Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én most nézem a gundam seed-et. Ez is nagyon jó! én ezeket ajánlanám:
Eureka seven, cowboy bepop, code geass, de elöször a death note-ot nézd meg.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

NEOreg3
olvasd a mangát, ég és föld a különbség

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Én már dobtam :S
Bulykin
Fairy tail annyira idegesítõ<#ticking> viccesnek vicces, de úgy elkúrják a gagyisággal(vagy inkább gyerekességgel?) kicsit lehetne komolyabb...így nem biztos hogy folytatom<#schmoll2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
Az új haruhiban a régi részek op-ja és ed-je a régi?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Ha valaha lesz vmi biztos, hogy újra benne lesz a Goldan Age arc, túl rég volt már a régi...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Remake ÉS folytatás lenne a legjobb, de aztán rájöttem hogy bármikor újranézhetem a régit 😊 újra is fogom! 😄

@

Zomil
Sziasztok!
Nemrég néztem meg az Elfen Lied-et és az NGE-t igazábol nem vagyok nagy anime fan(elsö anime amit néztem a Blue Gender volt nagyon tetszett, de igazábol nem néztem azon kivül mást, egészen eddig a 2 anime-ig), de ezek nagyon bejöttek 😄
mondjuk NGE elvitt kb. 1hetemet, mire sikerült olyan 95%-osan megérteni az egészet, sok utánaolvasással stb. 😄
Nah a lényeg ami miatt ide irok, érdekelnének Elfen Lied-hez hasonlo anime-ek amiket ajánlotok, mert az NGE-hez találtam párat: Fafner és RahXephon, de ha ehhez hasonlót tudtok ajánlani azt sem bánom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Én is úgy tudom, hogy nem lesz új Berserk anime.
Malakai
Hivatalosan tagadták, hogy készülõben lenne Berserk anime.
Állítólag a képek kiszivárogtak, de simán lehetnek teljesen fake, vagy vmi teljesen más projectbõl, esetleg egy Berserk játék átvezetõ képsoraihoz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
jézusom. 😄 ilyet nem tudni! 😄

én is le is kapom megint, és meg is nézem még a héten! eszméletlen szuper anime

practitioner of the forbidden arts of death

csocso14
Berserk nézzd meg szerintem nagyon jó 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

LasDen
õõõ....kérdés....mi az a berserk??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csocso14
nem tûnik annak, mert már Casca haja is hosszú mint a mangában ill. ott van a kis tündér is.

Frosty01
reméelm enm csak mezei remake. annyira várom a folytatást hogy az pusztán szavakkal kifejezhetetlen :|

csocso14
ebbõl azt szûrtem le, hogy te nem tudsz róla akkor TESSÉK NÉZNI

Frosty01
😮

csocso14
gyerekek, új berserk animérõl valaki tudd, valamit, képeket láttam, frankónak tûnt a dolog mármint grafikailag meg ahogy szereplõket néztem folytatásnak tûnik, de tényleg lesz e és ha igen mikor, ha valaki tudd valamit legyen szíves és ossza meg velem, köszike.

LasDen
üdv mindenkinek!
utólag is bódog új évet mindenkinek 😄
2 hétre mentem haza és nem volt lehetõségem animét nézni...és a végére már éreztem a kéztetést, hogy megnézzek valamit 😄 20 évig megvoltam anime nélkül, most meg már 2 hét után ez van 😄
bár azért az axn-n voltak a Death Note filmek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gond megoldva, profi vagyok. 😄
#27788, #27789 köszi ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Timbo
szemét 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
fairy tail

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lelouch
Fairy Tail
lenne még 1 kédésem ^^ Ez melyik anime? Régen olvastam az ismertetöt.

A fõszereplõ egy mágus, akinek egy sárkány volt a mestere. Majd csatlakozott egy mágus csapathoz, és ha jól emlékszem mindig nagy pusztitást hagynak maguk mögött. A föszereplõ meg tudja enni a tûzet amit csinált. :S

van egy kis gondom a feliratal 😞
gondoltam megnézem a gundam seed-et. Animeaddicts-on 2 részbe van a felirat. 1-16-ig, illetve 17-50-ig. Az elsõ az müködött. (SSA formátum), mig a 17. résznél nincs feliratt, (ASS). Eddig nem volt gondom az ASS formátumal. Gomplayer, amikor elinditom, jobb egérgomb, subtitles/subtitle explorer ott van a feliratt. Subtitle workshop-al "save as"-al megprobáltam, srt, ssa tipusba menteni, de akkor nem is érzékeli . 😞

zola2000
Nem értem miért csak pár részhez van magyar felirat, mikor ez a legjobb anime (szigoruan magánvélemény persze), és már 96óta fut a sorozat, lett volna idõ leforditani, még jó hogy valamennyire tudok angolul is.

A

zola2000
Én most a detective conannal vagyok elfoglalva, amig végig nem érek rajta mind a 600 résszel addig más animét nem nézek, most vagyok a 129.nél (kb mostantól jön a képbe Ai Haibara). Mondjuk érdekes cucc, van aki conan fan, van aki ki nem állhatja.

A

Bulykin
nekem tetszett annó, az elsõ animék között volt nálam😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

csocso14
meg lehet nézni, sötét képvilág, sok harc, drámával tûzdelve, kimondottan komor hangulata volt én két vígjáték közé raktam, hogy legyen egy kis változatosság

Hixer
ki mit gondol a Basilisk anime-rõl? érdemes/nem? kinek hogy jött be?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Bulykin
állítsd be ezt alapértelmezettnek
katt

szerintem meg sincs a cd xD

csocso14
sajna nem én is keresek 7-hez, winamp K-ON téma, választható szereplõs a legjobb😄

LeventeV
ezek kozott vannak erdekesek is... valami windovs temat nem tudsz (Vista vagy 7)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
B.U.É.K.! igy masnaposan.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
Mert szerinted az enyém milyen?!
CD berak, japán nyelvi csomag felkúúúszik. Vagy ha nem, akkor nagyon gáz a verziód 😄

hehe, én csak kockákat látok. Nincs telepitve a japán nyelvcsomag. És nem is lehet. mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warez mikulás
hozta a windowst. xD

RelakS
Akemashite Omedetou Gozaimasu

Az, hogy a Gozaimasu-t kanjival írtam, külön kibaszás 😄

majdnem 😄..... 明けましておめでとう御座います。 meaning XD

armageddon666
...mashiteomedetou...imasu.

😄 kanjit nemtok olvasni még így sem 😄

@

RelakS
Google translate? :]

boldog új évet 😄DDD....

RelakS
明けましておめでとう御座います。

armageddon666
nem, csak ittam kicsit, és ilyenkor feloldódnak a komoly gátlásaim (FULL RELEASE!!!) és kiderül hogy nem vagyok olyan hülye mint amilyennek gondolom magam 😄 és olyanokat tudok amikrõl azt hittem nem tudom...

@

tuti csaltál 😄

armageddon666
a lényeg az volt, hogy el tudtam olvasni 😄 wow 😄 büszke vagyok magamra...

@

Máté94
Egyszer úgy meg kellene tanulni japánul úgy egyszer😊
RelakS
Dou itashimashite.

Szívesen.

armageddon666
douitashimashite?

@

RelakS
どういたしまして。