Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a idézet egy ajánlóból fogott meg hogy beszerezzem:
"If you want an anime to assassinate whatever happy feeling you have in your heart, this is certainly the way to go. "
Mondjuk elõször annyira nem gyanakodtam, mert egyszer már megszívtam 😄 Nézem, mi? Anime zene a rádióban? Aztán kiderült, hogy csak a Girls wanna have fun ment, és az egyik Azumangás AMV-nek az volt a zenéje 😄 De ez tényleg a Karenai Hana volt, csak nem a fumoffu zenéje, hanem az elsõ évadé <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
SankakuComplex...
"Sankaku Complex's JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist *.sankakucomplex.com."
Ezzel mit tudok kezdeni? AdBlock van NoScript nincs.
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy a 3 cd-s mkv-hoz , vagy az AHQ által készített 2 gb-s verzióhoz!
a 2 cd-s megvan, de az ahhoz készült felirat szar. 😞
és nagyon szeretném megnézni....
practitioner of the forbidden arts of death
@
Genocyberbõl 1 rész is sok volt.
Kanokont feléig elszenvedtem.
de
Yu Yu Hakushot csak azért droppoltam, mert annyit nem ér, hogy letöltsem és megnézzem, nem is az én stílusom, de míg TVben néztem addig jópofa volt 😊 (sztem jobb mint Dragon Ball)
Yu-Gi-Ohval hasonló a helyzet...
On-Hold:
Clannad ~After Story~ - 1 rész van hátra. Recap... olyan jó volt a sorozat, de olyan szomorú 😞 nem akarok még egyszer szenvedni rajta... majd egyszer ha rám jön a depizhetnék...
Hellsing Ultimate - kényszer... nagyon lassan jönnek a részek
InuYasha - majd ha jön második sorozat ami lezárja, akkor vagy újrakezdem, vagy simán befejezem.
Karas - ebbõl lehet hogy dropped lesz :\ nem fogott meg elsõ rész alapján... vagy már 2t láttam volna? ...
Kiss x Sis - kényszer szintén 😄
Kuroshitsuji - itt félig kényszer... nincs normális sub 😞
Mobile Suit Gundam 00 Second Season - sub miatt abbahagytam, aztán most nincs erõm folytatni :\ mindig kikapnak a Gundamok meg a "jók" ... olyan reménytelen hatása van az egésznek...
Starship Operators
Tengen Toppa Gurren Lagann Parallel Works - Majd megnézem... elkezdtem, de aztán nem volt kedvem folytatni
Witch Hunter Robin - Túl lassú történetvezetés, úgy rémlik semmi nem történt benne, de az opening jó, meg az atmoszférája is, meg a grafika is, meg talán a történet is, de az nem ragadt meg ^^
@
Mondjuk ha minden igaz, már nem lehetne megnézni az összes animét 😞
@