Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az animébõl készült volna a manga, akkor az lenne a logikus hogy nincs lényeges eltérés, de azt olastam máshol is hogy az R2 már teljesen eltér a mangától...

armageddon666
Nightmare of Nunnally az tök más... az egy alternatív világ 😊 Code Geassnek sztem nincs mangája... mármint eredetileg semmiképp nem volt, hanem egybõl anime lett... persze ez nem biztos.

@

Akit érdekel a 2 Death Note film magyar szinkronos verziója küldjön pm-et.

De a Nightmare of Nunally-ban azt olvastam már nincs benne Lelouch... De akkor abban kicsoda Zero? 😄

Mondjuk nem érhetõ el valami sok fejezet :S

Második évad elvileg egészen más mint a manga.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nincs mangája? Esetleg abban egyértelmûbb a helyzet...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg ki volt adva vmi könyv és abban az van írva h meghalt, talán ez az, nem biztos, AA fórumán volt
http://community.livejournal.com/code_geass/1178870.html#cutid1

armageddon666
van egy elmélet Lelouch fanoknak 😊
Lelouch vezeti a kocsit (vagy hajtja a lovakat vagy mi)

@

Na végeztem a CG-vel. Amilyen jó volt összeségében, annyira nem jött be a befejezés... (Igen, Lelouch fan vagyok)
Amúgy érdekes volt számomra a karakterek szimpátiájának ingadozása...
Az elején bírtam a BK-tagokat, Suzakut meg utáltam nagyon, aztán az árulás után fordult a kocka, BK-tagokat és szövetségeseit megutáltam(pedig Kallent nagyon bírtam, de utána átvette nálam Suzaku szerepét 😄) Suzaku meg mikor már egy oldalon állt "Lulu"-val már bírtam, bár azért ha Zerora gondolok nem õ fog az eszembe jutni...(aki látta a végét tudja mire gondolok)

armageddon666
a második film az már a végéig megy...

@

Ja tényleg látom, amit leszedtem film az a szövetkezésik megy el, azthittem a teljes.

Tudsz linkelni infókat?

Seth
2 Death Note film van, meg egy spinoff L fõszereplésével L- Change the World címmel,amiben L utolsó 23 napja alatt történt eseményeket mutatják be

PSN ID.: Beegabor

3 rész?
Ez nem az a film amit mozikban mutattak be?
Vagy 3 részre felosztották?

biomage
Aki le maradt az Animaxon látható DN filmról annak mondom ma megismétlik az elsö részt 23:45 és holnap meg a 2 filmet mutatják 23:20 kor
Sajna a 3 részt nem mutatják kár

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ez a Code Geass nagyon jó, R2 19. rész meg valami fenomenális volt. Megyek is nézem tovább 😄

Frosty01
avatar: the last airbender feliratokról , ill letölthetõségekrõl ki mit tud? 😞 csak 2 darab feliratot találtam és az elég sovány ahhoz képest hogy milyen jó sorozat 😞

practitioner of the forbidden arts of death

RelakSfromhome
franc, tiltott a kép?
Van másik:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ez cosplay lesz az anime alapján. A filmben fekete haja volt Misa-misának.

Filmbeli:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem õõ Misa-misa ? Vagy ez csak fan-art ?

RelakS
1: a filmben a legjobbat a halálistenek "alakították" szerintem 😄
2: Van topikja, szal szerintem ott kéne...

Misa-misa fekete hajjal is rulz ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Benyomtam az animaxot, azthittem az OVA megy 2 órásban..
A film verziót majd leszedem azt úgyis megnézem..

Nagyon finnyásak vagytok.. 😄
Szerintem nem Misa szinkronhangja a szar, maga a szerep amit elkell játszani, picsa plázacica..
Másik hogy engem meg a japán beszéd irritál, inkább halgatom angolul vagy magyarul ezeket, csakha nincs más megoldás, akkor japánul..

Bulykin
bizony mást jelentXD de ezt még nem láttam, majd megnézem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

davidka003
A sorozatban tetszett Kolovratnik Krisztián(Light) hangja, de itt szerintem nem illik a karakterhez. Misa hangja a sorozatban borzalom volt, itt már kicsit jobb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Seth
Ugyanaz mint a sorozatban. Szerintem rövid távon szokható,ellentétben Misa vmi borzalom, mint a sorozatban,mint a filmen. Vmi újhullámos szinkronos lehet a csaj,mert nagyon amatõr

davidka003
Most megy Animax-on a Death Note film. Geci szar Light szinkronja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Dehh, megnéztem, jó volt, csak anyám hallotta az egészet és beszólt hogy miket nézek..^^

armageddon666
nem vagy egyedül 😄

@

sweech
akkor mást jelent nálunk az elborult. nálam ez számít annak :C

Bulykin
az

davidka003
Death Note VS South Park (hun)
Nagyon jó. 😄
Érdemes végignézni.

Hixer
kösz az ajánlásokat, akkor megnézem õket magamnak, itt az én listám is, és akkor hamarosan bõvül 😊

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

armageddon666
jaja, van sok hülyesége ^^ de õ meg van gyõzõdve róla hogy az õ ízlése jó, és minden ami neki nem tetszik de amúgy jó értékelése van az agyonhypeolt szar... a TTGL mestermû, a Claymore nézhetetlen, meg még pár ilyen ^^

@

csocso14
Gantz-ról nem is beszélve XD

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

sweech
samurai champloo dropped. szentségtörés D::

armageddon666
huhh... hát manly epic anime... osztálytársam van oda az ilyenekért... kicsit sem elfogultan (dehogynem -.-) One Piecere mondja azt hogy Epic, meg Hajime no Ippo talán manly... itt a listája, nézegesd... ez alapján meg az ismertetõk alapján találsz valamit ^^

@

sweech
lovely complex mióta elborult :o

Puni puni poemy,

Lucky Star.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Timbo
D.Gray-man -t ajánlom 😄 én nemrég fejeztem be és szerintem elég jó 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Hixer
sziasztok!

nemrég néztem végig a két Code Geass-t ami tetszett (néha le kellett állítani és többször átolvasni a feliratot mire felfogtam mirõl van szó mondjuk 😄), nade aztán megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t (Code Geass közbe volt reklámja) és rájöttem, hogy szinte nekem találták ki, nagyon tetszett!!! (tudom tudom, belsõ gyermek kibújik)

Remélem van még hasonló anime, és itt nem pont a mecha stílusra gondolok, az kevésbé érdekel, de az "overwhelming manliness", az, hogy mindenféle racionalitás nélkül gyõznek, leginkább az epic hangulat, kb. minden rész minden percében, epic zene, és fõleg a karakterek (Kamina!!!!)...
szóval ilyet keresek, hátha tudtok ajánlani vmi jófélét... (ahol "Manly tears will be shed.")
valószínûleg majdnem mindenki több animét látott itt nálam, úgyhogy biztos vannak élményeitek 😄

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

macleod2005
ty, azumanga megvolt, másikat meglesem 😊

Bulykin
azumanga, lovely complex

macleod2005
Hi, tud valaki mondani valami excel saga-hoz, vagy dokuro-chan hoz hasonló, elborult anime-t. (Minél betegebb, annál jobb <#idiota>)

RelakS
Ami azóta már Animax :]

Seth
Asszem most ment le 3. alkalommal ^^

Megy A+-on ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RelakS
Ja 😄
Az A+ beharangozója alapján vártam az akciót ... aztán már az elsõ percekben lefordultam a székrõl.

-*ÁÁÁÁÁSÍÍÍÍT*
-Álmosnak tûnsz, Kana-chan. Tegnap este megint sokáig fent voltál?
-Ja. Az a Stallone film tegnap este annyira jó volt...
-Végignézted?
-Ja. Volt benne néhány lenyûgözõ robbanás.
*BABUUUMMMM!!!4444*

Fumoffu ütni fog majd 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;