Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárnap a tanulás az nekem 0 volt, inkább torrent oldalakon voltam és nyomkodtam az f5-öt :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mi gondod volt vele Seth? hatalmas az anime... animáció, hangok, történet, háttérzenék, harcok, minden...
@
3. rész
@
Már ami kijött azt megnéztem, de nem vagyok kiváncsi a denevéres cenzúrára...
- Te beleszartál igaz?
-Hmm...elég jó a szaglásod. Pedig azt mondták semmilyen szagot nem enged ki magából. 3 napi termés van benne:)
FAFAS:F:Af.A:faf ez kúrvanagy voltXD<#taps>#taps>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
10/10 ... egy complete movienak el ment volna O.o
@
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Score: 6.001 (scored by 2 users)
Ranked: #42932
Popularity: #3936
Members: 29
Favorites: 0
10/10
A harci jelenetek eszméletlenül jól meg lettek valósítva, nagyon élvezetesek és ütõsek. A grafika is ütõs.
A cselekmény döbbenetes volt és a plusz,az amit a hangzás adott, nagyszerû volt!
Torrenten sem találni azt a számot.Ami volt azt törölték.
De még csak a névre sem ad semmit a Google.Nesze neked nagy keresõmotor.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A chaos headból FES 2 .dala
Keresztre feszített hit
A leírásban pedig ott van a link ahonnan le lehet szedni mp3-ban is. :)
de megtaláltam Danboorun is cenzúrázatlanul ^^ nemtom eredetileg hogy nem találtam :\ na mind1...
@
Dengeki Hime 2007-11-es számában jelent meg... haladás ^^ (ez valami magazin)
@
@
Így már tiszta, még 1x kösz^^
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
az a csaj Frederika Bernkastel :D Frederika...Furude Rika...Frederika... :)
Frederica is an omni-present being surrounding the Higurashi universe. Frederica is the writer of the poem about Rika's struggle to escape the fate of June 1983, giving hints about each arc. She likes playing with time and events, as seen in puzzle piece #52 and the end of the second season of the anime, entering an alternate world and stopping Miyoko's parents from dying. She even has an intention of making a world where Rika's or Satoko's parents did not die, or pairing Keiichi with various girls. Although she claims that she is not Rika, it's implied that she is the collective mentality of the several thousand reincarnations of Rika. The pronunciation of "Frederica" roughly resembles Rika's name in eastern order, and Bernkastel is well known for its wine. She is hinted to be one of the characters in Umineko no Naku Koro ni.
bocs, nem fordítom most le, sztem érthetõ ^^ csak sok :D
@
practitioner of the forbidden arts of death
Kívülállónak a két nyelv speciel totál azonosnak tûnt :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
3. Ez akkor lenne jó, ha a 3d lenne többségben,de nem így van.A 3d szerintem gyenge, olyan mintha vmi játékból lenne,legalább vmi cell-shadinget raktak volna rá, így nagyon elüt az eredeti rajzolt modelltõl,értelmetlennek tartom
PSN ID.: Beegabor
2: Nekem meg pont a 2d-s animok lógnak ki a sorból, a 3d-sek meg nagoyn tetszettek ... ebben az úgymond "felbontás"-ban :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Legalábbis az INTRO . Vigyázat,minõségi orosz szinkronnal XD
PSN ID.: Beegabor
-LEHET HOGY SPOILERT TARTALMAZ!- (én nem hiszem hogy ezek spoilerek)
am az anime csalódás volt >.< volt benne 1-2 nagyon jó rész, de többnyire :\ mikor egy részben ledarálják a technoblablát >.< meg Gigalomaniac xDDDDD meg Gladiale meg Black Knights meg mind haluzik meg ááááááh >.< a hallucinációk voltak jók ^^a pszicho részek, még az elején :\ aztán mikor már túl sokat tudtunk ......
@
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Suzuhira Hiro az alkotó ha minden igaz :) van kiindulási alap :D köszi :D
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mizore shirayuki
\"You are fucking crazy people!\"