Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
van egy elmélet Lelouch fanoknak :)
Lelouch vezeti a kocsit (vagy hajtja a lovakat vagy mi)

@

Na végeztem a CG-vel. Amilyen jó volt összeségében, annyira nem jött be a befejezés... (Igen, Lelouch fan vagyok)
Amúgy érdekes volt számomra a karakterek szimpátiájának ingadozása...
Az elején bírtam a BK-tagokat, Suzakut meg utáltam nagyon, aztán az árulás után fordult a kocka, BK-tagokat és szövetségeseit megutáltam(pedig Kallent nagyon bírtam, de utána átvette nálam Suzaku szerepét :D) Suzaku meg mikor már egy oldalon állt "Lulu"-val már bírtam, bár azért ha Zerora gondolok nem õ fog az eszembe jutni...(aki látta a végét tudja mire gondolok)

armageddon666
a második film az már a végéig megy...

@

Ja tényleg látom, amit leszedtem film az a szövetkezésik megy el, azthittem a teljes.

Tudsz linkelni infókat?

Seth
2 Death Note film van, meg egy spinoff L fõszereplésével L- Change the World címmel,amiben L utolsó 23 napja alatt történt eseményeket mutatják be

PSN ID.: Beegabor

3 rész?
Ez nem az a film amit mozikban mutattak be?
Vagy 3 részre felosztották?

biomage
Aki le maradt az Animaxon látható DN filmról annak mondom ma megismétlik az elsö részt 23:45 és holnap meg a 2 filmet mutatják 23:20 kor
Sajna a 3 részt nem mutatják kár

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ez a Code Geass nagyon jó, R2 19. rész meg valami fenomenális volt. Megyek is nézem tovább :D

Frosty01
avatar: the last airbender feliratokról , ill letölthetõségekrõl ki mit tud? :( csak 2 darab feliratot találtam és az elég sovány ahhoz képest hogy milyen jó sorozat :(

practitioner of the forbidden arts of death

RelakSfromhome
franc, tiltott a kép?
Van másik:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ez cosplay lesz az anime alapján. A filmben fekete haja volt Misa-misának.

Filmbeli:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem õõ Misa-misa ? Vagy ez csak fan-art ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RelakS
1: a filmben a legjobbat a halálistenek "alakították" szerintem :D
2: Van topikja, szal szerintem ott kéne...

Misa-misa fekete hajjal is rulz ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Benyomtam az animaxot, azthittem az OVA megy 2 órásban..
A film verziót majd leszedem azt úgyis megnézem..

Nagyon finnyásak vagytok.. :D
Szerintem nem Misa szinkronhangja a szar, maga a szerep amit elkell játszani, picsa plázacica..
Másik hogy engem meg a japán beszéd irritál, inkább halgatom angolul vagy magyarul ezeket, csakha nincs más megoldás, akkor japánul..

Bulykin
bizony mást jelentXD de ezt még nem láttam, majd megnézem:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

davidka003
A sorozatban tetszett Kolovratnik Krisztián(Light) hangja, de itt szerintem nem illik a karakterhez. Misa hangja a sorozatban borzalom volt, itt már kicsit jobb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Seth
Ugyanaz mint a sorozatban. Szerintem rövid távon szokható,ellentétben Misa vmi borzalom, mint a sorozatban,mint a filmen. Vmi újhullámos szinkronos lehet a csaj,mert nagyon amatõr

davidka003
Most megy Animax-on a Death Note film. Geci szar Light szinkronja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Dehh, megnéztem, jó volt, csak anyám hallotta az egészet és beszólt hogy miket nézek..^^

armageddon666
nem vagy egyedül :D

@

sweech
akkor mást jelent nálunk az elborult. nálam ez számít annak :C

Bulykin
az

davidka003
Death Note VS South Park (hun)
Nagyon jó. :D
Érdemes végignézni.

Hixer
kösz az ajánlásokat, akkor megnézem õket magamnak, itt az én listám is, és akkor hamarosan bõvül :)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

armageddon666
jaja, van sok hülyesége ^^ de õ meg van gyõzõdve róla hogy az õ ízlése jó, és minden ami neki nem tetszik de amúgy jó értékelése van az agyonhypeolt szar... a TTGL mestermû, a Claymore nézhetetlen, meg még pár ilyen ^^

@

csocso14
Gantz-ról nem is beszélve XD

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

sweech
samurai champloo dropped. szentségtörés D::

armageddon666
huhh... hát manly epic anime... osztálytársam van oda az ilyenekért... kicsit sem elfogultan (dehogynem -.-) One Piecere mondja azt hogy Epic, meg Hajime no Ippo talán manly... itt a listája, nézegesd... ez alapján meg az ismertetõk alapján találsz valamit ^^

@

sweech
lovely complex mióta elborult :o

Puni puni poemy,

Lucky Star.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Timbo
D.Gray-man -t ajánlom :D én nemrég fejeztem be és szerintem elég jó :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Hixer
sziasztok!

nemrég néztem végig a két Code Geass-t ami tetszett (néha le kellett állítani és többször átolvasni a feliratot mire felfogtam mirõl van szó mondjuk :D), nade aztán megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t (Code Geass közbe volt reklámja) és rájöttem, hogy szinte nekem találták ki, nagyon tetszett!!! (tudom tudom, belsõ gyermek kibújik)

Remélem van még hasonló anime, és itt nem pont a mecha stílusra gondolok, az kevésbé érdekel, de az "overwhelming manliness", az, hogy mindenféle racionalitás nélkül gyõznek, leginkább az epic hangulat, kb. minden rész minden percében, epic zene, és fõleg a karakterek (Kamina!!!!)...
szóval ilyet keresek, hátha tudtok ajánlani vmi jófélét... (ahol "Manly tears will be shed.")
valószínûleg majdnem mindenki több animét látott itt nálam, úgyhogy biztos vannak élményeitek :D

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

macleod2005
ty, azumanga megvolt, másikat meglesem :)

Bulykin
azumanga, lovely complex

macleod2005
Hi, tud valaki mondani valami excel saga-hoz, vagy dokuro-chan hoz hasonló, elborult anime-t. (Minél betegebb, annál jobb <#idiota>)

RelakS
Ami azóta már Animax :]

Seth
Asszem most ment le 3. alkalommal ^^

Megy A+-on ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RelakS
Ja :D
Az A+ beharangozója alapján vártam az akciót ... aztán már az elsõ percekben lefordultam a székrõl.

-*ÁÁÁÁÁSÍÍÍÍT*
-Álmosnak tûnsz, Kana-chan. Tegnap este megint sokáig fent voltál?
-Ja. Az a Stallone film tegnap este annyira jó volt...
-Végignézted?
-Ja. Volt benne néhány lenyûgözõ robbanás.
*BABUUUMMMM!!!4444*

Fumoffu ütni fog majd :P

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Közben meglett az új logóm, nemtom mennyire ismerhetõ fel benne Lucy..^^

Ez a full metal panic mekkora! xDxD
...
-Ah, let me guess, it was only a coincidence that you decided to sit here.
-Yeah. It's just a coincidence, it has nothing to do with you, okay?
<#hehe>..

sweech
animeaddicts.hu

Valakiu le tudná írni mi is pontosan az a legenda a DearS-ben amit úgy emlegetnek hogy "the gift". Emlékszem hogy valamelyik részben volt róla szó, de elfelejtettem, olyasmi rémlik hogy köztük olyan kapcsolat alakul ki hogy érzékelik egymás jelenlétét, ennyi lenne? Amúgy végignéztem, jó volt.

BB7
Köszönöm szépen! :)

Davidka003: Szintén köszönöm!

Esetleg ha találtam egy animét és magyar feliratra van szükségem, akkor merre érdemes szétnéznem? :)
Frosty01
köszi szépen :)
közben rájöttem hogy AA winyója szarakszik :S remélem megjavul a napokban...

davidka003
link
Feltöltöttem neked.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Frosty01
eureka sevenhez van valakinek 1-29ig felirata? átküldené nekem priviben? nagyon megköszönném :)