Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok egy jó helyet, ahonnan az összes epit letölthetném? Piratebay-en spanyol subbal találtam meg 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
practitioner of the forbidden arts of death
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
#23829: elsõ 5 rész ilyen. A többi részt lejátssza az asztali, csak ezt az 5-öt nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
119 FPS/s a képkockasebesség és ez miatt nem tetszik az asztali lejátszónak.
Az, hogy nem lesz belõle anime azt nagyon sajnálom, biztos jó lett volna.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A TryTryTry-ban meg röhej hogy mennyire Azumangás megrajzolása van egy-két szereplõnek 😄
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ja, igen. Nem tudom, hogy pontosan hogy írja Seiji-kun a nevét, de maga a kiejtés jelenthet politikát is <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Egyrészt a manga sokkal több történetet tartalmaz, és vannak benne extra szereplõk is.
És a manga után jöttem rá, hogy még egy 12 részes animébe is tudnak tenni fillert <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem tudom valaki olvasta-e már a mangáját, de az anime után még érdemes elolvasni?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
begyepesedett gondolkodásmód? ha te mondod biztos úgy van... de lassan tényleg oda jutunk hogy mindenre rámondjuk hogy anime... eddig az anime mese volt, ez nem tetszett senkinek, mi lett belõle, mostmár a mese is anime ... hát grat...
mivel japánban a rajzfilm anime, ezért nyugaton a japán rajzfilm az anime... szerintem...
Avatar meg kínai-amerika 😉 de fõként amerikai...
@
Én ha ilyenekrõl beszélek akkor nem szoktam animének nevezni az összes rajzfilmet, mert túlzás lenne ugye, de én még egyenlõre ott tartok, hogy nem bántja a fülem, ha egy nem-japánban-készült-japán-stílusú-rajzfilmet le-animéznek.
Szerencsére egyenlõre szélsõségekre nincs szükség: ha például Disney-rajzfilmeket emlegetnek, akkor elég kicsi a veszélye annak, hogy bárki azt mondja rá, hogy anime, ott vannak helyette a következõk: Dizni rajfzilm, rajzfilm, mese, stb... értitek? 😄
de ilyen kínai-amerikai koprodukció, meg volt valami francia szar is kirakva, amit már sehogy sem találok meg, de még ki is volt emelve hogy "bár japánoknak semmi köze hozzá, van olyan jó hogy animének hívjuk", hát fejszével csapkodtam volna a monitort ha nem lenne drága...
@
Meg akkor tegyünk már valamiféle definíciót hogy mi, itt néhány magyar mit definiálunk anime-nak?
na ezért nem járok már AnimeAddictsra csak képek miatt :> sztem az Oroszlánkirály is tök jó és megéri az anime besorolást... holnap fogom magam és írok is egy ismertetõt róla...
legjobb animék közé sorolsz egy nem animét? szerintem a csirkehús a legjobb zöldség... kb... szeretem én az amerikai rajzfilmeket is (Justice League, Swat Kats, etc.) de azok nem animék 😊 csodálom hogy Xiaolin Showdownról még nincs kinn ismertetõ :\
@
én simán a legjobb anime-k közé sorolom <#smile>#smile>
aki esetleg nem látta még, annak feltétlenül ajánlom ezt a nickelodeon produkciót, eszméletlen jó, és tartalmas szórakozást nyújt!
"Mind a mû története, mind grafikai megvalósítása eléri a "hagyományos animék" színvonalát. A sorozat könnyed vígjátéknak indul, de a második évad hangulata már kicsit komorabb, a harmadiké pedig már kifejezetten borús. A karakterek fejlõdnek, tanulnak. Jól látható a sorozaton, hogy jól átgondolt és profi munka. A harcokra igen nagy hangsúlyt fektetnek, azok egyfelõl a klasszikus kínai kungfu filmek hangulatát idézik, másfelõl az elemek harcával erõs fantasy hatást keltenek. Ez egy igen kimagasló alkotása az amerikai rajzfilm iparnak, véleményem szerint megérdemli az anime besorolást. Érdemes megnézni!"
elsõ könyv - víz
második könyv - föld
harmadik könyv - tûz
a linkek vegyesen rapidshare \ megauploadosok, szóval kicsit bonyolult a letöltögetése de nem vészes
Épp ezért lenne poén. Jellemfejlõdés powah.
Na mind1, végignézem, de ha nem lesz semmi akkor kicsit csalódás..