Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
-Ah, let me guess, it was only a coincidence that you decided to sit here.
-Yeah. It's just a coincidence, it has nothing to do with you, okay?
<#hehe>#hehe>..
Davidka003: Szintén köszönöm!
Esetleg ha találtam egy animét és magyar feliratra van szükségem, akkor merre érdemes szétnéznem? 😊
közben rájöttem hogy AA winyója szarakszik :S remélem megjavul a napokban...
practitioner of the forbidden arts of death
Feltöltöttem neked.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
practitioner of the forbidden arts of death
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/10
<#wow2>#wow2>imádom, abszolút kedvenc lett, hihetetlen király😄 must see!!!
PSN ID.: Beegabor
ízlések ... különböznek ... meg akartam nézni youtuben egy angol töredéket belõle de nem találtam (szerencsére 😄)
@
Egyébként még esetleg: Lovely Complex, Beck, Nana talán ami nemkaszabolós, nem misztikus, és ismerem😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
やられたらやり返す。倍返しだ!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Régebb óta foglalkozom animével, olvastam Mangákat, érdekel a japán kultúra, rendszeresen járok CON-ra! De még nem volt egy olyan anime sorozat se, ami elé leültem és elkezdtem volna nézni az elsõ résztõl!
Elolvastam a FAQ-t! Ez a minimum! Ott, "A témával ismerkedõknek" felsorolásból csemegézgettem! De mégis a segítségeteket kérném!
Olyan animét keresek ami viszonylag realista! Tehát nem ez a mindenkit lekaszabolós esetleg túlvilági dolgokat tartalmazó mûfaj! Hanem mondjuk egy Japán iskola életét bemutató sorozat!
Nagyon örülnék, 1-2 ilyen címnek! Amik persze kezdõknek is fogyaszthatók és lehetõleg van hozzájuk magyar felirat! Mert nézném én angolul! De elõször a magyarul rá kéne szoknom! 😄
Elõre is köszi a választ/okat! 😊
Ezt viszont láttátok már?
😄😄😄
PSN ID.: Beegabor
OVAk többnyire kevesebb részbõl állnak, és jobb a minõségük... illetve a részek hosszabbak némelynél.
@
pl: h
ttp://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.311 - tv
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.196 - ova
Honnan tudom hogy amelyik animét nézem az az?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DN OVA tulképp a sorozattal megegyezik... csak az üldözéses jelenetnél megy a Zetsubou Billy (epic! 😄) illetve a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@