Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
LOL,most hallgatom Bumerángot,épp arról beszélnek, hogy japánban aláírásokat gyûjtenek, hogy nem valós személyeket(anime-,mangaszereplõ,mindegy^^) is el lehessen venni feleségül/férjül . 1 milla aláírás szükséges. Micsoda rohadt beteg,perverz,antiszociális népek ezek a japcsik <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
szerintem is jó😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a mûfajjal lehet a gondom nem bírom azt a sok bisi karaktert..egy-egy férfi között alig lehetett különbséget tenni mind ugyanolyan testalkatal és arccal rendelkezett az egyetlen különbség haj illetve szem szín más.fõként ez húzott na meg uncsi történet..nem éreztem amit általában hogy igen ezt meg kell néznem meg érdekel a folytatás

Seth
Én is 2 részt néztem meg belõle eddíg, de nem igazán fogott meg, más mûsort kellett keresnem,amit a Great Teacher Onizuka személyében meg is találtam, halálos XD

armageddon666
Graf nem igénytelen hanem... olyan... shoujo-s... sztem ^^
többi meg :C az meg már ízlések és pofonok 😄

@

jó pár....<#vigyor>

pf szerintem gagyi az elsõ évad halál uncsi volt...igénytelen graf stb..gagyi poénok..

armageddon666
Ez a Vampire Knight egészen marhajó 😄 (2. részt nézem ^^)

@

Bulykin
<#eljen>egyszer én is elkezdtem nézni, de pár rész után abbahagytam inkább...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Black Hawk
get backers: erõs B kategóriás anime gyenge befejezéssel

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
muszáj lesz ezzel a subbal nézni 😞 remélem tényleg csak az eleje meg a vége más a simának meg a latenight uncutnak :K

több Death the Kiddet akarok!! meg komoly Black Start 😄 (ami ritka de ha van akkor zúz 😄) ja meg komoly Shinigamit :K (nagyon ijesztõ volt a csávó 😄)

jah igen... Tadashiinál elején a szöveg... sound "soul" meg sound body meg ilyenek vannak O.o wtf? (Rumblenél Healthy volt) meg a Shinigami-sama-t egyfolytában Grim Reapernek meg Reapernek fordítja x.x gyájj... de nincs más sub... ill van de az még ronda is 😄

@

armageddon666
azóta már majdnem beértem... csak Rumble sub sajna elfogyott ez a Tadashii meg elég gáz :S

52 rész mellé jöhet egy 2. évad x)

@

macleod2005
Jóó lesz, meg eléggé pörgõs is, elvileg 52 részre tervezik, viszont akkor a szokásos probléma fog felmerülni, mert a manga az hosszabbra jönne ki, ezért valószínû lesz egy laternatív befejezés, a manga meg megy tovább....

armageddon666
ezek a GSTVs videók... szarok :C antipatikusak az emberek akik csinálják ^^

@

CSOCSO
fantasy festet kellene csinalni magyarorszagon.. keci'komoly parti volt!!!
oda mehetne az animecon is... ki se neznek oket. csak akkor ha felig nem meztelenek😄
Ettõl nem fognak többen eljönni az biztos. D:

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
még nem indítottam el csak a kezdõképet látom, Naruto Sexy no Juutsu-s cosplay ^,^ Oh Yeah 😄 (am nem szeretem Narutot)

@

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RelakS
Melyik térített meg? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tévedtem tényleg jókat lehet nevetni egyes animékon haláliak<#idiota>

CSOCSO
valszeg jovore a tesom nomeg a csajok es en is marionak, luiginak es princesseknek oltozunk...
Black Hawk
márióék meg borrat rendesen odabasz 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

CSOCSO
Na nehari sracok de ezt a hentai-s videot nem fogom feltenni... nincs kedvem vagogatni konvertalgatni meg feltoltogetni.. sem a jutub sem a fotobuket akuntomra nem akarom feltolteni szal....

amugy egyszertelmu.. nehez lehet elkepzelni hogy kivetiton nyomathaj a hardcore hentait a tv ben 😄
erdekes volt na...

aki kivancsi a kepekre az katt ide
Bulykin
Guardian of the Sacred Spirit (Seirei no Moribito)
10/10
gyerekek ezt nézni kell, nagyon jó<#taps>

Nem probléma ez <#smile> Lefeljebb a 'késõn kelõk' nem kapják meg frissen, ropogósan.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
Nem problema <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
a delutan az nekem delutan.. tehat nektek hajnal...
Seth
Majd magadról mindenképp vmi szexis képet <#idiota>

RelakS
<#idiota>

Vááárjuk XD

CSOCSO
Hello mindenki!

lementem a hetvegen Key Westre bulizni ( Fantasy fest) es nem volt egyszeru.. az egy dolog hogy mindenki a leheto legszexisebben volt beoltozve.. marmint nem-beoltozve hiszen felig meztelen volt mindenki. A lenyeg: az egyik csavo thunderCat nek volt beoltozve ( majd teszek be kepet) a masik erdekesseg mikor bementunk az egyik clubba es a nagy kivetiton hentai-t nyomattak kokemenyen 😄
ment a black bible uncensored 😄 arrol meg videot csinaltam.. majd delutan felteszek mindent.
Chaos Head. Vannak benne szép számmal horror elemek ráadásul a történet is elég érdekes...
osztom.max 1 rész eleje horror.aztán szevasz.nem átlagos de nem is alap

most már tárgytalan kaptam címeket😄

RelakS
Az EL sem nem átlagos, sem nem horror...

Mindenesetre az anime vacakabb, mint a manga, szerintem

armageddon666
pedig nem :c Guromantic x))

@

Bucser
Pedig átlagos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Black Hawk
egy kis radírozás a bal alsó sarokból nagyban segítene a fején 😄 de nagyon nyomi az tény az új op-ed pedig nagyon jó az aqua times megint kitett magáért

armageddon666
jah, erre mindenki felfigyelt 😄 op meg ending végén is ilyen nyomi 😄 de ettõl függetlenül nagyo nagyon jó az op, az ending meg a legjobb szvsz ^^
---
Elfen Lied meg nagyon nem átlagos sztem :\ legalábbis egy ennyire közönséget megosztó mûre nem nagyon lehet azt mondani hogy átlagos... szerintem...

@

sweech
nem értem mi olyan jó benne. annyira átlagos, hogy nagyon 😞

Treblakos

ritkán sikerül egy anime karaktert hivatalosan is ilyen GYP-sre rajzolni 😄

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

armageddon666
"Horror films are movies that strive to elicit fear, horror and terror responses from viewers."

Kb.: Horror az amin félsz -.-

@

biomage
ehhen, Elfen Lied -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
VÉR =\= HORROR

armageddon666
full nem horror :\

@

biomage
kihagytátok a legjobb horrort 😊 Elfen Lied 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Higurashi jah az volt az egyetlen😊

armageddon666
Higurashi az jóó... 1-2 helyen félõs is sztem...
még ami ment animaxon régen Ghost Stories az tetszett ^^ a szinkron pocsék volt, amúgy egy B-kat animének tûnt, de 1-2 rész azért ott volt :S

@

lebuktam<#idiota>

RelakS
látom, te is gépeled az idiótát <#idiota>