Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lelouch vezeti a kocsit (vagy hajtja a lovakat vagy mi)
@
Amúgy érdekes volt számomra a karakterek szimpátiájának ingadozása...
Az elején bírtam a BK-tagokat, Suzakut meg utáltam nagyon, aztán az árulás után fordult a kocka, BK-tagokat és szövetségeseit megutáltam(pedig Kallent nagyon bírtam, de utána átvette nálam Suzaku szerepét :D) Suzaku meg mikor már egy oldalon állt "Lulu"-val már bírtam, bár azért ha Zerora gondolok nem õ fog az eszembe jutni...(aki látta a végét tudja mire gondolok)
PSN ID.: Beegabor
Ez nem az a film amit mozikban mutattak be?
Vagy 3 részre felosztották?
Sajna a 3 részt nem mutatják kár
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
practitioner of the forbidden arts of death
Van másik:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Filmbeli:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2: Van topikja, szal szerintem ott kéne...
Misa-misa fekete hajjal is rulz ^^
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A film verziót majd leszedem azt úgyis megnézem..
Szerintem nem Misa szinkronhangja a szar, maga a szerep amit elkell játszani, picsa plázacica..
Másik hogy engem meg a japán beszéd irritál, inkább halgatom angolul vagy magyarul ezeket, csakha nincs más megoldás, akkor japánul..
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
@
@
Lucky Star.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
nemrég néztem végig a két Code Geass-t ami tetszett (néha le kellett állítani és többször átolvasni a feliratot mire felfogtam mirõl van szó mondjuk :D), nade aztán megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t (Code Geass közbe volt reklámja) és rájöttem, hogy szinte nekem találták ki, nagyon tetszett!!! (tudom tudom, belsõ gyermek kibújik)
Remélem van még hasonló anime, és itt nem pont a mecha stílusra gondolok, az kevésbé érdekel, de az "overwhelming manliness", az, hogy mindenféle racionalitás nélkül gyõznek, leginkább az epic hangulat, kb. minden rész minden percében, epic zene, és fõleg a karakterek (Kamina!!!!)...
szóval ilyet keresek, hátha tudtok ajánlani vmi jófélét... (ahol "Manly tears will be shed.")
valószínûleg majdnem mindenki több animét látott itt nálam, úgyhogy biztos vannak élményeitek :D
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az A+ beharangozója alapján vártam az akciót ... aztán már az elsõ percekben lefordultam a székrõl.
-*ÁÁÁÁÁSÍÍÍÍT*
-Álmosnak tûnsz, Kana-chan. Tegnap este megint sokáig fent voltál?
-Ja. Az a Stallone film tegnap este annyira jó volt...
-Végignézted?
-Ja. Volt benne néhány lenyûgözõ robbanás.
*BABUUUMMMM!!!4444*
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
...
-Ah, let me guess, it was only a coincidence that you decided to sit here.
-Yeah. It's just a coincidence, it has nothing to do with you, okay?
<#hehe>#hehe>..
Davidka003: Szintén köszönöm!
Esetleg ha találtam egy animét és magyar feliratra van szükségem, akkor merre érdemes szétnéznem? :)
közben rájöttem hogy AA winyója szarakszik :S remélem megjavul a napokban...
Feltöltöttem neked.