72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
KnT = Kimi ni Todoke
-
nálam a Hyakka Ryouran OP viszi a prémet...:D -
Szerintem azért vannak még jó OP-k ebben a szezonban. Az Index és a TWGOK OP-ja nekem legalábbis bejön. De eddig csak a Bakumané ami tényleg nem tetszett. -
KnT? -
Épp ajánlani szerettem volna. Mindkettő jóféle. :) -
K-ON! és !! OP/ED-ek nem jók? :) Főleg a 2. évad ending-je, a "No, thanks". Nem stílusom, de a HTT számok tetszenek valamiért. :)
Love Complex: Két nap alatt végigdarálva, összességében nálam nem tudott felnőni a KnT-hez, max. humorban, mert ez "csak" egy romantikus komédia. Annak viszont nagyon jó volt.
Bokura Ga Ita: Első rész alapján még nem tudom, de végignézem majd ezt is, csak a rajzstílus elviselhetetlen. :(
-
Tsukiumi FTW...:D -
Szedek egy Kurokamit meg egy Sekireit ^^ -
"OP abszólut eddigi legjobb. ED is jó, de annyira nem "
Nem mintha nagy konkurenciája lett volna, bármennyire is gerjedek erre az évadra, azt meg kell hagyni hogy az OP-k és ED-k elég gyengék lettek.
Az előző évadban zseniális volt a HOTD OP, meg a SYD ED, az Ookami-ból meg mindkettő nagyon tetszett. -
Asu no Yoichi befejezve. Mondjatok valami hasonlót! köszi. -
Én szeressem. Olyanokat nevetek rajta.
-Alázz, még erősebben! xd
OP abszólut eddigi legjobb. ED is jó, de annyira nem :) -
igen...elég visszafogott lett...én azért remélem későbbiekben hozza az első rész beteg voltát....:D -
Az MM!-el kapcsolatban igaz volt az első megérzésem, hogy nem is olyan nagy kreténség lesz ez, a második epizód már szinte teljesen átment olyan slice of life-ba romantikus fűszerezéssel, mint mondjuk a Nogizaka Haruka, vagy a Toradora, csak itt tök mellesleg néha az adja a szituációs humort hogy a szereplők perverzek. -
megneztem az UBW-t. nem csalodtam, jol szorakoztam rajta.
-
Ugye?! Mondtam, nagyon jó jelenetek voltak benne. :D
Én meg harmadjára nézem végig a Highschool of the dead-et és még mindig nem jöttem rá miért tetszik annyira. Általában a kedvenc sorozataimban van egy vagy több jelenet amit többször is visszanézek annyira tetszettek. Itt viszont nem találtam ilyet.
A zombi világvégés sztori nem kedvenc, de filmben is megnézem az ilyesmit. A párbeszédek, jelenetek egyszerűek. Viszont a szereplőket nagyon bírom. Főleg Hirano-t.
Remélem ha lesz folytatás, akkor találkoznak végre a mesterlövész nővel. Előre látom, hogyan zaklatná Hirano-t. :D -
bazzeg ez a Baka to Test to Shoukanjuu mekkora király volt...az első rész után nem gondoltam volna...aztán a 2. résztől végig röhögtem minden részt...és valamikor jövőre lesz 2. évad is...előtte meg egy OVA....specialra fel...:D
nem is tudom, hogy gintama óta nevettem-e valamin ennyit....:D -
az animaxen most lesz a 39-40. része, így szerintem még nincs meg végig.... -
Üdv
Megtudná mondani valaki hogy a Fullmetal Alchemist Brotherhood 100%ig levan már szinkronizálva?
Ha valaki tud valamit legyen szíves legalább egy privátot küldeni.
Köszönöm.
-
Nem tudtam hogy van. De, most megnevettettél a gyakorikerdesek.hu-s bejegyzéssel :)))
-
Prof William #36393 Fordítottam egy újabb "felvilágosító" mangát.
Link az aláírásomban. -
Húúú de nem bírom Miss Tökéletes Ibukit... Ayamének kéne összejönnie Yoichivel, Ibuki meg ott lehetne Wassannak... nem hiszem el hogy Yoichi meg Ibuki is ennyire rosszul lát, mindent félreértelmez... Ibukinak mondjuk érdeke, de akkoris. -
vegulis mostly harmless volt amit csinaltak :D -
Az egész oldalas vergődésben ez volt a legértelmesebb mondat:
“So long, and thanks for all the fish”
-
:(
Kar ertuk, jo volt amit csinaltak, de vegul amit a honalpjukon leirtak azt meg lehet erteni. -
Befejezték. -
Eclipse-ekkel mi tortent? 2 hete nem jelent meg veluk semmi -
Asu no Yoichiben Wassan mellett levő srác tényleg minden részben egyre fiatalabb? :D Amúgy jó anime, tetszik. Mondjuk a legutóbbi részben nagyon nem kellett volna verés szegény Samurai-sannak, de egyébként jó. :) -
Az Index OP-ja most se okozott nekem csalódást. :D -
otoshimono 2. rész első fele elég gagyi volt....aztán a végére szépen kijavították a dolgokat...az ED meg teljesen kész volt....Delta amilyen keménynek néz ki.... -
ahhh... kosz nem. elvesztene az anime a varazsat akkor. (szerintem)
nekem boven eleg a fanart az ilyenekbol.
UI:vegre itthon, szedem is az UBW-t :D -
első részbe ilyenek még nem voltak :D -
Én inkább a lányok főztjétől félnék, a sulival semmi baj. :P -
Baka to Test to Shoukanjuu érdekes....elszabott egy suli...ide se járnék szívessen...nem akarnék a legszarabb osztályba járni....:D
-
Nem rossz sorozat, de az első felében a leányzót nagyon nem bírtam. :) Viszont végeztem a Highschool of the dead-del. Féltem, hogy buta ecchi lesz, de kellemesen csalódtam. Jóféle, jöhet a folytatás. :) -
B gata H kei egy kicsit sem volt beteg....gondoltam, hogy durva lesz, de nem ennyire...az utolsó 1-2 rész nagyon ott volt...szerencsétlenek...bár egyértelmű volt, hogy mi lesz a végeredmény, de tetszett....áh...:D -
Inkább ne :DD -
"ilyen rajzot" - nem ezt :) A minőségre gondoltam.
-
elég kifejezéstelen arc....
inkább maradjon a mostani....:D -
Pöfög újra a gőzös.
-
Na kérem, ilyen rajzot szeretnék mozgásban látni egy megvalósuló Elfen Lied-folytatásban :)
KLIKK RÁM!
De megelégszem egy "Clannad" 3-al is :)
Nézzetek a "3d illust" alá - felső sor 2. kép!