Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miután mindenki összeolvad, aztán mégsem? vagy mi? nekem az annyira összemosódott maszlag, egyáltalán nem tudtam felfogni még azóta sem <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
A fanok szerint van pár érdekes utalás benne hogy az az egész új EVA filmek az EVA sorozat UTÁNNNN! játszódnak. Majd kiderül az igazság.
@
Egyébként Asuka-t én is várom, az EoE-s harca után nálam õ lett az abszolút kedvenc 😊 Pedig nem nagyon bírtam elõtte, lehet azért mert Shinji szemszögébõl néztem X)
Az új pilótáról meg egyelõre nem nyilatkozok, csak majd ha látom élesben, de az a négylábú EVA tényleg furcsa... :|
jah, lesz Kaoru, meg ASUKA!!! és új pilóta... akitõl tartok :S nem tetszik a karakterdesignja, szerintem nem illik a többi közé... na meg az EVA Unitja... négylábú keresek izé >.< de majd meglátjuk mit alkotnak 😊
@
Ahhoz képest, hogy az elsõ mozihoz még úgy kezdtem hozzá, hogy látni fogom a sorozat elejét összesûrítve és szebb grafikával, már ott is volt pár eltérés...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre én örülök, hogy nem csak recap lesz a maradék 3 mozi 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PSN ID.: Beegabor
Van 3 acc-od: biomage, Abrion,
Abrion-nál nincs felvéve a kedvenvekbe
Biomage folyton itt lóg
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a második sorodat nem lehet érteni szerintem
több Abrion van, hogy az egyik örülhet? Mi van Mike-al? Milyen másikba talán igen? Vagy mi van? O_o
az egyik Abrion örülhet Mike nem vettem fel kedvencekbe de a másikba talán igen 😄, csak várnom kell technikai okok miatt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amugy ebbõl hány rész lesz pontosan?
ehhez hol találni feliratot??????????? magyart!
de nem akarom elvenni tõle a kedved<#vigyor1>#vigyor1>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
most olvastam bele az ismertetõbe
@
még csak most fogom megnézni a 2. seriát
nyári animék 😊
Spice and Wolf 2 (OVAt meg kéne még nézni xD 7. rész asszem?)
Zan Sayonara Zetsubou Sensei (yeeeeee)
Umineko no Naku Koro ni (nagyon durva a seiyuu cast 😄 nagyon várom 😄)
Axis Power Hetalia 2 ^^ (1-t még be kell fejezni 😄)
Bakemonogatari (jó a képe 😄 egyébként most hallottam róla elõször XD)
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
PSN ID.: Beegabor
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
---
Újradolgozni? 😄 Új unit, új pilot, mi kell még? 😄 bár engem ez inkább zavar mintsem örülnék :S négylábú dárdás gurulós Eva, tipikus szemüveges csajjal -.- tök más a karakterdesignja az új karakternek mint a régieknek :S nem tudom hogy fog a stílusba beépülni... de még jól is elsülhet 😊
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak azér mer a csapból is az folyik<#idiota>#idiota>