Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag a képek kiszivárogtak, de simán lehetnek teljesen fake, vagy vmi teljesen más projectbõl, esetleg egy Berserk játék átvezetõ képsoraihoz...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
én is le is kapom megint, és meg is nézem még a héten! eszméletlen szuper anime
practitioner of the forbidden arts of death
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
practitioner of the forbidden arts of death
utólag is bódog új évet mindenkinek 😄
2 hétre mentem haza és nem volt lehetõségem animét nézni...és a végére már éreztem a kéztetést, hogy megnézzek valamit 😄 20 évig megvoltam anime nélkül, most meg már 2 hét után ez van 😄
bár azért az axn-n voltak a Death Note filmek 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#27788, #27789 köszi ^^
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A fõszereplõ egy mágus, akinek egy sárkány volt a mestere. Majd csatlakozott egy mágus csapathoz, és ha jól emlékszem mindig nagy pusztitást hagynak maguk mögött. A föszereplõ meg tudja enni a tûzet amit csinált. :S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
gondoltam megnézem a gundam seed-et. Animeaddicts-on 2 részbe van a felirat. 1-16-ig, illetve 17-50-ig. Az elsõ az müködött. (SSA formátum), mig a 17. résznél nincs feliratt, (ASS). Eddig nem volt gondom az ASS formátumal. Gomplayer, amikor elinditom, jobb egérgomb, subtitles/subtitle explorer ott van a feliratt. Subtitle workshop-al "save as"-al megprobáltam, srt, ssa tipusba menteni, de akkor nem is érzékeli . 😞
A
A
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
katt
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
CD berak, japán nyelvi csomag felkúúúszik. Vagy ha nem, akkor nagyon gáz a verziód 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az, hogy a Gozaimasu-t kanjival írtam, külön kibaszás 😄
@
Gekiretsu de Kareinaru Hibi
És ha már itt tartunk akkor még amikor Suzumiya bejelenti,hogy a klub neve SOS Brigád az alatt is van egy.Ennyi elég lesz.😄
Bocsi,hogy kellemetlenséget okozok.😊