15995
-
#9895 :D magadnak válaszolsz??!:D am grat minél jobban átlátod annál jobban fogsz keresni.:)
plez az ki nézte meg az adatlapod cuc ami terjed iwiwen.miden 2. ember nyomatja..elért több ezer embert ésmég fog..és ezt mrácsináltk fbon is..annyi h ez keyloggeres virus.ott meg offert yomatak.gondolj bele.letöltéshez offert tenénnek ;) vannak 1-2dolcsis magyar offerek cpaleaden.kár h nem jutott eszembe. -
#9894 Már egy új ötletem is van amivel 2 legyet csaphatok 1 ütésre, bár még egyes részek homályosak :D -
#9893 azigen engem 5x utasitotak el mindegy nekm jó a lazy meg cpalead.adozos cuc van cpaleadnél is nem nehéz. -
#9892 Már aktiváltak is! Acc managerem még rám is írt, hogy bármi kérdés, probléma, offer választással forduljak hozzá :D
A gond csak az, hogy kifizetés előtt ki kellene töltenem egy W8as tax formot.... -
#9891 nagyon jó oldal.de sose fogadnak el :S
tudni kel h nem sok helyen van unlocker.valahol csak offerek listában.stb.
am
http://www.affiliatepaying.com/
itt na mibölválogatni mindig teszik az uj sitokat.am meg amit szidna az (N) jelet kap éselis olvashatod commentben miért.de van kb 25 oldal amiketet nagyon ajánlannak ;) -
#9890 adscendmedia-t ismeri valaki? Esetleg tapasztalatok?! -
#9889 Nah, úgy látom csak engem szopatnak a cpa-s oldalak. Leadbolt offer már a blogomon se jelenik meg, ahol működött. a többi oldal amit találtam meg telefonos aktiválást kér...
Hogy jó is történjen már, 1 regisztráló sikeresen regisztrált az 1ik oldalamon.. szóval már csak 24$ kel az 50$hoz.. :D -
#9888 leadbolt és cpaleaden kívül van más cpa-as megbízható és fizető oldal? -
#9887 OFF:
Akkor sorstársak vagyunk, én is arra gyűjtök :D (Sonor Force 3007, cinek már gyűlnek :P)
ON:
Elkezdem én is a minuteworkerst, nemsoká tolok fel rá pár $-t és meglátjuk mi lesz :) -
#9886 Rendben van. =D hát kivárjuk 1x csak betéved =)
na jóéjt. -
#9885 ha max iderittyent egy "lemondok a hágéjogról fergusonpapa javára szöveget" :] -
#9884 háhá.am mikor leszek már HG ?? :D -
#9883 troll -
#9882 Minek kell 3x belinkelni ugyanazt?? -
dornee86 #9881 Pénzkeresés -
dornee86 #9880 Pénzkeresés egy fajtája... -
dornee86 #9879 Pénzkeresés egy módszere 8) -
#9878 cikke..* veszek uj billt. -
#9877 dehogy.csak amcsiknak kel.elején cpaleadnél azt kéri h tölsd ki ha amcsi vagy mert adozól.europában és közel keleten nem kel MÉG :) meg sok oldalon tojnak rá.ami bevan jelentve és külön épülete van lásd cpalead azoknálacég is adozik rendesen.havonta 50millió + a kifizetés dollárba.volt róla cige affailte paying blogon.. :) -
#9876 ezekután adózol is? :D -
#9875 jaja :D hajrá am meglezs az ;)
Doxadmin: hackes oldalam mikor 2. volt googliiba:D 1hétig akkor :)
és am jaja cpalead.csak elcsezstem kifizetést.majdnem 2000dollrát kikértem earlybe h kelapénz..és - 20%...=) -
#9874 én első nagy összegem dobszerkóra szánom, de amíg így csordogál addig nemtudok gyűjteni mert mindig elmegy vmire cigire vagy piára.:D -
#9873 az az 1nap 400$ mivel jött össze? Cpaleaddel? vagy más? -
#9872 persze tudom.nekm si voltak durva napjaim.1nap 400dolcsi.nem oylan rég.most pangás van. de nem si foglkozom vele annyira.:)majd hétvégén.
azon agyalok lehet egyböl átmek .comos domainra.mertigy kissé komolytalan és beinditomezta sitot..és hackes oldalam is vissza élmezönybe.:)
kéne eza samsung galaxy.meg jogsira is félre tenni...mert sose tudok gyüjteni..sulink mekivel szemben..gondolhatod=D.napi 5000elmegy sokszor :/
-
#9871 hogyne lenne.:D amúgy több dologban részt kell venni, nemkell mindig egy dologra koncentrálni és attól várni sokat, hanem több dologban résztvenni és úgy összejön azért. nekem most napi szinten 3dolcsi felett jön úgy h nemcsinálok semmit, mondjuk előtte azért kellett foglalkoznom ezzel. -
#9870 gyerekek ma semmit nem csináltam csak plant vs zombiztam meg csajoztam..sulim 10ig volt.oldalamra meg kb semmit nem szántam.nektek van ilyen h no kedv aznap és nincs bizniszelés??:D jó kerestem hackes oldalal 11 dolcsit.semmiért.de na.. -
#9869 hát javolt aki annyit irt nekm hogy pls give money...meg vegyemfel msnre..meg csak ip cime..ami hozá teszem maggyar volt :D de semmi más.szal vannak alakok.ezéert jobbak az all offerek.sztem.kevesebb a noob. -
#9868 azér szvsz elég sok a potyázó, nálam is csak minden harmadik-negyedik érvényes és kapom a dellát utána, többi szvsz csak bepróbálkozik... -
#9867 Ilyen egyszerű feladatot nem képesek egyesek teljesíteni. Mit vár? Azt hogy véletlen acceptra kattintok, mikor nem is US!
Aki normálisan regisztrált azután jött is a pénz, a többi meg csak szimplán idióta úgy néz ki. -
#9866 pedig már válaszoltam.nem tudom hol van..sajna soka marha nézd vissza ipcimet amit adnak biztos nme usa-s:) -
#9865 jah, de a helyedben index fórumon kérdeznék. -
zotja #9864 vki forexezik itt? :) -
#9863 persze, dobj privit -
#9862 valaki majd tudna segíteni egy rövid angol szöveget írni fs adminnak? -
#9861 lazy nekem se számolja el mindig, vszeg rosszul töltik ki... -
#9860 Most vagy nálam van a gáz, vagy ezek a regisztrálók idióta vadbarmok.. Napi 4-5-en kitöltik ,és küldik az ip-t meg a comnfirtamion e-mailt, nekem meg nem írja jóvá őket! WTF?? Ha US és regisztrál miért nem számolja el? Ha nem US akkor miért regisztrál?! Mást nem tud elcseszni egy egyszerű regisztrációban..
-
#9859 blogger.com :) -
zotja #9858 hol érdemes blogot csinálni melyik oldalon? Amelyik alkalmas ilyen letöltős dologra,olyasmi design stb :) -
#9857 am siteom kész.de sztem egyböl domainra kéne menni(.comosra)merigy komolytalan..most nme nagy pénz.söt semmi.meg még kisseb beálitások vannak.szöveggelkapcsolatban.:) -
#9856 miden van =D énis azt hittem h csak izzével lehet unlocker popupal de ot az oferek melet és link :D és egybölgyors linkbe is tesz.énse tudtam (pirul) :D