Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akira, Perfect Blue... hát nem most indulóknak való, az biztos. 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Szerintem Cornelia akkor még nem létezett amikor õk ez összehozták (ugye Animax nem csak Magyarországon létezik és létezett)

Szóval inkább véletlen egybeesés.

Hát, nem volt vmi sok fantáziájA 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

davidka003
Volt már róla szó és elvileg ez nem egy animébõl van hanem az animax készítette.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ez kicsoda ? Olyan mint CG-bõl Cornelia, de az nem megy animaxon o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RelakS
úgy tudom, még nincs magyarul

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Am most megvan a magyarul A full metal panic TSR és a TSR OVA? Én úgy tudom, hogy azt nem vették meg. Valaki nem tudja, hogy hol lehet esetleg online megnézni legalább magyar felirattal?

mi? I love walking in the rain \'cause no one knows I\'m crying... Ringatóznak lassú áron, a fény rájuk glóriát fon: Mi az élet, hanem álom?

RelakS
Az fikázik 😄

Seth
Namost a középsõ dolog miatt aggódom egy kicsit....

PSN ID.: Beegabor

RelakS

Seth
Nekem csak a Fumoffu tetszik! Legyetek gyengédek XD

armageddon666
ki fúj rá?? megverjük õket? <#boxer><#vigyor>

@

Seth
Az egy másik sorozat. 51 részes+1 mozi. Érdemes megnézni,szerintem nagyon jó

Aha oké. Lehet. Csak ugye a kényelmesség.. meg most nekem hobbi az angollal való foglalkozás 😊.
A full metal panic youtube trailer alapján bejön, elkezdtem akkro ezt a hármat szedni.
Viszont rémlik nekem vmi full metal alchemist is, az egy másik évad vagy különálló sorozat?

Seth
Valszeg ittt mindenki azt tanácsolná, hogy szokj hozzá a japán hanghoz, jobban jársz hidd el.

A DearS és a Lovely Complexre kerestem eddig rá, érdekelne, de úgylátom ebbõl csak feliratosak vannak.. abból meg sok.. most ha valaki animézik hozzá kell szokni ahhoz hogy japán dub és angol felirat? Mert nekem angol kéne, nagyon jó az értésem, chobitset is úgy néztem végig felirat nélkül, mindent értettem.

RelakS
Full Metal Panic-ra sokan fújnak, de nekem a kedvenc sorozatom, szóval ajánlom ^^

Az elsõ évad vegyes (akció, humor, szerelem), a második egy nagy kupac röhögõgörcs, a harmadik akció + dráma, az ova meg rekeszizomra ártalmas :]

----

Ja, Midori no Hibit is négy részesével néztem 😄 (A mangája is állat)
Seth, nem akarod kitörölni a kettõspontokat? <#idiota>

Seth
Love: Hina
Midori : No : Hibi
Fruits : Basket
School : Rumble
Csak 1-2 ami most hirtelen eszembe jutott és jobbnak találom a Lovely Complex-nél. Nem azt mondom, hogy rossz a LC,mert egyébként jó,aranyos,vicces, de nem hagyott bennem olyan mély nyomot. Természetesen ez a pár cím az adott kategóriából szemezgetve

biomage
kb olyan

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ez a Chobits olyan mint a DearS ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sweech
akkor mondj: egyet!

Hmuda
Tess, itt az én ajánlási listám. Legjobbtól-legrosszabbig csökkenõ sorrendben.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
de : sok : van XD

sweech
lovely complex. nincs annál: jobb

Most fejeztem be a 24 részes chobits-et. Nagyon tetszett.. 😊)))
Na most akkor eddig láttma az elfen liedet, death note-t, és ezt a chobits-ot, mind3 nagyon tetszett, talán a chobits legjobban kedvessége miatt. A samurai champlooból kb 3 részt láttam, amolyan unalomûzõnek jó, de inkább néznék egy következõt. Mit ajánlotok ezúttal? 😊

armageddon666
majdnem >.< 6... de nem bírom ezeket a lila lüktetõ csápos pattanásokat :S legijesztõbb izék

@

armageddon666
hát elsõ 2 a tudjuk mi... utána a felvezetés... aztááán még ilyen kis nyugis... 4 vagy 5... megnézem 😄

@

Ga-rei zero-ba melyik volt az a rész amikor 2 fürdõruhás csajszi bentmaradt a suliban ? (azt láttam utoljára, de már rég, és nem tom honnan folytassam :s)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csocso14
Nem akcióra vágytam épp azért néztem, de nem jött be annyira, csak a vége felé tetszett inkább, és a karakterek se tetszettek, annyira egy kaptafára mentek volt amelyik teljesen ugyanúgy néztek ki.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Frosty01
én is igy voltam vele 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Bandi 18
Ha softsubos MKVba rakják fel ki kell szedni alóla, de nem szokták külön felrakni csak a subot a nagy subber csapatok. Amúgy Anidb-t tudom ajánlani ott van fenn hogy mit és kik fordították le.

Seth
A Mushishi pedig egy mûalkotás,minden képkockájából sugárzik a hangulat,én imádtam a sztorikat,nagyon érdekesek voltak. Persze ha vki akcióra vágyik akkor messze kerülje el XD

berlinboy6329
Nincs az AAhoz hasonló feliratos oldal angol feliratokkal?

Többször is elõfordult már,hogy megjelent egy rész vmelyik animébõl,ami friss és a magyar csapaok késõbb kezdik el forsdítani viszont angolul már kijött az elsõ rész,mondjuk 720p-s felbontásban.Viszont van raw verzió is 1080pben.És ha már van gépem ami viszi,meg a 720pnél nagyobb felbontású monitorom,akkor mégis azt kellene megnézni.Na de ez raw felirat nélkül viszont kijött már egy feliratos ám kisebb felbontású rész.A feliratokat nem töltik fel vhova?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csocso14
Most fejeztem be a Mushishi-t, nekem annyira nem jött be mint ahogy egyesek értékelték max 6.5/10. Most Tengen Toppa Gurren-Lagann-t kezdem el nézni. Én csináltam magamnak Excelben egy listát amiben benne vannak azok az animék amiket megszeretnék nézni és fel van tüntetve melyikhez van ill. nincs felirat így nem kell keresgélnem.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
tudom ajánlani a Barbapapát, egyik legjobb sorozat

Frosty01
dejó neked 😊
én már nem tudom tényleg hogy mit nézzek... úgy kell hosszasan keresgélni h hátha találok egy olyat amit még nem láttam és be van fejezve és van felirat is 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Győri Devi
végig néztem a Code Geass R2-t és hát... keci jó volt!

most meg nemtudom hogy mit nézzek... mondjuk van pár ötletem csak nemtom eldönteni hogy meikkel kezdjem 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Én meg belekezdtem a Virtua Fighter játék alapján készült animeba. Ahhoz képest, hogy adaptáció, tûrhetõ, igaz lightosabb fajta de néha az is kell. Más: pü-ben várok jó mangaletöltõhelyeket, nem baj ha RAW.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

<#hehe>

RelakS
Nyuu ... Chii ... ne sejpíts, vaze! NYUSZI! <#idiota>

Seth
a szinkronhangja

Mi az a seiyuu?

Nyuuu Chiii.. ennyi akkoris hasonlít.. 😊😄

RelakS
Nono, Chii meg Nyuu ha minden igaz, még seiyuu szinten is eltér :] Meg azért egy dicloniust összehasonlítani egy persoconnal... 😄

Csak Chii nem fogja majd a szereplõgárda felének letépni a fejét. 😊
Na megnéztem 2 részt a Samurai Champlooból, vszeg végignézem mert egész jó. Chobitsnak elsõ részébe kezdtem most bele és ebbe is van ez a csaj ezmeg chi-zik mint anno nyuu.. 😄😄 jót nevettem rajta.. tök ari..

Bulykin
awesome<#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Hosszú volt a várakozás de végül is…

Itt a High School of the Dead legújabb magyar nyelvû fejezete! Jó olvasást!

http://www.manga.hu/index.php?id=692&content=forditas
Igen, mert a tetszik-nemtetszik dolog is emberfüggõ, olyan mint a mûvészet. Nincs olyan recept ami mindenkinek tetszene.

#23549 #23547: biztos meg is van ennek a saját, nyomós oka. ha új kell ott a torrent.

Nos igen hogy legjobb olyan talán tényleg nincs😄.Jah és az elfen lied meg a Death note hasonlattal is egyetértek😄.szerintem az elfen max jó de semmiképpen sincs a legjobbak közt,persze emlékszek amikor elöször láttam menyire elvoltam ragadtatva de azóta láttam már egy kettõt😄.megjegyzem megintcsak a code geass nem olyan jó mint ahogy itt mondják,meg sok helyütt.