Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U.I. Eleg jol megdobjuk most a napi hsz-ek szmat ebben a topikban 😉
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De megsugom... nem igy lesz. utalj erte nem erdekel es ha gondolod utalj azert is mert gyulolom ezt a szineszt.
Ja pl Leonardo DiCaprio-t mindenki fikázta régen a Titanic miatt. Mikor még kezdõ volt akkor tényleg rossz volt, de mostanában már jól játszik. pl Kapj el, ha tudsz; Aviátor; Véres gyémánt, ezekben jó volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mellesleg láttatok már attól a 'buzitól' egy filmet is? Lehet hogy jó színész, és olyan jól fogja játszani Souske szerepét, hogy betérdeltek. Sok ilyen példát lehetne mondani a Hollywoodi filmiparból, hogy valakirõl ki lett kiáltva, hogy mivel csak ilyen filmekben játszott ezért nem lenne jó másra, aztán mégis játszott egy másik szerepet, és JÓL eljátszotta.
Összegezve: szerintem az egész kamu.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Ha már tinik, akkor természetes, hogy a filmmel kapcsolatban elsõ körben a jelen egyik legnagyobb tinisztárjának neve merült fel: Zac Efronért (Szerelmes hangjegyek) nem csak az amerikai, hanem a magyar 12-18 éves fiúk-lányok zöme is bolondul. Egyelõre még persze csak pletykaszinten forog a hír, így még nem bízhatjuk el magunkat, azonban az jó jelnek tekinthetõ, hogy Efron nem akart a táncos szerepekbe ragadni, ezért lemondta a Footloose feldolgozásának fõszerepét és jelen állás szerint a Warner-féle Jonny Quest-filmben akciózhat."
Lehet, hogy nem õ fog szerepelni benne.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre a csók elmaradt
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Chidori különleges képessége vagy telepátia vagy telekinézis lesz.
Sousuke karakterét biztosan nem tartják meg. 😄 valami nyálas tini lesz, az biztos >.< ami tetszik az amcsiknak ^^
a mechák akár még jók is lehetnek... Transformerst még nem láttam... az elvileg jó lett (Mecha téren mindenképp), aztán azok még hasonlítanak is az ilyen humanoid gépekre 😊
Azt nem értem japánok miért nem csinálnak Live Action adaptációkat x) Death Note is milyen kurva jó lett :S
@
ennyi a dolgom az ilyen szarokkal 😊
meg annyi hogy névvel akarják eladni a szart...
---
új FMA az a manga FMA ha minden igaz... az meg nemtom milyen 😄 de biztos fasza...
@
Új FMA egész jó, van valami info róla h mirõl fog szólni ?Ez is ilyen szerezzük meg a bölcsekkövét cucc lesz ?
PSN ID.: Beegabor
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
PSN ID.: Beegabor
most nekikezdtem a Nabarinak, de gõzösön mintha hibádzna 7 rész <#gonosz3>#gonosz3>
practitioner of the forbidden arts of death
practitioner of the forbidden arts of death
Rakigerion <#idiota>#idiota>
Én elõször Shin Seiki Star-ra, vagy Lucky Evangelionra gondoltam :]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Engem elsõsorban azért érdekelt, mert a gg-qq releasek voltak a szimptikusabbak és így remélem tudom majd archiválni a qq befejezésével...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"