Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fishsticks
Követhetelenek vagytok srácok!

Malakai
Nope, nincs több, csak kettõ egyelõre (SFW).
RAW-ban talán már negyediket is van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
a winter sonata tenyleg megakadt a masodik epizodnal? hetek ota nem talalom a harmadik resz 'forrasat'. En vagyok csak bena?

ha van megoldas, privi pls, hogy betartsuk a szabalyokat

WWFSMD?

Számít az?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
Csak azt nem tudom hogy hivatalos kép vagy fanart...

De valahogy annyira jó 😄

@

Máté94
Szeressük Suzumiyát😄
armageddon666
Már észrevettem én is 😄
De más nem nagyon...
Így jól jön ki helyileg 😊

@

RelakS
húzd ki egy új fülre 😄

Armageddon, nem maradt le egy D a logódból? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
jah... tényleg... danbooru hotlink...

Mindig megfeledkezem róla 😊

@

semmi nem jön be 😄

armageddon666

ez a kép valahogy nagyon jó 😄

@

Semmi érdemlegest nem találok mostanában,az ecchi elég nagy divat lett kár hogy azok mindenben enyhék,csak néhány gagyi bevágás,néhány gagyi poénnal,és moe lányok,amivel persze nincs gondom csak nekem kevés ami történik benne.A hentaik meg túlzásba viszik a történést,a francba már miért nem lehet a kettõt kombinálni?
Komoly animéket meg már meg sem említettem mert azok kihaltak 😄..esetleg ha van is néhány próbálkozás csak izelitõt adnak,ugyanis nincs befejezésük lehet a manga után járni

nem tudna valaki olyan animét ajánlani ahol a jó és a gonosz harcol egymással és van normális befejezése is,meg nincs benne semmi erõltett marhaság konkrétan?szóval vmi tradicionális😄(marhaság alatt persze MECHÁT értem)

RelakS
Benne volt angolul a hozzászólásokban. 😛 :]

Valami ilyen:
Fumiko vallomása
Fumiko (lány): Kérlek, járjál velem!
Takashi (fiú): Bocsánat, de most a baseball-ra akarok koncentrálni!
F: *ordít* *bõg* HÜLYE TAKASHIIIIIIIII *további ordítások*
Macska: Miau? Miau. MIAAÚÚÚÚÚ!!!!!4444
F: *továbbra is ordibál* *repülés közben nagyobb hangerõre kapcsol*
T: He?
F: TAKASHI?! *HIIIIÁÁÁÁÍÍÍÍÁÁÁÁ*
T: Hö?! HÓÓÓÓÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
F: Holnaptól minden reggel hozok neked mizo levest!
T: Bocsánat, de most a baseball-ra akarok koncentrálni!

Hixer
vki aki tud is japánul segítene egy gyors fordításban ehhez, már arra a 4 mondatra gondoltam ami kb. ebben elhangzik...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Malakai
Ja azért van 1-2 jó pontja a filmnek, de ez se több mint pár szépen animált jelenet, az alapötlete a filmnek (ami jó is lehetne) inkább csak kihagyott ziccer.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az animeaddictos ismertetõ azért a legvicesebb az ajánlott olvasmányként Kurt Rider okkultizmusról szóló könyvét,teli van marhaságokkal pl:tényként írja hogy Himmler feltámasztott egy 16.században élõ férfit....

Malakai
Gyenge is, orosz "interjúk" tök feleslegesek, amik megszakítják a történetet, történet béka segge alatt, nevetséges megmozdulásokkal, amikor komolykodni akar...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
MAL-on azért érdemes megnézni az értékelését. Ráadásul eddig nem sok jó véleményt hallottam róla.
Bulykin
jónak tûnik
igaz orosz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Győri Devi
K-ON! OP by Wakamoto <#idiota>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
nagyon igenyes, nekem tetszik

WWFSMD?

Nem kicsit LOL. A pali meg biztos tud teleportálni<#vigyor0>
Facek
komoly. 😄
Seth
Srác hogy került oda olyan hamar? XD

PSN ID.: Beegabor

armageddon666

@

Malakai
Bizony az angol fansub csapatoknál is mennek az alja szövegelések, csak õk durván moderálják általában a "mikor lesz már kész" beszólásokat (ircn instant ban szokott járni érte legtöbb csapatnál). Amit rendszeresen látni, hogy x csapat embere/szimpatizánsa álnéven lehordja a másik feliratait... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez kérlekszépen az új menõ irányzat <#idiota>
mellesleg tényleg komolyan gondoltam.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

antalkrisz
Újrakódoltam a dokumentumfilmet, így 200 MB lett. A minõségromlás sajnos nem érzékelhetõ... <#vigyor2><#hawaii>

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

mi ez a hippi duma?<#idiota>

Ne általánosítsatok már légyszi, csak azért mert találkoztok néhány önzõ fajtával 😞
Ilyenek mindenhol vannak, akik csak azért mert nekik nincs másnak se legyen alapon kárt tesznek.
Azért mert külföldi ilyenekkel nem találkozik az ember, nem jelenti azt hogy nem létezik, vagy kevés (persze azt sem, hogy sok, de szerintem mindenhol ugyanannyi)

Szóval próbáljuk már meg egymást kicsit jobban szeretni!

Új manga/hentai fordítás került fel az oldalamra!

A cím az aláírásomban...

Jó olvasást! Írjátok meg az oldalamon hogy hogy tetszett.
Máté94
Nyan Koi!
Ennyi:
<#idiota>
armageddon666
nemzetközi szinten nincsenek nagyon megbecsülve... mármint inkább nem eléggé...

@

Szokás volt már a komcsik elõtt is(Gestapo adatai alapján Magyarországon volt a legtöbb feljelentõ😄)

"Egyébként az angol fansubberek sem vannak túlzottan megbecsülve 😊"
Pedig õk a tápláléklánc csúcsai,angol fansubbok nélkül magyar sem lenne😄...és nem sok anime jutna elhozzánk 😄...

armageddon666
Persze hogy nincsenek megbecsülve...
Magyarul többnyire csak a magyarok beszélnek...
Kevés magyar néz animéket.
Akik néznek, többnyire tudnak angolul...
Akik nem tudnak angolul: kevesen vannak akik azért, mert mondjuk más nyelvet tanultak, vagy nem volt lehetõségük tanulni... a többség hülye hozzá vagy baszott rá...

és ez a csoport az aki hangoskodik, és hát nem is nagyon lehet elvárni többet szerintem annál, hogy "mikorjömmáá'" ...

Egyébként az angol fansubberek sem vannak túlzottan megbecsülve 😊

@

RelakS
nem kell, akkor még szar volt 😄

armageddon666
Hát sokáig voltunk (vagyunk?) a kommunizmusban, ott meg "muszáj" volt feljelenteni a másikat :\ állandó félelem, etc, etc...

Amúgy rémlik az APEHos ügy...

@

Nincs gond,még ha nem is blöffölt akkor is a magyar bürökrácia ennél lassabb😄

csocso14
nekem is jó az AA, de amit írtatok az tökéletesen ránk illik bár nem akarom lehinni, ha nekem se jó neked se legyen jó, de bosszantó az ilyen, sajnos az ilyenek miatt tartunk ott ahol.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth

Seth
most lõjek egy screenshot-ot idõvel?

RelakS
A "Warning: mysql_connect()" hibaüziket nem nevezném jónak 😄

Seth
Most jó az AA

Bandi 18
Más téma 😊. Az elmaradt Fehérvári õszi con helyett november 21-én lesz Holdfénycon.
Weblap
Kíváncsian várom, mivel félig fehérvári vagyok biztosan elmegyek rá 😊

Bandi 18
Sajnos a magyar anime fordító csapatok nincsenek megbecsülve. Csak a fikázás megy meg a "mikor jön má következõ rész mert hülye vagyok angolból"

Máté94
Másnál is?😞
RelakS
Hogy is van a pokolban? A franciát fegyveres zavarja vissza az üstbe, a németnél elég kirakni a táblát, hogy kimászni tilos, a magyart meg úgyis visszahúzza a többi, ha szökne? :/