Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#24078-ra: Vagy együttérzésbõl? Lökött picsa :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
* Károli Gáspár Református Egyetem - Bölcsésztudományi Kar - Japán tanszék
* Budapest Gazdasági Fõiskola - Külkereskedelmi Fõiskolai Kar - Keleti nyelvek tanszék
* A Tan Kapuja Buddhista Fõiskola
De biztos van még...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
UI: a fõszereplõ srác anyja hány éves? Olyan inkább,mintha a húga lenne XD
Nameg az a papagáj, halálos XD
PSN ID.: Beegabor
nagyon jóóó:D:D:D rég nevettem ennyit:D must see<#vigyor1>#vigyor1>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Vagy félreértem?:O
még ilyet még!!!
de gyorsan mert holnap már nem leszek olyan lelki állapotba hogy megnézzem :)
<- FLAT
<#idiota>#idiota> (egyébként szép kis minifilm)
Egyértelmûen pályázhat a "minden idõk legjobb fillere" címre az a rész...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
Story: agresszív kinézetû, de amúgy nagyon rendes srác, és az apró ám valóban agresszív lány összekerülnek ^^ a srác a csaj barátnõjét a lány meg a srác barátját szereti :) így hát összefognak hogy mindenki boldog legyen :D aztán alakulgatnak a dolgok :) egyébként többnyire epizodikus... tipikus iskolai animés részek vannak benne... (pl. fesztivál, tengerpart, etc.) bár ha belegondolok már az elején is el voltak hintve apróságok, és a sorozat vége fele egyre erõsebbek lettek, illetve kb. félúton elindult a fõ történeti szál... ami ütõsre (bár ha nagy vonalakban nézzük kiszámíthatóra) sikerült :)
Animáció: a rajzstílus kicsit fura lehet, bár nekem egybõl bejött :) amúgy nagyon szép folyamatos az animáció :)
Hangok: szinkron tökéletes... Ryuuji hangja nagyon illik hozzá, Taiga hangját Kugimiya Rie adja, tsunderéknél már megszokhattuk a hangját... ám most hihetetlen fejlõdésen ment át... az elején még hallásból nem különböztettem volna meg Shanatól, Nagitól, vagy Louisetól, de a végére... gratulációm a színésznõnek... sokat fejlõdött, aztán lehet hogy csak a karakterfejlõdéssel járt együtt, mert az elõbb felsorolt tsundere karakterek kb. 0 karakterfejlõdése nem kívánta meg a stílusbeli váltást.... Kushieda (Horie Yui) hangja is tetszett, de talán a kedvencem Kawashima Ami (Kitamura Eri) hangja volt a sorozatban... mondjuk maga a karakter is :) de nagyon áttértem seiyuukra :D szal: háttérzenék jók voltak... mindig illettek az eseményekhez... ami nagyon ütött az az opening... mind2... az elsõ nagyon adta a sorozat elsõ felére jellemzõ pergõs, enyhén beteg, komikus hangulatát, míg a második, bár szintén egy könnyed popszám, valahogy sugározta magából számomra a komolyabb, szomorkásabb hangulatot... erre a képsorok is rásegítettek :)
Karakterek: Taiga, a tenyérnyi tigris :) kis agresszív tsundere, bár hasonló karakteren nem láttam még ekkora fejlõdést... Ryuuji kicsit buta volt néhány helyen, de a tisztaságmániája, meg mikor néha kihasználta a félelemkeltõ kinézetét, az tetszett... (mármint mikor ahhoz mérten viselkedett >.<) na meg az interakciói Amival, illetve Taigaval. Kushieda is nagyot változott a sorozat folyamán, és érdekes dolgok derültek ki róla... (lehet nem is olyan nyilvánvaló a személyisége?) azonban õ talán a legkidolgozatlanabb karakter a szériában. Ami volt a kedvencem :) róla nem írnék... neki szurkoltam >.< aztán volt még Kitamura, aki nagyon érdekes személyiség :D meg a sok mellékszereplõ... volt egyedi, volt sablonkarakter... (amik mindig túl keveset szerepelnek, szal nem zavar ha több helyen viszontlátom õket...)
éééés ennyi.... javaslom megnézésre ^^ egy-két helyen sírvaröhögõs... egy-két helyen sírós...
-------
Soul Eatert annál a résznél hagytam abba mikor valami szõke srác megszerezte Excaliburt... aztán meghalt a sub xD de most leszedtem a többi kijött részt... akartam is kérdezni hogy összefoglalná-e valaki spoilerekben hogy mi történt eddig... esetleg arkokra bontva... (addig a részig amit írtam) fontosabb eseményekkel megtûzdelve ^^ (Black Star vs Mifune 2 fontos esemény, és az általam látott legjobb rész, és talán a legjobb harc amit eddig láttam... a háttérzenérõl nem beszélve >.< fasza volt alatta Papermoon ^^)
@
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ilyeneket néztem eddig amik nagyon tetszettek: death note, full metal alchemist, naruto, elfen lied, hellsing
szal vmi hasonló kéne, bízom a nagy anime addict guruk véleményében és ízlésében :) nem sok anime -t láttam eddig, szal biztos vannak ilyen "alap" anime -k amiket még nem láttam, jöhetnek azok is :)
Bazinga!
Vajon ennek a programnak csak kínai változata van, vagy valami embernek valóbb nyelv is elérhetõ? :]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
rajztábla? (az a digitalizáló cucc)
Painttool Sai?
ez elvileg fasza rajztáblával...
de ezek igazából állóképek... ezeket meganimálni nem tudom hogy lehet :S gondolom nem egyszerûen :D talán valami Flash szerkesztõ....
(kép az 5 megás 4k*3k-s felbontású xD)
@
Barátomnak most lesz szombaton szülinapja, a megvásárolt ajándékai mellé szeretnék letölteni neki ezt-azt. Amirõl szó lenne: tudom, hogy nagyon szereti az animéket, és mondta, hogy nem tudja mi akar lenni ha felnõ (most lesz 17), de szívesen lenne ilyen animációs film rajzoló, és ezért szeretnék megkérdeni pár programnevet, ami ilyen animációk rajzolására és elkészítésére alkalmasak, amihez töltenék egy oktatókönyvet is és akkor így ezen az ágon vhogy elindulhatna. Zenében pl ilyen az fl studió szerintem.
itt a folytatás:)<#eljen>#eljen>
Miért érzem hogy Takasu×Taigara játszanak? :S Miért nem lehet Takasu×Kushieda? Esetleg Takasu×Ami? Semmi bajom Taigaval... de szerintem jobb lenne ha a másik sráccal jönne össze... Ez így olyan sablonos lesz ha ez lesz :\ (és ha jól olvastam novel alapján ez lesz >.<)
@
perfect blue + wonderful days dvd-premier
am. tegnap néztem h elkezdték fordítani, szal lehet várok a subra is:)
PSN ID.: Beegabor
@
OMG :D Guruugamess :DDDD XDDDD
Csírákk (J-rock?)
Ánimééj
MÁNGÁÁÁÁÁ
de GURUUGAMESS! a legjobb XDDD
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
(igazad van:D)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!