Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Altalaban akkor megjavulnak, ha egyszerubb nevre atnevezem oket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Remelem valoban olyan jo, mint aminek irtak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
kb így:
1-2-3-4-3-5-6-7-6-8-9...
@
@
jó, ha tehetséges emberek kezében van 😊
---
belenéztem 1-2 gintama részbe... Benizakura összefoglalásnál megint leragadtam... meg a Kyuubeies Arc végsõ harcánál... epic 😄 nagyon durva mikor Gintokinak elõjön a Shiroyasha énje... (mikor árnyékot vet a szemére a haja, és ilyen komolyan néz, és valami durva mozdulatot csinál 😄)
@
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ha mar annyit szenvedtunk vele anno, az angol szovegek kinyeresevel es forditasaval. 😄
Pedig az qva népszerû volt.
Mint a naruto csak nem volt akkora .
de lassan jön az Inuyasha 2 ami befejezi a történetet, úgyhogy lehet, hogy animax megveszi majd azzal együtt a maradék részeket, vagy nem tudom... szerintem elég sikeres volt, úgyhogy nem értem miért alakult így...
@
Ezer bocs.
Üdv. Goo
Kár lenne érte, hogyha betiltanák? Mert nem rossz sorozat, cselekménye nem unalmas. Szerintem a mai anime-k közül ez az egyik, aminek a története nem sablonos.(Filmek annyira nem tetszenek, szerintem azok nem annyira jók. Gondolok A világhódítás kardjai címû anime-re)
Elõre is köszi a válaszokat?
ui: www.videoplayer.hu-n fönt vannak a japán részek magyar felirattal. Jobb mint a semmi!
Csak hasonlÓÓÓÓÓÓÓ!
Mosmá ezzel is okosabb lettem:
De milyen programot használ?
Hogy csinálják a jobb animéket?
A karaktermodellek,a rajzfelszerelés.
Nemtudom hogy kéne rákeressek.Ki mit tud javasolni?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
mondjuk... ha megerõltetik magukat, akkor tudnak nagyon jó szinkront... (Slayers, Full Metal Panic, Inuyasha...)
@
Nekünk inkább támogatni kéne a szinkronstúdiókat: a negatív kritikáinkkal, bár nem tudom hogy hogy. A vérbeli magyar otakuink szerencsére megteszik helyettünk, viszont az újaknak meg így is jó. Az a lényeg, hogy vonzza az újakat, és egyre többen leszünk 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu