Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
Kinek tetszik vagy nem az új logóm?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Szerintem kiváló ötlet Schneizel úgyis a kedvenc szereplõm volt<#idiota>

az alternativ történet se jó ötlet szerintem. :S Mondjuk death note-ba elviselném ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Mint már korábban is írtam, sztem egyedül úgy lehet normálisan folytatni, ha gundam 00 szerû folytatást kapnánk (a világ egyesült, de kiderül hogy vannak elnyomott népek ezért...). Az viszont sztem elég nagy nyúlás lenne, ezért jobban örülnék mondjuk egy alternatív történetnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk Schneizel terve sikerül, és a világ terror által egyesül Sneizel keze alatt
Pedig ha lesz 3.évad akkor igen valószinû hogy az lesz.
Az összes japán animébe amit láttam mindig úgy tûnt mintha...DE ha volt folytatás mindig kiderül hogy nem mégsem vmi gagyi magyarázattal......

armageddon666
minél késõbb annál jobb... alternative universe vagy reboot vagy ilyesmi lehet, folytatás NE! :\

@

de ennek ellenére kiváncsi vagyok rá, és várom. Örülnék egy pozitiv csalodásnak. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Én tartok töle hogy a 3. évad nem lesz valami jó. A befejezése tökéletes volt.
Zero volt a kedvencem, kár hogy meghalt 😞 Nem örülnék valami olyasminek, hogy Zero nem halt meg, vagy feltámad, mert úgy elveszti a történet lényegét. És a fõszereplõ (ha nem új karakter lesz) szerintem Suzaku lenne, ö meg b*zi. Mindig utáltam.

a THE SKY CRAWLERS egyáltalán nem rossz film. sõt, emberesen megállja helyét a sci-fik között, csupán némi ráhangolódás szükséges, ugyanis a narrativája meglehetõsen sajátos.
Zomil
valóban, annak én is jobban örültem volna 😊
igazábol ezzel az animével ugy vagyok, h szivesen néztem volna még, nem untam egyszer sem. pedig a legtobb anime-vel ugy vagyok, h épp elég annyi rész amennyit csináltak max. a befejezésük nem tetszik 😄DD

amugy lett volna rá lehetõségük folytatni elég sokáig, mert a mangát a mai napig adják folyamatosan ki, csak sajna havonta és valószinüleg nem érte volna meg nekik :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
code geass 3. evad mikorra varhato?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Hagyhattak volna nyitott véget is neki, aztán lehetett volna folytatni idõvel<#rolleyes>

Nekem is bejött az FMA, csak a végefelé már nagyon elszaladt a ló a készítõkkel 😛
LasDen
am az kiderül a mangában, hogy Steinnek mér van egy kurva nagy csavar a fejibe??? és mikor csavargatja akkor mivan??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
elsõ chapter...
hmm, manga pergõsebbnek tûnik mint az anime...
viszont OCS-MÁNY O.o nagyon csúnyák a karakterek... animének nagyon bejött a stílusa

@

armageddon666

@

armageddon666
Black Star vs Mifune II volt a legjobb harc >.<
Amúgy kimaradt Black Star epic fegyvere is 😞 ilyen naaagy barbár láncos szablya 😄

RelakS: fejezet? 😄

@

RelakS
Elõtte is vannak apró eltérések.

Pl:
honnan tudták meg, hogy Stein-hez kell menni? Eleinte Sid tanárúr nem vallott. Aztán Black Star felhúzta Tsubaki szoknyáját, és Sid tanárúr azonnal elmondta. Még kellett volna infó, ezért Soul is felhúzta Maka szoknyáját. Az csak verést váltott ki Maka részérõl XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Doddy a düdő
nekem a fma-val semmi bajom nem volt

LasDen
asszem wikin olvastam, hogy a 35. résztõl tér el a mangától.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

NEOreg3
az FMA-nak azért képesek voltak egy egész jó történetet összehozni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
ugy tudom, h a mangának még nincs vége, ezt viszont le akarták zárni, igy viszonylag érthetö, h miért változtatták meg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Nem kellett volna eltérni a mangától, így úgy járt mint az FMA :S
exkááááááálibuuuuuuuuuuuuuuuur exkáááááááááálibuuuuuuuuuuuuuuuuur, nekem tetszett ahogy énekelt xD

LasDen
akárhogy nézem Black Star és Kid csatája Ashuraval sokkal jobb volt mint Souléké...csakugye Makanak kellett lezúznia...eleve ez a fegyvermester fegyverré válik is érdekes volt, de ahogy végül legyõzte...😄
mindegy..Black Star a legjobb.....

Doddy a düdő
a vége úgy szar, ahogy van. kár 😞

Zomil
Befejztem a Soul Eater-t, nagyon tetszett végig érdekes volt és egyszer sem unatkoztam(najó talán az excalibur-os részeknél 😄 ). A zenék eszméletlen jók voltak végig, a jelenetek,csaták, minden nagyon tetszett. Talán a vége lehetett volna picivel jobb, vagy mutathattak volna kicsivel többet a szereplök életéröl a csata után.
De összességében nagyon tetszett, élvezetes volt. 😊

LasDen
õõõ....manapság már hogyan csinálják az animéket?? azaz mennyi rajzolás és mennyi számítógép van benne...😄

Csaba1990
Sztem annyira nem XD Túl gyenge a minõsége, sajnos nagyon le kelett rontanom hogy beleférjen a 8 KB-ba.

De majd sztem csinálok késõbb egy másikat 😄

biomage
szép a lógod 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Csaba1990
Hmm, érdekesnek hangzik XD

Fel is vettem a megnézném listámra szal 4-5 hónapon belül re3mélhetõleg sorra kerül XD

Na jó nem tom mikor de jelenleg van pár anime már a listámon XD .. ami sose fogy 😄 csak bõvül.

Amúgy igen biomagenek köszönhetõ hogy elkezdtem ide írogatni XD

biomage
Én nem onnan tudom a listáját <#hehe>
Megsúgok valamit, én csábítottam az Sgre hogy kielégítse a játék igényét <#hehe>

LeventeV
nem neztem meg az adatlapjat... fene gondolta volna, hogy belinkelte a MAL listajat... de tenyleg nem latta <#idiota>

biomage
nem nem látta 😊

Doddy a düdő
elsõ rész után dobtam.

LeventeV
nezd meg a seto no hanayome-t is ha meg nem lattad... a terminator parodia ut.

Csaba1990
Nekem is nagyon tetszett XD

Én most a Nogizaka Haruka no Himitsu-t néztem meg újra, nekem nagyon tetszik.

Bár aki nem szereti a szerelmi történeteket az ne nézze meg XD
De am egy kötelezõ darab XD Szerintem 😛

És soha ne mennyetek sok pénzel animés boltba.. életveszélyes (Fõleg a pénztálcára nézve) XD Fõleg ha az animelandrõl van szó XD

armageddon666
sztem akkor hagyd abba, nem neked való 😊
Én bírtam.

@

LasDen
ez az Azumanga végig ennyire fáradt, lassú és szinte már-már unalmas???? mer 2 rész után ez a konklúzióm.....de mégis van benne valami....

Győri Devi
majd úgy 1 év múlva talán el is készül XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
Ezt fogom tenni, köszi az ösztönzést XD

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
Seth szard le azt a hülye listát<#beka2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

biomage
Seth nagyon szomorú hogy nincs neki MAL listája, de megakarja csinálni, de kell neki egy nagy ösztönzés, ara gondoltam hogy együtt képesek lennénk Sethet ösztönözni, ezért írtam 😊
Úgy hogy mindenkitõl kérek egy nagy ösztönzõ beszédet 😊 köszike

Kezdem én
Seth csináld végre meg a MAL listádat pretty please 😊

Seth
én sem értem, mondjuk én csak azt néztem meg meg az 1-5-ig XD Lehet nem értettem meg a nagy poénokat a kihagyott részek miatt

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Na "Excel-kun" kivégezve de árulja el nekem valaki,hogy mi az a nagy abban az utolsó részeben?😄
armageddon666
Nekem bejött... de ha erõteljesen homofób vagy lehet hogy nem fog tetszeni 😄 (ez nem egyenlõ azzal hogy melegnek vagy lánynak kell lenned hogy tetsszen...)

@

LasDen
ez a Kuro shitsuji jóféle??? mer AA-n az ismertetõ eléggé magasztalja...😄

RelakS
jó lesz az 5-nek is, nem? A halas bácsi szíve kihagyott egy-két ütemet XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen

LasDen
fuck...nálam mûködik pediglen.....

Zomil
"This video contains content from MediaFactory and Sony Music Entertainment, one or more of whom has decided to block it. "

már nem nézzük meg :S