Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Kis cseles. 😉

Hiába no,kénytelen lesszel elfogadni hogy bizony virul.... 😄
Amúgy a józan ész is azt diktálja a CG-re igaz volt hogy semmi sem az aminek látszik...elég egy kis fantázia és nem nehéz belátni hogy a készítõk úgy folytatják ahogy akarják...

a destiny-t majd késöbb nézem. A karaktereket megkedveltem, és majd késöbb jó lesz vissza térni 😄
Se
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
isohunt, megaupload
nem találtam az elsõ évadott égetett angol feliratal. Nekem véletlen szerüen késik a feliratt, és anélkül nem tudom beállitani. Majd késöbb folytatom xD
A terveim közt volt a shaman king, de ehez csak szinkront találtam, igy elment töle a kedvem. Késöbb xD
És a soul eater. EZ valami beteg xD De tetszik. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Seth
this is great

PSN ID.: Beegabor

nézd az eget!

Máté94
Mi az a pokkoncho?😄
armageddon666
Sunrisenál mindig mindenki feléled O.o

Seed Destinyt láttad?

Suzakut én sem szerettem 😞

@

RelakS
vigyázz, van Hell Girl dorama is!
És három évados az egész anime sorozat!
Szóval inkább teljes évadokat tölts le! <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

elkezdtem a hell girl-t. AZ elsõ 2 rész alapján nem rossz.
Most letöltöttem a 3. részét, és valami kb 23 perces live action xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

code geass spoiler
Csak ne Suzaku legyen a fõszereplõ,Mert én útáltam -.-

Vége a gundam seed-nek. 😞 Nagyon tetszett. A destiny-t majd késöbb nézem 😄
az elején még azt gondoltam hogy a "jók" közül senki nem fog meghalni, erre meg xD

A full metal alchemist-nek van egy "új évada". Ez felújitott, vagy fojtatodik a történet?

armageddon666
egész jó? nagyon jó...
kivéve? miatt...

@

Majd biztos kapunk Gundam 00 nyúlást... A CG eaz egyik kedvencem, a vége(akárki akármit mond) egész jó lett,kivéve
Lulu halálát, amiatt egy picit pipa voltam

Ezt egy sima folytatással már csak elrontani tudják.
armageddon666
mert az R.R. fanmarhaság sokkal valószínûbb tényleg...

@

armageddon666
Áááá méég, Gintamat >.< mégegy epic arc... köv rész még valahogy hozzákapcsolódik, de ma már nincs idõm rá :S na nembaj, úgyis levezetõ rész ^^ de nagyon jó >.<

jó karakterek, jó zenék, jó történet...

és serious Gintoki kicks ass >.<

@

LasDen
akkó ezt benéztem 😄 azé köszi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Mozifilmbõl van
Végtelen történet (Neverending Story)

LasDen
Kérdés...az elején 0:52-ig a szöveg az nem tudjátok, hogy mibõl van?? azé itt kérdem, me szerintem egy animébõl van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

XenHai
Valószínû...
LeventeV
errol nem tudtam... valoszinunek tartom, en orulnek neki ha egy uj masodik evad jonne ki, nem azert mert a mar megjelent rossz, de inkabb ez mint, hogy folytassak. a vege az nagyon kiraly, kar lenne elrontani.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bulykin
rebellion 2?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
vannak elméletek rá... na azokat NEM jelenti... mert hülyeség az egész... mert tudjuk mi a vége, és kár hitegetni magunkat (másokat meg marhaság) az ellenkezõjével 😊

Szóval az R2... nemtom 😄 Release 2 ! 😄 de nem, nem RRt jelent...

@

LasDen
amúgy a Code Geassba az R2 mi a szart jelent???? 😄

armageddon666
talán kapunk egy original routeot... mert ugye a második évad teljesen más lett mint lenni akart volna...

@

LeventeV
kivancsi leszek hogy mit hoznak ki belole, de szerintem nem folytatasa lesz az eredetinek, esetleg fog egy adott esemenyt a tortenetbol es onnan egy teljesen uj iranyba tereli azt, egyfajta alternative endinggel. de szo mi szo magasra tettek a lecet.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
zola2000
Van magyar felirat a DC movie 13hoz az AnimeAddictson, lehet nézni

http://www.youtube.com/watch?v=wHZmYEy-734

(tudom már régóta fennt van, de csak most vettem észre, és látom még nem volt a topicban)

A végén a katonai helikopter EPIC FAIL, a végfõcímdal szerintem rossz lett, az anime kissé borús/sötét hangulatú lett, de különben nézhetõ.

A

QuippeR
aha, akkor csak ott nincs fent, ahol néztem. kösz, majd megkeresem akkor valahol máshol az új részeket.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

RelakS
Most már 28 részes.

Az új évad tartalmazza az elõzõ 13+1 részt is

QuippeR
hali. kérdés: The Melancholy of Haruhi Suzumiya összesen 14 részbõl áll?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

armageddon666
Maka hangja kezdõ seiyuu, nekem sem tetszett.

@

armageddon666
de az nemérdekel mert a hangok jók >.<

@

RelakS
FMP szinkronja rémes. Tele van félrefordítással 😞 FMP Fumoffu dettó.

Soul Eater? :]

A kis Franken Stein az egyik iskolatársának:
Játsszunk inkább eutanáziásat!

Blair és az összeállt 5 Mizune (miért nem lettek vajon leegerezve?) bunyó közben dumál:
-Mi van? Reszketsz a félelemtõl?
-Nem én, te mélyen mûvelt! A föld remeg!

Én sírok-fexek a röhögéstõl rajta elég gyakran. Az eredetiben meg valahogy pont nem tetszik Maka hangja, csak a szinkronban.

armageddon666
Mondtam már hogy utálom a recap epizódokat?
Mondtam már hogy imádom a recap epizódokat Gintamában? 😄

@

inuyasha-t csaka magyar tv-be láttam szóval ehhez nem tudok hozzá szolni
slayers-t is magyar tvbe láttam ,de nem tetszett.
full metal panic szinkronosan? Nem tudom milyen a magyar , de a japán nagyon jó! Felülmulhatattlan amikor Chidori üvöltözik, Sousuke :S (nem tudom ogykell irni xD) meg amikor magyarázkodik xD

LasDen
na az FMP is jó télleg 😄
a Soul Eaterben szerintem Black Star hangja lett nagyon eltalálva 😄 Czetõ Roland jó választás volt...😄

armageddon666
Soul Eaternek tuti nincs jó >.< de nem is merem megnézni 😄DD

Slayers
Full Metal Panic
Inuyasha

ebben a sorrendben 😄 Slayersé nagyon jó, FMPé is jó, Inuyashaé is tetszett... bár RelakS azt mondja vannak fordítási hibák ^^ de a hangok jók 😄

@

LasDen
akkor jó magyar szinkron, úgy kérdem 😄
mer pl szerintem a Soul Eaternek jó szinkronja van...😄

Frosty01
a japán is szinkron lool 😄

practitioner of the forbidden arts of death

LasDen
van jó anime szinkron??? 😄

mindjárt vége a gundam seednek <#rinya><#rinya>
Kb. a 10., 14. részig gondolkoztam rajta hogy dobom, de mostmár az egyik kedvencem 😄

RelakS
Miért? Engem attól, hogy Raito, meg Eru, a hideg rázott :]

Zomil
áá nem, eddig mindent eredeti nyelven néztem, szoval ezután is eredeti nyelven fogom nézni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És mégegy dolog: death note-nál nehogy a magyar szinkronost nézd!!

http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.594
http://www.aoianime.hu/?anime=348

Hát nekem az ismertetök alapján nem tetszik. :S

Bulykin
igen, kúrvajóak<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
death note <#sir>

Zomil
köszi szép lassan végigmegyek szerintem a felsoroltakon 😊
amugy még olvastam valahol egy elfen lied amv commentjeinél, h a Higurashi no Naku Koro ni is hasonlóan érdekes és legalábbis aki irta azt mondta, h akinek tetszett az elfen lied elborult világa annak ez is tetszeni fog, ismeritek ezt az anime-t? vélemény?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hehe, full metal panic-ot majdne melfelejtettem ^^