Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Evangeliont csak újradolgozni tudják??? <#shakehead>#shakehead>
practitioner of the forbidden arts of death
@
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
link
Nauszika - A szél harcosai
Laputa - Az égi palota
Totoro - A varázserdõ titka
Kiki - A boszorkányfutár
Yesterday - Vissza a gyerekkorba
Porco Rosso - A mesterpilóta
PomPoko - A tanukik birodalma
A könyvek hercege
A Yamada család
Földtenger varázslója
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
segitségeteket kérném: a gyerköcöm imádta a vándorló palotát és a Chihiro Szellemországban-t... hol tudnék hasonlo jellejü meséket letölteni, beszerezni?
köszönöm elöre is
(\__/) ( X.x) ( } . { )
-.-
ne ijeszd el tõle... nézze meg, nem tetszik neki, akkor
:))
nem komoly ám :D csak azért best ever szvsz :\ sajna sokan nem tudják értékelni >.<
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
PSN ID.: Beegabor
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Benne van valószínûleg a teljes Neon Genesis Evangelion (Remastered gondolom, talán Director's Cut részekkel), a Death^2 (Death and Rebirth remastered, egyébként recap), az End of Evangelion, esetleg még valami extrák is :D
igazából egy Rebuild of Evangelion 1.02 You are (not) alone is elég lenne csak azt nem találok x)
@
Valaki tud valamit arról, h állítólag Rumcájsz feltámad? Állítólag lesz valami új animációs film. Kíváncsi vagyok, mert a régieket nagyon dicsérik ismerõseim, de én azokat nem láttam, nekem meg a Rumcájsz névrõl csak egy badacsonytomaji túlkanos póni jut eszembe. Az eredmény mondjuk ugyan az. Õk is röhögnek meg én is. <#buck>#buck>
@
@
Remélem a 2ch-n jó alaposan lealázzák a stúdiót. Még hogy örülni...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
<#wilting>#wilting>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
PSN ID.: Beegabor
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Van egy féle hangulata ha kimész, bámészkodsz, pózolsz a jelmezesekkel mint egy jó anime rajongó, találkozol, beszélgetsz, nevetsz, nézelõdsz, vásárolsz.
Eggyel jobb dolog, ha be is öltözöl, átlagos (vagy esetleg annál jobb) jelmezbe. Ilyenkor két jelmezes akik találkoznak, illetve az egész animecon alatt az összes jelmezes között egy láthatatlan kapocs vagy fonál keletkezik, ami semmilyen szóval le nem írható. Ha tetszik a jelmezed nekik, vagy a karaktered, veled fotózkodnak, rajonganak.
És aki egy animecont ilyenek alapján ítél meg, az hülye (ne haragudjon aki itt szidta, és mondta hogy emiatt nem megy, de értse meg:Ð )
ja és: EGYETEK TI IS VARÁZSKUKORICÁT!
(na jó, az a két 'idõsebb' tag még egész normális szöveget mondott, gondol bárki amit akar)
1db tömegjelenet sem volt! .. Pff..
Amúgy a Lolita csajt ismerem! :)
practitioner of the forbidden arts of death
alapvetõen nem gáz, csak az ilyen zomg alakok akik lehúzzák a communityt >.< sajnos az ilyenek a feltûnõek és ez alapján ítélik meg az egész szubkultúrát...
---
Slayers Revolutionnek nekikezdtem :) nagyon jó... tök retro :D a zene is a hangulat is :) kedvet kaptam újranézni az elsõ 3 sorozatot :D a OVAkat meg Moviekat nem is olyan rég néztem meg ^^
Opening és Ending jók :) meg Hayashibara Megumi is :D
@
@
ennyi degenerált embert úristen :D az a kakashi, aki nem tud beszélni és megmutatja, hogyan kell csinálni a chidorit, nem kicsit nevetséges. de a kedvencem az a testes loli a csámpás lábaival. annyira kawaii ^^