Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Már rég kértem animét, most van egy kis hely a vinyon, úgy hogy talán tudok pár animét letölteni, na szóval olyan animét ajánljatok amiben varázs erövel rendelkezö emberek vagy nem emberek öllik a csúnya rosz szörnyeket, de ne ajánljátok sailor moon vagy pretty cure, lehet hasonló anime type, de jobban örülnék fius csapatnak 😊 mint például a yuyu hakusho.
Köszike
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
PSN ID.: Beegabor
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
@
Tudnátok egy jó helyet, ahonnan az összes epit letölthetném? Piratebay-en spanyol subbal találtam meg 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
practitioner of the forbidden arts of death
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
#23829: elsõ 5 rész ilyen. A többi részt lejátssza az asztali, csak ezt az 5-öt nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
119 FPS/s a képkockasebesség és ez miatt nem tetszik az asztali lejátszónak.
Az, hogy nem lesz belõle anime azt nagyon sajnálom, biztos jó lett volna.
A TryTryTry-ban meg röhej hogy mennyire Azumangás megrajzolása van egy-két szereplõnek 😄
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ja, igen. Nem tudom, hogy pontosan hogy írja Seiji-kun a nevét, de maga a kiejtés jelenthet politikát is <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
Egyrészt a manga sokkal több történetet tartalmaz, és vannak benne extra szereplõk is.
És a manga után jöttem rá, hogy még egy 12 részes animébe is tudnak tenni fillert <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem tudom valaki olvasta-e már a mangáját, de az anime után még érdemes elolvasni?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
begyepesedett gondolkodásmód? ha te mondod biztos úgy van... de lassan tényleg oda jutunk hogy mindenre rámondjuk hogy anime... eddig az anime mese volt, ez nem tetszett senkinek, mi lett belõle, mostmár a mese is anime ... hát grat...
mivel japánban a rajzfilm anime, ezért nyugaton a japán rajzfilm az anime... szerintem...
Avatar meg kínai-amerika 😉 de fõként amerikai...
@
Én ha ilyenekrõl beszélek akkor nem szoktam animének nevezni az összes rajzfilmet, mert túlzás lenne ugye, de én még egyenlõre ott tartok, hogy nem bántja a fülem, ha egy nem-japánban-készült-japán-stílusú-rajzfilmet le-animéznek.
Szerencsére egyenlõre szélsõségekre nincs szükség: ha például Disney-rajzfilmeket emlegetnek, akkor elég kicsi a veszélye annak, hogy bárki azt mondja rá, hogy anime, ott vannak helyette a következõk: Dizni rajfzilm, rajzfilm, mese, stb... értitek? 😄
practitioner of the forbidden arts of death
de ilyen kínai-amerikai koprodukció, meg volt valami francia szar is kirakva, amit már sehogy sem találok meg, de még ki is volt emelve hogy "bár japánoknak semmi köze hozzá, van olyan jó hogy animének hívjuk", hát fejszével csapkodtam volna a monitort ha nem lenne drága...
@
Meg akkor tegyünk már valamiféle definíciót hogy mi, itt néhány magyar mit definiálunk anime-nak?