Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
PSN ID.: Beegabor
többi meg :C az meg már ízlések és pofonok 😄
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
több Death the Kiddet akarok!! meg komoly Black Start 😄 (ami ritka de ha van akkor zúz 😄) ja meg komoly Shinigamit :K (nagyon ijesztõ volt a csávó 😄)
jah igen... Tadashiinál elején a szöveg... sound "soul" meg sound body meg ilyenek vannak O.o wtf? (Rumblenél Healthy volt) meg a Shinigami-sama-t egyfolytában Grim Reapernek meg Reapernek fordítja x.x gyájj... de nincs más sub... ill van de az még ronda is 😄
@
52 rész mellé jöhet egy 2. évad x)
@
oda mehetne az animecon is... ki se neznek oket. csak akkor ha felig nem meztelenek😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
amugy egyszertelmu.. nehez lehet elkepzelni hogy kivetiton nyomathaj a hardcore hentait a tv ben 😄
erdekes volt na...
aki kivancsi a kepekre az katt ide
10/10
gyerekek ezt nézni kell, nagyon jó<#taps>#taps>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
lementem a hetvegen Key Westre bulizni ( Fantasy fest) es nem volt egyszeru.. az egy dolog hogy mindenki a leheto legszexisebben volt beoltozve.. marmint nem-beoltozve hiszen felig meztelen volt mindenki. A lenyeg: az egyik csavo thunderCat nek volt beoltozve ( majd teszek be kepet) a masik erdekesseg mikor bementunk az egyik clubba es a nagy kivetiton hentai-t nyomattak kokemenyen 😄
ment a black bible uncensored 😄 arrol meg videot csinaltam.. majd delutan felteszek mindent.
Mindenesetre az anime vacakabb, mint a manga, szerintem
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
---
Elfen Lied meg nagyon nem átlagos sztem :\ legalábbis egy ennyire közönséget megosztó mûre nem nagyon lehet azt mondani hogy átlagos... szerintem...
@
ritkán sikerül egy anime karaktert hivatalosan is ilyen GYP-sre rajzolni 😄
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Kb.: Horror az amin félsz -.-
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
még ami ment animaxon régen Ghost Stories az tetszett ^^ a szinkron pocsék volt, amúgy egy B-kat animének tûnt, de 1-2 rész azért ott volt :S
@