Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Boku no Pico nagyon elmebeteg 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Boku no Pico ; HARUHI GIANT SPOILER!!!

<#idiota>#idiota>
A Mikuru=Kyon-no-imouto csak spekuláció... nem nagyon lehet alátámasztani, semmi utalás nem volt rá, csak hasonlóság amire alapul... bár nehezen hihetõnek tûnik... De Haruhiban minden megeshet 😄
Vannak még jobb ilyenek (Code Geass <#idiota>#idiota>) de azok komoly spoilerek, szóval nem rakom be ^^
@

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Nem ismerem ezt a szót.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
TheSponsor neven vagyok regisztralva. (egybeirva, nagybetuk is ahogy leirtam).
Saber Alter a sima Fate Stay Night-ba jelenik meg?
2010. január 23-án lesz a premier Japánban. Azaz kb. jövõ nyárra lehet várni...
es ha jol tudom a megjelenes datuma ismeretlen, de mindenkeppen varom.
Ha már felmerült Movie, lehet hogy lesz Haruhi movie... (valószínûleg Endless Eight 😄)
@
De aztán megtudtam, hogy Type-Moon mint a Fate/Stay Night, meg 1-2 ismerõsöm is megnézte, meg áradoztak róla, meg még sokan mások is, illetve tudomást szereztem a VNrõl is hogy milyen kurva jó, úgyhogy ezek fényében újra megnéztem, és a lejjebb olvasható konklúziót vontam le 😊 Tehát: annyira nekem nem jött be, de amúgy jó, és tessék megnézni 😄
@
PSN ID.: Beegabor
az anime szerintem gagyi... ha elsõ 2 vagy hány részen túlteszi magát az ember, és az elsietett mindfuck konklúzió nem zavarja, akkor teljesen nézhetõ... a Typemoonos világ, karakterek, meg úgy a történet jó is lenne... tehát pl. a VN tuti jó 😄 de az anime... rendezésileg szerintem katasztrófa...
ezt viszont nézd meg 😊 typemoon jókat csinál alapvetõen... és ez az én különc szubjektív véleményem volt... sokaknak kedvence... tehát ajánlom, de nekem nem tetszett annyira... (de ez jó pontot kapott végülis)
@
@
Viszont AA-s ecchi/fanservice szavazáson elsõ lett, szóval ha gondolod nézd meg, de ha nem tetszik én mosom kezeimet 😄
@