Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Május 29. a tényleges japán bemutató, aztán június 12-17-19 ír-francia-angol bemutatók, ha szimpibb egy angolra szinkronizált. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
megjelent mar a Blood The Last Vampire eloszereplos film?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Dani182
Pixel art kép

armageddon666
Black Lagoon jó 😊 tessék megnézni 😄 egyéb véleményt nem tok mondani róla :C sok eksön...

Dani182, ha nagyon olyan hangulatban vagy ToraDora után, akkor inkább azt tudom javasolni, hogy nézz más stílusút... ha ugyanolyat nézel akkor általában csalódás ér 😄 mert nem ugyanolyan csak hasonló, sok az átfedés esetleg (sablonok miatt), és akkor máris nincs olyan egyedi élménye vagy mi... tehát felváltva >.<

@

biomage
na ezt már le is mentetem, kár hogy ilyen kis felbontású, kénytelen leszek nagy felbontásra módosítani, jöhetnek még képet 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

biomage
túl sok valóságos kép van benne, de ilyen stílusú képet keresek, de csak animéböl legyen kép rajta semmi más

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

egyszer nézhetõ nem nagyszám de kifejthetem részletesen is ha érdekel😄

biomage
Hali

Olyan képet keresek amin nagyon sok vagy sok anime karaktere látható, össze vissza

LeventeV
kosz

Timbo
Black Lagoon milyen? véleményeket várok 😛

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Dani182
Oks, lehet bepróbálom, már egy ideje benn van ismertetõje könyvjelzõim között ilyen válságosabb idõkre.
Lehet itt az ideje a válságkezelõ csomag megbontásának.

Timbo
hát azért a Clannad After Story 😄 igencsak drámai lett 😄

Seth
Esetleg I My Me! Strawberry Eggs. Nekem tetszett, bár lehet vkinek kifordul a gyomra a nõnek öltözõ fõszereplõ sráctól ( pedig õ csak tanítani akar, de tényleg XD )

PSN ID.: Beegabor

Dani182
Ok, többé nem hagyatkozom akkor AA-s mûfaj besorolásokra. 😊
Bár még mindig nemérzem úgy, hogy el kéne kezdenem.

jah drámai az ideggyengéknek,amúgy meg nem😄

Dani182
Igen, ezt mondtam én is 😄
Lehet neki kellene állnom Clannad-nak, bár úgytudom az inkább drámai, mintsem comedy. Meg olyan riasztóak a fejek benne xD

Timbo
nekem semmi nem jut eszembe😄 amit ajánlani tudnék most így hirtelen 😄

Seth
Hát szinte minden értelmesebbet láttál már XD

Dani182
Sziasztok srácok!

Tudnátok ajánlani valami jó kis sulis-love comedy-t??
Tegnap végeztem ToraDora val és most nagyon hangulatban vagyok 😊
Csak sajnos úgy gondolom, hogy amit érdemes lenne megnézni azt már mindet láttam :S
Itt van MAL -om arról, hogy miket láttam eddig.

Ezért mondtam hogy túlélõ anime. 😊

Bár egy zombiinváziónak jobban örülnék de ez van. 😊

Az anime honlapja

A szereplõk már fent vannak.
sweech
Bulykin
én ezt szoktam használni: KATT

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
tud valaki kuldeni egy linket ahol elerheto a fate stay night manga? nem szamit hogy angol vagy magyar. kosz

Frosty01
majd szóljatok ha lesz felirat <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
nem valami sokatmondó trailer :C

8as földrengésben elpusztul Tökjó és túl kell élniük vagy mi?

@

Bulykin
háát...kicsit többet is mutathatnának, am tényleg jónak ígérkezik

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ez nagyon ígéretesen néz ki.

Túlélõ anime. 😊 - Tokyo Magintude 8
Már nem is azért, de Light és L is elég lányosan néznek ki...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
Van az a "Mibõl készüljön film?" topic... így hirtelenjében mangaolvasás után azt tudom mondani: KissxSis 😛P akár sorozat xD de legalább anime 😄 persze cenzoroktól mentesen ^^

@

a történetet mostanság igencsak mellõzik vagy elég lineáris....

beteg pervezség<#idiota>

és ne hamisítsák meg a mangát mint a japán filmváltozatoknál elõfordult......

Seth
Egy psziho thriller szerû filmet talán jobban össze tudnak hozni,mint egy fantasysebb Dragonball szintû köpetet. Akár még jó is lehet, csak a halálisteneket nehogy lecseréljék vmi másra.Ja és ne legyen benne speckó radír,amivel kiradírozva a nevet annak halála meg nem történté válik. XD

armageddon666
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóROSSZ... <#wow3>
Bár ezt talán nem szúrják el 😊 teljesen befogadható nyugatiak számára is, filmszerû az egész... megvalósítható egy normális filmváltozat >.< mármint egy másik 😄

@

Bulykin

Ezt nem is nagyon figyeltem 😄 De ahogy látom kis Suzumiya Haruki referenciát is beleraktak.

Csak tudnám miért került ide. 😊 Szemproblémák? Vagy a szívsérülés miatt? 😊

DE a Code Geassos világtérkép se semmi. 😊

Azt hiszem tudom melyik világban játszódik a játék. 😊
Amúgy neked feltûnt az a poén hogy amikor elõször mutatják az osztályt na ki foglal köztük helyet?

Leluche vi Britannia a Code Geassból. Azt hittem leesek a székrõl. 😊

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ magyarra is le lesz fordítva? 😄 😄 😄 😄

Régi alfaverziós demót már végigtoltam, Act I "demót" pár napja töltöttem le, játék folyamatban.

Anno valahol megtaláltam ezt a képet aztán próba szekerce, rákérdeztem a /b/-n hogy miaszöszez, van-e már játék. Erre közölték hogy valóban van pár idióta aki elkezdte fejleszteni 😄 Azóta eszméletlen sok anyagot beszereztem róla, de az /a/ threadek sajna kimaradtak az életembõl.

Katawa Shoujo - Demo

A játék honlapja - magyar leírás is van és elméletileg lessz magyar verzió is.

Hõsünk miután szerencsésen túlélt egy szívrohamot bekerül a fogyatékkal (testivel) élõ tanulók privát akadémiájára ahol hamarosan új barátokra és talán új szerelemre tesz szert...
Érdekes egy Visual Novel hisz a meghódítandó lányok mindegyike rendelkezik valamiféle testi fogyatékkal. Van akinek keze nincs , van akinek lába van aki súlyos égési sérülést élt túl stb...
A történet érdekes és ( bár csak pár lelkes ember csinálta ) nagyon színvonalas a kidolgozottsága.
A demo nagyon ígéretes volt. Próbáljátok ki és ha tetszett kísérjétek figyelemmel a fejleményeket mert hamarosan jön a teljes játék.
Seth
Majd azért vigyázz , nehogy az Anal Sanctuary-t töltsd le, az meglepetésként érhet XD

Bulykin
hát, ha nagyon unatkozol akkor megnézheted😄 am nem nagy szám, nem is nagyon emlékszem már rá😄😄

armageddon666
elég rég olvastam róla egy beszámolót...
Férfi testben nõi lélek, szerelmes a fiúba (kívülrõl így gaynek hat 😊) meg nõ testében fiú, meg incest, meg etc... a kevésbé gusztusos fajtából 😄

ettõl függetlenül lehet jó xD sztem nézd meg és majd írd meg hogy mit kell róla tudni 😊

@

LeventeV
vegigneztem a fate/stay night-ot. igaz csutortok estere volt betervezve, de jobb keson, mint soha. nagyon jo, mindenkinek ajanlom, de szerintem kozuletek mar mindenki latta. mosta az Angel Sanctuary-t tervezem megnezni. valaki tud irni rola vmit? erdemes megnezni, habar meg nem volt olyan hogy vegigneztem egy animet es azt mondtam, hogy nem tetszik, remelem ez igy is marad 😉

Régi, de a legjobb. Minden ilyen játék (amit láttam) arról szól: történet-történet. Válassz: igen-nem? Ha jól válaszolsz dugás, ha nem történet... (leegyszerûsítve, de természetesen nem így van.)

Viszont a True Love-ban egy albérletben lakó vagy mittoménmilyen srácként indulsz, egy nap csinálhatsz három dolgot: délelõtt-délután-este. (ha iskolaidõ van, akkor a délelõtt az általában iskola) Tanulás, éjszakai élet, sportolás, mûvészkedés, mittoménmi, ami az ehhez tartozó képességedet dobja egy kicsit. A megfelelõ képességekben ha jó vagy, vagy jókor vagy jó helyen, akkor összejöttek a szituációk az adott dologhoz tartozó lánnyal (festõs-rajzolós muff, úszós csaj akármi). Persze voltak olyan események amik elég könnyen összejöttek.
A játék célja hogy feleségül vedd az egyiket.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Timbo
55.részben kezdi el a tanítást 😄 sztem onnan elég ha felveszed a fonalat 😄

Lunki88
Jah ezek szerint többet is fog? XD Ezt inkább spoilerbe nyomom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor megtalálták Orochimaru rejtekhelyét és Sasukét azutáni részek ezek. Asszem itt derült ki hogy Narutonak szél típusú chakrája van vagy mi a szösz 😄, és egy csomó kage bunshinnal edz hogy fejlõdjön, meg faleveleket kell eltépnie a chakrájával. 😄
Timbo
melyik technikát ?😄