Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Épp ez az hogy Mikami baszta el, mert önfejûen gyorsan hülyén cselekedett,fel kellett volna vennie a kapcsolatot Lightal és megkérdezni mit csináljon. N-éknek makkjuk volt ennyi..

armageddon666
igen :) rossz dologra koncentráltam :D nem arra hogy odament az igaziért hanem hogy õ is beleírt xDDDD
---
eléggé ki volt már fáradva hogy kinyírja a pár kommandós >.< meg sztem öngyi volt... azért láttuk a levegõben a 2 vektort... mintha feltenné a kezét... hogy ne védekezzen... szerintem.

@

Jól értetted volt az a kettõs beírás
abba az volt a lényeg hogy mikaminak nem kellett volna a valós DN-hez menni mert Light elíntézte a dolgot,tehát részben mikami hibája is de õ nem tudhatta így már jó?:D

armageddon666
jaj róla meg is feledkeztem :D a rasszista leszboszi kurva :D ááááááh, õt is utáltam ^^ a végén meg megpróbálják jónak feltüntetni -.- szeneslapáttal csapkodnám >.<

@

néhány kommandós kinyírta na ne már:D....az lett volna a jó számomra ha vérben fetrengve kinyúl elõttem valami szomorú zenei aláfestéssel:D.húh vagy csak én vagyok ilyen szadista dráma kedvelõ?<#idiota>

armageddon666
jóó a kicserélõs részét értettem... de valami olyat mondtak hogy ott lett elkúrva hogy mind a ketten beírták és valami kis eltéréssel vagy nemtommi és ezt nem értettem hogy ez miért lebuktatás? ... de ha ezt a részét félretesszük (lehet nem is volt ilyen xD) akkor tök érthetõ meg logikus is ...

@

Az az asztalkás csaj tényleg kiakasztó volt :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
17 az nem AZ a tizenéves amirõl beszélünk... az nem 10-13 :D az a legveszélyesebb... >.< vannak normálisak csak a netre nem azok szabadulnak fel... lásd GPortal és hasonlók :\ ilyen 3 kattal összerakják, aztán telelopdossák minden képpel meg hülye szöveggel meg szavazásokkal meg tesztekkel aztán "csináltam egy oldalt JEEEE" omg >.<

@

De ha minõségi oldalt csinálnál, nem gportalost :P De ez már off.

Rendben:D.
Na ahogy emlékszem,már én sem tisztán mondjuk vmi olyami volt,hogy a valódi DN el volt rejtve a bankfiókba és mikami mint tudjuk a hamist tartotta magánál.Szóval Near azt tervezte hogy a találka napjára kicsérelteti azt a lapot amire Mikami felírná õket csakhogy a DN hamis volt és ha erre nem jön rá Near LIGHT NYERT VOLNA.Mello cseszte el Light tervét,mello probléma miatt mikami elvesztette a türelmét és ment az igazi DN-ért a banka ez feltûnt és az igazit így kicserélték...Mikami nem tudván ezt a hamissal ment a talira
Most már világos ugye?ha nem kérdezz mit nem értesz:D
Jóh igazad van,én a réteganime alatt azt értem túlértékelt túl dicsõitett túl népszerû ahhoz képest hogy vannak tök ismeretlen sokkal jobbak is.hát jah suzakut én se szerettem,ahogy azt lezbi ronda csajt sem már azt se tom hogy hívták:DDDD

Márnemazért, de én is tizenésves vagyok, pontosan 17, és csinálhatnék egy minõségi oldalt, tehát ez hogy tizenéves.. na de mind1, közben rájöttem, hogy ha az ott tényleg lucy lenne, akkor vesztene a hatásából a történet, szal maradjunk a kutyás verziónál..:p

Ez itt dn meg cg spoiler, szal ha nem láttad ne olvass tovább [/warning]

Lulu legjobb arc :D Light meg tök szánalmasan viselkedik mikor rájön h kikapott/meghal. Lulu meg micsinál ? Megöleti magát...

Shrike: gportalos, mlapos és hasonló oldalak nagyrészét tényleg tizenévesek csinálják... bár az igaz h nem õk írják a dolgokat csak összeslopdossák :D

armageddon666
ha folytatják akkor max egy C kategóriás darálós meztelenkedõs valami lett volna belõle ami nem kell :\ számomra az ELben a szerelmi szál, meg a tragikus múltak illetve jelenek fogtak meg :\ ez emeli a többi fölé, nem a nudity, blood + gore :\

@

armageddon666
igen! ez jó :D szomszéd lány a kutya miatt :D (Y) tetszik :) tényleg
--
másrészt X lábat nézem... szal postás kiesett... ellenben Shrike által írt valahol olvasott frappáns válaszba beleillene ^^

utalásokkal van a baj... túl nyilvánvalóak... ez nem Hálivúd :\

@

Esetleg egy transzi?

Ha az ott valóban Lucy, akkor meg folythatták volna a cuccost..

armageddon666
de neked sehogy sem jó :D
sejtetés... sztem nagyon nem... aki akar hihet benne, nekem fájt ami történt, és akartam hinni de aztán belegondoltam hogy ez hülyeség :\ neki nem ott a helye, elvesztené a súlyát, etc... (meg valószínû hogy azt simán túl lehet élni mi? >.<)

@

Én úgy vettem hogy ez az oldal olyasmi mint egy wikipédia, ami így az elfen lieddel foglalkozik, és összegyûjti az adatokat. Ha biztos vagy benne hogy ez egy 13 éves pöcs kreálmánya, akkor bocs, én úgy álltam ehhez hozzá hogy ez hiteles adat..^^

Seth
Egyértelmû, hogy egy lány áll ott (X lábból XD ), Lucy-n kívül senki nem jöhet számításba, az óra is beindul,amit bütykölt,annyi utalás szerintem bõven elég,hogy tudjuk ki jött vissza

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
írd le harmadjára :D sztem olvastam az elsõ 2-t is csak valamiért nem vagyok képes megérteni :D
---
CG, réteganime... csak mert Hypeolt... de a TTGL nem réteganime... arra sosem mondják :\ na mind1... (mellesleg a populáris az minden csak nem réteg... réteganime a NGE... de nem a Code Geass...)

Lulu meg jó ^^ én Suzakut utáltam :D akkora gyökér volt... a végén lett badass >.< akkor jó volt... Oh meg Nunnaly is mekkora bitch a vége fele :\ Schneizel megint jó =) Cornelia godmode... a lovagcsávója az majdnem godmode (sethp 9*10^16 (FLEIA dmg: 8*10^16)) aztán Lulu drága anyukája nocomment... aztán Shirley :( aztán ... nah :D én bírtam a karaktereket xD

@

Osztom a véleményed:D

Én nem mondtam hogy Lucy, csak kiváncsi voltam ki mit gondol. Szeritem is csak egy "tökmindegy ki". Habár eddig a legrafppánsabb választ egy külföldi fórumon olvastam.. ^^:
Biztos a szomszéd csaj jött át mert a kutya megint ott volt náluk...

Mi az hogy a CG réteganime?

Én nem akarom deh alakjából kilehet venni,másrészt ez a szokványos anime betegség kinyifantják a fõszereplõt a látszatra,aztán utalnak rá hogy mégsem.mert szerinted egy random ember?akor ezé a fa viccért dedó:D

armageddon666
egy valszeg 11 max 13 éves által kreált gportalos oldalon található elmélet alapján (2*2 néééégy, omg, ez matekprof lehet...) omgomgomg... hülyeség >.< én is olvastam anno, de omg x.x WÁÁÁÁÁÁ... rosszrosszrossz

@

Hogy miért dedós vagy hogy miért lucy?:D./jah a DN vége erõltetett deh elmagyarázták már megint írjam le ide 3jára?:d.a cg meg réteganime,amúgy lulut utáltam:D.

Már bocsi, de ha el van takarva egy ember, és nem látod, de Te egyértelmûen rámondod hogy Lucy, akkor tehát Te azt szeretnéd hogy az Lucy legyen, így tehát nem Te leszel a dedós?^^

"... Mint tudjuk a diclonius-ok rendelkeznek szarvakkal és vektorokkal. Minden diclonius-nak két szarva van és négy vektora. (Kivételek vannak) Két szarv és négy vektor...hát nem fura ez a számkombináció? Nos, egy szarv felel két vektorért. Ha egy szarv megsérûl akkor a vektorok is megsérûlnek amiért felelne. Ha egy szarv letörik két vektor is eltûnik.Lucy-nak letört egy szarva így a végsõ leszámolásban már csak két vektorral harcol. Remélem érthetõ... a két szarv valamiért a megnyult kopnyacsontból származik és ha megsérûl megsérûhet a tobozmirigy is, ezáltal a vektorok is. Így ha mind a két szarvuk letörik, elvesztik vektoraikat és "átlag" emberkét élhetnek tovább."

Forrás: http://www.elfenlied.gportal.hu/gindex.php?pg=18220149

armageddon666
már miért is? >.<

@

Dedós a vége.egyértelmû lucy.

armageddon666
sztem hülyeség hogy elvesztené a vektorjait :\ ez már ilyen kitalációnak tûnik... (aztán lehet hogy a mangában van ilyen de én nem ezt hallottam)

valszeg Random Person #173 áll az ajtó elõtt :)

@

Hát ezt ****13!T/%/!/"+!10 -ra elfelejtettem.. ^^
Azért nem kell vágni a noobius smile-t..

Apropó befejezések, ki mit gondol Elfen Lied befejzésénél, az óra kongása után ki áll az ajtó mögött? Nem tom mennyire veszik itt komolyan a spoilerezést, ha nagyon akkor jöhet privibe is mert ez viszont nagyon érdekelne.. Azt olvastam hogy ha a dicloniusnak letörik egy szarva akkor elveszti karjainak felét, tehát akkor elvileg az utsó részben Lucynak már nem maradt több keze, úgy meg nem vszínû hogy túlélte...

armageddon666
-.- tag és nem lesz törölve :\

@

Szerintem pedig tökre elmagyarázták, csak szerintem szemétség hogy Lightnak ekkora peche volt.. (elkezdtem irogatni aztán rápillantottam a spoilerek törölve lesznekre, szal inkább kitöröltem..^^)

armageddon666
már nem emléxem csak arra hogy nem értettem... tök zavaros volt meg hülyeség ^^

@

Hogy-hogy nem érted hogy buktatták le? Utsó részben mindent elmondanak.

armageddon666
DN minden szempontból hitelesebb... N meg M kúrták el, nem értettem hogy buktatták le Lightot... ott volt gubanc csak...

azonban CG jobban tetszik, Lelouch is :\ bár sokkal fantasztikusabb... és igen, a szereplõk csaltak >.< (fõszereplõk még hagyján de Corneliát hányszor is ölték már meg? :D godmode bitch!)

@

Nem az a gond,hanem a történet belli hitelességgel...attól hogy még mecha lehet,hiteles egy történet,tehát hihetõ.Na igen pont bele trafáltál szerintem is az volt a legnagyobb túlzás a cg-ben,az már csalás volt a fõszereplõnek:D

DN kb a jelenbe játszódik, CG-ben meg robotok vannak, szép h nem érzed hitelesnek :D
Ám jah, néha tényleg vannak benne durva dolgok, pl mikor elõre felveszi a beszélgetést Sneizel-el, az pl kemény :)

Bírom ezt a kettõs mércét:D.Lulut már vagy 40 szer leszedhette volna egy mesterlövész szóval számomra a történet nem valami hiteles így....A Death Note még úgy ahogy hiteles volt bár sokan kérdõjelezték meg a hitelességét...érdekes pedig cg minden csak hiteles nem.

Videó :P bár ez más egy picit

Ám sztem Lulu (v a cg ? :S) sokkal jobb.
Light meg az utolsó részben eléggé szánalmasan viselkedett, ellenben Lulu... (hú de nehéz így spoilermentesen írni :D)

Hehe találtam egy jó szereplõ összehasonlítást teljesen egyetértek:D...
EREDETI CÉL
Lihgt:Light célja egy tökéletes, igazságos világ, sajnos az igazság az õ szubjektív igazsága. 4/10
Lelouch:Bezúzni a köcsög britteket és garantálni az életet a gyengéknek (= a húgának). Ez kb. ment neki.. 7/10
JELLEM
Light:Sunyi, igazi patkány, elteszi láb alól, aki zavarja, Sztálin kezet fogna vele. 9/10
Lelouch:Sokszor túl kíméletes, függ emberektõl, zavarosak a rövidtávú céljai. 6/10
STATISZTIKA
Light:Keveset hibázik, amit akar, végrehajtja, ha váratlan történik, saját malmára hajtja a vizet. 10/10
Lelouch:A tervek viszonylag jók, ám ha bezavar bármi körülmény, dominó módjára borul az egész. 7/10
ELÕVIGYÁZATOSSÁG
Light:Mindenrõl meggyõzõdik, mindent letesztel. 10/10
Lelouch:Gyakran ha reális lenne a sztori, rég bemurdált volna, az utólagos korrekció gyakran nem elég. 7/10
HITELESSÉG
Light:A világ ura akar lenni, a nemes célok csak azt próbálják elfedni. 3/10
Lelouch:Nunnally über alles, ennyivel leírható. 3/10
Végeredmény
Light:36/50
Lelouch:30/50

Akira, Perfect Blue... hát nem most indulóknak való, az biztos. :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Szerintem Cornelia akkor még nem létezett amikor õk ez összehozták (ugye Animax nem csak Magyarországon létezik és létezett)

Szóval inkább véletlen egybeesés.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hát, nem volt vmi sok fantáziájA :D

davidka003
Volt már róla szó és elvileg ez nem egy animébõl van hanem az animax készítette.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez kicsoda ? Olyan mint CG-bõl Cornelia, de az nem megy animaxon o.O

RelakS
úgy tudom, még nincs magyarul

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Am most megvan a magyarul A full metal panic TSR és a TSR OVA? Én úgy tudom, hogy azt nem vették meg. Valaki nem tudja, hogy hol lehet esetleg online megnézni legalább magyar felirattal?

mi? I love walking in the rain \'cause no one knows I\'m crying... Ringatóznak lassú áron, a fény rájuk glóriát fon: Mi az élet, hanem álom?

RelakS
Az fikázik :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE