • fergusonpapa
    ne viccelj már.figyi engem is elutasitottak elsöre mert nem jol válaztottam témát.tudod mit csinálj? suervey menü- complete one suevey.hagyd minimumot .30on és hirdesd meg annyi workere ahogy kijön a pénzed.mondjuk 3nak kb kikel jönnie =) és figyi.most jöttem rá.kéred az email akticáios szöveget emg ip adress.vannak lámák küldik mailt stb.de te managereled h elfogadod e a munkát vagy nem.noobokat elutasitod akik meg megcsinálják kifizeted.de nem mindet ;) rámész h csináldujra.ne utasisd el..marha én azt csináltam .szal rámentem hogy ujra.megcsinálta és még hozot pénzt és ugy fogadtm el.mert ha sokat elutasitasz lezárják.mert ugye hirdetésed igy idöt álló lenne :D de ha fifikáns vagy.abol a 3 regböl simán csinálsz 15-20at is ;)
  • Fabio Capello
    Visszadobták MW-n a melómat, ráadásul levontak 10 centet, így nincs annyim, hogy tudjak egy újabbat kirakni... :/
  • mcdrusza
    mihez kellett a premium?
    talán töltesz le fs-ről?
  • shark11
    A mostanit nekem is, pedig az előzőt 3 napon belűl megkaptam az új rendszerrel.
    Pedig Prémiumom is van.
  • mcdrusza
    fs nekem azóta csak pendingeli a transfer részt.:/
    nagyon lelassították a kikérést..
  • fergusonpapa
    igen.hazsnálj tinyurl-t ez enegdélyezet és szebben néz ki azért a link ;)
  • doxadmin
    Lazyprofits offernél a tracking linkre kell vinni a regisztrálandó ügyfelet ugye?
  • shark11
    Már működik.
  • shark11
    Valaki tudja mi van most az FS-el? Mert nekem nem jön be.
  • fergusonpapa
    van több micro site am,végig nézegetem még 1 van ami nagyon jó.és van si rajta forgalom mert hiába hirdetünk ha nicsnenek kis munkások :D

ott van 1 alap ár.amit elkérnek biznyos hirdetésért pl 1 dollár.és megvan szabva h bármien nemzetiségü 0.10cent de mindegyiktipusban usa meg 0.35cent.ésnéztem h 1 dolcsibol tudok 3at bérelni..na meg plusz 1 dollár hirdetési dij...szalsehogy de...10dolárbólmeg vagy50-100at..szal.nagyban csinálja ember megéri.és sztem 10dolcsi nem pénz.feltölsök pl megkapják pénzt kiprobálják minuteworkersen5 dolcsit..megvana hozam.jolkiszámolja meglegyen minimum50 az offeres oldalon éskikéri.utána már tudja kamatoztatni.VAGY amit mondtam ö is beldolgozni és megekresi..sztem azért elöbbi kényelmesebb.

és aza jó h szimplalogika.engedélyezet is.pl payperclickelszoktak még sokat keresni.elkezdi kcsiben hirdet kiválaszt jó offert.és reméléi h clikelök többsége megcsinlája offer és visszajön a pénz..láttom oylat h vaalki vtt 10.000 clicketés semmi :Dde olyat is h 1000et és volt70 leadje és 15dolláros hirdetési dijból csinált 200-300at :) csak ez sztem veszélyesebb.merth nme jön be?! itt meg bekel.mert nekd kelkifizetni ugymond a workereket.hogy küldik amit kérsz pl aktiváloo mail szövegét.és tudod megcsinálta,adod kemény pár centjét.ö is örül.mi végkép.errejobbalapozni.megnéztétek a munákat mik vannak sok share cashos...

egyszerü a method.letölti és a fileban lévö txt codeot elmondja.igy tudja h megcsinált 1 reklámot :)csak én sharecashban nem bizok.
  • Fabio Capello
    közben megvan, nagyon kíváncsi vagyok menni fog e :) Ha mind a tíz bejön, 21 dolcsim lesz :)

lazyn ötven dodó a kifizetési minimum ugye?

szerk: mennyitől lehet MW-n depositolni a pénzt?