Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macross Frontier-t nem látom a "steam"-en :-/
Tudnátok egy jó helyet, ahonnan az összes epit letölthetném? Piratebay-en spanyol subbal találtam meg 😞

Bruce-nak biztos könnyebb lesz így fejest lõni a die hardban... ^^ Ez lesz a megoldás.. 😄

Érdekes ez a 119 fps, pár programnál szokott alternative speed lenni a 120 fps, de még nem jöttem rá mi értelme van...

davidka003
Átkonvertáltam már sok programmal, de valahogy egyik program sem szereti a 119FPS-es videókat és egyik sem tudta úgy átalakítani, hogy jó legyen asztalin is. De mindegy, mert kiírtam már DVD-re. Azt csinálom, hogy elsõ 5 részt ami "hibás" azt megnézem PC-n, a többit meg asztalin.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mérnem konvertálod át?

Frosty01
http://galanime.com/anime/241-ice

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01

BEAST
Most neztem meg az elso reszet, kesz 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Ejj ez a KissxSis marha jó 😄 azt olvastam hasonlít Kanokonhoz, de egyáltalán nem x) azt nem bírtam de ez bejön 😄 az csak ecchi volt -.- gagyi nevettetési kísérletekkel 😄 de itt több helyen majdnem leestem a székrõl xD

@

davidka003
Tökéletesen viszi bármelyik PC-s lejátszó, de én asztalin akarom nézni. 😄

#23829: elsõ 5 rész ilyen. A többi részt lejátssza az asztali, csak ezt az 5-öt nem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

192 kbps 119 fps? csak én látom úgy hogy itt valami nem stimmel?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

VLC nem viszi ? V KMPlayer ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bandi 18
Csak az elsõ néhány rész ilyen.

davidka003
Megvan a Death Note Dual audio-s release-ben és az lenne a kérdésem, hogy mivel lehetne úgy átalakítani, hogy az asztali lejátszók is normálisan lejátsszák.

119 FPS/s a képkockasebesség és ez miatt nem tetszik az asztali lejátszónak.

A Blood+ lene jó ha filmbe is meg csinálnák.
csocso14
TryTryTry-ban az tényleg eléggé érdekes volt 😊
Az, hogy nem lesz belõle anime azt nagyon sajnálom, biztos jó lett volna.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Én imádom! Isteni jó lenne ha lenne belõle anime, de sajnos nem tervezi a rajzoló hogy lesz valamikor is.

A TryTryTry-ban meg röhej hogy mennyire Azumangás megrajzolása van egy-két szereplõnek 😄

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

RelakS
Nem, de van épp elég baromság benne így is XD

Ja, igen. Nem tudom, hogy pontosan hogy írja Seiji-kun a nevét, de maga a kiejtés jelenthet politikát is <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nem hittem volna hogy pont ez filler 😮

armageddon666
és a mangába ilyet nem tesznek bele? 😄 pedig abba a felállásba szinte várnám xD (még nem láttam az animét csak az alapfelállást ismerem)

@

RelakS
A helycserés álom

Melyik rész volt filler?

csocso14
Yotsubato! mangát ismeri valaki? Hatalmas csak ajánlani tudom, nagyon aranyos és sokat lehet rajtani röhögni. Ebbõl kéne animét csinálni ha még nincs, én úgy tudom nincs.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

RelakS
Igen, érdemes!

Egyrészt a manga sokkal több történetet tartalmaz, és vannak benne extra szereplõk is.

És a manga után jöttem rá, hogy még egy 12 részes animébe is tudnak tenni fillert <#idiota>

Megnéztem a Midori no Hibi-t. Nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz 😄
Nem tudom valaki olvasta-e már a mangáját, de az anime után még érdemes elolvasni?

Igen, én is sejtem, hogy a japánok a saját rajzfilmjeiket kezdték el elõbb le-animézni, aztán ez lett a rajzfilm fogalma, és így a külföldi rajzfilmek is ezt az elnevezést kapták.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Frosty01
😄D

Pontosan a mûfaji besorolás,az pedig rajzfilm gyerekeknek😄.

For Kids😄.

armageddon666
na de ezaz 😄 legyen nagyon jó sorozat 😄 én nem mondtam hogy rossz, én nem mondtam hogy mese, egyszerûen NEM anime... ennyi :\ errõl megy a vita nem arról hogy jó-e vagy sem...

@

armageddon666
am máshol is megy a vita errõl 😊 de többnyire "its a cartoon made by Nicktoons" 😊

@

BEAST
Teljesen mindegy hogy anime vagy nem, szerintem nagyon jo kis sorozat, lehet megnezem megint -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
akkor +1 színvonalas ismertetõ addictson meg wikin egy hiányos cikk 😊

@

BEAST
"In many ways, the animation is the real star here. Produced in America and finished in Korea, the quality never falters the way ongoing shows usually do. HanHo Studio in Seoul, one of the first animation studios in Korea."

armageddon666
meg mellesleg manga meg minden képregény tudtommal 😊 szal akkor miért is van külön Manwa? 😊

@

armageddon666
nem nézem meg minden anime elõtt mert az anime japán, tudom róla hogy japán 😊 ami nem anime ott már lehet megnézem... nem, nem nézem meg mert olyat nem töltögetek >.<

begyepesedett gondolkodásmód? ha te mondod biztos úgy van... de lassan tényleg oda jutunk hogy mindenre rámondjuk hogy anime... eddig az anime mese volt, ez nem tetszett senkinek, mi lett belõle, mostmár a mese is anime ... hát grat...

mivel japánban a rajzfilm anime, ezért nyugaton a japán rajzfilm az anime... szerintem...

Avatar meg kínai-amerika 😉 de fõként amerikai...

@

Manga-Manwa (én se tudom hogy írják) az tényleg van, de ha te magad mondtad hogy a japánoknak minden rajzfilm anime, akkor miért lenne kivétel a koreai rajzfilm? 😄

Én ha ilyenekrõl beszélek akkor nem szoktam animének nevezni az összes rajzfilmet, mert túlzás lenne ugye, de én még egyenlõre ott tartok, hogy nem bántja a fülem, ha egy nem-japánban-készült-japán-stílusú-rajzfilmet le-animéznek.

Szerencsére egyenlõre szélsõségekre nincs szükség: ha például Disney-rajzfilmeket emlegetnek, akkor elég kicsi a veszélye annak, hogy bárki azt mondja rá, hogy anime, ott vannak helyette a következõk: Dizni rajfzilm, rajzfilm, mese, stb... értitek? 😄

Frosty01
elég begyepesedett gondolkodásmód, de a tiéd, légy vele boldog! <#smile>

BEAST
Az avatar pl amerikai-koreai ;p ... de gondolom akkor minden anime elott meglesed hogy melyik orszag szulotte es ha nem japan akkor kuka! :d

armageddon666
Anime az számomra japán rajzfilm. (Igen, tudom hogy Japánban minden rajzfilm anime) Ez nálam eddig egy helyen bukott meg: Phantom Master... Ami ha jól tudom koreai. Másrészrõl hallottam olyat hogy annak van külön neve... mint Manga és Manhwa... De aztán lehet hogy csak a manhwa (námtom hogy írják xD) koreai és már japánok adaptálták, na mind1... Szal itt azért hibádzik ez a definíció... de németet tanulok és hozzászoktam a kivételekhez <#idiota>

de ilyen kínai-amerikai koprodukció, meg volt valami francia szar is kirakva, amit már sehogy sem találok meg, de még ki is volt emelve hogy "bár japánoknak semmi köze hozzá, van olyan jó hogy animének hívjuk", hát fejszével csapkodtam volna a monitort ha nem lenne drága...

@

Most például melyikre gondoltok?

Meg akkor tegyünk már valamiféle definíciót hogy mi, itt néhány magyar mit definiálunk anime-nak?

Egyetértek.ne nevezzünk már amcsi lebutított aranyos történetû rajzfilmeket animének...nem úgy van hogy megérdemelné,vagy az vagy nem...félelmetes ez a divat,az amcsi szarok egyre másra animének nevezése

armageddon666
"...véleményem szerint megérdemli az anime besorolást."

na ezért nem járok már AnimeAddictsra csak képek miatt :> sztem az Oroszlánkirály is tök jó és megéri az anime besorolást... holnap fogom magam és írok is egy ismertetõt róla...

legjobb animék közé sorolsz egy nem animét? szerintem a csirkehús a legjobb zöldség... kb... szeretem én az amerikai rajzfilmeket is (Justice League, Swat Kats, etc.) de azok nem animék 😊 csodálom hogy Xiaolin Showdownról még nincs kinn ismertetõ :\

@

Frosty01
csak azért mert amcsi? .... 😄
én simán a legjobb anime-k közé sorolom <#smile>

BEAST
Anno volt mar rola szo, de nem tetszett a nepnek mert amerikai gyartmany <#idiota>

Seth
Nincs belõle angol szinkron szerintem

PSN ID.: Beegabor

Korábban kérdeztem, de nem tud valaki linkelni angol lovely complexet?

Frosty01
Nah sikerült megtalálnom az Avatart angolul 😊
aki esetleg nem látta még, annak feltétlenül ajánlom ezt a nickelodeon produkciót, eszméletlen jó, és tartalmas szórakozást nyújt!

"Mind a mû története, mind grafikai megvalósítása eléri a "hagyományos animék" színvonalát. A sorozat könnyed vígjátéknak indul, de a második évad hangulata már kicsit komorabb, a harmadiké pedig már kifejezetten borús. A karakterek fejlõdnek, tanulnak. Jól látható a sorozaton, hogy jól átgondolt és profi munka. A harcokra igen nagy hangsúlyt fektetnek, azok egyfelõl a klasszikus kínai kungfu filmek hangulatát idézik, másfelõl az elemek harcával erõs fantasy hatást keltenek. Ez egy igen kimagasló alkotása az amerikai rajzfilm iparnak, véleményem szerint megérdemli az anime besorolást. Érdemes megnézni!"

elsõ könyv - víz
második könyv - föld
harmadik könyv - tûz

a linkek vegyesen rapidshare \ megauploadosok, szóval kicsit bonyolult a letöltögetése de nem vészes

Nem, mintha Sousuke az az érzelmeit kifejezõ típus lenne XD
Épp ezért lenne poén. Jellemfejlõdés powah.
Na mind1, végignézem, de ha nem lesz semmi akkor kicsit csalódás..