Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gankutsuou, Welcome to the NHK, Seto no Hanayome (nincs hozzá normál sub szal még nem láttam), Full Metal Panic, Chrono Crusade, Hellsing, Vandread, Kaze no Stigma, Trinity Blood, Gantz, Witchblade...
kicsit jó stúdió :)
de am jah... ezt speciel elszúrták... bár nem annyira mert tetszettek az ecchi részek, csak a harcok lettek volna komolyabbak :S nem kizáró a 2 szerintem...
@
Mindenesetre a mangája fényévekkel jobb, animénél nagyon rámentek az ecchire, ennek kárát a harcok látták amik eléggé sablonosak...
Tsukune-kun...
Moka-san...
Tsukune-kun...
Moka-san...
Tsukune-kun...
Moka-san...
Tsukune-kun...
Capucchuu~
xD
@
2. évad meg censored :S és nem tudom csinálja-e valamelyik sub az uncensored DVD verziót -.- pedig jópofa... és nagyon jó az ending ^^ mind2 évadnál... meg a második opja is fasza :D meg mikor Tsukune *spoiler* az is marha jó...a mangában -.- animében szarul van megcsinálva .\
@
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
így se ?:D
Timbo: Azt nem ismerem
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
hogyne lenne már az, attól függ hogy rajzolták meg<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Tegnap megfeledkeztem egy önzõ, folyton rikácsoló, nagyképû kis vámpírlányról, aki mégis szerethetõ :D
Hazuki, meg a csöndes kis húgija (a fene emléxik már a nevére) ^^
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
halálra animezte magát? <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
Az 1 is ezen csúszott el... hiába isten a rajzoló ha a forgatókönyv író egy nagy rakás ***. :)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
PSN ID.: Beegabor
Mikor például:Hogy mered azt állítani hogy szereted ha képtelen vagy megenni a...vagy amikor túl sokkalja,vagy amikor kutyást játszanak vagy mikor elromlik a vib....:DDDDDDDDDDDDDDDDD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Hell Girl
Legend of the Galactic Heroes (Ginga Eiyuu Densetsu)
Monster
Night Shift Nurses (Yakin Byoutou)
When Cicadas Cry (Higurashi no Naku Koro ni
PSN ID.: Beegabor
Ghost In The Shell Stand Alone Complex: ezt még nem láttam csak letöltöttem, de jónak tûnik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
innen válogass :) meg regisztrálj, csinálj itt egy listát, vegyél Friendsbe, lépj be Hunclubba, és be happy :D kicsit jobb mint AA-s lista és csak animék vannak ^^ ilyen francia japántakarítónõs meg avatar meg ilyenek nincsenek -.- (egyelõre :()
MÁS:
megnéztem Vampire Knight Guiltyt... sokkal jobb szerintem mint az elsõ évad. Nem tudom kinek ajánlanám mert shoujo és eléggé csöpögõs romantikus cucc... DE VÁMPÍROK! :D és kurvajó :D bírom az ilyen... nem tudom körülírni milyen... amilyen Vampire Knightban volt... szal az ilyen vámpírokat :D meg néha kell az ilyen romantikus cucc :))
(nem spoiler) lehet beteg vagyok de
vámpírok ugye nincsenek meg ha lennének sem olyanok lennének amilyenek, sokkal inkább az állatias vérengzõ túlélõ fajták... de mégis :D
@
Nekem tudnátok valamit ajánlani, mert kezdek kifogyni az ötletekbõl? Gondoltam a Berserk-et, meg a Claymore-t még megnézem, de ezek után lövésem sincs. Lehetõleg ne szerelmes-iskolás-vicces-éneklõs-buzis legyen, ne legyenek benne szamurájok, meg ne a középkori japánban játszódjon. Shounen, mecha, horror jöhet, csak "jó" legyen és lehetõleg ne legyen annyira régi. Mivel ezeket láttam, így ne ajánljátok.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Milyen anime-t ajánlotok nekem?Eddig narutot néztem és hetente várom az új részeket,de közben akarok vmi mást is nézni.
Szerintetek?Mi az ami közkedvelt?:D
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Viszont tényleg nagyon szánalmas ajándékok/nyeremények vannak... úgyhogy most egy darabot sem vettem! -.-
Igaz a 2nap alatt, ha összesen 3percet töltöttem a nagyteremben! <#hehe>#hehe>
Konzolroom powa! xD
na de most már megyek aludni
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
vagy nem.