Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
25 év felett már csak tömegszereplõ lehetsz akik a városokban élnek és jól meghalnak ha jön a szörny,katasztrófa,fõgonosz,. Esetleg még van esélyed a hibbant apuka/anyuka szerepkörben de ez nagyon ritka.
Idõs korodban pedig csakis a perverz vénember esetleg méltóságteljes bölcs/Yakuzavezér/fõpap/mester/nagybácsi szerepek maradnak szabadon.
Szóval mielõtt odaköltözöl mindig elellenõrizd le hány éves vagy. 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Igazából szerintem inkább vágyak kivetülése 😊 Illetve erõteljesen idealizált valóság.
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
practitioner of the forbidden arts of death
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Egyszer már kérdeztem itt, de hátha tud vki vmit.
Macross Frontier movie mikor jön ki dvd-n/bluray-n köbö?
A filmet 21.-én kiadták moziba, de azóta sem található róla sehol semmi :S
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Viszont tényleg elnézném én is sokáig... Fõleg, mikor Ed elemében van 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-régi anime, (a rajzolása)
-Kevés a 26 rész, Nézném 100 részen keresztül is 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Allenék bizakodva tekintenek a jövõbe aztán meg ha akarják fennakadás nélkül tudják folytatni.
ráadásul ha a 158 -ig dolgozták fel akkor...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ha megnezted es bejott, akkor ajanlom figyelmedbe a Haibane Renmei-t is, kicsit talan konnyebben emesztheto, de hasonloan megrazo darab.
WWFSMD?
Shangri-Laból keveset láttam, az alapján nem tûnt rossznak, de nem is szippantott be (félreraktam).
Samurai 7 elmegy, mondjuk nekem a végéig nem sikerült a szamuráj-robot kombós sztorit rendesen lenyomniuk a torkomon. 😊
Scrapped Princess egy megnézést simán megér fantasy (pár scifi settingel) rajongóknak, nem egy klasszikus azért.
(\__/) ( X.x) ( } . { )