Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Pedig Maria+Holic is mily' jó volt <#idiota> na jó, kicsit túl volt hypeolva... de nem annyira mint TTGL -.- ettõl függetlenül TTGL fényévekkel jobb M+H-nál...

@

armageddon666
Azért én sem vagyok mazochista.
Genocyberbõl 1 rész is sok volt.
Kanokont feléig elszenvedtem.
de
Yu Yu Hakushot csak azért droppoltam, mert annyit nem ér, hogy letöltsem és megnézzem, nem is az én stílusom, de míg TVben néztem addig jópofa volt 😊 (sztem jobb mint Dragon Ball)
Yu-Gi-Ohval hasonló a helyzet...

On-Hold:
Clannad ~After Story~ - 1 rész van hátra. Recap... olyan jó volt a sorozat, de olyan szomorú 😞 nem akarok még egyszer szenvedni rajta... majd egyszer ha rám jön a depizhetnék...
Hellsing Ultimate - kényszer... nagyon lassan jönnek a részek
InuYasha - majd ha jön második sorozat ami lezárja, akkor vagy újrakezdem, vagy simán befejezem.
Karas - ebbõl lehet hogy dropped lesz :\ nem fogott meg elsõ rész alapján... vagy már 2t láttam volna? ...
Kiss x Sis - kényszer szintén 😄
Kuroshitsuji - itt félig kényszer... nincs normális sub 😞
Mobile Suit Gundam 00 Second Season - sub miatt abbahagytam, aztán most nincs erõm folytatni :\ mindig kikapnak a Gundamok meg a "jók" ... olyan reménytelen hatása van az egésznek...
Starship Operators
Tengen Toppa Gurren Lagann Parallel Works - Majd megnézem... elkezdtem, de aztán nem volt kedvem folytatni
Witch Hunter Robin - Túl lassú történetvezetés, úgy rémlik semmi nem történt benne, de az opening jó, meg az atmoszférája is, meg a grafika is, meg talán a történet is, de az nem ragadt meg ^^

@

Lelouch
Ismerõs helyzet... Maria+Holic-ot(maradjunk a SHAFT-nál) elkezdtem nézni anno mert szintén sok jót hallottam róla, aztán pár rész után úgy dobtam mint a huzat 😄
Bandi 18
Nálam van helyette meg vagy 😄. Mert ami nagyon nem jön be azt nem nézem végig, mert az úgy már nem szórakoztató.

armageddon666
Animéknél nincs HELYETTE meg VAGY... Csak ÉS meg IS 😄
Mondjuk ha minden igaz, már nem lehetne megnézni az összes animét 😞

@

Bandi 18
Hát az opening nekem spec nem jött be annyira zeneileg, inkább az ending 😄.

Bandi 18
Helyette inkább ajánlanám a Needless-t 😄. Olyan mint a Tengen. (Legalábbis ahhoz tudnám leginkább hasonlítani 😊)

armageddon666
És gondolom a 10 percbe beleszámított a kurvajó opening is 😄

@

Bandi 18
De tényleg leírhatatlan. A két részben kb 10 perc volt amire azt mondanám hogy élveztem és lekötött. A többi mind üres beszéd.

armageddon666
De Sayonara Zetsubou Sensei mûvészi határokat közelítõ társadalomkritikai csoda 😄 persze hogy gyengébb annál 😄

@

Bandi 18
Megnéztem az elsõ két részét a Bakemonogatarinak. Lehet én vagyok hülye, vagy csak nincs ízlésem de ez valami oltári szar :S. Olyan mint a Sayonara Zetsubou Sensei csak rosszabb.

armageddon666
Ja igen, ezt asszem olvastam én is 😄 SHAFTék megoldják 😄

@

Lelouch
Én is már csak akkor kezdem el ha kijött végig... Vagy megvárom míg kijön DVD-n vagy valamin... Mert most is volt valami a 10. vagy a 11. résznél, hogy nem készültek el határidõre, és a rész jelentõs hányada elvileg csak állókép volt.
armageddon666
SHAFT pedig nagyon jó 😄 stílusosak... Bakemonogatariról meg szépeket hallottam... Koharubi (vagy ilyesmi) subot szedegetek... majd ha kijött végig megnézem 😊

@

armageddon666
legjobb 😊 jobb mint az evangelion!! (najó, nem, de nagyon jó 😊)

@

[NST]Cifu
Especiel a J-Pop-tól (meg úgy általában az ázsiai zenék jó részétõl) falra mászok, de a Macross F zenéje (najó, kb. 6 szám különbözõ változatokban) rendesen bejött. Most is az Infinity-t hallgatom éppen. 😊

Anime zenék közül utoljára a GitS SAC zenéi jöttek be (Inner Universe, Lithium Flower, Run Rabbit Junk, Rise, Living inside the Shell).

No persze ez nem meglepõ, mindkettõ zenéinek a többségét ugyanaz a személy (Yoko Kanno) írta. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LeventeV
hat en betettem plan to watchba. nekem azt a 15 reszt megeri.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Sailor Moon

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lelouch
Akkor már én is rákérdezek egyre 😄 Bakemonogatari milyen? Jókat hallok róla úgy általában, de ugye vannak benne SHAFT sajátosságok, amihez nem nagyon vagyok hozzászokva<#vigyor>
Frosty01
+1

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
Szép, tetszett. Ajánlom

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
es a Haibane Renmei?

LeventeV
en is meglesem amjd a tavoli jovoben. aztan amjd meglatom.

Győri Devi
elsõ részt nem bírtam végignézni de majd talán egyszer megpróbálom ismét 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
Hát mivel pixelpontosan rajzoltam -mivel profi vagyok - nem volt nehéz kitalálni

Frosty01
várjvárjvárjvárj!

kitalálom....

kamina van a képen?

Frosty01
drámát k. nehéz írni 😄

legyen kezdésnek csak vmi egyszerü poénos 5perces

Seth
Nem. Megfájdult tõle a fejem

LeventeV
na itt egy tema: Excel Saga jo anime?

LeventeV
drama legyen es ne masolj 😛

Van,térjen el az átlag történetektõl.

Seth
Én szívesen megrajzolom neked. Profi vagyok, 15 év tapasztalattal nem a levegõbe beszélek.

Egyik mûvem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
holnap elkezdek késziteni egy mangát, vagyis a történetet elkezdem irni, van 1-2 jó ötletem, rajzolni nem tudok, vagyis még soha nem probáltam ( ha van jó ötletetek (történet) küldjetek PÜ-et, és majd kaptok a bevételböl pár %-ot 😄) hires mangaka leszek. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

RelakS
何?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

írjanak akik még eddig nem nyilatkoztak 😛

LeventeV
megint kezdunk meghalni. valaki dobjon mar fel valami temat.

antalkrisz
Nekem edddig legjobban az Elfen Lied, Claymore és a Fullmetal Alchemist tetszett (azért a Code Geass se elhanyagolandó). Mindegyik hangulatos, érdekes és látványos. A véres akció meg megávalragadó. A Gurren Laggannak a felénél járok (most váltott az opening és az ending), az eddigi tapasztalat alapján még egyszer meg fogom nézni. Egyszerre drámai és poénos, na meg színesen látványos.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Frosty01
most végeztem a soul eaterrel
eszméletlen jó anime

RelakS
tancinéni albumán jó zúzás van 😄

Viszont nagy kedvencem lett Mugi albumáról az elsõ zene ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Én még az elsõ évadnál járok és nem tudom.

armageddon666
Még mindig finomíthatnál, én speciel a metálért vagyok oda, szal egybõl beajánlanám a Detroit Metal Cityt, de te meg lehet hogy diszkós vagy 😄

Macross Frontier - kiváló zene. Pop, amit utálok, mert mindegyik ugyanolyan, de a J-poppal elfogult vagyok... az valahogy más. 😄

Detroit Metal City - durva metál... de azért nem annyira ^^ egyébként nagyon jó kis anime. És rövid, szal mindenképp megéri ránézni 😄

K-ON - aranyos és zene? 😄

BECK - zenekarról szól... itt tényleg jelentõs szerepet játszik a zene. Hogy milyen azt nem tudom, de biztos jó 😊

Így hirtelen... De ott vannak még esetleg a régebbi Macrossok is. Elsõ évadot ha minden igaz helyettesíti a film Do you remember love?. A Plusban talán rock számok mennek... Fire Bomber.

@

Azt elég nehézkes,maradjunk akkor annyiban van e olyan anime aminek kiváló zenéje van?

Lelouch
Én most járok a Higurashi Kai 20. részénél, és eddig úgy néz ki ez megy nálam a kedvencek közé<#vigyor>
LeventeV
akkor en se maradok ki:

Code Geass (mindket evad) - jo alapszituacio, varatlan fordulatok, erdekes szereplok, zsenialis tortenetvezetes. vegig a monitor elott tudott tartani, nem ereztem azt egyik resznel sem, hogy ezt inkabb kihagytam volna.

Death Note - elso dolog ami eszembe jutott mikor neztem az az volt, hogy ez az anime nagyon reszletes (Ryuk megemliti Lightnak az elejen hogy eddig minden embernek az okozott problemat, hogy hova rejtse el a listat es o ezt konnyen megoldotta; vagy mikor megfigyeltek Light szobajat es a zsebtv es a chips segitsegevel olt es zsenialisan manipulalt mindenkit)

Fate/Stay Night - tetszik a tortenete es a szereplok. grafikaja gyonyoru.

Shakugan no Shana - jol szorakoztam rajta. egyebet nem tudok mondani 😛

School Days - kb. egy honapja lattam, de ha ragondolok megint elfog az a kulonos erzes mint amikor neztem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hat ahogy Kotohana vegul elvesztette a szizesseget... tartogatta magat az igazinak aztan megis... ez nagyon megcsapott az animeben

ez eddig csak 5 de nem irtam be tobbet mert tobb animet meg nem lattam amit itt megemlitettetek (Clannad, K-on, Higurashi stb.) ezert a tobbi 5 helyet tartogatom kesobbre.
de meg mindig tartom magam ahhoz, hogy eddig nem volt olyan anime amire azt mondtam, hogy "Ez nem tetszett" es ennek nagyon orulok.

armageddon666
Hogy definiálod az "ari zenét"?

@

Nem tudsz valami olyat aminek ari zenéje van?😄DDDD

Én jövök:

Slayers: szerepjátékozni szoktam, és a fantasy világ (emiatt is) a szívemhez nagyon közel áll. (kedvenc könyvem például A Gyûrûk Ura) Innentõl fogva nem meglepõ hogy ez a legeslegkedvencebb animém mind közül. Persze a poénok is jók, ez csak a hab a tortán (vagy már az eper?😊

R.O.D.: régen én is olyan könyvbuzi voltam mint egyes szereplõ(k) ebben. Szemtanúk is tanúsíthatják, hogy még mindig olyan hatása van rám egy könyvesboltnak, mint egy fekete lyuknak. (egyik szülõm könyv-újság árusítással foglalkozik, szóval kicsit belém nevelõdött - habár nem szándékosan, a szülõk által)

Gallery Fake: (itt jön képbe a másik szülõ, illetve az õ ága): szóval õk mûvészettel foglalkoznak. Egyikük festészettel, a másikuk fényképészettel (habár elõször szobrászatot tanult). Így a mûvészet is egy kicsit el van rejtve a tudatalattimban (vagy nem😛). Mellesleg nagyon érdekes, sokat lehet belõle tanulni is.

Nerima Daikon Brothers: elsõ ilyen éneklõs-musicales animu amit láttam, és nagyon megtetszett.

Exxel Saga: azt az érzést váltja ki belõlem, amit az internetes kultúrával foglalkozó emberek így jellemeznének: "LOL SO RANDUMXD". Az iszonyatosan tömény hülyeség és minden, utána a komoly rész is nagyon emlékezetessé teszi.
A többi vicces animével szemben ez az utóbbi kettõ amin tényleg tudtam nevetni.

Interstella 5555: Daft Punk. Régóta kedvenc zenekar. Az én szememben egyedi darab. Olyan mint egy hatalmas AMV.

Rozen Maiden: itt nincs semmi magyarázat. Tényleg.

LeventeV
Death Note, Hell Girl, School Days - egyetertek
Welcome to the NHK - plan to watch

Hát te akartad😄.
Nem sorban de felsorolok 10 kedvencet.
-Death Note:Végig izgalmas,bárki fantáziáját beindító alapsztorival,váratlan fordulatokkal,kiváló macska egér játékkal.
-Hell Girl:Érdekes különálló történetek,az emberekrõl és bûneikrõl,áldozatokról olthatatlan bosszúvágyukról,bünösökrõl akik sosem ismerik el bûneiket,és kicsinyes bosszúhoz való ragaszkodásról,szól ezen különleges sorozat.
-Ginga Eiyuu Densetsu:Egy a jövöben játszodó történet két emberrõl akik teljesen különböznek gondolkodás módukban, ellenfelek országuk közti háború okán,csak egy a közös hogy mindketten zseniálisak.Váratlan fordulatokból kevés van de azok igazán meglepõek.A történet hosszú de érdekes és izgalmas egész végig.Politika és háború.
-Welcome to the NHK:Lássuk be ki kevésbé ki jobban de mindannyian hasonlítunk vmenyire a fõszereplõre csak annyi hogy õ már a legalján van a folyamatnak😄.Érdekes problémák,témakörök kivesézése.Aranyos lány szereplõ.Csak ajánlani tudom.
-Monster:A legreálisabb anime,a fõszereplõnek ugyanis semmi különleges képessége talán csak annyi hogy nagyon jó orvos illetve a rossz fiú talán már túlságosan is gonosz.Ezt leszámítva teljesen reális,izgalmas krimi.
-Higurashi:kiváló történet az elsõ évad végére csak sejtéseink lehetnek a miértre,a másodikban viszont teljesen hihetõ magyarázatot is kapunk.
-Night Shift Nurses:kakukktojás igen elismerem.Amiért bekerült az csak is arra vezethetõ vissza hogy viszonylag elég sokat foglalkozik és hihetõen mutatja be a pszichológiai terrort illetve a taktikákat amivel perverz doktorunk félelemben tartja áldozatait.
-Makai Tenshi Jibril:Újabb kakukktojás lévén ez is hentai.Hogy miért is szeretem annyira?Nos nagyon aranyos szereplõk,ultra kawaii zene,és néhány jó vicces jelenet,érdekes alapsztori😄.
-School Days:jó koktél eléjén vicces késõbb tetszetõs a senki nem jár jól történetvezetés ami végig logikus és percig sem unalmas.kiváló lezárás

Seth
"ami nem tartalmazza a befejezést pl..."

mert az End of Eva-t vezette fel