15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    áhoj

látogassd meg:

forums.digitalpoint.com meg ezt moneymakerdiscussion.com rendgeteg leiás van több módszer pénz befektetés nélkül és nem havi 1-2 dollárt kereset.

am tippem az affaite marketing (CPA=cost per action) vannak nagyon egyszerü methodok hozzá és nem nehéz sikert elérni.

bármi kérdésed van ird és válaszolok.:)
  • csokalaci
    Üdv ismét!
    Pár napja írtam, de nem sikerült senkinek sem válaszolnia.
    Melyik pénzszerző oldal vált be eddig nektek ?
    Melyiket ajánlanátok ?
  • Vass Gábor
    Mennyit kb.
  • doxadmin
    Ráérsz nem? Nem kell olyan sokat visszaolvasni...
  • Vass Gábor
    Legalább beidéznéd ide, hogy ne kelljen több oldalon át nézegetni őket.
  • doxadmin
    oks. 1 ötletet már találtam is, godaddyn látom 2-5$ egy alap domain, lehet veszek 1-2-t :D

Én már nem tudom mennyi mailcímnél tartok...
  • fergusonpapa
    söt warez is elfogadot csak fbi miat voltak gondok filmes dolgonál..ugye nem tetszik a kiadoknak h online van miden cucok.mindegy ez msá story..

am igen legjobban fizetö offerek 60%mobilos.a másik trial offer ahol inygen használ valamit de banki adatot add meg igy lehuzák majd a pénzt.az oclsobbaka letölések,emailsubmit.na most az is h éri meg nekik??pl ingyenes letöltés?,egyszerü televan virussal.mailesnél meg eladják.
    ami ténleg jo mindkét félnek az 10% kb.oferek közül
    van egy cé hasofers.com asszem potnosna irtam és ök alap sciptet és offereke adnak amiket náluk hirdetnek havi 700...doclsiért és nagyon sokat hazsnálják ezt.offerket válogathatják a befizetök és mert nagy központigy sjaát oldalad nem kel reklámozni h hirdetöid legyenek.cask usereket kel beszerzni.na lényeg h itt cska müködö offerek vannak.amint kiderül h valameikkelbibi van törlik rendszerböl és értesitik egyböl az all cégekeet..ennyi.

am azért szerettem email submitos ofereket mert pl 2-3 doclsit fieztnek a jobbak.felhazsnálomegad valami krisz kraszt meg valos emailt és kész...midneki jol jár.max spammet kap majd.nagy cuc.midenkinek sztem van már vagy 5 mailcime..nekm vagy 20.

na mentembuli.áhoj.
  • doxadmin
    adscendmedian is megvan az első $ :D

Pont azon gondolkodom, hogy milyen oldalt csináljak milyen témában amire kitehetek unlockot.. azért érdekes a felfogásuk a filmeket, tv műsorokat Copyrightednek veszik de az mp3om nem az?? wtf?!
  • zotja22
    Jaja ez bizony jó pénz amiben dolgozol :)
  • DRFlame
    Programozok. És szerintem ez egész jó pénz. Persze nem azt mondom, hogy nem keresnék szívesen többet :) Megfelelő szaktudás nélkül ennek a töredékét keresném.

Ezért is fura, hogy ezt 5 perc űrlapkitöltésre kifizetik (amihez ugye 0 tudás kell).
    Vagy hülye a cég, vagy van valami trükk. Például én leginkább olyan offereket láttam, hogy kitöltöd, és a végén a befejezéshez el kell küldeni egy SMS-t amivel feliratkozol egy emelt díjas SMS szolgáltatásra. Itt ugye látható, hogy miből fizetik ki.
    Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy cégnek 12$-t megérjen egy e-mail meg telefonszám. Főleg úgy, hogy a regisztrálót abszolút nem is érdekli a cég terméke/szolgáltatása, csak a pénzért regisztrál.
    Termékek eladása után szoktak ilyen mértékű jutalékot adni. (Persze ez a terméktől is nagyban függ)
  • fergusonpapa
    azt hittem több. :)
  • zotja22
    te mit dolgozol óránként 2400ft ért? :) :D
  • doxadmin
    10-15 cent
  • fergusonpapa
    grat.mennyit fizetsz workereknek??10cent??

am meg automatán fizet.bár még énis várom.elvileg cooming soon.
  • doxadmin
    azt amit kapni akarsz igazolásként

ip cím, megerősítő email tartalma, esetleg valami számsor amit megkap ha regisztrál.. Én csak ip-t kérem mert lazyn arra szűrök 1et és egyszerű beazonosítani kinek sikerült megcsinálni
  • zotja22
    Proof Needed From Worker:

ide mit írjak? sima beregisztrálós munkát csinálok nekik..
  • doxadmin
    áá megint 12,8$ :D Erre jó hazajönni.. lazy automatán fizet, vagy valahol ki kell kérni? Utóbbira nem találtam lehetőséget..
  • fergusonpapa
    sztem többet szenvedtem érted mint annyád valaha.ésmég kérdöre vonsz meg hasonlok.másnak tized ennyi karakterbe került megérteni.
  • fergusonpapa
    baz olvass vissza mennyit adtam már.szted többiek mostanában miröl bezsélnek??porbáloklehetöségeket teremteni.vannak régi methodjaim azokat is sorra mondom prvátban ha rámjön ide is beirom.ha nem irnak és elmondom.

most énis csináljam azt h minden infoért kérjek pénzt??amiket elmondok 50 dolláros ebookokbol vannak.van amit megvettem van amit beszereztem.meg sokforum bujás.ott meg minden free max nem miden jó dolgot közölnek.de ezekkel is elvan az ember.megkel nézni és meglátod..

aki itt nézegete ezeket forumokat tudja h leirja methodját és alá teszi rf linket és nem reflinket.aki akarja hazsnálja aki nem nem.bár ugy korekt.h azal jutalmazuk hogy regeünk allá.de alényeg h hazsnos infot kapunk.nem az amit te csinálsz h TUTI FIZET közbe semmi.az iylne marketing huszár oldalakat meg elfejthetnéd.

mik az oldal cimmek??már csak azért se...olvassd vissza.

ÉS AMINT HG-leszek AKÁRMIT IRSZ TÖRLÖM.
    porbáltam szépen hátnem ment.
  • fergusonpapa
    már énse tudom.
  • Vass Gábor
    Aha értem akkor privátban küld egyet az ingyenesek közül, és meglátjuk hogy igazad van-e.
  • Savmacska
    minek töröd még magad ?!
  • fergusonpapa
    mert hülye vagy.az álltalam kináltakban leirtak fele befektetés nélküli és a legnagyobb befektéses amivel találkoztam is havi 50 dolcsi..amivel több ezer dollárt lehet produkálni.

felejts már el ezeket a marketing maszlag oldalakat.mind kamu.
    forumra kel menni.nálad jovval fiatalabbak értenek elsö szóbol és fogadjáka kritikát.tanulnak belöle.nem 1 példám van arra h forumon adtam srácnak ötlwtket mert olyan noob volt mint te.és most jobban keres mint én.és 15!!!!!éves..kis dán srác.
  • Savmacska
    megtaláltam a bűvös számot 210763776 :)
  • Savmacska
    következőben segits. szétdobálom a fájlokat mondjuk 80megát 200mb-ra, namost ez 205163776 byte azitja ki igy mappán belül méret-re hogy 200 356 KB ez ugye 200 mega, namost ha jobb klikkel nézem tulajdonságokba ezt csak 195megának irja, én vagyok a tudatlan és rosszul számolom vagy most melyik a valódi ? KÖSZ
  • Vass Gábor
    Én is keresek martekinget de mind olyanok amiért több százezer forintot kell fizetni érte.
  • mcdrusza
    olvass hírt, dolgoznak rajta.
  • mcdrusza
    nekemis azóta jött jópár kifizetés.:) de ez a szivatás a szaros 20dolcsiér már idegel.:D
  • Savmacska
    [FS]-en a Total Earnings nullázódott, nem értem miért, Valakinek valami 5let ?:(
  • shark11
    Ismét kaptam egy kifizetést FS-től :D (ismét 30 USD)
  • mcdrusza
    nem értem, fsen elvileg azt a 20dollárt amit nemtudtam kikérni hozzáadták accomhoz, de ugyanúgy nemtudtam kikérni csak 20-asal kevesebbet.:D felqrja már agyam..
  • fergusonpapa
    milyen centekröl beszélsz te??te emnnyit kerestél???(ne az amivel ámitanak az amit megis fogtál.és nem a monitorra gondolok..)na mennyi?? van tippem...semmi.én féléve marketingezek és ha jól megy akkor megvan anyám havi bére.ha meg nem akkor is napoonta 5-25 dolcsi közt csöpen és nem csinálok semmit.csak a régi befektetet idöm ugyanugy müködö.nem kel játszanoam pénzért nem kel PÉNZT befizetnem semmi..sose álldoztam pénzt bele h elkezdjem.amit kerestem aból igen de ez mind digitális formában.és mondjak valamit???ez is full amatörnek számit amit én csinálok.és szégyelem is magam.ezvan.de te ne oktass baromságaiddal..kb 50 nekd célzot választ adtam abol fele tanács tipp volt.mert pl amit itt megosztottam uj method is midenkinek bejön aki kiporbálja.mi kel hozá??türelem h elfogadjanak.nagy cuc.

ahh mindegy,kis görcs vagy.nem veszed észre h nem láttnak szivesen.még1x fogom mondani amit elözöben..vagy csendben maradsz vagy eltünsz....vagy pedig változtatsz a stilusoddon.

ha HG leszek alaból idétleneket.meg reflink mániás postokat törlöm.egy-két feltétellel lesz efogadva ha kuluturált a megjegyzés.és ha reflinkezik ir egy leirás és egy fizetési bizonylatot képnek.
  • Vass Gábor
    Milyen sigh-ről írsz?,bajod?
  • Fabio Capello
    *sigh*
  • Vass Gábor
    Jajj azzal a centekkel aztán kurvasokra megyek kitörülhetem a seggemet vele.
  • fergusonpapa
    1. nem téged kéredztelek h elkezted nekm mondani lelkesen marhaságaid..
    2.mert baromság nem 1 volt már..sose kerestél 1 fityinget se de telenyomod folytaosan h ez fizet? utána mondjuk nem.de reflinked benyomod..utána ez fizet??nem és megint..unalmas.nem 1x porbáltak segiteni rajtad többek közt énis és lese szarod.nem vagy itt szivesen látott személy.fogad el.
    3.választhatsz.ha megváltozol és nem nyomod tele oylan informáciokkal ami tuti badarság.tuti reflink és tuti nem fiezettt nekd.ehelyet dumálgatsz tanulsz tölünk és elvagy.nem lesz gondunk.a másik...h nem irsz többet és eltünsz innen.
  • doxadmin
    ha kocka vagy és van anpi25órád erre akkor hajrá, anélkül kb esélyed sincs.
  • mcdrusza
    megkapták*
  • mcdrusza
    úgylátszik fs-nél megkaptál levelem, egy 20assal több összeget ír ki.:)
    csak ki is tudjam majd kérni.
  • Vass Gábor
    Azt ebbe mi a faszság mond már meg?