Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eureka seven, cowboy bepop, code geass, de elöször a death note-ot nézd meg.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
Nemrég néztem meg az Elfen Lied-et és az NGE-t igazábol nem vagyok nagy anime fan(elsö anime amit néztem a Blue Gender volt nagyon tetszett, de igazábol nem néztem azon kivül mást, egészen eddig a 2 anime-ig), de ezek nagyon bejöttek 😄
mondjuk NGE elvitt kb. 1hetemet, mire sikerült olyan 95%-osan megérteni az egészet, sok utánaolvasással stb. 😄
Nah a lényeg ami miatt ide irok, érdekelnének Elfen Lied-hez hasonlo anime-ek amiket ajánlotok, mert az NGE-hez találtam párat: Fafner és RahXephon, de ha ehhez hasonlót tudtok ajánlani azt sem bánom 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Állítólag a képek kiszivárogtak, de simán lehetnek teljesen fake, vagy vmi teljesen más projectbõl, esetleg egy Berserk játék átvezetõ képsoraihoz...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
én is le is kapom megint, és meg is nézem még a héten! eszméletlen szuper anime
practitioner of the forbidden arts of death
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
practitioner of the forbidden arts of death
utólag is bódog új évet mindenkinek 😄
2 hétre mentem haza és nem volt lehetõségem animét nézni...és a végére már éreztem a kéztetést, hogy megnézzek valamit 😄 20 évig megvoltam anime nélkül, most meg már 2 hét után ez van 😄
bár azért az axn-n voltak a Death Note filmek 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#27788, #27789 köszi ^^
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A fõszereplõ egy mágus, akinek egy sárkány volt a mestere. Majd csatlakozott egy mágus csapathoz, és ha jól emlékszem mindig nagy pusztitást hagynak maguk mögött. A föszereplõ meg tudja enni a tûzet amit csinált. :S
gondoltam megnézem a gundam seed-et. Animeaddicts-on 2 részbe van a felirat. 1-16-ig, illetve 17-50-ig. Az elsõ az müködött. (SSA formátum), mig a 17. résznél nincs feliratt, (ASS). Eddig nem volt gondom az ASS formátumal. Gomplayer, amikor elinditom, jobb egérgomb, subtitles/subtitle explorer ott van a feliratt. Subtitle workshop-al "save as"-al megprobáltam, srt, ssa tipusba menteni, de akkor nem is érzékeli . 😞
A
A
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
katt
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
CD berak, japán nyelvi csomag felkúúúszik. Vagy ha nem, akkor nagyon gáz a verziód 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az, hogy a Gozaimasu-t kanjival írtam, külön kibaszás 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@