15995
11074353081353622639.jpg
  • Fabio Capello
    Gatyámat lerágom, mire a minuteworkers reagál...
  • Klub
    Mért vágnának át legalább műkszik az oldal ez nem elég?
  • fergusonpapa
    nyugi én leszek ilyen az én micrositomon.mident elfogadok.pár ember kap ingyen hirdetést is =)
  • fergusonpapa
    mindennel egyetértek ;)
  • doxadmin
    Visszatértem a jó öreg eddig fizető offerekhez lazyn. Asszem míg ezek le nem járnak ezeket fogom tolni, meg mellé 1-2 ha találok újat. Vagy többet fizetek a regért, még így is megéri! 5$ból ki tudok hozni 25 reget már megérte, 5ből lesz 50$ :D

Leadboltnak elküldtem a képet linket levelet hogy csináljanak valamit vagy adjanak valami ötletet mi a hiba.

Jeremyt meg elküldtem a faszba szép finoman, komolyan 1 hónapja levelezünk és neki esze ágában sincs aktiválni. Anyjával szórakozzon ne velem.
  • fergusonpapa
    várod h megint átvágjanak.
  • fergusonpapa
    este nézik mindig :) gondolom tengeren tuli a tulaj.
  • Fabio Capello
    btw, milyen gyakran ellenőrzik a bejövő munkaajánlatokat? múltkor vagy egy fél napot vártam, mire visszadobták...
  • Klub
    Mit kell csinálni a website testeren?
  • fergusonpapa
    márvan olyan az enyém lehet emiatt nem fogják :/ :)de hajrá.
  • Fabio Capello
    Bedobtam most két melót (burgerking és egy signup), drukkoljatok hogy átmenjenek :)
  • fergusonpapa
    ment is.
  • Fabio Capello
    privátban írd le részletesen mi a gond
  • fergusonpapa
    nincs itt valakinek webproamozo ismeröse??egy visszonylag egyszerü hibára nem találok megoldást..aki tud segiteni azse érdekel ha ismeröst jánl és ö..annak kiteszem 5linkjét ingyen featuredbe. ;)
  • fergusonpapa
    1.ismerös.de van 1 gomb h ujra lehet csináltatni velük..had szorkaozonakpénzért.örülj neki h tiedre katolnak.enyémen ma is 1 click..
    ahogy keztem most ugy szenvedek

2.mond h ppc ezek cpaleadnél nincs weboldalad.kész.

3.1honapja nem néztem feléjük mikor én ott voltam még gyorsabb votl mint cpalead.szal nem értem..

• doxadmin
    Alapból beírtam hogy usa only. Regisztráltak 6an, azt 1sem jó... Faszé regisztrál olyan ki nem us?!? úgyse fizetem ki..

Én bambázok, fasz jeremy nem hagy békén cpaleaden. Nem tud 2 kattintással aktiválni és elfelejteni. Most azt kérdezte legutóbb hogy milyen tartalommal rendelkező oldalakra akarom kitenni az offerjüket?! Hát mondom b@zd meg.

Leadbolttal meg nem én bambázok, hanem nekik fos az egész olda/szerverük. Offer betöltődik 2 percel az oldal megnyitása után mindegyik oldalon ahol bent van a script, megjelenítés meg olyan amilyen a képen. Ez nem rajtam múlik hanem rajtuk. Tesóm + anyuék gépén is ilyen fosul jelenik meg, szóval azt se lehet mondani hogy nálam van valami megjelenítési gond. De nekik is elküldöm a képet, és megírom hogy csináljanak vele valamit de gyorsan.
  • fergusonpapa
    bocs de benned van a hiba.nekm is megcsinálják többen és miden 2.at vevzs be..fogod rámész cisnálják ujra és kész.számit h usa onlys az offerakor hiába csinálja meg joska bácsi..te pénzt nem kapsz.ird oda h usa only vagy amien nemzetiségü ha all..akor fasza.

leadbolt.nem tudom mit bambázol:) cplalead meg nme hiszem h van szabadideje veled szorkozni.valamit nagyon erontast.

capello én másnéven de 5x regeltem már.porbálkozom ;) cask nyugodtan

am alakul micro sitom már csak az admin rész roszalkodik vagyis inkáb az MYSQL..nem ért hozá valaki???bene van admin meg jelszo..ahogy useré is és nem akarja elfogadni.
  • Fabio Capello
    papa, MW-n van lehetőség account törlésre, vagy hogy csináljak másikat? Nem tudom mennyire csípnék ha két acc lenne egy néven... :/
  • doxadmin
    Kapnak rá bszki! Az azért bosszantó hogy megváltozik a link. A tegnap estit betettem, erre 1 személynél volt csak jó, a többi azt írja hogy cant opent site, vagy 404 error az összes meghirdetett offernél?!?!?! Nézem a linket most, adott offernél és teljesen más mint ami tegnap volt... WTF???

Az azért brutál hogy 5 offer megy most, mivel 5$-t feltöltöttem, és abból hirdetek 0,1$/reg áron, és volt az elmúlt 24 órában 22 regelő, abból csak 1 után kaptam 2,1$-t.....

Jeremy baszogat, továbbra se akar aktiválni

Leadboltos buzi offer megint csak nem jelenik meg 1ik oldalamon sem... Hát nagyon szuper eddig.
  • Klub
    Na tudtam végre aktiválni a fiókomat a website testernél csak most már mit kell benne csinálni?
  • mcdrusza
    nem használtam minuteworkerst, valamelyik oldalamon kattintottak rá.
  • fergusonpapa
    na mindegy...paraszt leszek ha csak lenem irja valaki h ő regelt nem alám.aki meg tud aról h ezt msáforumokon is megosztották kérem jelez más reflink gyüjtésbe kezdet szépen tönkre vágja az egészet.

ha ez nem történik meg linkekben ott a z id szám.nem engedélyezet am ez.h fizes azért h megcsinálják.sehol!jelentem.
  • fergusonpapa
    ahh ideges vok megint elutasitotak mikor pénzért hirdetek...nyomattam 5dolcsit fel..van iylen offer...sok luzer legalább ha már megosztottama methodommat ilett volna alám regelni?!!nem gondoljtáok.mert azt mondom h elutasitottak nincs uj reklámom fent de refferalbol jön..mert amennyi lazyprofitos link lett napi 50dolcsim meglene refből -.-' és cska itt osztottam meg ezt.ismerösöeimnek még de ök nem parazstok.és ők is most szenvednek.és több száz affailte program van érdekes most csak lazyprofittos van...kibaszva..
  • fergusonpapa
    minuteworkest hazsnálod?? :)

sztem am énis cpaleades offerkethazsnálom mostmár.mertkirja miden jó offere h már vna ilyen hirdetve nálunk minután...mert érdekes..alám 1 ember regelt innen...de kb 20uj emebr van aki PONT lazypforiit linket használ..nyomoronc 1 népség.
  • mcdrusza
    ja 50$ akkor még messze vagyok.:D
  • mcdrusza
    jéé végre cpaleadon vki végigcsinált egy darab hírdetést.:D
    0.94$-t ért.:D amúgy mennyi a min kifizetés?
  • fergusonpapa
    ma szorakoztam vele de...van mit igazitani a scripten.vannak hibák benne.na meg free tárhelyre enhéz feltnei h sok filebol áll és mindig megszakad a feltöltés -.-'
  • fergusonpapa
    néha elég furán fogadnak el.kicsit fura a rendzser meg h mi okoknál döntik el h elfogadják nem tudom..:D én már csak várom h kifizesenek.és meghirdetek valami durvát =) adigis teszt teszt teszt..bár sztem saját micrositot cisnálok. =)
  • fergusonpapa
    nekm azt elutasitották.nem tudom miért.

am midnig halom mobile offerek legjobbak..minjárt kiporbálom..ha elfogadják fasza:) ha nem nem.am van már kb 5 regem:Dporbálgatásokra.

trial offer az remálem tudod mi?megkel adni banki adatot stb amit nme szivesen tesznek h kiporbáljanak valamit.de elsö párnap-honap ingyenes és persz elemondhatja(humbug)de fizetni kel. :)
  • doxadmin
    B@szki mit találtam Remélem nem értelmeztem félre semmit :D

"Description:Offer pays on the free trial signup.

Payout: $10.00 per Conversion"

• doxadmin
    Én a dating ok között nézelődöm. Regisztrál, aktiválja, kitölti a profilját azt kész.

Ha jól látom a Naughty or Sweet 3,15$t ad regenként, és mindenkit elfogad..
  • doxadmin
    Mobile offer? Szerinted van olyan hülye ki megadja a telszámát? Bár ki tudja...

Szerintem előbb regisztrálnak egy hot gay dating oldalra, mint visszaigazolja a mobilját. :D
  • fergusonpapa
    ésmegis kaptad??mire meglesznek a pontjaid az oldal sehol nem lesz.a megoldás tetszik a script ingyenes.de kevés pontot lehet összegyüjteni 1 nap.
  • padam94
    Van egy pontgyűjtős oldal, ahonnan királyos cuccokat vihetsz haza, mindössze pontokat kell gyűjtened és máris hazavihetsz pl.: laptop-ot, tv-t, amit csak akarsz, ne hagyd ki!

http://pontpark.eu/b_regisztracio/15bc9488ae1fd0a62a16fb0fd86c2cf7

Ha nem akarod nem muszáj.
  • padam94
    Sziasztok!
  • fergusonpapa
    amit ajánlok.1 dolláros minimum kikérés.ami sztem pár percalat összehozható.aztánjó referral rendszer.pénzt kapsz utánad regelökért ha megis csinál 1 munkát még azért is.

hirdetöknek nagyon olcso hirdetési modszer.stb :)
  • fergusonpapa
    footerba én sose teszem mindig single.phpba.

nem sokára saját minutwroekers oldal.majd kiteszem ha kész és elindulta béta.
  • mcdrusza
    sztem legegyszerűbb ha feltelepítesz egy wordpresst és ott pl footer.php-ba beteszed, ott biztosan működni fog. kivéve ha leadboltal van baj.
  • fergusonpapa
    ez érdekes :Snem tudom mi lehett a baj.

am nagyszerülezs h nem tudok feltölteni..na mindegy már jlenleg si töltöm fel saját scriptemet ;) ingyen hirdethetsz majd. jelenleg co.cc domain h teszteljen scriptet meg mennyire lesz népszerü..aztán átmek .com ra.
  • doxadmin
    miuteworkersen odavan írva paypal alá noticebe: Paypal is not being accepted at the moment, please use an alternative method.

Most a leadbolt scripttel szopok. 1xrűen nem akar megjelenni normálisan.

így tölt be

ha bal alul lent a kis sárga szarra kattintok, meg bejön egy Ilyen

A vicc, hogy minuteworkersen megnéztem pár hasonló oldalt, és azok meg szépen betöltődnek, szó meg hiba nélkül!