Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
@
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hellsing OVA: a mangát 1-az-1-ben követi ^^ szó szerint talán :D Az elsõ 2 rész az nagyjából fedi a sorozat elsõ felét, utána viszont áttér a manga vonalára... és kurvajó :D
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(upsz, elfelejtettem fél óráig frissíteni <#idiota>#idiota>)
Úgy tûnik hogy ez a hónap a remake-ek hónapja, FMA2 DB Kai...
Ez tulajdonképp a Z, csak HDban?
Lehet ezt élvezni elõismeret (alap DB) hiányában? (aztán lehet hülye kérdés egy agyatlan verekedõs animénél folytatásos összetett storyra számítani XD)
@
láttátok már Fullmetal Alchemist introját? ^^ úgy érzem fasza lesz, bár valahogy a karakterdesign mintha megváltozott volna kicsit :S ending az nem tetszik... régié jobb volt sztem.
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
utána:Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
a többit gyalulhatod:D
Hát ez a Makoto-end eltért az átlagostól, na.<#vigyor>#vigyor>
Mellesleg attól függ mire vágysz:
amiket én láttam és vélemény:
Shakugan no Shana: aranyos, harcolós, iskolai életes, a fõszereplõ esetlen faszkalap, és egy lány védi meg folyton (neki van különleges ereje, a fiúnak meg nincs -nagyon-)
Slayers rev: ha ez megvan, valószínûleg láttad az elõtte lévõ három sorozatot. Nekem a slayersek egyértelmûen kedvencek :]
Suzumiya Haruhi: iskolai életes, misztikus, ha nem baj, hogy zavaros a történet mert össze-vissza nézetik meg veled, akkor nézd csak meg. Az én lelkemben egyedül ez miatt hagyott nyomot, hogy a részek nem sorrendben voltak. Ha e mellett döntesz, akkor én azt tanácsolnám ne nézd meg az elsõ részt, mert elrontja a második rész (eredeti elsõ rész) pikantériáját. Én nem így kezdtem volna, de hát nem én vagyok a rendezõ meg producer meg ilyenek :)
Aki látta annak szpojlerbe kifejtem miért:
PSN ID.: Beegabor
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Fate stay night
Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
Chrono crusade
ef - a tale of memories
Jigoku Shoujo Futakomori
Seto no Hanayome
Shakugan no shana
Slayers revolution
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
To Love-Ru
Ti mit mondtok melyikkel kezdjek?
hmm a story kezd felgyorsulni... Az új Ending kicsit darkos :S nem éppen szép jövõt fest... de biztos happy end lesz ^^ vagy open end és akkor lesz második évad :D
@
Az ilyen Ikkitousen szerû animékben mindig ugyanaz történik... Van valami sztori + nagy mellû jócsajok akiknek már alapállapotban kivillan bugyijuk... elkezdõdik a harc de valahogy a harc hevében mindig csak egymás ruháját tépik el hogy a végén kvázi meztelenül álljanak. Inkább egy szívbillentyûmûtéten esnék át mint hogy ilyen típusú animéket nézzek...
A Pamdora Hearts viszont érdekesnek tûnik bár még nem sok minden derült ki... A kis csaj elsõ feltûnése nagyon horrorisztikus volt bár az ending szerint majd lesz kedvesebb oldala is .:)
:D
esetleg TTGL? abban van talán 2 fordulat :C amire nem számítottam...
@
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Hiába isten a grafika ha ez ilyen lesz akkor kuka...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
jó rég voltam.
tudtok ajánlani valami idegtépõ agybeteg baromságot mondjuk a 2008-2009 környékérõl?