Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
de ez .avi és a neve is rövid :\

@

[Jakuza]
Nalam is neha szaggatnak az mkv kiterjesztesu moviek, ha brutal hosszu nevuk van, az MPCHC-ben.
Altalaban akkor megjavulnak, ha egyszerubb nevre atnevezem oket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Frosty01
jobb 😉

practitioner of the forbidden arts of death

[Jakuza]
Bar igazabol nem anime, de most jon lefele az Avatar the last airbender.
Remelem valoban olyan jo, mint aminek irtak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

armageddon666
Jah, a szaggatás az nem úgy, mintha gyenge lenne a gépem (biztos nem az), hanem mintha laggolna... visszaugrik néha pár framet...

kb így:

1-2-3-4-3-5-6-7-6-8-9...

@

armageddon666
Hmmm... Dattebayo releasek szaggatnak MPC Homecinemában... mitõl lehet? :\ (WMP viszi rendesen... és eddig csak Dattebayo releasenél láttam ezt, annál is újabban jött elõ, de régebbi részeknél is)

@

armageddon666
hali...
jó, ha tehetséges emberek kezében van 😊
---
belenéztem 1-2 gintama részbe... Benizakura összefoglalásnál megint leragadtam... meg a Kyuubeies Arc végsõ harcánál... epic 😄 nagyon durva mikor Gintokinak elõjön a Shiroyasha énje... (mikor árnyékot vet a szemére a haja, és ilyen komolyan néz, és valami durva mozdulatot csinál 😄)

@

sdia96
Vocaloid az jó ismerem<3 am hali xD

Dya

armageddon666
én is annyit... Frostii befejezte ^^ az EXnek is kijött a második része...

@

Seth
Befejezték már? 4 részt láttam

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Candy Boy <#eljen>

@

mikszer
Vocaloid. Annak is a kabalafigurája, Hatsune Miku 😊 "Éneklõ" program. Keressetek rá, a sok vacak között csináltak vele pár nem semmi dolgot 😄

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

LeWyTy
És ez elméletileg egy program.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Én kicsit viccesnek gondoltam<#kuss>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Seth
Ennek van vmi értelme?

PSN ID.: Beegabor

NEOreg3
ok.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeWyTy
Na e má hülyeség!

LeWyTy

Lelouch
Én is szeptember 30-ról tudok.
LeventeV
szeptember hanyadikan jon a bleach fade to black? 30 ha jol tudom, de nem vagyok biztos benne.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
sot, multkor mikor voltam a strandon az etteremben Nana ment. hat azt hittem besz@rok...

LeventeV
inkabb adjak a szar GYOZIKET meg MAUNIKA SHOWT. anyam is este volt, hogy animaxot nezett (mig le nem vettek a kurva tvsek), mert egyszeruen nem volt semmi erdemleges a tobbi adon, vagy ami volt azt mar 100x latta.

[Jakuza]
Nezd letoltve magyar felirattal. 😄
Ha mar annyit szenvedtunk vele anno, az angol szovegek kinyeresevel es forditasaval. 😄

pint ilyen 😄

a videókban ezt a programot hazsnálja😛ainter X és valószinüleg grafikus rajztáblán (nagy éritõs monitor talp nélkül).

LeWyTy
HÁ ESZT KÕ CSINÁNIÉ??????<#boxer><#violent><#gun><#duhos2><#csodalk><#action>
Pedig az qva népszerû volt.
Mint a naruto csak nem volt akkora .

Lelouch
Az RTL helyében én is szégyellném ilyen vágottan leadni továbbra is 😄 De nem ez áll a háttérben. Valami miatt nagyon eldugták, elvileg már kérte az Animax is az RTL-t hogy leadhassa, de nem engedték.
LeWyTy
Szégyellõsek vagy mi a fax?

Lelouch
Animax fórumon anno azt olvastam hogy az Inuyasha végig le van szinkronizálva, csak nem nagyon akarják leadni :S
armageddon666
113. vagy 104. részig vették meg a sorozatot ha minden igaz.
de lassan jön az Inuyasha 2 ami befejezi a történetet, úgyhogy lehet, hogy animax megveszi majd azzal együtt a maradék részeket, vagy nem tudom... szerintem elég sikeres volt, úgyhogy nem értem miért alakult így...

@

Sajnos még gépírás terén, van mit tanulnom!!!<#beka2><#hawaii>

A mondat ékezetek ne mindenhol nézzétek!!! Valahol elírtam.
Ezer bocs.
Üdv. Goo

Sziasztok! Inuyasha be lett tiltva? Vagy mi lett vele? Rtl klub 113.rész után végleg levette, ez van írva wikipedia-n. Animax mindig csak ismétel és megnéztem a honlapjukat. Csak 104. részig vannak kiírva az epizódok.
Kár lenne érte, hogyha betiltanák? Mert nem rossz sorozat, cselekménye nem unalmas. Szerintem a mai anime-k közül ez az egyik, aminek a története nem sablonos.(Filmek annyira nem tetszenek, szerintem azok nem annyira jók. Gondolok A világhódítás kardjai címû anime-re)
Elõre is köszi a válaszokat?
ui: www.videoplayer.hu-n fönt vannak a japán részek magyar felirattal. Jobb mint a semmi!

LeWyTy
ILYEN NEKEM NEM KÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!
Csak hasonlÓÓÓÓÓÓÓ!

Mosmá ezzel is okosabb lettem:

Malakai
21"-es Cintiq, idehaza Codránál nettó ~600000 huf..

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
A tehetséges qva a***t.

Mosmá leállok.

LeWyTy

LeWyTy
Ezt mi a pi***val csinálja így?

LeWyTy
Nem kispályás a srác.
De milyen programot használ?

LeWyTy
Tényleg érdekelne a technológia.
Hogy csinálják a jobb animéket?
A karaktermodellek,a rajzfelszerelés.
Nemtudom hogy kéne rákeressek.Ki mit tud javasolni?

LeWyTy
Inkább csináljunk egy full animestúdiót.

Egyszerû címmel nem lehet eladni semmit, ez a ráerõltett szar rímelés pedig igen jó imidzset adott a Slayersnek.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
detto... indításnak jó ... Inuyasha, FMP, Slayers 😊 jah... ebbõl FMPt láttam japánul is, ahogy Slayerst is (mondjuk nem a 3 leadott évadot hanem a 4-5 másik különbözõ részeket 😄) illetve Inuyasharól videót... és tartom hogy jól sikerült szinkronok 😊 hangválasztás alapján mindenképp 😄 meg Verselõ Lina 😊 de persze, az eredetinél nincs jobb...

@

LeventeV
a legelso anime amit megneztem az magyar szinkronos volt (Inuyasha, aztan FMP! majd Slayers). de azert en meg mindig azt mondom, hogy japan hanggal van meg az igazi anime ELMENY. de az ketsegtelen, hogy fontos a szinkron, mert sokan (mint en is) szinkronos animekkel kezdik a "palyafutasukat". ha nem lett volna annakidejen az A+ akkor talan nem tartanek most itt es egyik porcikam se banja, hogy animezek akarki akarmit is gondol vagy mondd.

armageddon666
Hááát mondjuk nem biztos hogy örülnék egy magyar FUNIMATIONnek 😊 (nagy pénzek) de egyébként jah...

mondjuk... ha megerõltetik magukat, akkor tudnak nagyon jó szinkront... (Slayers, Full Metal Panic, Inuyasha...)

@

Szerintem a magyar szinkronstúdiók tudása ott megáll hogy gyerekrajzfilm. Megkapják a forgatókönyvet és felmondják, aztán kávé, cigi, jónapot. Nem jó a hozzáállás az ilyenekhez. Kell még jó sok év. Majd ha lesz egy egész napos animax-szerû csatorna, és tényleg nagy pénzek lesznek ebben az iparban (nem úgy mint most), akkor kapunk jó szinkronokat.

Nekünk inkább támogatni kéne a szinkronstúdiókat: a negatív kritikáinkkal, bár nem tudom hogy hogy. A vérbeli magyar otakuink szerencsére megteszik helyettünk, viszont az újaknak meg így is jó. Az a lényeg, hogy vonzza az újakat, és egyre többen leszünk 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lelouch
Nem lehet.
LeventeV
nem tudjatok, lehet valahol nezni az Animaxot online?

davidka003
Tényleg így volt, én az összes szinkronos Yugioh részt láttam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LOL?

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu