Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Úgy érted, a korábbi Commodore 64 témájú logo? :]

#24078-ra: Vagy együttérzésbõl? Lökött picsa :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Nogizaka Haruka no Himitsut nem láttam, szóval nemtudom..
Gondolom recomendeket itt-ott megnézted? :)
MAL AniRec

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
kosz

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
Toradora XD

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
akkor tudna valaki ajanlani valami animet ami hasonlo a Nogizaka Haruka no Himitsu-hoz - iskolai elet, szerelem, vigjatek. kosz

LeventeV
nagyon szepen koszonom

Malakai
* ELTE - Bölcsésztudományi Kar - Távol-keleti intézet - Japán tanszék
* Károli Gáspár Református Egyetem - Bölcsésztudományi Kar - Japán tanszék
* Budapest Gazdasági Fõiskola - Külkereskedelmi Fõiskolai Kar - Keleti nyelvek tanszék
* A Tan Kapuja Buddhista Fõiskola

De biztos van még...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
tudna valaki mondani valami egyetemet ahol japant lehet tanulni Magyarorszagon? kuldjetek privatot

LeventeV
igen :((

Seth
Na elkezdtem a Toradora-t nézni. Így 7 rész után határozottan tetszik, aranyosak,szerethetõek a karakterek, a sztori klisékbõl áll, de szórakoztató. Viszont annyira biztos vagyok benne, hogy mi lesz a vége , hogy ezek ketten ennyire együtt vannak sülve-fõve :)

UI: a fõszereplõ srác anyja hány éves? Olyan inkább,mintha a húga lenne XD
Nameg az a papagáj, halálos XD

Bulykin
Detroit Metal City
nagyon jóóó:D:D:D rég nevettem ennyit:D must see<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

És akkor a Draw With me új értelmet nyer számomra, rajzolj velem, az én kezemmel, ott vagyok veled amit akartál.. :'(:'(

Relaks a korábbi dosos logod kreatívabb volt..:D

Ebben a videóban a lány levágja a kezét a fiónak hogy rajzolhasson? :'(
Vagy félreértem?:O

RelakS
"Válasz erre" gombot használd gazdagon!
HTXVM!

ez tetszett
még ilyet még!!!

de gyorsan mert holnap már nem leszek olyan lelki állapotba hogy megnézzem :)

LeventeV
most fejeztem be a Nogizaka Haruka no Himitsu-t. tudtok ajanlani valami hasonlot? most neznek egy par szorakoztato+szerelmes animet. kosz.

LeventeV
ez nagyon szep volt

Frosty01
ez nagyon jóóó :)

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
Kicsit szomorú, a "csávó" meg genya XD

<- FLAT

<#idiota> (egyébként szép kis minifilm)

armageddon666
http://www.youtube.com/v/MvjZ6VkLuCM&hl

Akarsz rajzolni?

@

A duragából a favborit az 5 rész amikor a labirintusban egymás után lépnek bele a csapdába a végén pedig felhangzik a ROOPER dal.

Egyértelmûen pályázhat a "minden idõk legjobb fillere" címre az a rész...
precision
köszi

Bazinga!

Malakai
Áh, ha most átállnék Coalra már a 4. groupal nézném, gg, qq, aniyoshi eddig... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Aniyoshival kezdtem. Az a legjobb... csak aztán megálltak vele vagy nem tudom... szal átváltottam CoalGuysra, és ugyanolyan jó... karaoke Aniyoshinál jobb.

@

Seth
Melyik subot ajánlod?Te melyikkel nézted?

armageddon666
áááááááááh ez nagyon nagy volt :S szezon legjobbja tán? :D 25 rész tömör gyönyör xD egy percet sem untam belõle...

Story: agresszív kinézetû, de amúgy nagyon rendes srác, és az apró ám valóban agresszív lány összekerülnek ^^ a srác a csaj barátnõjét a lány meg a srác barátját szereti :) így hát összefognak hogy mindenki boldog legyen :D aztán alakulgatnak a dolgok :) egyébként többnyire epizodikus... tipikus iskolai animés részek vannak benne... (pl. fesztivál, tengerpart, etc.) bár ha belegondolok már az elején is el voltak hintve apróságok, és a sorozat vége fele egyre erõsebbek lettek, illetve kb. félúton elindult a fõ történeti szál... ami ütõsre (bár ha nagy vonalakban nézzük kiszámíthatóra) sikerült :)

Animáció: a rajzstílus kicsit fura lehet, bár nekem egybõl bejött :) amúgy nagyon szép folyamatos az animáció :)

Hangok: szinkron tökéletes... Ryuuji hangja nagyon illik hozzá, Taiga hangját Kugimiya Rie adja, tsunderéknél már megszokhattuk a hangját... ám most hihetetlen fejlõdésen ment át... az elején még hallásból nem különböztettem volna meg Shanatól, Nagitól, vagy Louisetól, de a végére... gratulációm a színésznõnek... sokat fejlõdött, aztán lehet hogy csak a karakterfejlõdéssel járt együtt, mert az elõbb felsorolt tsundere karakterek kb. 0 karakterfejlõdése nem kívánta meg a stílusbeli váltást.... Kushieda (Horie Yui) hangja is tetszett, de talán a kedvencem Kawashima Ami (Kitamura Eri) hangja volt a sorozatban... mondjuk maga a karakter is :) de nagyon áttértem seiyuukra :D szal: háttérzenék jók voltak... mindig illettek az eseményekhez... ami nagyon ütött az az opening... mind2... az elsõ nagyon adta a sorozat elsõ felére jellemzõ pergõs, enyhén beteg, komikus hangulatát, míg a második, bár szintén egy könnyed popszám, valahogy sugározta magából számomra a komolyabb, szomorkásabb hangulatot... erre a képsorok is rásegítettek :)

Karakterek: Taiga, a tenyérnyi tigris :) kis agresszív tsundere, bár hasonló karakteren nem láttam még ekkora fejlõdést... Ryuuji kicsit buta volt néhány helyen, de a tisztaságmániája, meg mikor néha kihasználta a félelemkeltõ kinézetét, az tetszett... (mármint mikor ahhoz mérten viselkedett >.<) na meg az interakciói Amival, illetve Taigaval. Kushieda is nagyot változott a sorozat folyamán, és érdekes dolgok derültek ki róla... (lehet nem is olyan nyilvánvaló a személyisége?) azonban õ talán a legkidolgozatlanabb karakter a szériában. Ami volt a kedvencem :) róla nem írnék... neki szurkoltam >.< aztán volt még Kitamura, aki nagyon érdekes személyiség :D meg a sok mellékszereplõ... volt egyedi, volt sablonkarakter... (amik mindig túl keveset szerepelnek, szal nem zavar ha több helyen viszontlátom õket...)

éééés ennyi.... javaslom megnézésre ^^ egy-két helyen sírvaröhögõs... egy-két helyen sírós...

-------

Soul Eatert annál a résznél hagytam abba mikor valami szõke srác megszerezte Excaliburt... aztán meghalt a sub xD de most leszedtem a többi kijött részt... akartam is kérdezni hogy összefoglalná-e valaki spoilerekben hogy mi történt eddig... esetleg arkokra bontva... (addig a részig amit írtam) fontosabb eseményekkel megtûzdelve ^^ (Black Star vs Mifune 2 fontos esemény, és az általam látott legjobb rész, és talán a legjobb harc amit eddig láttam... a háttérzenérõl nem beszélve >.< fasza volt alatta Papermoon ^^)

@

armageddon666
Toradora kijött végig ^^ hazaértem suliból... szal mindjárt nézem is :D most hallgatom az openinget hogy ráhangolódjak... aztán megnézem részletekben hogy a 24-ben mi történt... aztán go 25 >.< és vége ~.~

@

davidka003
Code Geass-t ajánlom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bandi 18
Soul Eater végét én is várom már, pénteken elkezdtem nézni, így nem kell majd sokat várnom a befejezésre :)

BEAST
Most vegeztem az Druaga no to Aegis of Urukkal, amilyen bugyutasagnak tunik elsore, kb olyan vegig :Dd... viszont ugy nez ki a masodik evad, Sword of Uruk mar kicsit komolyabb lesz :o es kozben hamarosan eljutunk a Soul Eater befejezo reszehez is :O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

precision
tudtok ajánlani vmi jó kis anime -t? amik szóba jöhetnek vmi természetfeletti dolog, vagy vámpíros/szörnyes/démonos, ha egy kis humor van benne az sem baj
ilyeneket néztem eddig amik nagyon tetszettek: death note, full metal alchemist, naruto, elfen lied, hellsing

szal vmi hasonló kéne, bízom a nagy anime addict guruk véleményében és ízlésében :) nem sok anime -t láttam eddig, szal biztos vannak ilyen "alap" anime -k amiket még nem láttam, jöhetnek azok is :)

Bazinga!

armageddon666
van angol :) google elsõ találat "Painttool Sai" :)

@

RelakS
Szerintem már láttam ezt a képet, de még mindig nagyon állat :]
Vajon ennek a programnak csak kínai változata van, vagy valami embernek valóbb nyelv is elérhetõ? :]

Malakai
Jó kép amúgy, jó, hogy túlzsúfoltság nélkül ebben a méretben mégis mennyi részlet van a képen. És mennyi reklám, adobe, wacom, nokia, nestle, nescafe, az asztal, az ásványvíz, de lefogadom, hogy a mogyoró és a ruha is valós termék. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
az lehet, én a programról írtam xD

@

Malakai
Az 100%-ig egy wacom intuos, amin alszik. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Photoshop?
rajztábla? (az a digitalizáló cucc)

Painttool Sai?
ez elvileg fasza rajztáblával...

de ezek igazából állóképek... ezeket meganimálni nem tudom hogy lehet :S gondolom nem egyszerûen :D talán valami Flash szerkesztõ....

(kép az 5 megás 4k*3k-s felbontású xD)

@

Hello!
Barátomnak most lesz szombaton szülinapja, a megvásárolt ajándékai mellé szeretnék letölteni neki ezt-azt. Amirõl szó lenne: tudom, hogy nagyon szereti az animéket, és mondta, hogy nem tudja mi akar lenni ha felnõ (most lesz 17), de szívesen lenne ilyen animációs film rajzoló, és ezért szeretnék megkérdeni pár programnevet, ami ilyen animációk rajzolására és elkészítésére alkalmasak, amihez töltenék egy oktatókönyvet is és akkor így ezen az ágon vhogy elindulhatna. Zenében pl ilyen az fl studió szerintem.

Bulykin
Druaga
itt a folytatás:)<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
ToraDora még mindig... Ep18

Miért érzem hogy Takasu×Taigara játszanak? :S Miért nem lehet Takasu×Kushieda? Esetleg Takasu×Ami? Semmi bajom Taigaval... de szerintem jobb lenne ha a másik sráccal jönne össze... Ez így olyan sablonos lesz ha ez lesz :\ (és ha jól olvastam novel alapján ez lesz >.<)

@

végre jön a PERFECT BLUE DVD-n, sõt, a WONDERFUL DAYS-szel együtt egy különleges akció keretében (megfelelõ elõrendelés esetén):
perfect blue + wonderful days dvd-premier
Bulykin
okés, köcce:)
am. tegnap néztem h elkezdték fordítani, szal lehet várok a subra is:)

Seth
Most végeztem vele. Elég nehéz eset. A készítõk utáni jelenetet várd meg,akkor talán leesik XD

armageddon666
Mondtam-e már hogy ToraDora marhajó? 14. résznél hagytam abba, most folytatom... (L)

@

armageddon666
Sakuracon 2009 reklám (usa)

OMG :D Guruugamess :DDDD XDDDD

Csírákk (J-rock?)
Ánimééj
MÁNGÁÁÁÁÁ

de GURUUGAMESS! a legjobb XDDD

@

biomage
Aki nem tudná, ma az Animaxon 21:15 kor kezdõdik Detective Conan úgy tudom szinkronos lesz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
The Sky Crawlers-t láttam már valaki?? vélemény??
AniDB link

Úgyis a képi elemek számítanak biztos <#idiota>
(igazad van:D)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!