15995
-
#9855 vagy pontos név tippnek amit beállítsak? kezdek rátok hasonlítani és chatelni.:D -
#9854 pl lehet olyat h csak regelős offert állítok be? egyátalán van cpaleadnál ilyen? -
#9853 óóó amikor én kérdeztem tőled h beállítható-e offer cpaleadban azt mondtad nem lehet. mindegy, amit alapból generál azok jól fizetők? mert egyet csináltak nekem végig de 0.94et ért. :/ -
#9852 remélem midenkinek tudtam válaszolni =) -
#9851 Capello : Grat =) beiindul az
Doxadmin :max félorát csuszik.:)
és igen ez a leadbolt amit generálazt kapod..a lista közül.ezért kelemtlen kicsit.de elöny h 90%ban jólfizetö offereket rak be.cpaleadnél te állithatod be.pl usa offerek van kb 100de ha beálitazs 20at akor azok közül fog elöjöni.másik nemzetben szintn beálithatod.bár nagyobb cég de script is jobb.most ujitottak be =)
Shark:Gratula ;)
Klub:haggyj már minket békén. -
#9850 Jeee, kerestem 2.10-et :D -
#9849 nemtudom velem mér baszik ki fs, van akinek 25-27-ig transferált, nekem 21 óta és még mindig semmi.. -
zotja #9848 megnézhetem a blogod? :) jöhet privibe is,bár gondolom nem annyira titkos,mert ezzel is csak népszerűsíted :) -
shark11 #9847 Ne fórumra dobom fel a linkeket, hanem egy saját blogra és naponta kb. 4 filmet (mást nem is töltök fel). -
#9846 Másik ami lemaradt, hogy a lazy offerre regisztrál valaki sikeresen, akkor lehet hogy csúszva írja az jóvá? -
zotja #9845 Shark kb hány warez fórumra dobod ki a linkeid? :) és napi hányat? :) -
#9844 Nah, úgy látszik valamit csináltak a leadboltos arcok. 1 oldalamon, illetve blogomon már normálisan megjelenik ahogy kell, viszont csak 1 offer van.
Gondolom ha azt írja hogy:
This offer is not available in your area.
You will be redirected shortly.
Akkor csak US illetve azoknak jelenik meg, amelyik ország épp engedélyezett.
Hogy több offer jelenjen meg az nekem kell valahol beállítani, vagy automata dönti el kinek mennyi választási lehetőséget ad??
-
shark11 #9843 Én viszont pont ma kaptam egy újabb kifizetést :D
1 hónap alatt 102.51 USD-ot kerestem :D -
Klub #9842 Na hogy tetszik ez a marteking? -
zotja #9841 oksi ;) -
Klub #9840 http://www.marketingmegoldasok.hu/adolog/index-p2.php -
#9839 "Gazdagodhatnék meg" - hát bszki ha tudnánk, akkor nem itt koptatnánk a billentyűzetet idióta hozzászólásokra válaszolva, hanem valamelyik tenger partján koktélozgatnánk fűszoknyás lányokkal körülvéve...
#9835 tökéletes, pont neked találták ki. -
#9838 olvasgass.irtam pár ötletett.pénz s ekel hozzá.
kirky70: takarodj
zotja:ilyenekben ne biz.amerikai ilyen kismilio van.tudod kifog meggazdagodni eből??Ö! -
#9837 senki nemírta hogy jobban fizet fileserve mint filesonic.
fileserve azért jobb mert kisebb fájloknál jobban fizet.
egyébként 21.-e óta még mindig pendingel a transfer rész.:/ -
#9836 Adjatok már valami ötletet, hogyan gazdagodhatnék meg! :D De ne ilyen fizetek 3000 ft-ot és aztán jön a jólét! :D -
kirky70 #9835 Egy remek lehetőség
http://penzbefektetes.hupont.hu -
zotja #9834 http://www.robertsgenie.com/
ez annyira nem fake nem? :) Keresgélek mindenfélét,ebben sztem van vmi,mert nem ígér milliókat :) -
zotja #9833 vki itt írta,hogy jobb a fileserve mint a filesonic..jobban fizet a filesonic -
#9832 szép :O -
#9831 nem, helat&diet között találtam -
#9830 8 dollár :O mien offert nyomatsz?mobile??:D -
#9829 LÁtom minuteworkersen is támadnak a fogyatékosok! Kiírom hogy csak US reg után fizetek, annak ki megadja az IP-jét is, és persze kaptam utána pénzt. Erre beír egy EU-s hogy ő megcsinálta -.-, és IP helyett megadja az msn címét. OMFG?!?!?!
A jó, hogy 5reg ből 1 siker, és az 1 reg után jött 8$ :P -
#9828 No, egy ajánlatom átjutott a rostán, valaki ki is töltötte, viszont nem adta meg az IP-t, és a lazyprofitson se látszódott hogy kitöltötte volna... Kapott egy második lehetőséget azért...
Apropó, LP azonnal frissít, amint kitöltik ugye? -
#9827 hozzá teszem felvok csigázva mert ténleg egy müködö megbizható oldalt akarok.ami ugye nekm is jó és fizetek is.desgn váltás is váltható stb.de ez még a jövö.elsönek induljon be. =) na jóóéjt. :) -
#9826 hehe okés.:) figyi beindul láttom alakul.megyek domainre.adig nem költök rá.meg tárhely.1honapos proba idön van.utána szépen fejlödünk..:)
aki megérdemli az kapni fog ingyen hirdetést;) kiemelt részbe:) -
#9825 valami kis kezdőtőke az öreg sg-s haveroknak? :P
btw, ugye tisztában vagy azzal, hogy ez a dolog hosszútávon csak cégalapítással működhet?
[a privit elküldöm valamikor, ha már épp nem bablevessel tömöm magam :D] -
#9824 jelentem a script müködik.holnap mennek fel offerek
mind all coountry lesz szinte.h magyarok is regeljenek.kisseb beálitások még lezsnek.holnap teszem is ki a linket. -
#9823 jöhet privátban is.:) -
#9822 ha van valami e-mail/msn elérhetőséged, dobj egy privátot vele, és megosztom az ötleteim :] -
#9821 háhá :D
am gondolkozom h lenne jó a hirdetési rendszer :D
mert a workerek oldala egyszerü.reflinkes regért 20cent.ha megcsinál 1 munkát akkor 30.1 dollár minimum kikérés.
hirdetöknél lesznek akciok sztem. =) -
#9820 klub egyenlő vassgabi, nem kell meglepődni. Most hogy már egy hónap jár a bannolásért, szegényke alregekkel kénytelen operálni :D -
#9819 tedd azt h több regen több offert nyomsz másnap meg megnézed.énis ezt csinálom am nyugi.
a sciprt már alakulmár csak reisztráciot kéne megoldani.sztem holnapra kész :) jóemebr dolgozik rajta ;)
és odda lehet jöni hirdetni,éspénzt keresni.MINDIG FIZETNI FOGOK.
Klub..te nyomi vagy.de ténleg atól h müködik mi a garancia h fizet??edig fizetet.annyira hülye vagy h már félek mondani bármit is h megbántsalak mert sztem sértült vagy..és azt nem ilik cinkelni. -
#9818 A reflinked, gyökér
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen nyomorék dumával reflinket tolni :D -
Klub #9817 http://mytesterjobs.com/user/companyreg/ref/269987
Ez mi? -
Klub #9816 Úristen.