Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
19et toltottem be nyaron. mire van meg eselyem???

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
óóó...akkor ezt bebuktam....tanár meg ilyen nem akarok lenni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csocso14
Kihagytad a buggyant tanárt, 17-25-ös kategóriából, lásd: GTO 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

De ha 20 éves vagy akkor már buktad az egészet mert bizonyított tény hogy a szupererõk,világmegmentõ feladatok,mechavezetés csakis a 14 - 16 éves idõintervallumban jöhet elõ. 16-17-25 éves korig még van esélyed olyan sztorikban szerepelni ahol pártkeresõ szûz fiút-lányt játszol de már csak szigorúan romantikus-ecchi animékben...

25 év felett már csak tömegszereplõ lehetsz akik a városokban élnek és jól meghalnak ha jön a szörny,katasztrófa,fõgonosz,. Esetleg még van esélyed a hibbant apuka/anyuka szerepkörben de ez nagyon ritka.

Idõs korodban pedig csakis a perverz vénember esetleg méltóságteljes bölcs/Yakuzavezér/fõpap/mester/nagybácsi szerepek maradnak szabadon.

Szóval mielõtt odaköltözöl mindig elellenõrizd le hány éves vagy. 😊
armageddon666
meg orruk, meg ezért 175 centisek (meg 2 méteres lolik, képet most nem mellékelek 😄)

@

LasDen
jah 😄 azé van akkora szemük 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Az animék csak illusztrációk. Nem tükrözik a valóságot.

Igazából szerintem inkább vágyak kivetülése 😊 Illetve erõteljesen idealizált valóság.

@

LasDen
mostanában láttam jó néhány animét úgyhogy nyugodtan kijelenthetem, hogy japánban arany életük van a fiataloknak 😄 16 évesen már egyedül élnek, szülök sehol és pénz is van szarásig 😄 oda fogok költözni basszus 😄

sõt jobb is

LeventeV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
isohunt.com kb ugyanaz mint a mininova volt 😞

armageddon666

Jó Eva háttér (Y)

@

Frosty01
honnan lehet lekapni? mininova meghalt :S el vagyok veszve az internet sûrûjében :'(

practitioner of the forbidden arts of death

hmmm most evangelion-os "hátérkép" (nem jut eszembe a neve xD) van itt, és Rei-nek sötét kék haja van a képen, én ugy emlékeztem hogy világos kék, szürkés haja volt. Valami elcseszett verziot néztem, vagy csak rosszul emlékszem?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Kb. fél év múlva várható leghamarabb sztem.
Mark007
Hello!
Egyszer már kérdeztem itt, de hátha tud vki vmit.
Macross Frontier movie mikor jön ki dvd-n/bluray-n köbö?
A filmet 21.-én kiadták moziba, de azóta sem található róla sehol semmi :S

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
Üdv 😊 tudtok nekem ajanlani valami aránylag friss animét? vagy lehet régebbi is lényeg hogy akciodús legyen 😄 eg jo 3 honapja nem nezelodtem milyen a kinálat..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nem volt velük túl sok bajom csak eljátszották a szerepüket...

Szépen felépítve stílusosan kinyírták õket akkor miért kellett aztán erõltetve visszahozni õket? A haláluk remek volt.

Hixer
na ez szépen is mutatja milyen anime a bepop... nagyon eltérõ felfogások és vélemények vannak róla (egyébként bazijó)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

LasDen
engem egyáltalán nem fogott meg......

RelakS
Annyira nem régi, dugig van 3D grafikával...
Viszont tényleg elnézném én is sokáig... Fõleg, mikor Ed elemében van 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Doddy a düdő
nálam pont fordítva van. a grafikája meglehetõsen fasza, de a történet nem fogott meg igazán =(

most fejeztem be a samurai champloo-t, illetve elkeztem a cowboy bepop-ot. Igy 4 rész alapján a "kritikák":
-régi anime, (a rajzolása)
-Kevés a 26 rész, Nézném 100 részen keresztül is 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

armageddon666
De... Mutatták mindet szerintem 😄

Egyébként miért idióták? Én bírtam õket O.o

@

Végül is így nem is rossz...

Allenék bizakodva tekintenek a jövõbe aztán meg ha akarják fennakadás nélkül tudják folytatni.

ráadásul ha a 158 -ig dolgozták fel akkor...

A idióta Noahok 90%-a halott marad és nem hozzák vissza õket mint a mangában. 😊 Jeee!
armageddon666
jah... "Az élet megy tovább" befejezés kb 😄 szal folytatódik ami eddig is ment...

@

NEOreg3
bejezése=befejezése

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
nincs semmi bejezése, feldolgozták a mangát a 158. részig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

volt
Nem úgy bolt hogy kreáltak neki valamiféle befejezést?
LeventeV
o is ezt mondta 😛

Nincs befejezve.
NEOreg3
kár, hogy nincs befejezve

NEOreg3
szerintem igen

Egy kérdés a D-Gray man jó anime?
Hixer
rohadt jó az a sorozat

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Lelouch
Hát ez csak egy új manga lesz...
NEOreg3
Prince of Persia Warrior Within

Frosty01
mert mi az a második képen????

LeventeV
8 reszt neztem meg eddig, szoval meg teljesen nem vilagos, de egyfajta parhuzamot lehet vonni... csak mikor eloszor lattam az elejen nagyon motoszkalt bennem az az erzes, hogy valahol mintha mar lattam volna valami hasonlot.

armageddon666
Azért mások 😊

Scrapped Princesshez van normális minõségû felirat normális seeddel?

@

LasDen
nah megnéztem a Lain elsõ részét 😄 ez jó féle...teccik...😄

LeventeV
tudtam, hogy ismeros valahonnan a proxy

LasDen
bambulni arra most ott van a School Rumble meg a Cromartie nekem 😄

LasDen
köszi mindenkinek...a Lain az AA-n olvasott ismertetõvel keltette fel a figyelmem 😄 és amúgy is kedvelem az ilyen elvont cuccokat...

efti
Lain nekem egyik nagy kedvencem. Elso olyan darab volt ami annyira bejott, hogy meg is vettem. De az biztos hogy nem erdemes ugy leulni ele, hogy csak bambulni akarsz valamit.

Ha megnezted es bejott, akkor ajanlom figyelmedbe a Haibane Renmei-t is, kicsit talan konnyebben emesztheto, de hasonloan megrazo darab.

WWFSMD?

Malakai
Lain jófajta, pszichológiai scifi thriller, de ahogy Frosty is írta kell egy fajta befogadóképesség is hozzá.
Shangri-Laból keveset láttam, az alapján nem tûnt rossznak, de nem is szippantott be (félreraktam).
Samurai 7 elmegy, mondjuk nekem a végéig nem sikerült a szamuráj-robot kombós sztorit rendesen lenyomniuk a torkomon. 😊
Scrapped Princess egy megnézést simán megér fantasy (pár scifi settingel) rajongóknak, nem egy klasszikus azért.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
a Lain elég durva, nehezen emészthetõ alkotás

LasDen
kérdés....leszettem pár animét....és tudakolnám hogy az itt lakók szerint mifélék 😄

- Shangri-La
- Samurai 7
- Sci-fi Harry
- Scrapped Princess
- Serial Experiments Lain

köszi 😄