Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
"Végül....akárhogy nézem, eddig ezek a legundorítóbb mechák, amit animebe láttam 😄"

Akkor nem láttad még a Tengen Toppa Gurren Lagann-t XD

PSN ID.: Beegabor

LasDen
tegnap este hirtelen felindulásból megnéztem a Geass utolsó 5 részét....az elsõ évad befejezése azt mondhatom, hogy nagyon jóra sikerült...És végre a harc is valami keményen nézett ki 😄 Viszont...a harc...egy kicsit kaotikus volt nekem....és bár nem vagyok haditudós, de szerintem nem szokott ilyen lenni, hogy ide-oda passzolgatják, hogy éppen ki van most nyerésben...😄
Egy dolgot nem értek....annak a szemüveges kiscsajnak mi az istenfaszért is kellett szerepelnie??? értem hogy oda van Euphemiaért, de ki nem szarja le....??!!! 😄
Végül....akárhogy nézem, eddig ezek a legundorítóbb mechák, amit animebe láttam 😄
Irány második évad...😄 még jó hogy nem kell rá várni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
vagy #27591

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Doddy a düdő
Frosty01
köszi majd megnézem 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

antalkrisz
Morobito Guardian of the Spirit. Szerintem elég nyugis, érdekes és csodaszép. A régmúlt Japánban játszódik, amikor a császár fia...
Szerintem egypróbát mindenképp megér. Engem lenyûgözött.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

így a pontos<#eljen><#idiota>

Frosty01
valaki ajánlon valami nyugis animet. a közismerteket nagyvalószínüséggel láttam már. köszipuszi elõre is

LasDen
halljátok 😄 a Geassbe a Diethard Ried karaktere tisztára olyan mint a Death Note-ban Amane Misa vagy Teru Mikami

tök ugyanazok szerintem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Na. Azért nem.

Lulu: Miafene miafene miafene? (nearly zetsuboushita)
dramatic 2 perc
Lulu: muhahaha, all according to keikaku! (Keikaku means plan)

^^,

@

Bulykin
Tokyo Magnitude
végre elkészültek az összes résszel, tegnap el is kezdtem nézni😊 annyira nem pörgõs mint amire számítottam, de így is nagyon jó szerintem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

na végre egy objektív vélemény,pontosítanék egy oldalúak XD

sablon!
lulu:jaj,hogy lehet ez nem erre számítottam,bajban vok!
2 perc múlva:
lulu:hehe parasztok végetek,minden a tervem szerint haladt!

LasDen
én most nézem a Geass elsõ évadát...jó meg minden, de azé a csaták elég egy kaptafára készülnek....na nem baj 😄

efti
canaan nekem nagyon nem jott be, a halalom amikor valaki mindenaron megprobalja ratukmalni a tularado szeretetet valakire vagy valakikre akik epp megprobaljak megolni.

Viszont most neztem vegig az eve no jikan -t, nos az nagyon bejott, csak ajanlani tudom.

WWFSMD?

Timbo
megnéztem gyors én is 😊 tényleg jó volt

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

antalkrisz
Sok jót hallottam már róla, amint lesz majd két-három órahosszám egybe nyomom majd le az elsõ pár részt. Apropó hogy tetszik az oldalam? Canaanról mi a véleményetek érdemes megnézni?

csocso14
Nekem tetszett 😄
True Tears megvolt, ajánlom, szép, aranyos, frankó egyedi hangulata van, megfogott, kár, hogy csak 13 részes volt.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

legjobb anime 😄 2. évad utolsó részét soha nem felejtem el.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeventeV
masodik evad is jo, az eleje kicsit meg van kavarva, ajanlom, hogy ugy ulj neki, hogy elso 5-6 reszt egy az egybe mgnezd szunet nelkul. harmadik evadrol meg mar kiderult, hogy manga es nem anime lesz, Lelouch irta ha jol emlekszem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

antalkrisz
Most fejeztem be a Code Geass elsõ évadát! A végére nagyon felpörögtek az események, nagyon bejött. Remélem a második évad is ilyen jó lesz, ha igen akkor meg remélem nem kamu a harmadik évad <#lookaround>.

armageddon666
sok szépet = legjobb arc
azt nemtom mirõl szól 😄

@

armageddon666
Nekem tetszett az egész... fõleg hogy S2-t a legelejétõl néztem... és így nem is volt olyan hosszú az a 8 rész 😊 igen, geciség volt, de mesteri trollkodás 😄 3 részben kellett volna...

Engem egyébként kárpótolt utána a Sigh of Haruhi... a Disappearance of Haruhit hiányoltam, mert sok szépet hallottam róla... meg valahogy opening miatt olyan érzésem volt hogy benne lesz <_< (mintha kerestek volna valakit ^^)

@

az eredeti sem nagy szám,csak azért lett olyanyira sikeres mert semmit sem vártak tõle és meglepõdtek hogy ahhoz képest egész jó volt.Most hogy elvárások is kapcsolódtak hozzá,csúfosan bukott

Győri Devi
Kyon-kun denwa! <#idiota>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

A Haruhis E8 a legnagyobb köcsögség amit animrendezõ valaha is elkövetett. Most komolyan... a fanok vártak vagy 2 évet erre a képükbe nyomnak 8 ugyanolyan részt aminek megoldása se egy nagy was is das...

Csodálom hogy nem gyújtották fel a stúdiót.
Lelouch
Anno, mikor néztem az új Haruhi részeket, az E8 után félreraktam a cuccot egy idõre(hát igen, végignéztem mind a 8 részt... XD)
Tegnap elõvettem, és megnéztem a maradék 5 részt, hát megérte megvárni míg kiheverem az E8-t 😄 Mivel idõrendi sorrendben néztem, most jön majd a kevert sorrendes elsõ rész, így azért már jobb lesz mint anno, mikor az volt az elsõ rész amit láttam, akkor dobtam is a sorozatot, de nem bántam meg hogy elkezdtem újra de már idõrendi sorrendben 😄 Annyira Haruhi hangulatba hoztak amúgy az utolsó új részek, hogy újra is néztem az összes részt amit már láttam 😄 Ma még megnézem a maradék 4 részt<#idiota>
Kár hogy a movie majd csak kb. õsszel jön majd ki DVD-n 😞
Lelouch
Dattebayo?
LeventeV
milyen csapatok adtak ki az uncensored Narutot? vagy honnan tudom megkulonboztetni meg letoltes elott.

LeventeV
2010 marcius 9 a hivatalos megjelenesi datum.

LeWyTy
Nemtom menyire off, de szerintem részben idevaló.FInal Fantasy XIIIMegjelente már?
Menyire állat :3

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bulykin

efti
meg a voros foltok az arnyekokban is nagyon hangulatos

WWFSMD?

Győri Devi
MALon 13ra van írva

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

a Sora no Otshimoto hány részes lesz? Remélem legalább 26.
RelakS
nézd meg a filmet is!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

cowboy bepop-nak vége 😞
nagyon tetszett. Csak ugye rövid volt az 26 rész. Az anime az egész mangát feldolgozza?
"See you space cowboy" ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Frosty01
:S engem nagyon frusztrált. de azért végignéztem. 😄

LasDen
ja...érdekes 😄 ja, és ez az 5. rész aztán rátett még egy lapáttal a dolgokra....még elveszettebb vagyok 😄

Hixer
imádom azt a transzformátor-búgás hangot ami van ilyen állóképeknél

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

LasDen
nah...😄 az 5. résznél tartok a Leinnel....de ez.....ez nagyon kész....ennyire elvont cuccot még nem láttam soha szerintem....és vannak dolgok, amik nem teljesen tiszták....pl a wired...ez olyan mint a net???
érdekes.....a david lynch filmek jutottak róla eszembe, de az más kategória....

LeventeV
en 29 evesen szemuveges jofej, kora ellenere felettebb bolcs ember leszek aki hirtelen atvalt kontaktlencsre es mindenkit hatbadof miutan eljatszotta a halalat.

RelakS
29.

Megyek ki háziúrnak, aki jól behajtja minden hónapban a lakbért <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
19 vagyok... az meg nem tulkoros, vagy igen???<#shakehead>

De akkor meg Hei kinyír. A túlkoros contractorok általában már csak epizód ellenségek 😊
LeventeV
valoban <#ravasz1>

Lelouch
Contractor még lehetsz<#nyes>
LeventeV
akkor olyan srac leszek aki keresi az orok not es nemreg felvetelizett a mechapilota egyetemre, anyagi helyzete nem tul fenyes. megtanitom a fohosNOT a mechavezetes minden trukkjere, akit persze majd bekombinalok. aztan a fogonosz elleni harcban ELJATSZOM a halalom, hogy meglegyen az emocionalis loket. az anime veget naplementes kornyezetbe kepzelem (elmegyunk a naplementeben (ertse ki hogy akarja 😛)) es a vegen SEMMIKEPP sem gondolunk a rankkovetkezo vizsgaidoszakra.

<#idiota>

Srác/lány aki az igazit keresi, esetleg idõsebb mechapilóta aki majd jól meghal hogy a fõhõs megkapja a szükséges emocionális löketet.

Esetleg még arra van esélyed hogy egy fiatalabb srác/lány sempaija legyél vagy esetleg még felvételizõben lévõ egyetemista is lehetsz de akkor már csak ilyen csajkeresõs-ecchi-pszihológiai témájú animokban szerepelhetsz. 😊