Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Épp az van, hogy firefox-ot használok, és a szaros imageshack-os képeket nem bírom megnézni vele, elárulod mi a trükkje?

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Use FireFox

Vagy egy igazi férfi IE-t használ? XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
maradjunk annyiban, hogy marhára kényelmetlen explorerbe másolgatni

RelakS
Ha nem tudsz békás képet megnézni, így jártál

Boku no Pico nagyon elmebeteg 😄

Seth
béka

armageddon666
Endless Eight ; Over9000

Boku no Pico ; HARUHI GIANT SPOILER!!!

<#idiota>
A Mikuru=Kyon-no-imouto csak spekuláció... nem nagyon lehet alátámasztani, semmi utalás nem volt rá, csak hasonlóság amire alapul... bár nehezen hihetõnek tûnik... De Haruhiban minden megeshet 😄

Vannak még jobb ilyenek (Code Geass <#idiota>) de azok komoly spoilerek, szóval nem rakom be ^^

@

armageddon666

nem az.

@

XenHai
Ez beteg.....
LeWyTy
Dikk ez a csávó!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeventeV
a Nogizaka Haruka no Himitsu-nak lesz folytatasa. oktoberbe indul ha minden igaz. ez meglepett, mert szerintem egesz jol lezartak a tortenetet, de azert kivancsi vagyok a folytatasra.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bulykin
furaxD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

"fira" ?
Nem ismerem ezt a szót.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lol most intette el egy lelkes fan az Alexandraában hogy lesz Twilight ( alkonyat ) manga. Ez igaz? Van errõl valami infó? Elég fira ötlet azt meg kell hagyni na de a rajongókért mindent .😊
LeventeV
az a jo ha sokan vagyunk 😛

RelakS
Az 😄

Ez a rohadt Negima manga meg letehetetlen...

XenHai
Megnéztem Kanoko-nt hát nagyon beteg.
RelakS
Ja, gyûlünk szépen ^^

biomage
látom nem csak én startoltam rád 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeventeV
kosz a requesteket 😄

biomage
néz rá a MALra, az az érzésem valaki felvett a barát listájára <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeventeV
a listam is gyer (meg 😄), meg maga az accountom (nem toltottem ki rendesen), de a MAL egy tok jo oldal, nekem bejon.

TheSponsor neven vagyok regisztralva. (egybeirva, nagybetuk is ahogy leirtam).

Seth
az õ listája, nem a MAL

RelakS
Kedzetleges? <#wilting>

Mi a gondod vele?

Lelouch
Milyen névvel vagy fent rajta?
LeventeV
eljutottam en is odaig, hogy csinaltam a MAL-on accot. meg eleg kezdetleges, csak az animek vannak beteve. ha akartok akkor kuldjetek privatot sg-n es felveszlek benneteket friendnek.

LeventeV
ha kijon a forditasa a hollow ataraxianak is akkor muszaj lesz vegigtoljam mindkettot.

armageddon666
Asszem az már Fate/Hollow Ataraxiás :\ bár nem tudom...

@

Lelouch
Hát mondhatjuk annak is...
LeventeV
az az Archer-es vonal, ugye?
Saber Alter a sima Fate Stay Night-ba jelenik meg?

Lelouch
Az Unlimited Blade Works vonalat fogja feldolgozni.
armageddon666
Remélem azt, ahol kiderül hogy ki Archer ^^
vagy amiben van Saber Alter >.<

@

Lelouch
Egyik se. Egy másik történeti szálat fog feldolgozni...

2010. január 23-án lesz a premier Japánban. Azaz kb. jövõ nyárra lehet várni...
LeventeV
en is hallottam hiret. lehet tudni, hogy folytatas lesz, esetleg az anime osszesuritese? netan elozmeny?

es ha jol tudom a megjelenes datuma ismeretlen, de mindenkeppen varom.

armageddon666
Hallottam hírét 😊 Várom...
Ha már felmerült Movie, lehet hogy lesz Haruhi movie... (valószínûleg Endless Eight 😄)

@

Lelouch
Ha már felmerült a Fate/Stay Night, lesz belõle egy movie<#smile>
armageddon666
én is önállóként kezeltem... ezért elsõre abba is hagytam a második résznél 😄 mondjuk közrejátszott, hogy akkor nem voltam ennyire magabiztos az angoltudásomban (nyelvvizsgától mondjuk még tartok, de animékkel nincs gond 😄), a magyar felirattal meg valami gond volt 😄

De aztán megtudtam, hogy Type-Moon mint a Fate/Stay Night, meg 1-2 ismerõsöm is megnézte, meg áradoztak róla, meg még sokan mások is, illetve tudomást szereztem a VNrõl is hogy milyen kurva jó, úgyhogy ezek fényében újra megnéztem, és a lejjebb olvasható konklúziót vontam le 😊 Tehát: annyira nekem nem jött be, de amúgy jó, és tessék megnézni 😄

@

Seth
Mivel elõtte fogalmam sem volt, hogy ebbõl létezik bármiféle más média, így önállóként kezeltem és kimondottan tetszett

armageddon666
akartam egy szimpla <#idiota> smileyval válaszolni 😄 de itt azért nem ilyen egyszerû a helyzet...

az anime szerintem gagyi... ha elsõ 2 vagy hány részen túlteszi magát az ember, és az elsietett mindfuck konklúzió nem zavarja, akkor teljesen nézhetõ... a Typemoonos világ, karakterek, meg úgy a történet jó is lenne... tehát pl. a VN tuti jó 😄 de az anime... rendezésileg szerintem katasztrófa...

ezt viszont nézd meg 😊 typemoon jókat csinál alapvetõen... és ez az én különc szubjektív véleményem volt... sokaknak kedvence... tehát ajánlom, de nekem nem tetszett annyira... (de ez jó pontot kapott végülis)

@

Lelouch
Én végigszenvedtem, 4-est adtam rá, ennyire csak a 2 School Days OVA-t értékeltem még le 😄
LeventeV
Shingetsutan Tsukihime-t is bevettem tervezettbe. arrol mit tudtok mondani?

biomage
pedig nagyon jó anime 😛

LeventeV
akkor bele se kezdek... altalaba en is 9et 10et adok, ugyhogy bele se merek gondolni, hogy milyen lehet.

Seth
Én nem voltam ilyen erõs, 1 részt bírtam belõle

LeventeV
hat ahogy most allok tervezett animekkel esetleg oktoberre lesz belole valami, de ha rossz lesz akkor nem fogom kinozni magam.

armageddon666
szerelem helyett inkább szexuális vágyak, ellenben én nem javaslom neked... droppoltam a felénél és 5ös értékelést kapott a 10bõl... ezt úgy hogy mindenre 9 vagy 10-t adok általában 😄 szal az 5 az nagyon gáz... meg nem nagyon szoktam droppolni sem...

@

Lelouch
Hát inkább nem spoilereznék, amúgy én nem ajánlom megnézni 😄
Viszont AA-s ecchi/fanservice szavazáson elsõ lett, szóval ha gondolod nézd meg, de ha nem tetszik én mosom kezeimet 😄
LeventeV
csak beveszem ezt a Kanokon-t a tervezettek koze, de azert egy igen vagy egy nem (a szerelem beteljesedesere 😛) jol jonne elotte 😛

armageddon666
Tudod hol vékony a jég? Kanokonban a hentai és ecchi közötti jég az biza vékony 😄 Mondjuk Queen's Blade sztem letaszította a trónról xD

@

LeventeV
csatlakozom Lelouch-hoz. ha a rosario tetszett akkor az asu no yoichi is fog.

RelakS
Csókolom a kis kacsókat, a spoiler tag használatát kérném erõsen fontolóra venni, mert itt-ott (Kanokon) már mintha elég vékony lenne az a bizonyos jég!