Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
sebaj, kinek mi tetszik. hatha valaki tud itt segiteni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

passz én nekem nem igazán tetszett....<#idiota>

LeventeV
jol jonne egy kis segitseg, jobban mondva egy nev amire rakereshetek a neten <#idiota>

nagyon rákattantál<#ejnye1><#idiota>

LeventeV
tud akkor valaki kuldeni azokhoz a fate/stay night visual novelekhez linket amelyikbe kiderul, hogy archer shirou?

CSOCSO
rohadtul nem szeretem ezt a levegoben futkarozunk megallunk egy kis faagon azsiai filmeket 😞 kar... pedig vartam nagyon
Bulykin
Blood - The last vampire
LIVE ACTION!! sztem elég ütõs lesz, az anime pedig nézendõ nálam így a trailer után😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
nem az animere ertettem a folytatast, azt tudom, hogy nincs, hanem a tortenetre, barmilyen formaban:manga,visual novel...

LeventeV
valami linket tudnal adni?

armageddon666
jaja, pont úgy van 😊 folytatás nincs... van Visual Novel, és teljes már a fordítása 😊 szal fasza 😄 még nem szedtem le... de abban van sok érdekesség ^^

@

LeventeV
az erdekelne engem, hogy a fate/stay night-nak van valimefele folytatasa, mert valami olyasmit olvastam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Archer nem mas mint Shirou
es a ps2-es verekedos jatekban is van 2 karakter aki az animeben nem jelent meg.

LeventeV
kivancsi vagyok, de eleg pozitivan allok a dolgokhoz, kepeket lattam csak, es a grafikaja nagyon megfogott, talan ebbol ered a pozitiv hozzaallasom <#idiota>

armageddon666
shoujo ai jó 😛 de az is lányoknak van xD szal ilyen érzelgõs... elvileg...

@

LeventeV
izlesek es pofonok. amitol mi teleokadjuk a wc-t az masnak lehet egyfajta szorakozas. en most szedem a touka gettan-t ami egy reszben shoujo ai(leszbikus). kivancsi vagyok milyen lesz. remelem vegig tudom majd nezni 😉

armageddon666
a pedoval (loli... bár attól függ mert nagyon loli nem jó, de láttam már jót amire ráírják hogy loli -.- illetve STRAIGHT shota elmennek...) még nincs is gond, de MELEG... és nem megjátszott meleg hanem buzira meleg 😄 az már nem okés...

@

Igen, rájuk jobban jellemzõ. Mondd, hogy a barátnõd akarja hogy nézd, vagy fizetnek ezért neked érte!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Miért? Talán csak lányok nézhetnek kissé pedo kissé meleg animéket? <#idiota>

Ezek pont jók lesznek kezdetnek ^^

Bulykin
próbálkozni lehet<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szerintem is😄..nyu az fogyos😄

armageddon666
azé megsimogatnám ^^ persze mikor nem Nyuu... mert akárki akármit mond Lucy sokkal jobb mint Nyuu :\ csak jóban kell lenni vele ^^

@

Az elfen lied fõszereplõje is úgy néz ki mintha macskafülei lennének, aztán közben mégsem az.

betegek vagytok nekem hányinger<#idiota>

armageddon666
AZ a Loveless? Lány vagy? Vagy valami másik Loveless... vagy ami terjeng Lovelessrõl az hoax és nemis...

@

RelakS
nesze, macsek 😄
még macsek
Meg még van valami, amiben a macskák macska méretûek, de humanoidok.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jólvan azért nem kell hülyének nézni, csak mióta láttam a Lovelesst azóta hasonló macskafüles animéket keresek, kevés sikerrel, a hentai meg ilyesmi nem érdekel... szóval olyan kéne ami nem 18+ xD

SMGBAS
Afro Samurai-hoz nem tudtok feliratot? AA-ot néztem de az késik :/

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

RelakS
"btw a cat is fine too..."
<#idiota>

Words Worth ...
Cuki cila ^^

armageddon666
csak fülekre... Furry rossz...

Neko/Inu/Kitsune...mimi az jó...
Ha van rajta egy kis szõr mint Words Worthben a macskacsajon az is jó...
Ha full szõrös és állat feje van az nem jó...
btw a cat is fine too...

x))

@

RelakS
Mivan? Furry-ra gerjed <#idiota>

<#szomoru1><#banplz>

RelakS
Toukyou Mew Mew, vagy ilyesmi? :]

Utawarerumono-ban meg mindenféle fülek farkak vannak 😄

Hello. Tudnátok nekem olyan animet mondani amiben macskafülû szereplõk vannak? Vagy állatok, vagy bármi ilyesmi 😄

Become a true K-On! fan by buying Mio's bass guitar

An easy way to make people do things in Japan is by making an anime about it. Thusly, after the first couple episodes of K-On! people have already stared to cash in on this upcoming gold rush; like Amazon for example. Accoording to Canned Dogs, Amazon is selling a left-handed, 3 color sunburst Fender Precision bass on their site, which is exactly the same as the one Mio-chan uses in the anime. This might have nothing to do with the anime, but in the “Customers who bought this item also bought” section are filled with other K-On! merchandise. The single customer review states:

“This is the same model that the bassist Mio-chan uses in K-on. I’m right handed, but I bought the left handed version as it probably wouldn’t make a difference since I’m a complete beginner. I’m now trying to learn how to play the opening song. It’s probably not a waste of money to buy this if you’re a fan!”
<#idiota>

CSOCSO
vmi uj ghibli film vagy valami mas kircsi movie?
Szerintem meg izlés kérdése,jó volt mindkettõ de egyiksem a kedvencem

Biztos van csak mi nem ismerünk.

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez most így rosszul esett :'(

@

davidka003
Legjobb anime. Zene, szinkron, történet minden 10/10.
Kár, hogy nincs több ilyen Code Geass/Death Note szerû anime.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Code Geass vége, aki nem látta ne nézze meg, aki meg látta próbálja meg úgy végignézni h borzongjon meg tõle, még mindig üt 😄
Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=JHVqUNvmVN8

Ám vki nem tud arról videót amikor az anti földrengés-es cucc miatt hullanak a robotok ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LeventeV
jovoheten lejon az anime, megnezem, es akkor meglatjuk 😉
ha jo akkor ok, han em akkor marad az angol felirat, habar a 6. resz utan igyis-ugyis angol felirat, de mindegy, csak azert kenyelmesebb a magyar <#idiota>

csocso14
Leszavazták az nem jelent semmit, lehúzzák egymás munkáit, mondjuk tény, hogy nem néztem, hogy milyenek azok a feliratok, de csak az után mondok véleményt ha már láttam a feliratot. Láttam már jó értékelést kapott feliratot is amiben ha egy helyes magyar mondat volt akkor sokat mondtam, fordító programmal volt lefordítva és még át se volt nézve, hogy nyelvtanilag helyesek e a mondatok.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Frosty01
van euréka 7 fordítás 40ig 😊 már csak 10 maradt hátra <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

LeventeV
animeaddicts az elso hely ahol megnezem a feliratokat, de ezekrol lemondtam, elegge leszavaztak ezeket a feliratokat es mar fel eve nem is jelentkeztek ujal 😞
ha nem lesz mas akkor marad az angol

csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

LeventeV
erre valaki?

sweech
Sziasztok. Kellene egy kis segitség ey japán mese címe kellenne nekem. Régen metn a tv2-ön egy focis mese. Én ugy emlékeztem h a Goal volt a cime de igy semmit se találtam. Abba volt hogy egyik srác ilyen sas rugást rugott meg hasonloak. Remélem tudtok segiteni. Köszi.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

LeventeV
a Touka Gettan-hoz tudna nekiem valaki magyar feliratot linkelni, esetleg privatban kuldeni? elore is kosz

LeventeV
koszi.
nekem a japan hang is tokeletes lesz 😉