Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már az elsõnél untam de csak végigszenvedtem:D

Nem tom mi bajod van, neked legalább nem kell már 1 hetet várni :D
Vasárnap a tanulás az nekem 0 volt, inkább torrent oldalakon voltam és nyomkodtam az f5-öt :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gyerekek, vizsgaidõszak alatt ne kezdjetek bele olyan animébe, ami folytatásos cselekményes, egyik részrõl a másikra izgulós, kíváncsivá tévõs, mert rohadjak meg, amíg a Lucky Star-t néztem addig tudtam tanulni hogy nem gondolok semmi animére, de hogy tegnap belekezdtem a Code Geass 2. szezonjába, ez jár a fejemben a végig... <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
szal... 7-ig bírtad >.< 8-nál indul be megint :DDD

@

Seth
Uncsi volt nekem a 2. rész után,5 részt bírtam

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
na már 8. résznél vagyok >.<
mi gondod volt vele Seth? hatalmas az anime... animáció, hangok, történet, háttérzenék, harcok, minden...

@

armageddon666
Ga-Rei Zero 2. rész:
Ez a rész is marha jó volt. Bár gondolom a csaj nem halt most meg a végén, lévén õ nagyon fõszereplõnek tûnik. :D
3. rész
És mint ahogy már olvastam hogy az egész egy nagy flashback, elkezdõdött a flashback. :D Nekem ez a rész is tetszett... ha tartja a szintet 10/10... változatos, és nagyon jó... Eddig nem volt opening, ami valahogy tetszett :D valahogy sokkal komolyabb hatása van az egésznek tõle... Bár ha minden igaz a 4. résztõl már lesz :) méghozzá a 3. rész endingje XDDD

@

Valaki nem tudja mikor jön ki újabb DVD a Rosario + Vampire Capu2-bõl?
Már ami kijött azt megnéztem, de nem vagyok kiváncsi a denevéres cenzúrára...

Bulykin
Kurozuka 8.rész-ben amikor megkéri Kuro-t egy öreg faszi h dobja ki a zacskót ami a motorján van, Kuro lehajol, már majdnem meg is fogja, amikor megszólal:
- Te beleszartál igaz?
-Hmm...elég jó a szaglásod. Pedig azt mondták semmilyen szagot nem enged ki magából. 3 napi termés van benne:)

FAFAS:F:Af.A:faf ez kúrvanagy voltXD<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

A gonosz csajszi nem ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Seth
Nézd csak tovább,nekem sajna elvesztette az érdeklõdésemet

armageddon666
Ga-Rei -Zero 1. rész
jól láttam hogy mindenki meghalt?
10/10 ... egy complete movienak el ment volna O.o

@

Hát igen, látszik, hogy nagyon a látványra mennek rá, dehát attól még lehet egy jó kis anime.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

sweech
ja, gagyinak tûnik kicsit, de majd meglátjuk :O)

CSOCSO
amit belinkelt izelito se volt sokkal biztatobb...
Seth
Ez vmi kínai only cucc egyébként.ATtól függetlenól ígéretesnek tûnik

BEAST
Igy hirtelen nem talaltam helyet ahonnan szedhetnem, majd holnap(ma) jobban utananezek -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bulykin
ez akciódúsabb:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
na erre kíváncsi vagyok. MAL-es statisztika nem túl biztató :)

Score: 6.001 (scored by 2 users)
Ranked: #42932
Popularity: #3936
Members: 29
Favorites: 0

CSOCSO
erdekes.. Sword of the Stranger jobbnak nez ki.
Bulykin
egy kis ízelítõ:
http://www.youtube.com/v/t1x_53sCMzU&hl=en&fs=1

Bulykin
Storm Rider: Clash Of Evil
10/10
A harci jelenetek eszméletlenül jól meg lettek valósítva, nagyon élvezetesek és ütõsek. A grafika is ütõs.
A cselekmény döbbenetes volt és a plusz,az amit a hangzás adott, nagyszerû volt!

berlinboy6329
Ez a kép örök rejtély marad.:)

Torrenten sem találni azt a számot.Ami volt azt törölték.

De még csak a névre sem ad semmit a Google.Nesze neked nagy keresõmotor.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egy régebbi kérdésemre meglett a válasz. Tehát...

A chaos headból FES 2 .dala

Keresztre feszített hit

A leírásban pedig ott van a link ahonnan le lehet szedni mp3-ban is. :)
armageddon666
lehet hogy nincs is hozzá kapcsolódó kép :(
de megtaláltam Danboorun is cenzúrázatlanul ^^ nemtom eredetileg hogy nem találtam :\ na mind1...

@

armageddon666
Nnnnah... a keresett kép ha minden igaz a
Dengeki Hime 2007-11-es számában jelent meg... haladás ^^ (ez valami magazin)

@

armageddon666
majd jön a Rei :) vagy mi a címe :D az elvileg a fandiskeket dolgozza fel, nemtom... mondjuk Kai után furcsa lesz -.-

@

Suzaka
Köszi szépen, a tetteinek a következményérõl megnéznék 1-2 OVA-t vagy akármit :)

Így már tiszta, még 1x kösz^^

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

armageddon666
Suzaka:
az a csaj Frederika Bernkastel :D Frederika...Furude Rika...Frederika... :)

Frederica is an omni-present being surrounding the Higurashi universe. Frederica is the writer of the poem about Rika's struggle to escape the fate of June 1983, giving hints about each arc. She likes playing with time and events, as seen in puzzle piece #52 and the end of the second season of the anime, entering an alternate world and stopping Miyoko's parents from dying. She even has an intention of making a world where Rika's or Satoko's parents did not die, or pairing Keiichi with various girls. Although she claims that she is not Rika, it's implied that she is the collective mentality of the several thousand reincarnations of Rika. The pronunciation of "Frederica" roughly resembles Rika's name in eastern order, and Bernkastel is well known for its wine. She is hinted to be one of the characters in Umineko no Naku Koro ni.

bocs, nem fordítom most le, sztem érthetõ ^^ csak sok :D

@

Frosty01
mostanában végeztem a Gurren Lagann-al <#eljen> nagyon oltári anime <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
Voltak ruszki vendégeim, meg egy bolgár project mérnök (?), és az utóbbi mondta, hogy nagyjából megérti, amit az oroszok vartyognak, de kissé nagyobb a különbség, mint nálunk a nyelvjárások között. :]
Kívülállónak a két nyelv speciel totál azonosnak tûnt :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
1. Mind1,nekem egyre mennek így hallásra XD
3. Ez akkor lenne jó, ha a 3d lenne többségben,de nem így van.A 3d szerintem gyenge, olyan mintha vmi játékból lenne,legalább vmi cell-shadinget raktak volna rá, így nagyon elüt az eredeti rajzolt modelltõl,értelmetlennek tartom

RelakS
1: litván szinrkont :] (végén ott egy oldal .lt-vel... vagy vágod az oroszt? :D)
2: Nekem meg pont a 2d-s animok lógnak ki a sorból, a 3d-sek meg nagoyn tetszettek ... ebben az úgymond "felbontás"-ban :D

Megnéztem az elsõ részt, tényleg túl sok már <#rolleyes>

Seth
Nem tudom,szerintem a 3d modellekkel keverve szörnyû lett XD
Legalábbis az INTRO . Vigyázat,minõségi orosz szinkronnal XD

armageddon666
utánanézek. Valszeg lesezdhetõ vagy az lesz. majd valami Character CDként ki lesz adva...

-LEHET HOGY SPOILERT TARTALMAZ!- (én nem hiszem hogy ezek spoilerek)
am az anime csalódás volt >.< volt benne 1-2 nagyon jó rész, de többnyire :\ mikor egy részben ledarálják a technoblablát >.< meg Gigalomaniac xDDDDD meg Gladiale meg Black Knights meg mind haluzik meg ááááááh >.< a hallucinációk voltak jók ^^a pszicho részek, még az elején :\ aztán mikor már túl sokat tudtunk ......

@

CSOCSO
GITS 2.0-at latta mar valaki? most szedem.
Count Adyn
Én hajszin/szemszin/alkoto alapján eddig jutottam, de nem az igazi:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bulykin
ez engem is érdekelne:)

Nem tujátok azok a számok leszedhetõk amiket A Chaos Headban a Phantasm énekese FES énekel? A keresztes ének + az kellene amit akkor felyezett be amikor Takku belépett a klubba...
armageddon666
kép honnan volt ismerõs? Shuffle... miért? mert ez az ember csinálta... :)

@

csocso14
Nekem tetszett, érdemes megnézni.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

RelakS
nm! ;)

Aztán majd referálni! :D

armageddon666
oh fukk >.< moe.imouto-n nem is néztem :\ azthittem danboorun van a legtöbb ... ez sokat segít :)

Suzuhira Hiro az alkotó ha minden igaz :) van kiindulási alap :D köszi :D

@

Persze a csaj ritka szimpatikus volt nekem benne:D

Megakartam nézni de sokan lehúzták... Látta már valaki? Megér egy próbát?

RelakS
Gondoltam, feltolom a Moe Imouto-ra a képet, de lecseszett a rendszer, hogy ebbõl már van fent...
egyik
másik
Mindkettõ cenzúrázott :] Hátha ebbõl kifilóztok valamit

NeverwinterKING
thx

\"You are fucking crazy people!\"

BEAST
Rosario + Vampire

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NeverwinterKING
õ melyik animében szerepel? tudtok segíteni?
mizore shirayuki

\"You are fucking crazy people!\"