Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
A második pedig a To Aru Majutsu no Index
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De legalább több benne a poén 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@
@
10/10
Barátnõmmel egyenként szerettük volna összevásárolgatni így felesben, aztán majdnem fél úton megtaláltuk így egybe, az egészet (amit te linkeltél).
Most vacillálunk, hogy megvegyük-e ezt a sokat így egyszerre szép díszdobozzal <#szeret>#szeret>
Jó vásárt csináltál, hidd el. A többieknek is csak ajánlani tudom <#smile>#smile>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"You are fucking crazy people!\"
középiskolás lányokról szól akik próbálják fenntartani az iskola zenei klubját fenntartani annak ellenére hogy hülyék hozzá...
a kommentek alpján hasonlít a kannagi-hoz
meg vicces,aranyos lányok,rock zene....egész pozítivat írnak róla
K-ON ról hallottatok már? aa-n nincs fenn az ismertetõje. más oldalon nem néztem (angol).mert nem tudok angolul 😛
na szóval.. vki tudja h milyen?
\"You are fucking crazy people!\"
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Mindenesetre tecsõn megtaláltam ... gáááááááz :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
Mikor megy a boss, azt kérdezik hogy hh megnézni a beavatást ?
Válasza: i heard there will be a 12 years old child ... 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Tudakozó vége... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legyen jó... de nem lesz mert nem japán színészek (mondjuk ott is van kritikán aluli nem egy) hanem egy amcsi színész játsza akinek alap esetben mondjuk fogalma nincs arról hogy hogyan kéne egy japánok által megálmodott karit eljátszani (kultúrális meg mentalitási dolgok miatt sem) szóval sztem is sajna alap bukó lesz, ha nyálromatikus fasságot csinálnak belõle, márpedig ha tini lesz a célközönség akkor bizony 100 hogy nyálromantikus fasság lesz. Nekem ennyi a bajom.
Dikábrióval kapcsolatban: én még mindíg fikázom a Titanic miatt, hiába láttam tõle jó mozikat is xD
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
Mondjuk én se láttam, csak olvastam róla. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én nemrég kezdtem el olvasni, és: hmm... Most jön a 3. kötet, majd utána igyekszem véleményt alkotni😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!