Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

extrém erõszak,örûltség,csápos,sablon sztori mind jöhet

Lehetõleg a durvább fajtából

biomage
menyire legyen horror hentai?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hát azt sem vettem meg

csak kérdeztem hogy van e?[#idiota.ezek szerint nincs<#szomoru1>

RelakS
Csápos hentáj jó?
La Blue Girl

Apropó, horror anime címen a Higurashi no Naku Koro ni-t ajánlják msn-en

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mert már lassan kezdek kifogyni a címekbõl abból a mûfajból

RelakS
félelmetes horror anime?
Ez valami új, vagy csak én láttam kevés animét? :]

jóh alternatívaként akkor valami horror hentait😄

Seth
Én még olyannal nem találkoztam XD

PSN ID.: Beegabor

3-am letöltve.Más:Horror animét mondjon valaki please...please...lehetõleg olyat ami tényleg félelmetes...gyorsan.

A letöltési problémát megoldottam… ismét lehet tölteni!

Most már két letöltési link is van… Ez hamarosan a már eddig feltöltött fordításoknál is így lesz…

A link az aláírásomban van.

RelakS
Én tökéletesen elégedett vagyok a feliratos megoldással 😄

A CON-on azt mondták hogy szinkronos lesz, de már nem tudom mit lehet elvárni egy olyan csatornától, ami a Naruto júliúsi vetítését majd' egy félévvel elhúzták...

Én is úgy tudtam dehát ez van.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
Én nézni fogom asszem 😄 Be kéne a videót is lõni biztos ami ziher -.-

Seth
Én úgy tudtam hogy leszinkronizálják. Na mind1,japánul sem tetszett különösebben a sorozat XD

RelakS
Mivan? Nem megy a gyorsolvasás? 😄

Bulykin
te nem beszél madzsar?
am passz, nem láttam még a hellsinget...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

😄

Örülünk is meg nem is hogy nem szinkronizálták le.

biomage
Fiuk nagy problémám van segitenétek?
A helsinget nézem és nem értem ezt a magyar nyelvet a hellsingbe, nem tudna valaki segiteni miért van ez igy? 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
Megnéztem Soul Eater elsõ részét.
OP:
nagyon durva 😄 mind animációban mind zenében. Nagyon dinamikus kezdés 😄 szal bejövõs ^^ ez ilyen mindig megnézõs op lesz 😄
ED:
ez kevésbé jön be de nem rossz ^^
Soul: Cool guy 😄DD
Maka: Hangja így elsõre nem jött be :S majd talán változik a helyzet ^^ amúgy a karakter jó 😄
Shinigami-sama rulz 😄

Elõzetes is jó volt 😄
Animáció nagyon jó volt
Hangok is ott voltak ^^

Kérdés: tartja a szintet az anime? 😄 mert 50 rész elég sok és általában a minõség (legalábbis a grafika mindenképp) szig.mon. csökken, aztán a végére megint felível :S illetve történetileg el szoktak laposodni... bár ahogy elnézem itt van elég sok szereplõ szal lesz mivel kitölteni azt az 50 részt 😄 már elõre kevéslem XD

@

Újabb kis magyarított one-shot manga került ki az oldalamra!
Mit tegyen egy félénk srác ha álmai nõje észre sem veszi? Bizony! Szerez egy szerelmi Kisokost és a füzetecske alapján próbálja meghódítani a szeretett lányt.

Link az aláírásomban...

Írjátok meg majd az oldalamon hogy tetszett! 
Seth
állat XD

Black Hawk
nem tudom vol e már de ez beszarás 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

#22760-1-2:

Te kértél olyat aminek nem Happy End a vége, mi sem a kedvenceinket vagy azokat adtuk amik szerintünk a legjobbak, ezt azért vésd jól az eszedbe! 😊

armageddon666
Cowboy Bebop sztem nagyon jó :\ végig... olyan sajátos... jól felépített, meg minden ^^ szerencsére nem csak én látom így...
Akirát még nem láttam
Wolf's Rainre már más is mondta hogy sok uncsi rész van benne, és elsõ 2 percet néztem aztán letöröltem inkább... de majd lehet hogy megint leszedem valamikor...
AIRrõl megint szépeket szoktam hallani...

@

air olyan szinten uncsi volt csak elsõ 2 részt bírtam...

ja és persze köszönöm szépen a listát<#worship>

ebbõl csak 4 et nem láttam.Gungrave,Voices of a Distant Star,Jin-Roh,
Perfect Blue.na akkor ezek listára.
meg egy néhánnyal nem értek egyet....cowboy bepop egész végig elég gagyi kivéve a...másik az akira nem jött be.wolfs rain sok uncsi volt benne.
A kite
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet hogy meghal a csávó de a fõgonoszt mégiscsak megölte a csaj

Hm, megnéztem elsõ részt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Baze, elsõ részben meghal mindenki ? wtf xD

biomage
na beszéltem valakivel és van kép tippe a képben lévö posterekre 😊
1) ef - a tale of memories."ez ara a postere amin ketten vanak" a másikra meg card captor sakura tippelt 😊
2)a bal alsó sarokba lévö mangára Nogizaka Haruka no Himitsu és a jobb oldalt lévöre Hatsu Inu mondot

1) Moon Phase, sztem
2) Futari Ecchi
3) To Heart 2 - http://konachan.com/sample/8b6c629edbd0dc55ae1b87727f4cc1e6/Konachan.com%20-%2022762%20sample.jpg

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

biomage
Estét

Találtam még pár képet csak nektek 😊

kép1, konata bal oldalán látható két poster, melyik anime lehet?

kép2, bal felsö sarokban látható egy H manga, szerintem igazi lehet ha enyire részletesen rajzolták meg

kép3 ugyan ott bal felsö sarkon látható egy ismerösnek tünnö kép, "a shuffle melett van bal oldalt"

Nem.

Jelenleg 3 rész után még fogalmunk sincs mi lesz belõle...

Ez nem jó jel...
Ez Ga-Rei Zero olyasmi mint a Supernatural ? 😄

Black Hawk
azé kell valami konverter lemondok a kristály tiszta minõségrõl is 😄 de pl.: az otakusok megcsinálták a HD-s felbontásu avit és az ment.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

davidka003
pl VLC Player
Ha ezzel sem megy akkor gyenge a géped.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Black Hawk
nem tudnátok valami tippet adni hogy hogy nézzem meg a HD-s cuccokat egy 64 megás kártyával? 😄😄

biomage
1 értelmü nem? 😄

RelakS
Márhogy a posterrõl? :]

" Judging by the uniform colour, the eye colour, the hair length, and the distinct yellow hair bandana, I'd have to say it's Akari from To Heart. Considering that they allude to the show several times (like when Konata gets Tsukasa a To Heart cosplay outfit), then I'm thinking that's probably it. "

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Code Geass esetleg, de ott nem lehet eldönteni, hogy ki a jó/rossz 😊

Bulykin
nincs kapcsolat a 2 anime között😊 és a Trinity Blood jobb sztem^^

#22745 Minami-ke tényleg fasza😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
ehh... egyáltalán nem hasonlít a 2 sorozat 😄 csak annyi hogy vámpíros mind2. bár még a vámpírok is tök mások XD

---

Minami-ke-t nézek 😄 naggyon jóóó xD

@

Szabi84
Szevasztok, ma fejeztem be a Blood+t! Ez az 50 rész elég sok volt, lehetett volna sûríteni a sorozaton, de nagyon jól szórakoztam! A Trinity Blood címû filmben mintha a Haji lenne benne, szóval van kapcsolat a két sorozat között? Mert szívesen megnézném!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

RelakS
Én is kivágtam:

szerintem ezen a "masni" is felismerhetõ ^^
Bár magát a posztert nem leltem. Pedig pl a Haruhi-nyuszis megtalálható a neten

armageddon666
én csak a majdnembarna hajszerû képzõdményen a sárga hajpántot vagy mit néztem ^^

@

RelakS
Ráadásul Konata szekálja is Tsukasát egy To Heart egyenruhával :]