15995
-
#9935 jaj feloldoták banodat?,am meg nem fizet.ha fizetne lenne pénz designre.
Doxadmin : cashback az az hogy amig nem vásárol nem kapod meg a pénzt.
am kezdek kiábrándulni lazyböl.mert várom fizetésem 1 hete.meg néha offerek is rosszalkodnak.majd irok levelet.lehet csak én vagyok türelmetlen.
válasz downloadosoffert.azok egyszerüek csak felrkja és kész van valami ameik 16dolcsit fiuzet és usa-s és 12öt a globbal -os.sajna nem tudom már nevét de ottvan az int..valami menüben(bocs lustaovk megnézni)
vagy porbáldkia mobile offert-hátha.
én downloadosal keretsem sokat.
Danny:igazad van ezen énis agyaltam.ha csak 1dolcsit is kérsz mi jó.de ha csak temréket adsz el akor is.deezeket neéspzerüsiteni nehéz.sajna..
külön tudomány föleg h sok ilyen van.
tudod mit csinálnak sokan??
clickbankon keresnke jó cucot.köré épitenek oldalakat stb és eladásbolpénz jön...
na msot fortsuk meg..kitalálsz valami cucot.valami értelmeset.irsz róla mondjuke ebook amit árulsz =) 20dollártkérsz érte de beáltiod h eladás 80%át oda adod..sok a nagy guru.ezekre rácsapnak.ésnépszerüsitik és kapsz 1 csomó lovvét ;)clicbankon hirdetve.ez sokan csinálják. -
#9934 Ez nektek fizet és ad oldalakat is? -
#9933 Most válaszoltam vissza nekik. -
#9932 Komolyan nem értem. Adott egy webshop offer, leírásban ez van megadva: "Requirements: User must sign up." Regisztráltak 8an, mindegyik US - ip cím alapján, és 1iket se fogadta el.
Bár nem tudom hogy mit értenek a Cashback/GPT -oldalak alatt, de onnan jövő forgalom után nem számol... Minuteworkes ilyen oldalnak számít? -
#9931 hát nálam érdekes eredményeket ad.
minden nyelv minden ország poker-re kis versenyt ad pedig az minimum nagyaon nagy versenyen kéne lenni.
http://globalmf.com/
ez az oldal nagyon nagy
1, ha kamu a srác keres 150k$
2, ha nem akkor is a reklámbevételekből biztos lehet kaszálni az alaptőkét meg más adja a moderátorokra szerverre meg programozokra.
Arra kiváncsi lennék hogy ha magyar csinálna ilyet amerikai területre és csak 5$ kérne 20e tagtól akkor mit csinálnának ha nem kapnak vissza semmit.
Vajon el tudnának érni.
Meg amcsiba az 5 dolcsi nem lehet sok ha az átlagfizu heti 600$. -
#9930 lazy nem fizet...vagy csak sokkat késnek. -
#9929 aki offereket nem tud szétszorni az termékeket se eladni.clickbank nagyon jó dolog.csak aza gond h érteni is kel hozá.
freehostián ha eléred az adatforgalmad csucsát.kicsit lassabb lesz az oldal ennyi.
a keyword tool meg müködik csak advened optionsban bekel állitani nemzetet és nyelvet ;)
00webhost meg KURVA LASSU és hamar törölnek.ennyi.freehostia világ szerte legjobb ingyenes monstanság.000webhost tul fapados köcsög is.higgy nekm. -
#9928 a csoki csomagban havi 6 gb adatforgalom van. Az nem kevés?
azt az oldalt amelyikkel 2k-t kerestél enél a szolgáltatónál csináltad?
Ha jól emlékszem azt mondtad alacsony verseny és havi 500k globális keresés.
http://www.000webhost.com Ezt nem használtad? Tapasztalat?
A google keyword tools mikor fog müködni valaki nem tudja? -
#9927 clickbankkal van valakinek tapasztalata?
(apropó, ha valakinek kell az itt reklámozott cucc (ingyé persze), írjon egy pm-et és eljuttatom hozzá. csakmert ennek kapcsán kérdezem.) -
#9926 Sajna ez igy megy. -
#9925 jaja :( -
#9924 Áh ez a paybox.me tuti kamu :D
2 nap alatt összegyűlt 75$ úgy hogy kitöltöttem vagy 4 ilyen 2szavas kérdőívet, meg naponta 1x ránéztem az oldalra. Elvileg azért is fizet ha fel vagyok iratkozva a levlistájukra, hát fel vagyok, de ha ugyanígy naponta összejön 10$, tuti nem fognak fizetni :D Valahol valami buktató van, erre a nyakamat teszem. -
#9923 freehostia megbizható vagy ved igénybe amit mondtam.sajna még nem porbáltam,de több domaint elhelyzhetsz stb sztem megéri. -
#9922 cpalead.an 1-2 mobile offer,globalosok mind 20cent körüliek..ezeknek elönyük csak h globbal és hogy jó a conv.
többin nem tudom.:)
-
#9921 vagyok freehostian is, meg még vagy 2helyen, sztem az a másik 2 mondta fel szolgálatot és amelyik oldalam ott volt annak lett kampec.:/ -
#9920 Nem mondom azt hogy ne csináljuk.
Melyik cpa oldalon van magyaroknak szánt hirdetés? Valami toolbar download vagy singup esetleg mobil offer érdekelne, de ne ilyen 0,32$osok.. -
#9919 háhá,hát igen,néha elcsennek kicsit h jobban megérje nekik =D
am mien tárhelyszolgaáltatonál vagy?freehostia legjobb.vagy cpaleaden hirdeti most magát 1 srác 1 dollár 1 honnap.tárhely.elörekifizetsz flévetés ennyi.sztem megéri.én valameiknap utalok neki.:)1000ft félévre? vic:D -
#9918 heh most végzett transferálással fileserve de csak a 2. kikérésemmel, az előtte lévő még mindig csak transferál.:D sztem annak búcsút mondhatok. kereken 20dolcsi, de nembaj. valamiért beragadt, sztem nem véletlen, levélre se válaszoltak még. 21-én kértem ki előzőt, az azóta nemjött, a másodikat meg 30.-án de már ma végzett...:D -
#9917 ja és egyébként sorba tűnnek el oldalak amiket eddig csináltam. nem elérhető, stb. szóval nagy valószínűséggel vmelyik tárhely baxik ki velem. -
#9916 Nem értem, cpaleadban mostanába ilyen napi egy 0.5-ös vagy 1-2 dolcsis offert megcsinálnak. pedig nem is foglalkoztam vele azóta, most meg így akadnak ilyenek. lehet valami egyszerűbb offereket tol be automatikusan? -
#9915 és? -
Klub #9914 Megkaptam tőlük a munkához való irományt. -
#9913 tulzásba essel :) figyelj.movie nem endedelyzezet de sok helyen leszarják.domain és free tárhely teljesen mindegy.farmmvile ack szora 1 .co.cc domain elsö free tárhelyes.és havi 1milka keresés van rá :) torrentest azért szarják le mert nem tudják nyomonkövetni.moviet egyszerübb.lehetsz am free blogszolgatotánál is.serialrol annyit hogy pl starcraft 2 batlenet serial..ezért sokan ölnének.ne azt nézd h van 1 nagy site és ennyi..kampo..azok több milios forgalmat taakrnak lehet kicsibe is.nekünk pár ezer látogató is rengeteg pénz.stb stb stb.ennyiböl ne keresünk pénz mert nagy guruk elnyomnak??badarság.
pl sokan azt csinálták és csináljk még h felvezetnek egy fanpaget fbon és igy szerznek látogatottadot témában.kinézi adatlapom.vagy justin bieber new girlfriend..vagy hasonlo..átviszi 1olyan oldalra h 50 látogatot kelszereznie h lássa vagy csináljon offert.mindetövel joljárunk.egyszer lesz alaki aki inkább megcsinálja..na most akor ugyanez twitteren bárhol.midenhollehet érvényesülni.ha igy kihuzod a dolgokat sose kezdesz majd semmibe.:) lás engem restuarante city hackes oldal már miota keresnek ezzel pénzt..mégis csurant nekm 1 hét alatt 2000dollár :)szal..
a másik hogy offereket bannerként elhelyezhetjük oldalakon pl andoriods oldal csinálnk ,hirek stb.jól seozuk.és kitezsünk pár hasonlo témáu offert.azzal is lehet mit kezdeni.
amit mi csinálunk direct affailte marketing.desok alternativa van.:)
ajánlom ezt az oldalt
http://www.moneymakerdiscussion.com/ downloadban sok pénzes ebook van ingyen ;) meg forumban is sok info.tágisd a nézeted :) hajrá. -
#9912 Itt a legtöbb pénzt csak befektetés útján lehet keresni szerintem, mert ugye movie meg xxx tartalom az amiért a többség ölni tud hogy ingyen hozzájuthasson. De ugye ezek tiltott dolgok amiért bann jár.
Ha létrehozol egy sima blogot, akkor a kutyát se érdekli, nem fog regisztrálni neked. Fake tartalom nem lehet, szóval az is kilőve.
Egyéb olyan tartalmat miért regisztrálna, meg nem hiszem hogy tudsz szolgáltatni.
Szóval inkább feltolsz 10$-t, és 10c-ért veszel regisztrálókat. Kicsit utánanéztem, és van több microsite is, igaz kevés forgalommal.
Amit viszont nem értek, hogy a movie másolásvédett anyag nem engedélyezett, de ha mondjuk torrenten keresztül linkelsz azt már magasról lesz@rják. Torrenthez simán ki lehet tenni, de itt jön a bukta hogy nem fog reggelni senki, inkább beírja googléba hogy xyz movie torrent és kidob neki fél mill találatot amiből minden 4. ingyenes.
Ha meg van torrent oldalad arra nem fogod kitenni, mert a tagok nagy része nem fog 2 naponta regisztrálni valami hülyeségbe, inkább keres másik oldalt.
miközben írom, hirtelen arra gondolok, hogy itt jönnének képbe a ptc oldalk. De ott a többség úgyse nézi az oldalt csak minél előbb letolja azt a 8-10 linket amit bedob neki a rendszer.
Itt max azt lehet hogy csinálok 4-5 oldalt adott témában, kiteszem rá az offert, és beletolok 10-10$-t regbe. Leadbolt faq-ban kint van egy pl, miszerint oldalon van egy txt-fájl benne egy kód, ha megcsinálta az offert, megkapja a kódot (mellé kérek ip-t is és ha nincs ip az aktív offerben de van kód akkor elküldöm anyjába miért nem képes normálisan regisztrálni). Ahhoz meg csak sikeres reg után tud hozzáférni.
Amit írtál testépítés, fogyás crack serial mobil cuccoknál meg akkora a konkurencia, hogy azt áttörni egy sima fél nap alatt összedobott free tárhelyel meg xyzskh.com os címmel lehetetlen + emellett azok még ingyenesek is.
Ha meg netalán torrnetről lehúzol pár csengőhangot, egyéb mobil cuccot arra meg azt mondják bocs másolásvédett...
Szóval ördögi kör. Vagy másolásvédett vagy nagy az ingyenes és tv-rádióban csapból folyó konkurencia, vagy senkit sem érdeklő tartalom...
serialra ott a serial. ws - mindenki által ismert és használt oldal
torrentre millió 1 ahova még meghívó se kell
mobilra millió +2
Azt gondoltam hogy van 1-2 nagyobb oldal, sima html-ben le lehet másolni, tök 8 ugyan az lesz, csak más címen is elérhető. Ugye itt is bejön a másolásvédelem, + szemétség ugyanarról az oldalról még 1 másolatot készíteni.
Össze foglalva film és másolásvédett anyag tiltott, a többiben meg megvan a jól ismert ingyenes és nagy konkurencia. Eddig legalábbis ez a meglátásom efelől! -
#9911 figyi én tudom mit csinálnak.ppc meg hasonlok.hirdetik a reklámokat.jókeywordre.ennek egy modja a micrositok(minuteworkers).vagy mint mondtam payper clickes modszer.jó offer választani ezer helyne lehet hirdetni van ahol bonust kaptok stb.
láttam már olyat h valaki vett kb 10.000cliket és 1 lead de olyat is h 1000és vagy 200lead stb.ehez is sajna érteni kel és pénz kel hozzá.
van srác árul is ebookot vagyis 1-1 coach edzést.magyarul cpaleaden napi 20 dollárbeektetéssel napi 100-200dolcsi.számomra a befektetés soknak tünnuk de müködö mert 1-2honapja van az oldalon elööte filefeltötéssle foglakozott és napi 100dolcsija megvan.
a lényeg h az affailte marketnt lényegét félre értitek sztem nem feltéllen kel uncloker hozá.söt ez csak egy segédlet uj ág.90% marad alap koncepcionál.regisztrálciok gyüjtése.van fizetös részre van freere de nem eladsz hanem regeket szerzel.ennyi.
és mindig ezt mondom.
How earn cash?? = using brain!This is Best tool.
ebookok tágitják nézeteket tudásokat.de álltlaában jó ötlet jó pénz.
látjátok iwiwen terjedö marhaságot.marha nagy forgalmat ért el.a bele tett munka meg kb 1 óra volt.
ugy kel nézni az emebrekre mint fogyasztó,belekel nézni vágyaikba.mint zombikba akiket irányitasz,sose azt nézd h amit nem cisnálnál meg más se.mert ez nem igy van.de azt tudni kel h szart is elahet adni de a jót mégjobban miden forgalmon mulik.mindig lesznek emberek(zombik) akiknek kel az adott tárgy-dolog-tartalom és megtesz érte bármit.gamereknek játék-csalás-serial,akármi,mobil cucok játékok a mobilosoknak.csajoknak msn cim,cuki képek,petyik.paparazzi,dagiknak fogyás,kockáshas,stb sorolhatnám és annyi téma van.lehet adott dolgokrais kocnketrálni apro dolgokra.
Klub: mindig itt vagy?!sztem már senki nem figyel rád.
payboyrol annyit h jelenleg paypalt ismerem el mint digitális bank.miért??mert bejegyzet unio álltalelenörzöt válalat székelye is van.ez egy bank.erre alapoznak olyan cégek mint ebay vagy amazon vagy legnagyobb állás keresö oldalak.bármi.nincs vásárláspaypal nélkül.Miért?mert megbizható.saját paypaledreiagzt vásárlásnál amit ismersz ésott nyomod rá afizet gombot.nem adsz ki banki adatott stb.
akor minek más?! :) -
zotja #9910 persze vagy 60 ezret kerestem ott..csak mióta ez a kategóriás faszom van,nem vonz :) -
#9909 hát kíváncsi leszek rá, majd meglátjuk -
#9908 valahol olvastam hogy valószínűleg nem scam, de a paybox $ nem biztos hogy 1 az egyben US $ is :D szal lehet ha átváltjuk majd lesz 5 cent :D -
#9907 vannak kifizetések igen.
fileserveről meg már 2transferálásom is van.:/ jólenne ha kész lenne már. -
#9906 filesonictól kapott már vki kifizetést? -
#9905 gyanús, de egy próbát megér. -
#9904 Üdv!
Melyik pénzkereső oldalt ajánlanátok? Melyik vált be a legjobban ?
Köszi :) -
#9903 érdekes új netbank indul, nem tudom lesz-e belőle valami, mindenesetre ha most regelsz kapsz 50$ ami kicsit soknak tűnik nekem, és a refek után is 5$ jár.
paybox -
Klub #9902 Honnan tudod? -
#9901 aha, tuti kamu, tuti mlm. Amelyik azt mondja nem MLM, ziher hogy az. -
Klub #9900 Na ezek aztán tuti álláshírdetési pénzkeresési munkák, itt kedvetek szerint találtok munkát. -
#9899 Adscendnél is így van semmi másolásvédett tartalom illetve xxx tartalommal rendelkező oldalra tilos kitenni. Szóval movie, tv-show, mp3, és xxx oldalak kilőve.
Most én is azon gondolkodom hogy milyen oldal kellene amin van olyan tartalom amiért a látogató hajlandó megcsinálni az offert. És még konkurencia sem nagy. Az már más hogy befizetem az oldalam minuteworksba.
Arra azért kíváncsi lennék hogy kik 100$+/nap átlaggal rendelkeznek, azok milyen oldalakt csinálnak... -
#9898 jah és közelebbi példát..volt facebook spammelö afacewizard. ezeekt is lecsukták már nem müködik.de ismerösöm ezt hazsnálta trublood fanpaget spammelt.és 1hét alat volt 1200dolcsija.és banolták.ment leadboltra és ott 950kifizeték.aztán cpaleadel levezet sokat modnták márnegedélyezet stb.visszakapta pénzét.azt a rinyát énis láttam commentek közt.menj el digital pointra vannak durvábbak.volt aki nyitot témákat söt sokan h cpalead scam.(sok rinya de káosz volt akkor)és2hétre rá midegyik irta h jupi megkapta apénzt.. -
#9897 már lelöték ezta poét.fbos pénz keresés meg alabol halott kb 1 honapja.mert komolyintézkedések vannak.ha kicsit is népszerü lenne egy oldalad elenörzik és ban.ip bant kapsz,ha spammelsz szintén.
hagyuk már a sok rinnyát 1-2honappal ezelöt fbi elkezte lekapcsolni az ameriakai film nézös oldalakat.cpalead meg féltete uj nagy cégét.amit elértek nem akarnák vezsiteni hiszen ö hatásukra csináltak ilyen oldalt.aztán melete 100.000 regisztráltat is elérte az oldal..jöt a ritkitás akik már nemléptek be jóideje(1honapnál régeben)és nem keretek még semmit ez kb a fele törlték.emelett akik movie sitokal kerestékapénzt kb fele azis.utána sokal otthagyták cpaleadet és jüt leadbptl stb. ahol engedélyezeta movie sitok mert ök tudták h valahol benne van h ezért nem gyanusithatják öket és nem válalnak feleöséget.ha valaki oldalát lekapcsolják ö baja.ennyi.erre rájöt cpalead.visszajöttek az emberek.a nagy pénzkereök ezelöt sokan voltak mind movie sorozatos oldalal.de jöttek uj methodokés megitn vannak sokan.és megint engedélyezet a sorozatos de megondjáksaját felelöségre.mert akit elkap fbi és eltudják érni cimén keezstül 1-2 év börtön. :) bár aki kicsiben csinálja lehetetlen de pl a 20-30 zárolt oldalnak kb 3 tulaja volt és napi 10.000 fölöt keresett.most olyan napi 500dolcsit.a lényeg h akkor sok embernek fagyazstoták be egyenlegét de aki kitarto volt visszakapta.ennyi.tegnap is láttam srácot aki 13.000kereset 1 nap.simán kifizeték.
a 8kt meg a reiszrálok fele simán összehoza.miért törölnék szted mikor nekik a megcsinált reklámk 50%ára megy zsebbe.
sok oldalon épp ezért nem fogadnak el akárkit.mert nem akarnak ujonokat nekik elég ha van 1 mag akik profik és döl a lé. -
#9896 facebookra csinálhatsz ilyet nem?
Vagy ott meglehet nézni ki nézte meg az adatlapod?
A cpalead-en vannak érdekes kommentek 8 k után törlik az accountot és nem fizetnek.