Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
detto... indításnak jó ... Inuyasha, FMP, Slayers 😊 jah... ebbõl FMPt láttam japánul is, ahogy Slayerst is (mondjuk nem a 3 leadott évadot hanem a 4-5 másik különbözõ részeket 😄) illetve Inuyasharól videót... és tartom hogy jól sikerült szinkronok 😊 hangválasztás alapján mindenképp 😄 meg Verselõ Lina 😊 de persze, az eredetinél nincs jobb...

@

LeventeV
a legelso anime amit megneztem az magyar szinkronos volt (Inuyasha, aztan FMP! majd Slayers). de azert en meg mindig azt mondom, hogy japan hanggal van meg az igazi anime ELMENY. de az ketsegtelen, hogy fontos a szinkron, mert sokan (mint en is) szinkronos animekkel kezdik a "palyafutasukat". ha nem lett volna annakidejen az A+ akkor talan nem tartanek most itt es egyik porcikam se banja, hogy animezek akarki akarmit is gondol vagy mondd.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Hááát mondjuk nem biztos hogy örülnék egy magyar FUNIMATIONnek 😊 (nagy pénzek) de egyébként jah...

mondjuk... ha megerõltetik magukat, akkor tudnak nagyon jó szinkront... (Slayers, Full Metal Panic, Inuyasha...)

@

Szerintem a magyar szinkronstúdiók tudása ott megáll hogy gyerekrajzfilm. Megkapják a forgatókönyvet és felmondják, aztán kávé, cigi, jónapot. Nem jó a hozzáállás az ilyenekhez. Kell még jó sok év. Majd ha lesz egy egész napos animax-szerû csatorna, és tényleg nagy pénzek lesznek ebben az iparban (nem úgy mint most), akkor kapunk jó szinkronokat.

Nekünk inkább támogatni kéne a szinkronstúdiókat: a negatív kritikáinkkal, bár nem tudom hogy hogy. A vérbeli magyar otakuink szerencsére megteszik helyettünk, viszont az újaknak meg így is jó. Az a lényeg, hogy vonzza az újakat, és egyre többen leszünk 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lelouch
Nem lehet.
LeventeV
nem tudjatok, lehet valahol nezni az Animaxot online?

davidka003
Tényleg így volt, én az összes szinkronos Yugioh részt láttam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LOL?

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

Lelouch
Ez nem vicc, a Yugioh-ban tényleg így volt.
De humoros itt valaki ha ha ha ha XD

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

Lelouch
Személynevekre is van példa, Kerekes Joey és Dobó Döme XD
Csak azt ne felejtsd el, hogy Japánban megszokott az hogy néha angol szavakat használnak. Nálunk pedig nem igazán. Ja és csak személy neveket nem szokás lefordítani, tárgyak, helyszínek stb neveit le szokták.

Lelouch
"Á" helyett "a" a kiejtésben szerintem nem olyan nagy baj... Viszont pl. a "Skamaru"(Shikamaru) már nálam is betett, pedig az elején még "i"-vel mondták 😄 Utána meg folyamatosan "i" nélkül... 😄
Egyik nap éppen kapcsolgattam TV-t amikor megálltam az Animaxon és pont a Naruto ment. Hát a szám tátva maradt azon a szinkronon 😄 Iszonyatosan rossz.

REAL MADRID

LeWyTy
Hát az engem is zavar...
pl naruto
HU(Árnyék klón jutsu)
ENG(Shadow clone jutsu)
JP(Kage Bunshin No Jutsu)
Ménem jó az eredeti.

de szerintem mindenkit zavar aki halotta az eredetit.

Metg az új szinkron hozzá...SZÁNALMAS
Rendesen kimondják
írva-ejtve
Sakura-szákurá helyett szakura
Kakasi-kákási helyett kakasi
sasuke-szaszuke
naruto-a nárútó helyett naruto

1szó: SZAR.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[Jakuza]
Ne ez az opening az ami meg eredeti nyelven is nagyon gaz. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandi 18
Na az égmetszõ holdagyar betett nálam mikor meghallottam 😄. Abban a részben másra nem is tudtam figyelni mert nem bírtam abbahagyni a röhögést 😄

Másik meg mikor Ichigo harcolt Byakuya-val. És mondta hogy "használd a bankaid és küzdj meg velem", de az a hangsúly meg kiejtés, na ott is fél óra röhögés volt 😄.

Lelouch
Hollow jó hogy lidérc lett, milyen lenne már az magyarul hogy "holló"?

Lélekszablya? Nem Lélekölõ kardnak fordították?

Amúgy a kardok, bankaiok neve is le van fordítva, pl. Zangetsu=Holdpenge, Tensa Zangetsu=Megláncolt Hold ha jól emlékszem.
Getsuga Tenshou=Égmetszõ Holdagyar 😄
LeventeV
nemet nyelvet en se birom, es magyar szinkron altalaba csapnivalo
vagy ha nem rossz akkor is a japan sokkal jobb... inkabb japan hang felirattal.

armageddon666
😊 profi stúdió, jogok, rengeteg ember... amibõl kiválasztunk sokat a karaktereknek... piskóta... nem 😞 igazából a szinkronokkal a bajom: mikor egy képességet lefordítanak valami hülyeségre (hallásból Narutoban oroszlánketrec, vagy hasonló 😄) vagy pl. Bleachben a Hollow --> Lidérc... és ne mondja senki hogy "de hát azt jelenti", mert a japánban is Hollow, pedig nagyon nem japán szó 😊 Zanpakutoura nincs ilyen érvem :/ azt nem tudnám megmenteni a lélekszablyává változástól 😄 azt nem tudom viszont, hogy a zanpakutouk neveit is lefordítják-e... pl. Senbonzakura... mert azt viszont már nagyon nem kéne... ha lenne egy George benne, azt sem fordítanák le Györgyre -.- NÉV!...

Hangválasztás ^^ nem angy neveket kéne felkérni, hanem lelkes amatõröket, akiknek esetleg hasonlít a hangjuk az eredetire, vagy illik a karakterhez...

Fordítások meg... fansuboknál megoldják a gázos részeket TL's noteokkal, szinkronban nem nagyon elhet megcsinálni 😞 tehát azért megértem miért is kell a lélekszablya meg a lidérc :\

(meg szerintem közrejátszik a hozzáállás, hogy rajzfilm -> mese -> gyerekek -> le kell egyszerûsíteni, hogy a 12 év alatti buta kölyök is megértse.... ezzel ellentmondásos a 12-es karika és esetekben a cenzúra -.-)

@

LeWyTy
Akkor csináljunk egy szinkronstúdiót, és csináljunk jobbat 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

armageddon666
én alapvetõen rühellem a németet xD de a szinkronok tetszenek...

Magyar szinkron viszont katasztrófa >.< kerüld ^^,

@

LeWyTy
És a németek téllegf szépen megcsinálják.
Pl ez lehet azé mer a német elég tetszetõs nyelv.
DE NEM ANNYIRA MINT A JAPÁN!!<#nyes><#nyes><#nyes><#beka2><#idiota><#beka3>!!!

LeWyTy
NEkemis az elsõ volt szinte 😊
Örök kedvenc.
És jah meg kéne má nézni újra.
Lelehet szedni valahonnan szinkronnal?
Mer régen magyarul ment a tv-ben.

Bandi 18
Én az összes évadot németül néztem, és nekem is nagyon tetszett 😄, nagyon jó szinkronokat csinálnak.

armageddon666
armageddon666
hmmm... de meg kéne nézni ezeket 😄 nosztalgia... Tamers volt az elsõ animém amit japánul láttam... mármint... legalábbis... 4 részt 😊 persze felirat nélkül... xD

eredetit meg második évadot meg németül néztem <#idiota> (és bár egy kukkot nem értek németbõl, de szvsz õk csinálják a legjobb újraszinkronizálást >.< tessék meghallgatni az openingeket... amcsik lecserélik valami fos szarra, németek fogják az eredeti zenét és áténeklik ^^ de tök jól 😄)

Aaaaaaaagumon waaaaarp digitazion zuuuuuuuu Waaargreeeymoooon!
meg
Exxveeemon... Stinggmon... DNA digitazion zuuuuuuuuuu PAIILRDRAMON!

gecijó 😄 jobb mint a DIGIVOLVE!!! még a japán shinka!-nál (vagy ilyesmi) is <#idiota>

jah... újra kéne nézni 😄 (emléxem keresgéltem a különbözõ digimonokról képeket, meg az átváltozós videókat 😄 sokkal jobb volt mint Dragon Ból >.<😉

😊 de szép is volt régen 😄

@

LeWyTy
A világ legjobb openingje 😊
A legszebb nyelven<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

LeWyTy
Csak igen nagy.
Am télleg béna

armageddon666
Seth
Hát ez egy elég béna kép róla

PSN ID.: Beegabor

LeWyTy

armageddon666
KOTOKO! felismerhettem volna 😄

@

RelakS
az elõzõt csak azért töröltem, mert aki nem tudja a békádat megnézni, a hátétépét sem fogja tudni 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mikszer
:3

(bocs a sok postért)

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

mikszer

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

RelakS

LeventeV
megoldottam ACDSee Photo editorral 😛 ha valaki igenyli akkor feltoltom.

LeventeV
ezt a kepet amit belinkeltel, ha fel van neked teve a photoshop akkor nem meretezed at nekem legyszi 1680x1050-be? mert a nekem a kit-je sincs fent... kosz.

armageddon666
1980*1200 ? 😄

@

armageddon666
Photoshopban méretezd át.

@

LeventeV
talaltam widescreenbe a tegnap keso este, de nem a megfelelo felbontas (1400x875), es ha elnyujtja akkor nagyon csunya pixeles... 😞

armageddon666
google: animelyrics <felirat> 😉
---
Van Widescreen Chiivistan 😄 ugyanez a kép csak szélesben, ha minden igaz. Danboorun írd be hogy "chiivistan" (sajnos) nincs sok 😞

@

RelakS
ez a nyamvadt swf

Minek az openingje megy alatta? Mert furcsa, hogy általában stimmel a felirattal, csak ott nem, ahol pc specifikus szöveg van 😄
de lehet,csak a fülem rossz

LeventeV
chiivistan nincs widescreenbe?

armageddon666
http://danbooru.donmai.us
http://www.gelbooru.com
http://chan.sankakucomplex.com
http://moe.imouto.org

os-tan a kulcsszó

+google 😄

@

XenHai
Honnan szedted le õket?Tudnál dobni 1 linket.
armageddon666
Van
Win95, 98, ME, NT (Inutan 😄 kutya 😄), 2000 (megane × school mizugi), XP (Home és Pro külön)...
de a Vistánál már gabalyodás van (Visbou, Vistake, Chiivistan... Chiivistan a legjobb, és a legvistásabb)

chiivistan

De Win7 még nincs ... és lehet hogy nem is lesz 😞 Nana-tan... tök jó lenne 😄

OS-tans opening

egyébként van még Linux, Mac, többféle, van Virontan vírusnak, van valami antivírus doctornagypapi is, DOS, Wikipetan...

@

armageddon666
<#eljen> Mio <3 meg Tsugumi <3 meg Azusa <3 !!

Moe, moe~ kyun!!

@

Bulykin
Mio a beszteszt<#finom>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi