Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
3. videm...ha érdekel valakit :D még mindig szar...de nemtom...talán haladás történt elõre..:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de azért a 4 "össze olvadt" egérke se rossz :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
igen, Blairt féle cicust sokan elfogadnának :D

Zomil
Így 10 rész után határozottan tetszik a Soul Eater azzal az elborult látványvilágával,meg mindennel együtt. Nem sürün van ilyen, de az openinget összesen 1szer tekertem tovább annyira tetszik. :D
A poénok jók, a történet érdekes.
Jah és a macskám helyett elfogadnám Blair-t. :DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gyõri Devi
a legnagyobb ütés amit valaha láttam XD az igazi falcon punch :DD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Csaba1990
Nem lesz az sok XD

Zomil
Elkezdtem nézni a Soul Eater-t. 2részt néztem meg eddig, a látványvilága eléggé beteg :D
De igazábol érdekesnek tünik és a poénok is jók.
Bár az az 51 rész kicsit soknak tünik.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Végignéztem az Excel saga-t, nem volt semmi :D
Fõleg a 26. rész... :D

RelakS
van egy md5 fájl is mellette, azt elindítottam.
molyolt a total commander egy percet, majd közölte, hogy:

Rossz CRC:

Hiba: 1
Rendben: 0, Nincs meg: 0, Olvasási hiba: 0, Hibás ellenõrzõszám: 1

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
cccp + coreavc -t használok :/

practitioner of the forbidden arts of death

berlinboy6329
mpc-hc+cccp codec aszt elleszel mindennel.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Frosty01
leszedtem a gõzösról a 4.5 gigás skycrawlers. mkv meg 720p meg minden anyámkínja de rohadtul nem játsza le semmi, és kezdek idegbeteg lenni.. valaki tud rá megoldást? :'(

LasDen
annyit mondtátok, hogy a 26. rész így meg úgy, hogy kiváncsi voltam és gyorsan letoltam :D

Csaba1990
Ügye XD
A 26.-ik rész nagyon ott van a szeren XD

De csak gratulálni tudok hogy képes voltál egy nap alatt szinte végiglesni XD

LasDen
nah...sikerült befejezni az Excel Sagat...:D azé tudnak valamit, hogy 4 résznyi történés köré felhúztak még 20-t :D + a 26. ami maga volt a baromság :D

Máté94
Most miért van mindenki kiakadva?:D
Doddy a düdõ
<#zavart2>

Seth
nyugtázza, hogy érti

PSN ID.: Beegabor

Zomil
Hm nekem eddig nem tünt fel :D

Máté94
Hyatt-chan.
Amúgy milrt mondja majdnem minden mondata végén,hogy .....soka?:D
Zomil
Excel sagában a másik fõszereplõ :D

RelakS
egyáltalán mi a franc az a Hyatt?

LasDen
haggyad má...direkt nem írtam többet....de ebbe most mi volt olyan ami poén gyilkos lett volna???

Máté94
SPOILER!-.-
LasDen
azé Excel 13. része oda tett :D az a sok Hyatt :D

kakaoskalacs
Sky crawlers-t fullhd-ban neztem kicsit odabaszot latvanyilag de tortenetileg kozepes

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Csaba1990
Excel Saga nagyon durva XD Az egyszer biztos.
De az uccsó rész mindent visz XD

"Erre van MO.-n lehetõség?"
Van minden nagyobb (meg néhány kisebb) nyelviskolában japán nyelv, de ott van még a Japán Alapítvány is, ahol (legalább is régebben) van a japán kormány által anyagilag(!) támogatott tanfolyás. Viszont ott a tankönyv (a mostani) full japán.

Zomil
Megnéztem a Excel Sagábol 4 részt....
Hm ha a fumoffu-t kicsit betegnek tartottam, akkor erre nem létezik megfelelõ szó :D
Aki ezt kitalálta az biztos nem volt épelméjü ember.
Még ennyi barmoságot, azt hiszem ez alatt a 4rész alatt rengeteg agysejtem pusztult el. Bele se merek gondolni mi lesz ha végignézem a 26 részt :DDDDD
Amugy a hercegnö v ki miért is hal meg 2percenként? tiszta Kenny szindróma :DDDDDD

Frosty01
szépen rajzol

a repcsis filmet meg várjuk. még nem láttam kíváncsi vagyok rá :)

Seth
De láttam és nem igazán tetszett

biomage
ez jó film -.-, ja és seth nem is láttad :D

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
Jobb filmet nem találtak?

Csaba1990
Nem mondjátok, hogy ezt le fogják fordítani magyarra? <#wow1>

Ezen meglepõdtem XD

a találgatásnak vége.

magyar elõzetes

Zomil
jó de van amelyikhez 2-3 banner van :)

RelakS
<#idiota>

Doddy a düdõ
290

LasDen
inkább nem :D látom, hogy kurva sok...:D

RelakS

LasDen
télleg...bannerba hány anime váltakozik???

aí csaj hasonlit cagalli-ra a gundam seed-bõl :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

RelakS
majd megmondom, ha végeztem az elo-val XD
Utána fogok merni nekiállni egyáltalán a Botchan-nak. De szerintem ezt a japó topikban ;)

Gyõri Devi
20as leckéig biztos nem volt eloban :) amúgy hogy mennek a 夏目漱石 szövegek?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Miért ne lenne? :)
Elég sok nyelvet lehet tanulni nálunk.

RelakS
Bemész az általánosban a japán topikba, és tájékozódsz ;)

LeWyTy
Ja hogy valaki japánul tanul<#idiota>
Erre van MO.-n lehetõség?<#merges2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS
a taskeru-t nem emlékszem, hogy vettük volna, bár attól még lehet, mint a korábbi események is többször bizonyították :D (Miafaxezaszó? Ja, hogy 6 leckével ezelõttrõl? <#idiota>)

Csaba1990
Abból az utolsó rész a legjobb XD

Bár meg kell valljam nem egy hétköznapi darab XD
De nekem tetszett :D