Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amúgy meg eureka seven pörög ami elég jónak tûnik eddig
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
párhuzamosan olvasom a mangát is és elég szomorú látni, hogy mennyire lebutították az animét, pedig a manga sem az a hûdebrutálvérescafatoscicis fajtából való:\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
practitioner of the forbidden arts of death
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én Suzaku álszentségétõl másztam a falra a sorozatban. Igazán kivégezhette volna egy furkósbottal a srácot valaki.
PSN ID.: Beegabor
A Shiguruit tervezem,de még nem volt erõm hozzá kezdeni lévén állítólag nincs befejezése és az nem jó:(
Én egy Shigurui-t ajánlanék
PSN ID.: Beegabor
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A zenés dolognak múltkor utána néztem,nem nyerték el tetszésemet,lévén tudatosult magamban hogy én a J-pop és pop rockosok táborába tartozom,az a macross pedig kemény rockos volt meg a detroit is semmi kawaii nem volt a zenébe:D.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
a régi, eredeti Gundamok... elég nagy a sorozat :D nem tudom hol kezdõdik... de esetleg azt megnézhetnéd. valószínûleg kellemesen csalódnál :)
esetleg ha musicaleket nem veted meg, akkor Macross :D
@
Az ecchivel meg nem lenne bajom ha moen kivül vmi mást tudnának nyújtani de persze nem csak néhány idétlen poént,meg néhány kis vmit látni engednek,semmi történettel de ez nulla,a crossdressingtõl pedig ISTEN ÕRIZZEN:D
régi animéket keress... csak sok komolyabb mû mecha, amikért nem vagy oda :)
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
やられたらやり返す。倍返しだ!
2009-11-10 6. Confused Heart 〜szíbtép fájdalom
kokoro midarete〜szíbtép fájdalom
心乱れて〜szíbtép fájdalom
jaj <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE