Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi a Click azt hittem a reklám része még nem kattoltam rá 😄 akkor azért van annyi amennyi... a többit nem néztem vasárnap estére gondoltam egy összesítõt, amit majd beírnék.
yadacós igen, elírtam. köszi a választ, holnap tesztelem. a progit így gondoltam hogy mûködik csak lehet az a gáz, hogy nem full nagybetûkkel írtam és hibát dobott.
yadacós igen, elírtam. köszi a választ, holnap tesztelem. a progit így gondoltam hogy mûködik csak lehet az a gáz, hogy nem full nagybetûkkel írtam és hibát dobott.
http://www.donkeybucks.com/register.php/gyuszifls.html
egy jo ptc oldal naponta 5+ 0.01 $ hirdetes es meg 5+ 0.001 $ hirdetes
refek utan 50%
egy jo ptc oldal naponta 5+ 0.01 $ hirdetes es meg 5+ 0.001 $ hirdetes
refek utan 50%
ez az egyetlen visszahúzóerõ.. ha a saját kis hülyeségeiket nézed azért nem fizet senki, mert a ptc-t meg lehet érteni fizetnek nekik ha valaki megnézi az oldalukat... de itt semmi bevételi forrásuk nincs...
http://www.youtube.com/user/kilipeti
vigyázz a bubbule barre-nál ha a jobb oldalon megjelenik a zöld körben a felirat, hogy klikk, akkor bizony rá kell klikkelni a bannerra. Ez van a kód helyett... Amúgy meg csak a januárban szerzett pontjaidat konvertálta át, ami ha nem kattoltál, akkor még kevesebb. Nõnek a pontjaid? Néha nem árt ellenõrizni.
Melyik tadacosra gondolsz?? Nem YACADO-s fuji-ra gondolsz?? Amikor elkezdõdik a game, akkor ad betûket. Ezeket beírod, majd rányomsz a gombra, ad egy szót. Ezt a YACADO Fujiban a betûkbõl kirakod és PROPOSE -ra nyomsz a játékban. Majd a segédproggiban kéred a következõ szót, ezt írod be a játékba a betûkbõl, stb...
Melyik tadacosra gondolsz?? Nem YACADO-s fuji-ra gondolsz?? Amikor elkezdõdik a game, akkor ad betûket. Ezeket beírod, majd rányomsz a gombra, ad egy szót. Ezt a YACADO Fujiban a betûkbõl kirakod és PROPOSE -ra nyomsz a játékban. Majd a segédproggiban kéred a következõ szót, ezt írod be a játékba a betûkbõl, stb...
The future is now
akik használták is a surfbaret azok is várták a kifizu minimumot, úgy meg halál a cucc. tegnap épp néztem a bubullet alig jött össze 0.008 dollár, pedig most 3. napja hogy 0-24 megy a gép és futott az is. és nem beszélve arról hogy a bubulle nem kér kódot, amik kérnek kódot sztem alig futottak mert felfüggesztették magukat a kód kérés miatt...
ha így számolom nem jön ki, de nagyon várom a hónap elejét hátha összejön 2-3$.
emígy a tadacos progihoz mit kell beírni? gondoltam azt amit elõsször kidob a rendszer hogy szavakat rakjak ki belõlük. ha azt beírom nem dob ki semmit 😞
ha így számolom nem jön ki, de nagyon várom a hónap elejét hátha összejön 2-3$.
emígy a tadacos progihoz mit kell beírni? gondoltam azt amit elõsször kidob a rendszer hogy szavakat rakjak ki belõlük. ha azt beírom nem dob ki semmit 😞
én komolyan veszem a pénzkeresést, még akkor is, ha játékkal megy.
😊
Amúgy tényleg nem értem, ezt a kis rendszert amit létrehoztam, elõttem itthon nem használta senki, mindenki a ptcvel próbál görcsölni.
😊
Amúgy tényleg nem értem, ezt a kis rendszert amit létrehoztam, elõttem itthon nem használta senki, mindenki a ptcvel próbál görcsölni.
The future is now
Codes-Discounton mindenkinek resetelték a jelszavát, a belépésnél a bal menüben a mot de passe perdu (jelszó elveszett) - nél kell újat kérni... 😊 Kicsit meglepõdtem, azt hittem bannoltak, pedig jó voltam. 😊
The future is now
tõlem csinálhatod ameddig akarod, de most szólok, hogy ha jobban megnézed a vidiket mindenki ugyan abban a szobában ül, és simán lehet, hogy az oldal tulajdonosai kommentelgetnek a fórumokon
most gondolj bele, hogy érné ez meg nekik, még reklámok sincsenek az oldalukon (valószínûleg eladják más cégeknek az e-mail cím adatbázisukat)
most gondolj bele, hogy érné ez meg nekik, még reklámok sincsenek az oldalukon (valószínûleg eladják más cégeknek az e-mail cím adatbázisukat)
nem értem amúgy, fórumokon nézem a kommenteket nagyon hisznek benne. havi egy ilyen kirakodóvásár van, kiraknak vagy 60terméket azokat lehet elvinni... többtízezer felhasználóból kb 0.00001% hogy te csapsz le elõször a ps3-ra... áh ez amúgyis lehetetlen dolog...
Viszont az hogy mindenki úgybeszél róla mint becsületes szájt, meghozta a kedvem hogy folytassam, aztán max jó beleöltem napi félpercet 4hónapon át a semmibe... nemfogok megszakadni.
Viszont az hogy mindenki úgybeszél róla mint becsületes szájt, meghozta a kedvem hogy folytassam, aztán max jó beleöltem napi félpercet 4hónapon át a semmibe... nemfogok megszakadni.
köszi. most nyomom a Royal Cactust, meg a Yacadot, kaparósakból az Aldocado, meg a mine2kado. aldocado nem tûnik a legjobbnak adok neki 1 hónap próbát, ha valami olcsó cucc sem jön ki cserélem 😊 a mine2 õn ahogy észrevettem elég elsõ kaparósra rámenni majd a re gombot nyomogatni 😄 mert lehet választani mire költöd a dinamitot.
késõ, pont most küldtem el.
na mind1, látom már hogy mi a gond.
na jó akkor ennek is annyi...
rosseb a szájukba ezeknek a köcsögöknek miért kell az emberrel mindig kibszni..
na mind1, látom már hogy mi a gond.
na jó akkor ennek is annyi...
rosseb a szájukba ezeknek a köcsögöknek miért kell az emberrel mindig kibszni..
Mégse küld azt a meghívót
lockerz-scam.com
egy teljes oldalt csináltak arra, hogy scam XD
lockerz-scam.com
egy teljes oldalt csináltak arra, hogy scam XD
nem találtam semmi olyat ami arra utalna, hogy scam
(csak a szokásos oldalakon meg a googleben néztem meg)
küldöm priviben a mailcímem
(csak a szokásos oldalakon meg a googleben néztem meg)
küldöm priviben a mailcímem
Lockerz.com-ról hallottatok?
http://www.lockerz.com/
Valami VIP oldal, meghívásos, naponta lehet 2x2 pontot kapni(bejelentkezés+napi hírhez komment) plusz ha meghívsz valakit 2pont. Ha 20 ember elfogadta a meghívásod, duplázza a pontokat, tehát minden 4-et ér. Ez napi 8pont minimum.
És a pontokat be lehet váltani ajándékokra.
Én nem nagyon hiszek benne mert így elvileg 3-4hónap alatt összegyûlik egy PS3-ra való, ami meg lehetetlen, PTC-vel is csak havi 2-3dollárt lehet keresni... De azért a remény hal meg utoljára, és sok videó kering az interneten hogy bontják ki a ps3-akat xboxokat amiket onnan rendeltek...
Szóval akit érdekel, de ha nem érdekel és szeretnél segíteni(állatira megköszönném, mégcsak 7 meghívottam van) akkor kérlek küld el privátban az emailcímed vagy valami hogy küldhessek meghívót, és ha regisztrálsz nagyon megköszönném.
Utána nem fog spameket küldözgetni, ez biztos. Ha csak otthagyod utána békénhagy.. És a regisztráció is csak fél perc kb.
http://www.lockerz.com/
Valami VIP oldal, meghívásos, naponta lehet 2x2 pontot kapni(bejelentkezés+napi hírhez komment) plusz ha meghívsz valakit 2pont. Ha 20 ember elfogadta a meghívásod, duplázza a pontokat, tehát minden 4-et ér. Ez napi 8pont minimum.
És a pontokat be lehet váltani ajándékokra.
Én nem nagyon hiszek benne mert így elvileg 3-4hónap alatt összegyûlik egy PS3-ra való, ami meg lehetetlen, PTC-vel is csak havi 2-3dollárt lehet keresni... De azért a remény hal meg utoljára, és sok videó kering az interneten hogy bontják ki a ps3-akat xboxokat amiket onnan rendeltek...
Szóval akit érdekel, de ha nem érdekel és szeretnél segíteni(állatira megköszönném, mégcsak 7 meghívottam van) akkor kérlek küld el privátban az emailcímed vagy valami hogy küldhessek meghívót, és ha regisztrálsz nagyon megköszönném.
Utána nem fog spameket küldözgetni, ez biztos. Ha csak otthagyod utána békénhagy.. És a regisztráció is csak fél perc kb.
Szvakat kell kirakni, aztán rányomni a harmadik (propose vagy valami ilyesmi) gombra
Én sem tudom miket kell, de mindenféle kombinációbol szokott sikerülni (a három betûsekkel kell kezdeni)
Jah és nem kell az összes szót megtalálni
Én sem tudom miket kell, de mindenféle kombinációbol szokott sikerülni (a három betûsekkel kell kezdeni)
Jah és nem kell az összes szót megtalálni
kifizetett az egombux!!!
regisztráció:
http://egombux.info/?r=nasgull
regisztráció:
http://egombux.info/?r=nasgull
Igaz régen frissítettem az oldalamat, de még mindig aktuálisak az infók. Csak segítség nektek lelkes netes pénzkeresõknek, hogy hogyan lehet kicsit több pénzt keresni az internettel: www.internetmoney.hu Sok sikert! Integra
Nos igen, ezeknek az a lényege, hogy lassú víz partot mos. Egy kevéske mindegyikkel, de szigorúan csak az ingyenjátékokkal. Ott van benne a csapda, hogy sokan siettetni akarják a dolgot, vesznek és beváltanak a játékoldalakon kódot plusz játékért. De én meg pont ebbõl élek. 😊 Vagyis nem ebbõl élek, csak ebbõl van plusz zsé. 😊
The future is now
jah csak yacadón kevés a játék nem tudom mikor jönne ki a kifizu 😞 legtöbb játékból csak 1 et ad. a kaparósak tényleg gyorsan mennek, regelek, hogy jöjjönek azok a pontok, március elejére 2$ csak összejön 😊
a bal menüben a mes scores (pontjaim) almenüben találod, hogy melyik játékban mit értél el max pontot, és hogy ez milyen helyezés épp. Dinamikusan változik.
A Yacado jó még, amirõl a 10 eurós kifizut belinkeltem, ami a fõoldalamon a royalcactus bannere alatti bannerrõl regelhetõ. Az összes többi game ami az al-oldalamon van, fõleg kaparós, nagyon gyorsan megy, egy óra alatt megvan az összes. 😊 Filmnézés közben ideális idõkitöltõ. (az egész alatt meg mennek a surfbarok. 😄
A Yacado jó még, amirõl a 10 eurós kifizut belinkeltem, ami a fõoldalamon a royalcactus bannere alatti bannerrõl regelhetõ. Az összes többi game ami az al-oldalamon van, fõleg kaparós, nagyon gyorsan megy, egy óra alatt megvan az összes. 😊 Filmnézés közben ideális idõkitöltõ. (az egész alatt meg mennek a surfbarok. 😄
The future is now
ja és még melyik más játék oldalakat ajánlod? mert ez a Cactusos jó, de amit linkeltél pár napja ott annyi oldal van hogy egész nap csak játszanék 😄
na ezeket nem találtam még meg. nekem ma 706 ot sikerült gyûjtenem. pontot még nem találtam ki hogy hol írja, kár hogy nem tud angolul az oldal 😞
Egy nap kb. 200 CACTUZ-t lehet összeszedni az ingyen játékokkal. A helyezésekért pedig én pl. kaptam ma 1750 CACTUZ-t, ebbõl 1000 a klán helyezését, 750 az egyéni helyezésért, mert kicsúsztam a 200-ból, 220-adik lettem... Elsõ 200-ban 1000-et kaptam volna... Van egy táblázat.
The future is now
Ja, nem úgy mûxik. Minden game elõtt van egy célkitûzés, hogy hány pontot kell elérned az adott játékban, és mennyi CACTUZ-t kapsz érte, ha eléred. A pontok alapján érsz el helyezést a versenyben, tehát minél nagyobb a high score-od az egyes játékokban, annál jobb.
A CACTUZ pedig a RoyalCactus valutája, azt lehet beváltani ajándékokra.
A CACTUZ pedig a RoyalCactus valutája, azt lehet beváltani ajándékokra.
The future is now
köszi megkaptam, igyekszek felnõni hozzátok 😊
elsõ 7 végére kicsit durva az a 77 ezer az mint napi 11 000 pont 😄
elsõ 7 végére kicsit durva az a 77 ezer az mint napi 11 000 pont 😄
Vadonat uj magyar ptc oldal.
Igényes külsõ.3dollar a kikérési minimum.
http://interbux.info/?r=nasgull
Igényes külsõ.3dollar a kikérési minimum.
http://interbux.info/?r=nasgull
Max 30 fõ lehet egy klánban, de a leggyengébbeket mindig kidobáljuk, úgyhogy mindig van üresedés. Kemény szabályok vannak, jó sok pont kell, hogy beléphess/bennmaradhass... Elsõ hét végére 77.000 pontodnak kell lennie, a periódus végére (2 hét) 88.000 pont. Nekem legutóbb 99.000 volt. 😊 Majd küldök leírást a játékokról, hogy mik a trükkök.
The future is now
köszi. esetleg nyilt az a klán, be birnék én is lépni? gondolom úgy több pont gyûlne mindannyiunknak.
Ma megint kivettem 10 eurót a Codes-Discounton mert reggel megint elkelt pár kódom... 😊 Néha érdemes kitartani a kódokat, nem elkótyavetyélni.
A RoyalCactusnál verseny folyik, ami a felsõ játékok pontjaiból jön össze 2 hetes periódusban, ezért plusz pont jár egyéni és klán kategóriában, elég sok. Én a 200-adik legjobb körül szoktam lenni, és a klánom az 5. volt most. 😄
A pour le fun is ugyanolyan pontokat ad, mint a felsõ gémek, csak nem vesz részt a versenyben a pontja. Nem fizetõs. Fondos, hogy minden egyes lejátszott játék elõre viszi a VIP piramison a helyed, plusz bónuszokért, extrákért.
Az összes surfbarnál és játékoldalon a kódok vétele a CADEAUX vagy BOUTIQE menüpontban vehetõ, könnyû megtalálni mindenhol.
A RoyalCactusnál verseny folyik, ami a felsõ játékok pontjaiból jön össze 2 hetes periódusban, ezért plusz pont jár egyéni és klán kategóriában, elég sok. Én a 200-adik legjobb körül szoktam lenni, és a klánom az 5. volt most. 😄
A pour le fun is ugyanolyan pontokat ad, mint a felsõ gémek, csak nem vesz részt a versenyben a pontja. Nem fizetõs. Fondos, hogy minden egyes lejátszott játék elõre viszi a VIP piramison a helyed, plusz bónuszokért, extrákért.
Az összes surfbarnál és játékoldalon a kódok vétele a CADEAUX vagy BOUTIQE menüpontban vehetõ, könnyû megtalálni mindenhol.
The future is now
a royal cactusnál a pur le fun alatti játékokért is kapunk pénzt, vagy az csak szórakozásnak van ott? esetleg fizetõs?
jók ezek a barrok, bár sûrûn rá kell nézni mert kéregetik a kódot 😊 ami aggasztóbb hogy hajlamosak nem kapni reklámot, magától bezáródni 😄 rá kell nézni és megy ez. regeltem a 2 játék oldalra is hogy elõbb tudjak kódot szerezni.
ha van idõd kiegészíthetnéd a weblapod azzal pl hol kell kódokat venni a surfbaroknál, meg a játék oldalaknál, hogy könnyebben belejöjjünk, furcsa ez a francia, dolgozik a fordító 😄
ha van idõd kiegészíthetnéd a weblapod azzal pl hol kell kódokat venni a surfbaroknál, meg a játék oldalaknál, hogy könnyebben belejöjjünk, furcsa ez a francia, dolgozik a fordító 😄
Zanimo's Barre ma reggeli konverziója:
JANVIER 2010 points:37616.746 Cash: 2.27562791733 euros
JANVIER 2010 points:37616.746 Cash: 2.27562791733 euros
The future is now
Engem érdekelne, hogy a zanimo's milyen arányban válta
Az internet beépült életünkbe, online megoldásaival örökre megteremtheti Ön és családja jólétét.
http://fabos-net.ws/
http://fabos-net.ws/
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
ja szal kódokat árulsz értem. na ez így már jobban hangzik, feltéve ha nagy a kereslet rá 😊 regelni fogok csak még befejezem a filmezést. kivéve azt a kettõt ugye.
Azért váltok be én is inkább kódokra és azt adom el, mert így nem kell hónapokat várni a lóvéra. ;-) Meg egy helyen gyûlik a pénz.
Ja, a PTCt én sem komálom, azt a két surfbart nem is nagyon ajánlom, ami megköveteli a kattogást (Cheyen és Cosmos). Mondjuk az utóbbit én nyomom, mert elég jó a butikja, értékes kódok vannak.
Ja, a PTCt én sem komálom, azt a két surfbart nem is nagyon ajánlom, ami megköveteli a kattogást (Cheyen és Cosmos). Mondjuk az utóbbit én nyomom, mert elég jó a butikja, értékes kódok vannak.
The future is now
ja ha ilyen nagyok a minimumok akkor lehet bele sem kezdek, ez sok. eddig szimpinek néznek ki egyedül azok nem ahol kell külön kattintgatni ptc nem bejövõs. majd este regelek.
Jól fizetõ surfbart nem tudok, ellenben megbízhatót igen. Amiket használok, 20 darab, azok megbízhatóak. Ill. van mindig 1-2 ami megjelenik vagy eltûnik, de a többség jól mûködik. Sokkal nagyobb a túlélési arány, mint a PTC cégeknek, az hótt sicher.... 😛
Azt hiszem én tudok a legtöbbet a surfbarokról, mivel mint mondottam, 10 éve kezdtem, és ebbõl írtam a szakdolgozatomat is a közgázon.
Szívesen segítek bárkinek, és elküldöm az eltüntetõ proggit. 20 surfbar alól ugyanis nem sok minden látszik a desktop-ból. ;-)
Azt hiszem én tudok a legtöbbet a surfbarokról, mivel mint mondottam, 10 éve kezdtem, és ebbõl írtam a szakdolgozatomat is a közgázon.
Szívesen segítek bárkinek, és elküldöm az eltüntetõ proggit. 20 surfbar alól ugyanis nem sok minden látszik a desktop-ból. ;-)
The future is now
Persze, elküldöm a proggit szívesen, ha regelgetsz. Most látom, hogy az aw-barre pl. fizet alertre is, meg van még egy, csak ott épp szünetel, vagyis elfogyott az alertpayes kifizu, asszem a kwetbarre az, dehát nem holnap fogod elérni a 10 eurós kifizu minimumot vele. 😊 Mondjuk szokott lenni promóciós 5 eurós kifizu is, figyelni kell a butikot. Én kódokat veszegetek inkább, azok hamar elmennek a CodesDiscounton és moneybookersrõl húzom át a lóvét. Csak akkor várom ki a kifizu minimumot, ha PayPalra fizet.
The future is now
valami jól fizetõ megbízható surfbar engem is érdekelne. Tudtok valami jót, ami tényleg bevált?
igaz végülis nem a legfontosabb kikötés, mivel átkonvertálható a pénz ugye 😄 majd érdekelne az a progi ami eltünteti õket 😊
de mondjuk neked sok refed lehet azért jön a pénz, én refek nélkül gondoltam 😊
de mondjuk neked sok refed lehet azért jön a pénz, én refek nélkül gondoltam 😊