Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
"Tök buzisan hangzik, hogy a 12-18 éves fiúk is bolondulnak érte."-ebben 100%ig egyetertek veled. De ha objektiven gondolkodsz akkor rajossz hogy ez a film nem lesz A film. ha mar azt pletykaljak hogy ez a buzigyerek fogja jatszani benn Sousuke Sagarat, a verbeli katonat, akkor rajossz hogy nem akarnak ok egy katonat a foszerepbe allitani, hanem egy szepfiut, akibe beleszeret az osztaly legszebb lanya, elbenazgatnak egy kicsit, meg mondjuk meg is menti egy-ket rosszfiutol es a vegen osszejonnek es happy end meg siras meg sok hulye picsa ("Oh! Zac olyan cuki vagy... legy az enyem, mert ha nem felvagom az ereimet... ooooo ") es akkor mit is kapunk?... hat egy nagy rakas szart. ez nem is a fullmetal panicnak az eloszereplos filmje lesz... ez olyan film lesz, hogy barmilyen hasonlosag egy japan animevel a PENZ muve. Na mondd, hogy ha te is igy gondolkodsz akkor nem ezt kapod eredmenyul...

U.I. Eleg jol megdobjuk most a napi hsz-ek szmat ebben a topikban 😉

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

davidka003
Én is utálom azt a színészt. Csak azt nem szeretem mikor még meg sem jelent egy film de már fikázzák. A cikk író is elég láma volt. Tök buzisan hangzik, hogy a 12-18 éves fiúk is bolondulnak érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LeventeV
szerintem ha ez a szinesz marad akkor szar lesz de mondom, ez az en velemenyem. barcsak igazad lenne es azt mondhatnank, hogy igen ez egy jo film, de nem lesz az. "a magyar 12-18 éves fiúk-lányok zöme is bolondul" en nem tartozok kozejuk, ez van. szerintem elfogjak rontani az egeszet. de hangsulyozom, hogy szerintem nem minden eloszerplos film rossz. de ebben az esetben a keszitok nem egy full metal panic filmet akarnak csinalni, hanem csak kihasznaljak az anime sikeret es csinalnak egy kozep- vagy alkategorias romantikus tinifilmet. csak felhasznaljak az alapszituaciot. en mar azon se csodalkoznek, ha a szereplok neveit nem tartanak meg, hanem lenne egy Bill vagy Math meg egy Martha vagy Ashley oszt jol van az. de mondom... legyen neked igazad, es lassunk egy peldatlanul jo eloszereplos filmet, amelynek a megnezese utan elmondhatjuk, hogy jo kezekbe kerultek a jogok.

De megsugom... nem igy lesz. utalj erte nem erdekel es ha gondolod utalj azert is mert gyulolom ezt a szineszt.

davidka003
"Sok ilyen példát lehetne mondani a Hollywoodi filmiparból, hogy valakirõl ki lett kiáltva, hogy mivel csak ilyen filmekben játszott ezért nem lenne jó másra, aztán mégis játszott egy másik szerepet, és JÓL eljátszotta."

Ja pl Leonardo DiCaprio-t mindenki fikázta régen a Titanic miatt. Mikor még kezdõ volt akkor tényleg rossz volt, de mostanában már jól játszik. pl Kapj el, ha tudsz; Aviátor; Véres gyémánt, ezekben jó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ez igaz, a Death Note Hollywood-i változatáról is beharangoztak sok mindent, ezt az arcot is. Valószínûleg egy jól kitervelt átverés az egész, amit egy-két ember kitalált, hogy a magunkfajtákat (és az olyanokat akik az ilyen nagyobb gyûjtõhelyeken vannak) jól átkúrják a palánkon és röhögjenek a markukba, miközben a hírbõl semmi sem igaz.

Mellesleg láttatok már attól a 'buzitól' egy filmet is? Lehet hogy jó színész, és olyan jól fogja játszani Souske szerepét, hogy betérdeltek. Sok ilyen példát lehetne mondani a Hollywoodi filmiparból, hogy valakirõl ki lett kiáltva, hogy mivel csak ilyen filmekben játszott ezért nem lenne jó másra, aztán mégis játszott egy másik szerepet, és JÓL eljátszotta.

Összegezve: szerintem az egész kamu.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

davidka003
De minek kell ítélkezni valamirõl ami még meg sem jelent? Majd ha láttad és tényleg szar akkor lehet fikázni.

"Ha már tinik, akkor természetes, hogy a filmmel kapcsolatban elsõ körben a jelen egyik legnagyobb tinisztárjának neve merült fel: Zac Efronért (Szerelmes hangjegyek) nem csak az amerikai, hanem a magyar 12-18 éves fiúk-lányok zöme is bolondul. Egyelõre még persze csak pletykaszinten forog a hír, így még nem bízhatjuk el magunkat, azonban az jó jelnek tekinthetõ, hogy Efron nem akart a táncos szerepekbe ragadni, ezért lemondta a Footloose feldolgozásának fõszerepét és jelen állás szerint a Warner-féle Jonny Quest-filmben akciózhat."

Lehet, hogy nem õ fog szerepelni benne.

Nem is az h katona, hanem ahogy folyamatosan fapofával tol mindent, az utánozhatatlan ! Mondjuk ha lesz film ,remélem lesz benne Fumoffu xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LeventeV
ugye hogy teged is megcsapott? nekem nincs azzal bajom, hogy animebol eloszereplos filmet keszitsenek, peldaul a death note nagyon tetszett, es a blood+ra is kivancsi vagyok, de mikor jonnek ezekkel a szar emberekkel... magyarazzatok mar el, hogy az a kis buzigyerek hogy fog kinezni egy katona szerepeben, ez a movie nem full metal panic lesz, hanem valami romantikus szar, meg az a szerencse, hogy enekelni nem fognak benne, de tenyleg ez a film csak a karakterek nevet fogja megorizni, mast nem, lasd dragon ball. en nem vagyok az eloszereplos filmek ellen de ne kurjak mar el azt ami jo. nekem ez a velemenyem, lesznek akik szidni fognak erte es lesznek akik egyetertenek velem.

Jagi
Nehogymá az a buzi játssza a legnagyobb karakter szerepét... <#vomit>

RelakS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem, de megjelent a lánybanda, hogy Sousuke, miért sír már megint Kaname???
Erre a csók elmaradt

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tényleg jó lett de lehet hogy a japánoknak nem jött be.

Végre egy normális ember, normális hozzáállással!

armageddon666
tényleg, Second Raid végén volt csók? XD rég láttam...

@

armageddon666
áh, minek? 😄 úgyis kaki lesz :C nem vagyok az elõre leírás híve, de:
Chidori különleges képessége vagy telepátia vagy telekinézis lesz.
Sousuke karakterét biztosan nem tartják meg. 😄 valami nyálas tini lesz, az biztos >.< ami tetszik az amcsiknak ^^
a mechák akár még jók is lehetnek... Transformerst még nem láttam... az elvileg jó lett (Mecha téren mindenképp), aztán azok még hasonlítanak is az ilyen humanoid gépekre 😊

Azt nem értem japánok miért nem csinálnak Live Action adaptációkat x) Death Note is milyen kurva jó lett :S

@

RelakS
ARGH! De meg kell nézni, ha megjelenik ^^

armageddon666
"Vagy épp amiatt írják le, látatlanban."

ennyi a dolgom az ilyen szarokkal 😊
meg annyi hogy névvel akarják eladni a szart...

---

új FMA az a manga FMA ha minden igaz... az meg nemtom milyen 😄 de biztos fasza...

@

Vagy épp amiatt írják le, látatlanban.

Új FMA egész jó, van valami info róla h mirõl fog szólni ?Ez is ilyen szerezzük meg a bölcsekkövét cucc lesz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

davidka003
Milyen elrontás? Attól, hogy filmet csinálnak belõle még nem fog megváltozni az anime. Max a filmet nem nézed meg és kész. Lehet, hogy páran ez által fogják megkedvelni az animéket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Biztos lesz akinek tetszik elvégre múltkor itt írta valaki hogy az amcsi mesék simán verik az animéket😄......

LeventeV
oooo hogy basszak meg magukat mind! miert kell mindig elrontani azt ami jo??? na most bennem van az ideg<#boxer><#falbav>

armageddon666
becsõdölhetne végre hálivúd mielõtt elkúrnak mindent x)

@

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LeventeV
kosz

Bandi 18
mediaplayer classic FFDshow xvid divx kombóval eddig mindent le tudtam játszani.

Seth
Úgy a 15. résztõl totál más úton halad a sztori,új szereplõk is vannak. A manga még mindíg fut, szóval még azt sem tudni hogyan végzõdik

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
es az miben masabb mint a regi anime?

davidka003
BS Playerrel szoktam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

KM

Timbo
VLC- / KM- player 😄 az mindent visz

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Hegi90
mkv-t ti mivel játszátok le? Ha media player classic-al, akkor oda hogy raktok be feliratot? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jagi
Oké, elintéztétek, hogy megnézzem a Lucky Star-t... Köszi szépen, eddig bírtam =^.^=

Seth
Egyrészt már volt az elsõ része, másrészt meg nem, nem folytatás, hanem reboot-olták az egészet, csak most a manga lesz a sztori alapja

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
az e honapban megjeleno fullmetal alchemist az az elozo anime sorozat folytatasa lesz vagy pedig a regi sorozat csak uj kontosben?

armageddon666
kaptam Gintamat osztálytárstól ^^ már akartam nézni 😄 na majd most ^^

@

Frosty01
végeztem is 😄

most nekikezdtem a Nabarinak, de gõzösön mintha hibádzna 7 rész <#gonosz3>

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
YAAAAY! végre van idõm animezni. neki is kezdtem gyorsan a .hack//ROOTS -nak <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
Harumanga Daioh

Vokalo Daioh

armageddon666
kommentelõk is Shin Seiki Starra XD

@

RelakS
Geheh XD
Rakigerion <#idiota>

Én elõször Shin Seiki Star-ra, vagy Lucky Evangelionra gondoltam :]

armageddon666

@

A Pandora Heartsot látta már valaki? Milyen? Megéri elkezdeni?
Malakai
De pl azthiszem nem fogom erõltetni az újra-releaselt részeket, majd a 11-es után, ami már AniYoshi most a gépen... Csak remélem nem így fog tenni a többség és nem hagyják abba. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nem tûnik a legjobb releasenek igazából, szóval nem HD, mégcsak nem is widescreen, sõt picit mintha el is lenne függõlegesen nyújtva, azért élesebb kép úgylátom (a fileméret is nagyobb). A fordítás valószinüleg 1:1-ben a korábbiak lesznek, amíg fel nem hozzák. Az, hogy a dvd-n milyen extra tartalom van azt nemtudom. Nem egy ecchi sorozat, szóval cenzúrázamentesség itt nem játszik.. 😊

Engem elsõsorban azért érdekelt, mert a gg-qq releasek voltak a szimptikusabbak és így remélem tudom majd archiválni a qq befejezésével...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bandi 18
Hát a cenzúra miatt jobb de ebben nem volt cenzúra 😊. Amúgy TV-s jobb mert HD-ben adták ami szebb.

armageddon666
mennyiben jobb a DVD a TVstõl?

@

Malakai
qq csinálja a Toradora! dvd verziókat az 1. résztõl, remélem most ezzel rendszeresek lesznek és be is fejezik végig.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sweech
ami a mangáé

Black Hawk
storyról tudni már valamit?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

DNAngel, a szereplõ pedig Dark

Gondoltam hogy a végével kapcsolatos :]