15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    eza probléma...

We have introduced a new category system which is used when employers create a job, the system will act as guidence for the minimum amount to pay each worker for the type of job they are creating. Employers must follows these minimum guidelines or their job will not be accepted, we are cracking down on unfairly paid jobs.

uj szabály kicsit..de workerrnek nem kéne h megszabályák mennyi.az tény h simán sokszorzhatjuk a pénzünket.ami hüyleség h amit kerestünk elsönek paypal utána tölthetjük felugynézki.haverom ma kezdi 20dolcsit szán rá. :)aki feltöltös annak ajánlom am.volt kis zsozsija megsozorzhatja.akinem meg nincs ott összehoz 2-5dolcsit.kifizetik.átultalja vissza.és megrak 1 dating offert.

mondjuk 5 dolcsibol tehet ha 20centet fizet egy regért mert nagylelkü =D ööö 25öt de ugye 10% megy ekik igy cask 22...db:)na most 22db és egy 5 dolláos offer ami elégsok van dating.(megjegzem lazyprofitnálsjana van csak nem usa..ami sokat számit) és 110 dolcsi.abol utána utal 10et mondjuk 100meg zsebbe és megint vezs reklámot.és kész.én ezt csinálom.edig 10dolcsi ami legtöbebt fizetem.eddig jol állok.miden héten fizetnek kiváncsi leszek.van már 137dollárkám.
  • Fabio Capello
    hát nem tudom. megpróbáltam a mekiset amit mondtál, és azt írta, minimum 15 melózó szükséges. De próbálkozom még :)
  • fergusonpapa
    annyi amenyit akarsz.tegnap tettem fel hirdetést 10workerre dating offert.0.15centet fizetek.
  • fergusonpapa
    a worker incs minimumon??!!!:O
  • Fabio Capello
    azabaj, hogy 0.59-em van, plusz 1.10 depozitban, de nem tudom használni mert minimum 15 worker kell :| A 0.59-et meg nem tudom átvezetni :/
  • fergusonpapa
    egyértelmü h trackingot :) am neiejdjen meg senki ha tracklinknél neki semi nem jön be mert ezek az oferek csak az általáuk enegdélyezet nemeztiségi ip cimen jelenek meg pl USA.nézétek meg proxyval akkor bejön.természetesen prewel bárki megnézheti azért mire számithat.

Amkicsit változtaka hirdetési szabályok.nem mident lehet 10 centért hirdetni de mégigyis megéri.lásddating regisztráciok(randis szarofferek)15 cent és egy iylen offer 5dolcsi fölöt kezdödik. :)
  • Fabio Capello
    hallod, a lazyprofitból melyik linket kell berakni a MW-s melónál, a preview vagy a tracking url?
  • Daniel19
    Sziasztok!

Valaki futtatott már filmes oldalt CPALead-ben?

Állítólag most már tiltott lett, de még mindig sokan nyomulnak TV sorozatos és filmes oldalakkal.

Olyat is hallottam, hogy csak akkor nem fizetnek, ha valaki panaszt tesz náluk az oldaladra.

Csak azért kérdezem, mert jövő héten várom az első kifizetésem, és nem akarom, hogy ne fizessenek ki valami miatt.

Várom tapasztalataitokat! ;)
  • fergusonpapa
    tudom ,egyszerübb ha bemásoljátok ha akarjátok és kész =)
  • Fabio Capello
    MW linkjét elronttad.
  • fergusonpapa
    http://affiliate.lazyprofits.com/signup/431

minuteworkers.com/register.php?ref=gregorystone

szara linkelés.

aki nem akar alám regelni az szedje a reflinket le.nekm 8.de jólesika támogatás ;)
  • fergusonpapa
    kezd más néven és más mailen =D sztem dirket szopat vagy kitudja =D irj határozotan.lényegre töröen és kész.am kifizetek de hülyeség volt az early -20%...2000dolcsibol 1600at kaptam.belegondolok azis pénz na mindegy.elsö nagy kifizetésem.holnap megy számlámra 1500 többi marad fejlesztésre.ugynézki egy nagyon egyszerü methodot találtam nemkel hozzá ész csak elején türelem és tádám.Se seo se semmi csak hirdetni.elmondom aki enm tudná.

Bevezetö:Go minuteworkers honalpjára kapsz 1 dolcsit aszem kezdésnek.z oldla lényege h kis munkákat (regisztráciokat-comentelést.forum irást.likolást)stb kis munkát lehet végezni a hirdetö állat ,egszabot összegért.10% meg mindig megy az oldalnak.na most...

Kezdés:kétvariáns van.pénzt töltünk fel vagy pénzt keresük az oldalon amit persze egybölh irdetésbe tehetünk.elsö az könnyü uge.paypalrölátnyomjuk az oldalra.a másiknál meg persze töltjök kifele a hirdetéseket.na de...adigis kiporbálhatjuk kezdö egy dollárt hirdetésre.

Hogy hirdetünk??egyszerü.rámagyünk a my jobs menüre és csinálunk egyet.kiválasztjuk a témát ami pontosnak kel h legyen.aztán kedvenc affailte oldalunkra megyünk egy jo offer kiválasztunk ami simaregsiztráciot kér.ilyen 1-2 dollárosok már nagyon sok és jok vannak.

ilyen pl a lazyprofits.com most itt szorakozom =) jó offerek ,hetente fizetés 50dolcsilimit.sztem fasza.szóval.kiválatsjuk az offert.pl nekm a macdonalds vs burgerking offer van most betéve ammi 2.10 doclsit fizet.és egyszerü kis reg kel hozá.

na de vissza a hirdetésre.kiválasztjuka témát.itt pl h lead.azon belül health és beálitjuk h tudják a kis munka csinálok mennyi idö egy sac per kb idöt..nem sok jelentösége van.én beirtam 2perc..utána mennyit szánunk 1 teljesitésre??beáliottam 0.10cent nem tul erös de kezdésnek jo.na utána mennyi kel háyn telejsités?beálitod 10 na kijön a 1dollár +10% az oldalnak és 1.10cent ami alabol van.lesubmitozuk.és várjuk h elfoadja..ja azt kihagytam h megkel adni kis rublikába hova regeljenek vagy mit kel csinálni pontosan..párszavas utasitások nem nehéz:) és másikba h mit kérsz h elenörizd h megcsinálta valaki h ad neki a pénzt.(kemény 10centet)álatlában megerösitö mailt és ip cimet.ennyi.

na és hirdetünk is.megcsinálni kb 1perc.offer kiválasztani 5-10perc.(egyszerüt de jó fizetöt kinézni)és kész is.

10en megcsináják került 1.10 dolcsiba.és kerestünk 22öt vele.20x a pénzt..

most gondoljatok bele naponta több ofert tesztek fel vagy csak eggyet.monjduk 100 worker már 10cent fizetés kijön kemény 11 dolcsira.és keresünk vele 220at. a pénzt megis kereshetjük az oldalon ahol minimumkifizetés am 2 dolcsi.ezis egy pénzkeresési modszer de mondom h igy egyszerübb ha hirdetsz.feltöltös cuc kényelmesebb.de hátizlésekdolga =)

na lehet csinálni.

Támogasd a SAJÁT ötletem ésne hireszteldmidenfele...mertelenörzöm h az én methodommal vagánykodik valaki másforumokon ö linkjével és töröltetem ;)

Minuteworker regisztráció

LazyProfits Regisztráció
  • doxadmin
    Írtam neki egy olyan válaszlevelet, hogy ez után se aktivál akkor leszophat... így 1 hónap levelezés után lazán.
  • doxadmin
    Jeremynek bszki nincs barátnője vagy felesége vagy tudomisénkije kivel csetelhet??? Pont engem kell szívatnia. Mi a sz@art írjak már neki ami megfelel a magas elvárásainak. Mást bezzeg nem szopat, hanem 1 kattintással továbbengedi...

Ez jött válasznak ma. Nem értem ez honnan jött neki, már 1x kérdezte, csak épp máshogy fogalmazott.

"I just need a complete description of what will be promoted so I am sure of how you will be promoting."

• fergusonpapa
    ez fura.ilyet még nem tapasztaltam :O
  • doxadmin
    Meg akartam nézni hogy mégis hogy jelenik meg, de úgy látom sehogy. Elsötétül az oldal, középen megjelenik egy fehér négyzet (ahol a linkeknek kellene lenni) és ennyi. Ma már idáig se jut el, egyszerűen elszürkül, majd automatikusan frissül az oldal és betölt offer nélkül.
  • shark11
    Hát most úgy megy, hogy másnap 12 órakkor (New Yorki idő szerint) átteszik a Payout egyenlegedre ahonnan kb. 2-3 nap amíg megérkezik PayPal-ra.
  • mcdrusza
    fasza.. fs-en most még hosszabb ideig tart kikérni pénzt. ez a hülyeség miatt hogy még átkell transferelni az összeget, és utána kérheted ki..
    transfer reggel óta megy és sztem pár napba is beletelik majd, plusz a kikérés is szintén pár nap. :/
  • fergusonpapa
    h érted h nem töltödik be megfelelöen??minek nézed meg az offereket amiket használsz??pl cpaleadnél felesleges mert ugyis ugy geenrálja ahogy neki tetszik max ha nagyon szükited a kört akkort ugyanazok jeelnnek meg.a másik porbléma ami máshol is ahol nincs unlocker hogy tltva van nálunk.h csak az adot ország amit akar ott lehessen elérhetö :) amit minutewrokersnél használok offert.van preview és ennyi...megse jelenitit a linkemet.mert disable my country...mégis müködni fog =)
  • Klub
    Aha hát van benne valami.
  • doxadmin
    Olyankor mi a megoldás, ha nem töltődik be megfelelően az offer?

Bejön az oldal, majd elsötétedik, az offer ablaka meg hófehér marad és stop. Ezt csinálja IE alatt, Firefox alatt meg csak simán betöltődik az oldal és kész...
  • fergusonpapa
    mert segvagy h 1x átvertek sé megint belemész.nekdlinkeltek egyik legjobb forumot amiltezik és ahh -.-' feladtam.reménytelen vagy.menj anyádhoz h nyakon vágjon.
  • Klub
    Na újraindult az oldal a website tester de nem lehet aktiválni az accoutot mért?
  • fergusonpapa
    am ajánlom még mindig minuteworkerst...msot is nézem sok sharecashos hirdetés...miden engedélyezet.

most nyomtam be énis 1 offert.50centet fizet regisztrácinként nekm.kértem

10et ,10 centet fizetek 1 regért.multkor bejöt most porbálgatom mindig.1.10centem bánja igy ha nem lenne jo. :)de bizakodo vagyok.a legjobba z egészben h ugy müködik h elfogadják az állást.és igy irja h még hány lehet.és megcsinálja nked.de sokan meg emgcisnálják d enem fogadják el mert nem sikerült teljesen.de akor is fizet nekm szal:D meg többen megsincsálják szal 10 workert fizetem de biztos vok benne h sokal többet kapok =)
  • fergusonpapa
    értem. :D
  • acsati
    hát én is igy vagyok vele. meg ahol már be kell fizetni azért hogy fizessenek neked az már rég kerülendö általában
  • LoSA
    Hja, nem tűnik olyan nagy kamunak, de... Én azért nem vállalom be, inkább megvárom, míg esetleg valaki kipróbálja. :)
  • mcdrusza
    hát hogy kb 20x jobban fizet a fileserve.:D nagyon hülye rendszer van hf-on
  • fergusonpapa
    am miben jobb a fileserve a hotfile nál?
  • fergusonpapa
    vannak külfödi oldalak aho lnem számit hollaksz.csinláhatsz netes munkát
    kinálat ezerféle..elöre ebfizetni?!lol.
  • acsati
    oké, nem kell sokat győzködni :D
  • passatgt
    fasság, nehogy befizessetek egy fillért is
  • acsati
    ja hát meggondolandó az az 5000 ft. viszont tetszik hogy ha csalás is de nem tünik akkora kamunak, jol megvan csinálva :D csak hát ki meri kipróbálni?
  • zotja
    ja,ezért gyanús,h fizetni kell előre..
  • LoSA
    Hm... Erre én is kíváncsi lennék... Jól néz ki, csak nem tetszik, hogy 5000-t neked be kell fizetni... :S
  • zotja
    http://www.kerdoives-munka.com/cms/

ez kamu e gyerekek? :)
  • mcdrusza
    kb mint a google adsnál annyit kell rá várni szóval a szokásos.
  • fergusonpapa
    jaja leadboltnál várni kel.az van kiirva h pending akor várni kel.ez az egyetlen hátrányaleadbotlnak. h elsönek elenörzik utána jó.más oldal meg kifizetésnél teszi ezt.
  • doxadmin
    Csináltam egy próba oldalt nem magyar ingyenes tárhelyen. Legenerálta a html kódba illesztendő kódot, be is illesztettem de semmi, simán elérhető az oldal..

Meg kell várni míg az oldalt elfogadják, és csak utána fog lekorlátozódni, vagyis feljönni az offer amit ki kell tölteni a látogatónak hogy hozzáférjen?
  • fergusonpapa
    lesz saját tárhelyes oldalam.mint sharecash csak egyszeröübb és ami persze fizet :P