Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
:DDD nézz utána :D
am a vége miatt ^^

@

És ez a nice boat hogy kapcsolódik a School Days-hez?<#nemtudom>

armageddon666
a kép az a válasz volt ez másik hszre ami nem kérdés XD nézd kinek a hszére küldtem :D a szövegnek meg semmi köze a képhez XD

@

KaszaN
valaki please #24134

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Seth
és hogy jött az a kép a kérdéshez?? XD

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
ezt kérdeztem nice boatos kép alatt hogy látta-e valaki :D egyébként youtuben fennvan HDben ^^

@

Seth

KaszaN
sziasztok, megtudná valaki mondani hogy ez meik anime-bõl van, és hogy mi a neve a csávónak? Elõre is kösz.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

RelakS
Csak Bulma hanjáról nekem egy idõs nõ jut eszembe, nem egy, a húszas évei elején járó picsa :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bandi 18
Csak az elsõ részt láttam a Kai-ból, de ott egy az egyben az volt mint a DBZ elsõ részében... Megkockáztatom hogy még a dialógusok is.

armageddon666
Hellsing TV: egy sztem egész jó anime, bár a vége kaki
Hellsing OVA: a mangát 1-az-1-ben követi ^^ szó szerint talán :D Az elsõ 2 rész az nagyjából fedi a sorozat elsõ felét, utána viszont áttér a manga vonalára... és kurvajó :D

@

Én úgy hallottam, hogy amikrõl most beszélünk, jobban követik a manga által alkotott történetet, mint az elõdjeik.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bandi 18
De a Hellsingnél ha jól tudom csak az elsõ ova egyezik meg a sorozattal, és onnantól kezdve új részek vannak amik meg nem voltak benne. De DB az egy az egyben ugyanaz :).

Ugyanúgy mint a hellsing ovánál, és most az FMA-nál, újra megcsinálják az egész sorozatot, felújítva, és lényegre törõbben.
(upsz, elfelejtettem fél óráig frissíteni <#idiota>)

Bandi 18
Én belepörgettem a KAI-ba és az a HD elég fura :S Olyan mintha nem rajzolták volna újra hanem a régit leadták volna widescreen-ben. De végignézem mert harmada a Z-nek :D.

Úgy tûnik hogy ez a hónap a remake-ek hónapja, FMA2 DB Kai...

armageddon666
DragonBall távol áll tõlem (ahogy Naruto is ^^ meg a Bleach is egyre távolabb kerül xD), de osztálytársam gyõzködése, meg hogy HD az új Kai, az csábítóan hat...

Ez tulajdonképp a Z, csak HDban?
Lehet ezt élvezni elõismeret (alap DB) hiányában? (aztán lehet hülye kérdés egy agyatlan verekedõs animénél folytatásos összetett storyra számítani XD)

@

armageddon666

láttátok már Fullmetal Alchemist introját? ^^ úgy érzem fasza lesz, bár valahogy a karakterdesign mintha megváltozott volna kicsit :S ending az nem tetszik... régié jobb volt sztem.

@

LeventeV
kosz a tippeket, megprobalom betartani oket es ugy megnezni az animeket

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
Szerintem semmi gond azzal, hogy a Haruhinak a 0. részét elõre leadták, de ha idõrendben nézed, akkor a 12. rész elõtt kell megnézni, ha jól emléxem. Vagy másik rész a kultúrfeszt? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nekem is tetszett mondjuk szeretem az olyan végeket:P.

A mondat elsõ felével egyetértek, de azért a hárem animék nem így szoktak végzõdni :D

Ez a legjobb:Jigoku Shoujo Futakomori
utána:Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
a többit gyalulhatod:D

Mondjuk a csajok sem voltak normálisok,tipikusan hárem anime gondolkozással

Más: Most néztem meg a School Days-t... Ez a Makoto nem semmi egy srác volt...
Lefeküdt a fél iskolával, gyereket csinált, két csaj teljesen bekattant miatta... De a végén bûnhõdött rendesen :D Leszúrták, utána meg fel is darabolták XD
Hát ez a Makoto-end eltért az átlagostól, na.<#vigyor>

A To Love-ru egy eszement ecchi, oltári nagy állatságokkal, és sajnos ha nincs beütése az embernek akkor sok részt gagyinak talál. Mondjuk nekem összességében tetszett :D Szerintem hagyd a végére.

Szerintem nézd így sorban ahogy leírtad, abból bajod nem származhat! <#idiota> :D

Mellesleg attól függ mire vágysz:
amiket én láttam és vélemény:
Shakugan no Shana: aranyos, harcolós, iskolai életes, a fõszereplõ esetlen faszkalap, és egy lány védi meg folyton (neki van különleges ereje, a fiúnak meg nincs -nagyon-)
Slayers rev: ha ez megvan, valószínûleg láttad az elõtte lévõ három sorozatot. Nekem a slayersek egyértelmûen kedvencek :]
Suzumiya Haruhi: iskolai életes, misztikus, ha nem baj, hogy zavaros a történet mert össze-vissza nézetik meg veled, akkor nézd csak meg. Az én lelkemben egyedül ez miatt hagyott nyomot, hogy a részek nem sorrendben voltak. Ha e mellett döntesz, akkor én azt tanácsolnám ne nézd meg az elsõ részt, mert elrontja a második rész (eredeti elsõ rész) pikantériáját. Én nem így kezdtem volna, de hát nem én vagyok a rendezõ meg producer meg ilyenek :)

Aki látta annak szpojlerbe kifejtem miért:
Az elsõ részben Final Fantasy szerû 'filmet' csinálnak a szereplõk, és látszik rajtuk, hogy együtt a banda. Aztán továbblépsz a valódi elsõ részbe, és már tudod elõre hogy jóban lesznek.

Seth
Szerintem töröld le az összeset, mennyi hely lesz a wincsiden <#idiota>

Bulykin
Fate stay Night utána higurashi majd shakugan, a többit nem nagyon ismerem:D:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
van egy par anime sorozatom a gepen, de nem tudom melyikkel kezdjem:

Fate stay night
Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
Chrono crusade
ef - a tale of memories
Jigoku Shoujo Futakomori
Seto no Hanayome
Shakugan no shana
Slayers revolution
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
To Love-Ru

Ti mit mondtok melyikkel kezdjek?

armageddon666
Soul Eater ep40

hmm a story kezd felgyorsulni... Az új Ending kicsit darkos :S nem éppen szép jövõt fest... de biztos happy end lesz ^^ vagy open end és akkor lesz második évad :D

@

A savas-anyatej támadásnál nekem is majdnem a pofám égett a készítõk helyet... Ráadásul az a két kéz ami védelmi funkciót lát el támadásánál meg prései a cickókat... nagyon súlyos... Ezt komolyan gondolták? Tényleg akkor inkább már csináljanak belõle Hentait ne itt égessék a tizenévesek agyát...

Az ilyen Ikkitousen szerû animékben mindig ugyanaz történik... Van valami sztori + nagy mellû jócsajok akiknek már alapállapotban kivillan bugyijuk... elkezdõdik a harc de valahogy a harc hevében mindig csak egymás ruháját tépik el hogy a végén kvázi meztelenül álljanak. Inkább egy szívbillentyûmûtéten esnék át mint hogy ilyen típusú animéket nézzek...

A Pamdora Hearts viszont érdekesnek tûnik bár még nem sok minden derült ki... A kis csaj elsõ feltûnése nagyon horrorisztikus volt bár az ending szerint majd lesz kedvesebb oldala is .:)
jah észrevettem csak elöször specet dobta
:D

Bandi 18
Egy 27 részes anime ami nagyon király.

Hát kössz egy 12 perces special ami exement?:DDDDDDDDDDD

Seth
Tengen Toppa Gurren Lagann

Mi az a TTGL?:D

armageddon666
Code Geass xDDDD de azt már láttad...
esetleg TTGL? abban van talán 2 fordulat :C amire nem számítottam...

@

Seth
Én is megnéztem (akarom mondani átugráltam). Ekkora fo*t. A sztoriról nincs semmi fogalmam,lévén átugráltam a "lényeges" és "tartalmas" párbeszédeket, de biztos mélyenszántó lehet XD. Az ún. harcok meg annyira kínosak, hogy csak bambultam elõre.Amikor az egyik szereplõ(asszem õ a rossz oldalon állhat)a mellébõl savas "anyatejet" spriccelt ki ami lemarta a (gondolom) fõszereplõ ruháját, hát azt hittem a készítõk helyett én süllyedek el szégyenemben.Inkább akkor már csináltak volna belõle vmi rendes hentait,mert ecchinek meg túl erõs.A graf viszont tényleg jó.

Illetve mondana valaki egy olyan animét aminek fordulatos és kiszámíthatatlan története van?

gõzös megint behalt?

armageddon666
csak szemcsés pl.... messze a korábbiak minõsége alatt van...

@

Bandi 18
A Tsubaki és utána a Tsubaki-Hatsuyuki is elég jó, csak annyi hogy nem late night show. Én azzal nézem most már.

BEAST
Haaatoo, en kb a nagy tesztiros resztol kezdve kezdtem el imadni az osszes karaktert :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Kidet utáltad??????? legjobb :D BlackStart azt meg Mifune elleni 2. harctól szeretem...

@

BEAST
Amennyire utaltam az elejen Black Star-t es Death the kid-et, annyira kezdtem megszeretni a kozepetol oket :DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Soul Eater!!! Folytatom ^^ van sub :D AllHailExcalibur fasza, többinek alacsony az értékelése, de majd kiderül :S 34. részt néztem ^^ faszák a csaták x)

@

Qeen Blade ep 1 - HÁT EZ MEG MI A RÁÁÁK VOLT? Túl öreg vagyok én már ehhez... Kicsit olyan fetisiszta cucc mint az Ikkitousen vagy a Rosario ahol még alapállásban is kivillan a bugyicsak sokkal elszáltab...

Hiába isten a grafika ha ez ilyen lesz akkor kuka...
Bulykin
Detroit Metal City

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Jagi
sziasztok,
jó rég voltam.
tudtok ajánlani valami idegtépõ agybeteg baromságot mondjuk a 2008-2009 környékérõl?

LeventeV
koszi a linkeket. eleg jo a sorozat (Nogizaka Haruka no Himitsu), ha valami konnyedre vagyik az ember akkor csak ajanlani tudom, a vege kulonosen tetszett.