Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
a Romeo es Julia akkor megy plan to watch-ba. kosz a segitseget.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
akkor a rebirth szóból kiindulva ez most egy teljesen újragondolt sorozat lesz, vagy úgy folytatják, hogy
nekem az elsõ lehetõség tûnik a legvalószínûbbnek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
------
Kezdd el és meglátod... vegyes dolgokat hallottam róla. Most nem tudom felidézni, ez csak ilyen halvány emlék :)
@
Idõközben megnéztem a Top wo Nerae!-t. Hideaki Anno neve fémjelzi. Egy remek példa arra, hogy egy buta kezdésbõl jó is kisülhet. Egyébként pedig végig TTGL érzésem volt. Kicsit retro grafika ('89), de a zene sok helyen nagyon eltalált.
@
E7, TTGL is meg volt :D Így hogy mondtad õket, beugrott, hogy hasonlítanak így vagy úgy :) Kár, lehet, hogy a napokban akkor megnézem újra. Vagy a You are (not) alone-t.
Köszi a választ.
NGE-szerû... Eureka7? Tengen Toppa Gurren Laggan? :D E7 komoly TTGL komolytalan, de mégis Gainax, és valahogy van valami kis hasonlóság...
@
Kicsit más:
Tud valaki NGE szerû sorozatot ajánlani ? Lain, Rahxephon megvolt.
@
Index, Zero, Railgun.
Zero elsõ évadát még élveztem is, akár meg is nézném többször, a második olyan semmilyen, a harmadik meg tiszta fanservice (Tifa!), de semmi különös.
Az Index-et végigszenvedtem, az a rész tetszett talán egyedül, amikor Touma-n kívûl mindenki más testet cserélt.
Lényeg a lényeg, szerintem az Index és a Railgun egy gyenge Shana másolás. Próbáltak mélységet adni a világnak, de inkább csak össze-vissza csapongtak benne. Egy kis egyházi háború, egy kis tudomány, meg természetfeletti stb, de ez az én véleményem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
http://danbooru.donmai.us/data/f9bff5ce9f301eafe35c306c1e39a25f.gif
nem jeleníti meg valszeg, de megoldod :)
@
PSN ID.: Beegabor
újjakat szinte egyáltalán :S
mi történt ? ennyire elhanyagolják? <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Macross Frontier Movie-ról nem tud valaki valamit?
Van csapat, aki Subolja, vagy az még sokára lesz?
amúgy azt valamiért nem nagyon szeretem.
@