Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---
eléggé ki volt már fáradva hogy kinyírja a pár kommandós >.< meg sztem öngyi volt... azért láttuk a levegõben a 2 vektort... mintha feltenné a kezét... hogy ne védekezzen... szerintem.
@
@
@
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@
Most már világos ugye?ha nem kérdezz mit nem értesz:D
Jóh igazad van,én a réteganime alatt azt értem túlértékelt túl dicsõitett túl népszerû ahhoz képest hogy vannak tök ismeretlen sokkal jobbak is.hát jah suzakut én se szerettem,ahogy azt lezbi ronda csajt sem már azt se tom hogy hívták:DDDD
Shrike: gportalos, mlapos és hasonló oldalak nagyrészét tényleg tizenévesek csinálják... bár az igaz h nem õk írják a dolgokat csak összeslopdossák :D
@
--
másrészt X lábat nézem... szal postás kiesett... ellenben Shrike által írt valahol olvasott frappáns válaszba beleillene ^^
utalásokkal van a baj... túl nyilvánvalóak... ez nem Hálivúd :\
@
sejtetés... sztem nagyon nem... aki akar hihet benne, nekem fájt ami történt, és akartam hinni de aztán belegondoltam hogy ez hülyeség :\ neki nem ott a helye, elvesztené a súlyát, etc... (meg valószínû hogy azt simán túl lehet élni mi? >.<)
@

PSN ID.: Beegabor
---
CG, réteganime... csak mert Hypeolt... de a TTGL nem réteganime... arra sosem mondják :\ na mind1... (mellesleg a populáris az minden csak nem réteg... réteganime a NGE... de nem a Code Geass...)
Lulu meg jó ^^ én Suzakut utáltam :D akkora gyökér volt... a végén lett badass >.< akkor jó volt... Oh meg Nunnaly is mekkora bitch a vége fele :\ Schneizel megint jó =) Cornelia godmode... a lovagcsávója az majdnem godmode (sethp 9*10^16 (FLEIA dmg: 8*10^16)) aztán Lulu drága anyukája nocomment... aztán Shirley :( aztán ... nah :D én bírtam a karaktereket xD
@
Biztos a szomszéd csaj jött át mert a kutya megint ott volt náluk...
Mi az hogy a CG réteganime?
@
Forrás: http://www.elfenlied.gportal.hu/gindex.php?pg=18220149
valszeg Random Person #173 áll az ajtó elõtt :)
@
Azért nem kell vágni a noobius smile-t..
azonban CG jobban tetszik, Lelouch is :\ bár sokkal fantasztikusabb... és igen, a szereplõk csaltak >.< (fõszereplõk még hagyján de Corneliát hányszor is ölték már meg? :D godmode bitch!)
@
Ám jah, néha tényleg vannak benne durva dolgok, pl mikor elõre felveszi a beszélgetést Sneizel-el, az pl kemény :)
Ám sztem Lulu (v a cg ? :S) sokkal jobb.
Light meg az utolsó részben eléggé szánalmasan viselkedett, ellenben Lulu... (hú de nehéz így spoilermentesen írni :D)
EREDETI CÉL
Lihgt:Light célja egy tökéletes, igazságos világ, sajnos az igazság az õ szubjektív igazsága. 4/10
Lelouch:Bezúzni a köcsög britteket és garantálni az életet a gyengéknek (= a húgának). Ez kb. ment neki.. 7/10
JELLEM
Light:Sunyi, igazi patkány, elteszi láb alól, aki zavarja, Sztálin kezet fogna vele. 9/10
Lelouch:Sokszor túl kíméletes, függ emberektõl, zavarosak a rövidtávú céljai. 6/10
STATISZTIKA
Light:Keveset hibázik, amit akar, végrehajtja, ha váratlan történik, saját malmára hajtja a vizet. 10/10
Lelouch:A tervek viszonylag jók, ám ha bezavar bármi körülmény, dominó módjára borul az egész. 7/10
ELÕVIGYÁZATOSSÁG
Light:Mindenrõl meggyõzõdik, mindent letesztel. 10/10
Lelouch:Gyakran ha reális lenne a sztori, rég bemurdált volna, az utólagos korrekció gyakran nem elég. 7/10
HITELESSÉG
Light:A világ ura akar lenni, a nemes célok csak azt próbálják elfedni. 3/10
Lelouch:Nunnally über alles, ennyivel leírható. 3/10
Végeredmény
Light:36/50
Lelouch:30/50
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Szóval inkább véletlen egybeesés.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

mi? I love walking in the rain \'cause no one knows I\'m crying... Ringatóznak lassú áron, a fény rájuk glóriát fon: Mi az élet, hanem álom?