Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Nnnaaaa GONZOt nem szidni >.<

Gankutsuou, Welcome to the NHK, Seto no Hanayome (nincs hozzá normál sub szal még nem láttam), Full Metal Panic, Chrono Crusade, Hellsing, Vandread, Kaze no Stigma, Trinity Blood, Gantz, Witchblade...

kicsit jó stúdió :)

de am jah... ezt speciel elszúrták... bár nem annyira mert tetszettek az ecchi részek, csak a harcok lettek volna komolyabbak :S nem kizáró a 2 szerintem...

@

Remélem nem, inkább kezdje az elejérõl manga alapján egy normális stúdió, ha már a Gonzo így elbarmolta az egészet.

LeventeV
harmadik evad lesz belole?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Egyszer nézhetõ, bár most én is megakadtam a Capu2-nél mert sorozatban jött 3 ultragagyi rész.
Mindenesetre a mangája fényévekkel jobb, animénél nagyon rámentek az ecchire, ennek kárát a harcok látták amik eléggé sablonosak...

armageddon666
ja meg
Tsukune-kun...
Moka-san...
Tsukune-kun...
Moka-san...
Tsukune-kun...
Moka-san...
Tsukune-kun...
Capucchuu~

xD

@

armageddon666
pantsu frenzy...
2. évad meg censored :S és nem tudom csinálja-e valamelyik sub az uncensored DVD verziót -.- pedig jópofa... és nagyon jó az ending ^^ mind2 évadnál... meg a második opja is fasza :D meg mikor Tsukune *spoiler* az is marha jó...a mangában -.- animében szarul van megcsinálva .\

@

Timbo
annyira azért nem :D komolytalanság az egész :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

RelakS
nem láttam

mászt szí?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Timbo
Rosario + Vampire
így se ?:D

RelakSfromhome
Kicsi, értsd: lapos XD

Timbo: Azt nem ismerem

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

"egy önzõ, folyton rikácsoló, nagyképû kis vámpírlányról, aki mégis szerethetõ :D"
hogyne lenne már az, attól függ hogy rajzolták meg<#idiota><#idiota>

Timbo
na meg Moka Akashiya :D

RelakSfromhome
Hoppá...
Tegnap megfeledkeztem egy önzõ, folyton rikácsoló, nagyképû kis vámpírlányról, aki mégis szerethetõ :D
Hazuki, meg a csöndes kis húgija (a fene emléxik már a nevére) ^^

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

armageddon666
nalátod :D

@

RelakS
Ja, Karin cuki :] Bár õ nem kyuuketsuki (vérszívó), hanem zouketsuki (vér adó) <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
hát sztem õ ^^ vámpírfétissel semmi gond :D a vámpírok menõk :D egyébként utálom a vérvételt meg a szúrós dolgokat <#idiota>

@

armageddon666

@

Frosty01
szerintetek mi lehet Willenbrock-al? ^^

halálra animezte magát? <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Kb mint az elsõ... Jó zenék isten grafika és irtóztatóan sz*r sztori...

Az 1 is ezen csúszott el... hiába isten a rajzoló ha a forgatókönyv író egy nagy rakás ***. :)
amcsi fos<#levele><#zavart2><#wilting><#bdead><#shakehead>

Bulykin
én meg megnéztem az Afro Samurai - Resurrection-t, hát hagy ne mondjam milyen<#idiota> a zenék azok tökéletesek voltak, de ennyi...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

maga a doki reakciója viselkedése:D......de újjáélesztette:D

Seth
Igen, ezek nagyon poénosak, fõleg a túlsokkolós, amibe belehal a csaj<#wilting>

PSN ID.: Beegabor

deh a legjobb poénok a vágott jelenetekben,golyós fav:D

nem mondod hogy nem jött rád egyszer sem a nevetés?<#idiota><#wilting>.
Mikor például:Hogy mered azt állítani hogy szereted ha képtelen vagy megenni a...vagy amikor túl sokkalja,vagy amikor kutyást játszanak vagy mikor elromlik a vib....:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Seth
Nem is tudom, hogy te ,vagy arma akkor a betegebb a vámpír fétisével XD

vagy netán a doktorra érted?:DDDD...hát jah ritka jót lehet nevetni ahogy megalázza áldozatait:D...

na jó többre is ráfogható,fõként az utolsóra mert abba van suli vmenyire meg poénXD

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Seth
Én itt látok vmi kakukktojást XD

Death Note
Hell Girl
Legend of the Galactic Heroes (Ginga Eiyuu Densetsu)
Monster
Night Shift Nurses (Yakin Byoutou)
When Cicadas Cry (Higurashi no Naku Koro ni

beteg vagy

Seth
a vámpír fétis létezõ aberráció, úgyhogy megnyugodhatsz, nem vagy egyedül XD (én mondjuk kihagyom XD)

davidka003
Gundam 00: nagyon jól néz ki és a történet is korrekt. Opening-ending nagyon jó szvsz.
Ghost In The Shell Stand Alone Complex: ezt még nem láttam csak letöltöttem, de jónak tûnik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
http://myanimelist.net/animelist/armageddon666

innen válogass :) meg regisztrálj, csinálj itt egy listát, vegyél Friendsbe, lépj be Hunclubba, és be happy :D kicsit jobb mint AA-s lista és csak animék vannak ^^ ilyen francia japántakarítónõs meg avatar meg ilyenek nincsenek -.- (egyelõre :()

MÁS:

megnéztem Vampire Knight Guiltyt... sokkal jobb szerintem mint az elsõ évad. Nem tudom kinek ajánlanám mert shoujo és eléggé csöpögõs romantikus cucc... DE VÁMPÍROK! :D és kurvajó :D bírom az ilyen... nem tudom körülírni milyen... amilyen Vampire Knightban volt... szal az ilyen vámpírokat :D meg néha kell az ilyen romantikus cucc :))

(nem spoiler) lehet beteg vagyok de
csak sztem sexy mikor egy szépes vámpírcsaj érzékien rácuppan a nyakra, finoman belemélyeszti a fogait, majd iszik pár kortyot a vérbõl? :D
vámpírok ugye nincsenek meg ha lennének sem olyanok lennének amilyenek, sokkal inkább az állatias vérengzõ túlélõ fajták... de mégis :D

@

NEOreg3
Hello!

Nekem tudnátok valamit ajánlani, mert kezdek kifogyni az ötletekbõl? Gondoltam a Berserk-et, meg a Claymore-t még megnézem, de ezek után lövésem sincs. Lehetõleg ne szerelmes-iskolás-vicces-éneklõs-buzis legyen, ne legyenek benne szamurájok, meg ne a középkori japánban játszódjon. Shounen, mecha, horror jöhet, csak "jó" legyen és lehetõleg ne legyen annyira régi. Mivel ezeket láttam, így ne ajánljátok.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Frosty01
Trigun :)

practitioner of the forbidden arts of death

SpeedXHUN
Jó más is,csak jó legyen:)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

davidka003
Bleach, Code Geass, Gundam 00, Fullmetal Alchemist

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Naruto... Tehát shounen kellene? Vagy jó más is?

SpeedXHUN
Sziasztok!
Milyen anime-t ajánlotok nekem?Eddig narutot néztem és hetente várom az új részeket,de közben akarok vmi mást is nézni.
Szerintetek?Mi az ami közkedvelt?:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Ha van gyerek rokon, neki oda lehet adni <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BB7
Mindig mindenhol tombolázok... tavaly is vettem 8-10-et CONon!
Viszont tényleg nagyon szánalmas ajándékok/nyeremények vannak... úgyhogy most egy darabot sem vettem! -.-
Igaz a 2nap alatt, ha összesen 3percet töltöttem a nagyteremben! <#hehe>
Konzolroom powa! xD
biomage
kép
na de most már megyek aludni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
Képek mikor érkeznek ? XD

biomage
Egy sima Capcom VS SNK 2 Millionaire Fighting 2001 figure, anyira ocska hogy még az ebayen nem találtam rá, nem beszélve a HFröl aki forgalmaza

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Doddy a düdõ
fú, ha ilyen emlékezetes dolgok történnek a conon, akkor jövõre biztos, hogy ott leszek!

vagy nem.

Seth
Képet vagy meg sem történt !!

biomage
Hát a mai nap volt a legjobb :D vettem 10 tombolát és nyertem egy figurát conon <#idiota>

Szegény Enma Ai lassan már olyan lesz mint Jason a péntek 13-ból. :) Mindig elõhozzák valahogy... :)