Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dani182, ha nagyon olyan hangulatban vagy ToraDora után, akkor inkább azt tudom javasolni, hogy nézz más stílusút... ha ugyanolyat nézel akkor általában csalódás ér 😄 mert nem ugyanolyan csak hasonló, sok az átfedés esetleg (sablonok miatt), és akkor máris nincs olyan egyedi élménye vagy mi... tehát felváltva >.<
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan képet keresek amin nagyon sok vagy sok anime karaktere látható, össze vissza
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Lehet itt az ideje a válságkezelõ csomag megbontásának.
PSN ID.: Beegabor
Bár még mindig nemérzem úgy, hogy el kéne kezdenem.
Lehet neki kellene állnom Clannad-nak, bár úgytudom az inkább drámai, mintsem comedy. Meg olyan riasztóak a fejek benne xD
Tudnátok ajánlani valami jó kis sulis-love comedy-t??
Tegnap végeztem ToraDora val és most nagyon hangulatban vagyok 😊
Csak sajnos úgy gondolom, hogy amit érdemes lenne megnézni azt már mindet láttam :S
Itt van MAL -om arról, hogy miket láttam eddig.
Bár egy zombiinváziónak jobban örülnék de ez van. 😊
Az anime honlapja
A szereplõk már fent vannak.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
8as földrengésben elpusztul Tökjó és túl kell élniük vagy mi?
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
Bár ezt talán nem szúrják el 😊 teljesen befogadható nyugatiak számára is, filmszerû az egész... megvalósítható egy normális filmváltozat >.< mármint egy másik 😄
@
Csak tudnám miért került ide. 😊 Szemproblémák? Vagy a szívsérülés miatt? 😊
DE a Code Geassos világtérkép se semmi. 😊
Azt hiszem tudom melyik világban játszódik a játék. 😊
Leluche vi Britannia a Code Geassból. Azt hittem leesek a székrõl. 😊
Régi alfaverziós demót már végigtoltam, Act I "demót" pár napja töltöttem le, játék folyamatban.
Anno valahol megtaláltam ezt a képet aztán próba szekerce, rákérdeztem a /b/-n hogy miaszöszez, van-e már játék. Erre közölték hogy valóban van pár idióta aki elkezdte fejleszteni 😄 Azóta eszméletlen sok anyagot beszereztem róla, de az /a/ threadek sajna kimaradtak az életembõl.
A játék honlapja - magyar leírás is van és elméletileg lessz magyar verzió is.
Hõsünk miután szerencsésen túlélt egy szívrohamot bekerül a fogyatékkal (testivel) élõ tanulók privát akadémiájára ahol hamarosan új barátokra és talán új szerelemre tesz szert...
Érdekes egy Visual Novel hisz a meghódítandó lányok mindegyike rendelkezik valamiféle testi fogyatékkal. Van akinek keze nincs , van akinek lába van aki súlyos égési sérülést élt túl stb...
A történet érdekes és ( bár csak pár lelkes ember csinálta ) nagyon színvonalas a kidolgozottsága.
A demo nagyon ígéretes volt. Próbáljátok ki és ha tetszett kísérjétek figyelemmel a fejleményeket mert hamarosan jön a teljes játék.
Férfi testben nõi lélek, szerelmes a fiúba (kívülrõl így gaynek hat 😊) meg nõ testében fiú, meg incest, meg etc... a kevésbé gusztusos fajtából 😄
ettõl függetlenül lehet jó xD sztem nézd meg és majd írd meg hogy mit kell róla tudni 😊
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Viszont a True Love-ban egy albérletben lakó vagy mittoménmilyen srácként indulsz, egy nap csinálhatsz három dolgot: délelõtt-délután-este. (ha iskolaidõ van, akkor a délelõtt az általában iskola) Tanulás, éjszakai élet, sportolás, mûvészkedés, mittoménmi, ami az ehhez tartozó képességedet dobja egy kicsit. A megfelelõ képességekben ha jó vagy, vagy jókor vagy jó helyen, akkor összejöttek a szituációk az adott dologhoz tartozó lánnyal (festõs-rajzolós muff, úszós csaj akármi). Persze voltak olyan események amik elég könnyen összejöttek.
A játék célja hogy feleségül vedd az egyiket.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!